![]() |
Alegeri prezidentiale?
S-ar putea sa gresesc, insa eu stiu ca regii, imparatii, presedintii sunt randuiti de Dumnezeu sa stapaneasca peste tari. Nu incalca aceasta limitare libera noastra alegere? Pentru mine e logic si firesc faptul ca avem vointa proprie la modul personal, particular, insa unele lucruri, sa le zic marete, sunt hotarate de sus, mai presus de vointa si de judecata noastra. Asa e sau ma insel?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Iar Tarkovsky ne-a explicat acest fenomen foarte clar in aceasta coloana sonora din Solaris: Asculta cu mare atentie strigatul nostru catre Hristos! http://www.youtube.com/watch?v=vMnrj...eature=related |
Citat:
|
Citat:
Deci nu stiu ce sa mai cred... Dar eu merg oricum la vot, cu speranta ca poate-poate intr-o buna zi.............. |
nu tine numai de vot. tine si ca fiecare sa isi faca datoria si chiar mai mult de atat ca cetatean, ca angajat acolo unde lucreaza, ca om de familie, si ca credincios. doar asa ii putem responsabiliza si pe altii.
|
Citat:
Noi probabil ca ne-am desfiinta ca natie daca nu ar avea Dumnezeu grija de noi. Doamne ajuta! Sau cum zice cantecul: "Doamne, ocroteste-i pe romani!" De prostia lor... |
Citat:
La noi inca e valabila teoria formelor fara fond importate. Nu aceasta ar fi problema, ci ca formele importate sunt dezgustator de deformate si distorsionate, incat am ajuns sa fim o natie duplicitara. Ascult oameni din afara care ne admira Constitutia, dar care nu reusesc sa inteleaga politica "micii intelegeri", "vorba 'ceea:oameni suntem...ne-ntelegem." si nici cum putem fi atat de nepasatori cu privire la trecutul nostru. |
....
Oameni buni, cine a iesit, pana la urma, Presedinte in Romania, caci sunt in ceata, iar pe internet am gasit numai estimari provizorii ? Da, si in Japonia, dupa al 2 lea razboi mondial, poporul a trebuit sa munceasca ani de zile pentru reconstruirea oraselor, mai ales hiroshima si nagasaki, fara remuneratie, doar din constiinta evolutiei si a repunerii pe picioare a poporului japonez. Acum sunt de nerecunoscut, parca nu au fost bombardate niciodata...doar problemele de sanatate cauzate de radiatii inca isi mai spun cuvantul. |
Citat:
Rezultate BEC finale Luni, 23 Noiembrie 2009 Traian Basescu - 32.44 % Mircea Geoana - 31.15 % Crin Antonescu - 20.02 % Vadim Tudor - 5.56 % Psd+PC se aliaza cu PNL si UDMR impotriva lui Basescu. |
"De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris si pentru noi,
Bucurosi le-om duce toate"... |
Citat:
"Caci atunci cand se ridica sus oamenii de nimic peste tot misuna ticalosii"(ps.11) Astea sunt vremurile. Fiind post ,citirea din Psalmi aduce usurare si linistire . Doamne ajuta ! |
Citat:
|
presedinti-guvern-masoni
cum este posibi k din 1989 suntem condusi de masoni(diavoli").
suntem un popor crestin si asa trebui sa ramanem numai prin rugaciune ii putem inlatura.Doamne ajuta |
Cand Dumnezeu pune stampila
Basescu a castigat cu 50,33 % . Un 3 repetat inseamna un mai bine pe care il asteptam cu multa speranta din partea presedintelui.
Geoana a pierdut cu 49,66 %. Cifra 6 arata suferinta lui Geoana si a PSDului, iar urmatorul 6 o subliniaza. Sau poate ne arata suferinta repetata pe care am fi indurat-o noi toti daca balaurul cu multe capete iesea invingator. Doamne, ocroteste-i pe romani! |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Presedintele Romaniei a iesit in urma voturilor cetatenilor acestei tari. A iesit Base. Dumnezeu a permis asta. |
Citat:
|
Citat:
Inca o data iti spun parerea mea: lucrurile nu sunt "alese" de cineva, nu exista un destin, predestinare, soarta, ceva "scris" de la inceputul lumii. Eu cred ca Domnul a facut lumea, a bagat oameni in ea, si le-a dat pace. Bineinteles asta s-a intamplat prin vointa Lui, prin puterea si permisiunea Lui. Si bineinteles ca au fost oameni alesi, evenimente alese, insa e prostie sa le cataloghezi pe toate asa. Inca o data, iti spun ca, personal, sunt afectat de realitatile descrise mai sus de mine: tendinta de conspiratie si de a avea control a unor ortodocsi. Poate ca am fost putin cam brutal... dar se merita. Ceea ce am observat, cu experienta mea cu care tu ma proslaveai mai sus, e ca omul nu are nevoie de libertate; omul are nevoie de certitudine, or pentru asta e nevoie purtarea unor limitari, dependinte si indoctrinari. Si aici se naste prostia umana. Sa accepti ortodoxia constient de ce este ea, as putea sa numesc asta virtute; insa sa "explici" unele lucruri, sa te pui pe "scaunul controlului" cu ajutorul religiei, sa fi sigur si cert in privinta unor lucruri de care religia in sine nu specifica clar (masoni, cipuri, new-age, apocalipsa, predestinare - "Base a fost ales de Dumnezeu") asta as putea sa numesc indoctrinare defectuoasa. P.S. Ponegrirea ironica si inversa a ta si al altuia cu scopul de a-ti da altii dreptate si de a-i castiga de partea ta nu valoreaza nimic in ochii mei. |
Pe mine ma distreaza foarte mult mitizarea acestor " moguli"...aproape ca au devenit niste personaje mitice, Biblice...iar Basescu e un fel de Sfantul Gheorghe care " face eforturi" sustinute la TV pentru a-i starpi, un basm de adormit naivii care cred tot ce aud si nu pot vedea mai obiectiv lucrurile!
|
Citat:
P.S. Era sa uit de moguli...mogulii, spaima noastra a tuturor...insa ma intreb de ce mai exista, ca doar in cei 5 ani puteau sa nu fie moguli deloc!!! ;)) |
Citat:
Eu sunt unul dintre prostii care cred ca masonii se vor folosi de implantul cu cipuri si de [non]religia sincretista New Age in preajma Apocalipsei pentru a-i priva pe oameni de libertate si de dreapta credinta. In predestinare personala nu cred, insa la modul foarte general, pot sa cred ca Dumnezeu il lasa sau nu pe Basescu sa fie presedinte, permite sau nu razboaiele mondiale, revolutiile, ridicarea si caderea imperiilor, lasa sau nu comunistii pentru jumatate de secol sa guverneze un stat samd. Sunt sigur ca majoritatea electoratului a votat dupa ureche si in felul asta libertatea fiecaruia nu este incalcata daca 0,33 % ajung unde trebuie. Nu caut sa-mi dai tu sau altcineva dreptate in afirmatiile mele, ci imi expun pur si simplu parerea pe un forum. Fara sa-i clasific pe unii drept prosti sau incuiati "la modul general". |
Citat:
Cat despre numarul 6, semnifica intr-adevar suferinta daca citesti in NT: - femeia cu problema la "san" a suferit 12 ani; - femeia garbova s-a chinuit 18 ani; - Iisus a suferit crunt pentru omenire de la ceasul al saselea pana la ceasul al doisprezecelea, adica 6 ore in mod continuu; - numarul fiarei este 666, ceea ce inseamna 111x6 (dupa parerea mea si avand modelele de mai sus dezvaluite de Parintele Galeriu "ca este bine sa stiti si voi lucrurile acestea"), adica o suferinta extrema, care va pearea ca nu se va mai termina, cum nu a mai fost vreodata (este scris ca va fi asa si pentru cei care vor refuza pecetea, si pentru ceilalti dupa o vreme). PS: Basescu nu e un magician care ridica bagheta si Romania devine instantaneu o tara civilizata, fara coruptie, saracie si celelalte rele. |
Citat:
PD-L-ul are doar vreo 30% in parlament. Restul de 20% din voturi au fost de la partidele care il combat si de la omul normal. Cum explici ca si din coalitie au votat cu Base? Macar acum stim cine conduce Romania ; cu Geoana nu s-ar fi stiut niciodata cine era de fapt in spatele lui. Imi pare rau insa de el ca e om in varsta si acum toate i se sparg in cap, dar, de, atat a putut face si el, iar sefii lui ii stiau capacitatea. |
Intr-o zi sfanta "romanii" au ales un om fara Dumnezeu. Cei care nu l-au votat sunt etichetati ca fiind comunisti, moguli, balauri etc. si nicidecum romani. Iarta-ne Doamne caci iata, suntem surzi si orbi si cadem prada vicleniilor unui sarlatan.
|
Citat:
|
Citat:
"33. Ați auzit ce s-a zis celor de demult: "Să nu juri strâmb, ci să ții înaintea Domnului jurămintele tale". 34. Eu însă vă spun vouă: Să nu vă jurați nicidecum nici pe cer, fiindcă este tronul lui Dumnezeu, 35. Nici pe pământ, fiindcă este așternut al picioarelor Lui, nici pe Ierusalim, fiindcă este cetate a marelui Împărat, 36. Nici pe capul tău să nu te juri, fiindcă nu poți să faci un fir de păr alb sau negru. 37. Ci cuvântul vostru să fie: Ceea ce este da, da; și ceea ce este nu, nu; iar ce e mai mult decât acestea, de la cel rău este." Halal crestin ortodox am ratat. |
Citat:
|
Citat:
|
@Florin-Ionut: te rog sa observi ca asa cum ai scris in ultimul post adresat mie, "pot sa cred ca Dumnezeu il lasa sau nu pe Basescu sa fie presedinte, permite sau nu... " este in concordanta cu parerea mea. Tu... cu cine polemizezi? :4: Este exact ceea ce spuneam eu: Dumnezeu nu il alege, dar il lasa. Si privind exprimarea parerii pe forum, "fara sa ii clasific pe unii drept prosti sau incuiati "la modul general""... pai, nu chiar toti sunt toleranti si moderni si anticomunisti ca tine.
Citat:
- religiei si evlaviei candidatilor - cine ar fi mai bun si ajutator spre mantuirea populatiei dintre candidati - daca ar fi mai avantajos alegerea unuia "neutru", sa zic asa, ca sa nu zic ateist, pentru ca toti sunt grijulii cu afirmatii de gen; daca unul de gen probabil ar fi mai rational -etc Deci, ar trebui sa discutam despre presedinte in lumina ortodoxiei. A fost votat Basescu. Eu nu cred ca e crestin. Participarile la slujbe au fost jocuri politice. |
Nu stiu cum a fost pentru voi acea noapte dupa alegeri,insa cand am deschis televizorul si am vazut toata sleahta comunistilor iesind din vagauni in frunte cu Iliescu,ranjind cu o satisfactie nebuna,Geoana tzopaind ca un copil care a primit o jucarie si facand mai multe cruci decat daca s-ar fi aflat in fata Maicii Domnului,cand se stie ca este ateu,iar Becali facand parada cu o icoana....am simtit ca mi se face rau.
Geoana nu este decat o papushica manevrata de cei din spatele lui,iar Johannes o imagine care dadea bine in peisaj.Am toata admiratia pentru cel din urma,insa este o copilarie sa crezi ca,cu astfel de mafioti in spate ar fi fost lasat sa faca ce ar fi dorit pentru tara. Coruptia televiziunilor nu v-a spus nimic?Ce si-a permis sa faca Gabriela Firea pe Antena 3,cand in toiul alegerilor l-a adus pe Vadim sa il injure pe Basescu,desi clar era o ilegalitate?Campanie sustinuta anti-Basescu zilele precedente alegerilor facuta in fel si chip?Mesaje pana si pe telefoanele mobile prin care incercau sa influenteze opinia publica in favoarea lui Geoana cu o zi inainte de alegeri? Fraude pe fata din partea acestei coalitii diabolice si tot ei striga ca au fost fraudate alegerile!Ca in zicala aceea "Hotul striga hot!" Este ultima zvarcolire a sarpelui rosu si sa dea bunul Dumnezeu sa scapam de el.Lucrurile nu se vor schimba peste noapte,vom mai avea ceva de tras pana sa iesim definitiv la liman,insa abia dupa ce ne curatam de acesti paraziti vom putea incepe acest proces de refacere si evolutie. |
Citat:
Basescu este însa mai nerusinat si mai mincinos ca ei si românii o sa regrete ca au dat iar tara pe mâna betivului. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:17:20. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.