![]() |
a inceput campania de vaccinare.impotriva cui?
ieri au inceput sa se distribuie vaccinurile in tara.astazi secretarul de stat Strainu Cercel a fost primul care a facut vaccinul!multi doctori il contesta deja.......vedeam ca si acele asistente, de la clinica unde Cecel a facut vaccinul,s-au vaccinat si ele....oare au avut de ales sau lisa impus?o buna intrebare
|
In Germania exista vaccinuri de doua feluri: pentru elite si pentru ,,ceilalti''. E important de stiut cu ce fel de vaccin s-a vaccinat d-l Strainu.
|
La noi in tara nu exista decat un singur vaccin, anume cel facut de Institutul Cantacuzino (deci toti, de la mic la mare numai cu asta se vaccineaza). Insa e un vaccin foarte bun, Institutul Cantacuzino avand o foarte mare experienta in domeniul fabricarii vaccinurilor (peste 80 de ani de experienta in productiade vaccinuri,imunomodulatori, etc). Este un institut de prestigiu in toata Europa de Est, chiar si tarile vecine (de ex Bulgaria) faceau testarea de gripa tot la Institutul Cantacuzino (trimiteau probele).
http://www.cantacuzino.ro/ro/?p=21 http://www.cantacuzino.ro/ro/?cat=62 |
Nimeni nu va impune nimanui sa se vaccineze. Exceptie fac cei care prin prisma meseriei lor sunt nevoiti sa se vaccineze: militari, personal medical etc. Dar chiar si acestia pot alege sa renunte la meserie ca sa nu fie obligati sa se vaccineze, in cel mai rau caz. In cel mai bun caz, pot refuza vaccinul fara consecinte.
Unde sunt acum aia care sustineau sus si tare ca masonii si noua ordine mondiala au facut vaccinul asta ca sa ne oblige sa-l luam si sa murim? |
Cu voia adminului, vedeti cateva rezumate de 5 minute aici: http://www.teologie.net/ . Sau aici: http://www.antivaccin.tk/ .
Eu stiu doua cazuri care au avut probleme grave imediat dupa ce s-au vaccinat impotriva gripei clasice nu demult. Au stat in mai multe spitale si medicii nu au stiut cum sa-i ajute sau ce boala au. Din fericire au scapat cu viata. Eu am invatat o lectie din asta. Si apoi, pentru ce m-as vaccina impotriva unei boli care NU este pandemie si care dupa statistici este mai putin periculoasa ca gripa obisnuita?! |
nici eu nu o sa ma vaccinez si nimeni nu o sa ma oblige sa o fac,mai ales ca am citit pe net ca doua persoane cu bolli cronice dupa ce s-au vaccinat au murit ! brrr numai gandul ca as face si vaccinul si ...nici nu vreau sa ma gandesc ! si da domnule in spatele acestei asa zise gripe ,si a altor multe lucruri sunt masonii ! asta e scopul lor : sa elimine din cei care sunt mai slabi fizic sau psihic !
|
|
Șase mituri frecvente despre noua gripă A/H1N1:
http://www.evz.ro/articole/detalii-a...-gripa-A-H1N1/ Citat:
|
Citat:
|
Citat:
eu daca as fi bine fara eutirox nu as mai lua,insa ...Dar vaccinul pentru mine una nu este o necesitate ,asa ca nu il fac ! |
Citat:
Tot ce-am vrut sa spun este ca se exagereaza in mod clar efectele adverse. |
Citat:
|
Citat:
Pana nu stim clar ca acest vaccin are efecte secundare vizibil mai dese/puternice fata de alte medicamente, de unde panica asta? |
Citat:
oare nu era firesc mai intai o perioada de proba, de teste? sau tocmai noi sa fim cobaii? |
Citat:
E destul de simplu, nu? Repet: nu exista medicament fara efect secundar. Singura diferenta intre vaccinul asta si oricare alt medicament e isteria media si teoriile conspirationiste. |
eu as pune altfel problema:singura deosebire intre virusul asta si celelalte 319 virusuri e "isteria media".
de ce sa nu facem si celelalte 319 vacinuri ca sa ne asiguram protectie 100% :D daca ar fi atat de periculos virusul ar muri numai 3 oameni intr-un interval ata de mare? nu e cu nimic mai periculos decat celelalte virusuri, doar ca s-a creat un vaccin si acum trebuie sa se vanda.... |
vad campania asta vesnic televizata ca o metoda de manipulare,oamenii speriati sunt mai usor de indus in eroare.
a mai fost o data valva in jurul gripei aviare,amploarea acelui caz atinsese cote inimaginabile. acum,se fac speculatii,cercetari si vaccinuri fara a ni se arata si rezultate pozitive. de vaccinat nu ma voi vaccina,pot sa ma pazesc si pe alte cai. partea proasta a lucrurilor e data de credulitatea privitorilor la tv. |
Pandemia de gripa porcina s-ar putea dovedi a fi una dintre cele mai "grandioase afaceri de coruptie din timpurile noastre", afirma o publicatie daneza - "Information". Sunt unii care s-au imbogatit considerabil de pe urma vanzarii de vaccinuri impotriva virusului A(H1N1). E bine sa avem in vedere ai acest aspect: pandemia de gripa noua este rezultatul unei campanii de PR (publicitate) grandioase, la scara planetara.
"Conform datelor OMS, victime ale virusului A(H1N1) au devenit pana in prezent 6 mii de persoane pe plan mondial, in timp ce gripa de sezon face, in medie, 500 de mii de victime anual", subliniaza ziarul danez "Information". |
Sunt vaccinuri bune intradevar care au salvat vieti multe de-a lungul timpului si sunt de multi ani se stiu ele care sunt si nu mai are rost ca sa le amintesc aici , da` chestia asta cu vaccinul asta anti gripa porcina serios ca e o magarie mare de tot , eu sincer nu mi-l fac ultima data cind mi-am facut unul asemanator antigripal mia modulat si mi-a modificat sistemul imunitar in asa hal incit am fost receptiv la alt virus si am facut o varicela la 27 de ani asa ca atita timp cit eu sunt sanatos si in parametri normali nu imi fac nici un vaccin antigripal , iar ca dovada ca nu merita sa il fac este acea replicare virala care sufera mutatii la fiecare citeva luni sau ani . Asa ca atita timp cit exista polen , miere de albina si echinaceea si multe alte produse naturale si sa ai o viata cit de cit buna (mincare si putin sport facut cu cap ) eu unul nu imi bag toate porcariile otravicioase in mine ca asa au zis unii . Daca vor fi efecte negative mult mai serioase decit vaccinarea propriu zisa ce o sa imi spuna ? Ne scuzati nu am stiut ca este acest efect negativ . Nu indemn pe nimeni sa nu isi faca este doar opinia mea si dreptul la cuvint .
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:46:27. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.