![]() |
Va rog putina rugaciune pentru cineva
Putina rugaciune pentru Viorel, aflat la mare nevoie. Va multumesc.
Bogdan. |
Bine, daca esti de acord, la ora 10:00 spunem de trei ori rugaciunea "Tatal nostru" impreuna, desi suntem la distanta fizica, OK?
|
Gata!
Nu stiu despre ce este vorba, asa ca m-am rugat "Tatal nostru". Sa-l ajute Dumnezeu! |
irina
Citat:
|
sa-l ajute dumnezeu.....
|
Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa'l intareasca a trece peste incercare !
|
Ma alatur cu tot sufletul la rugaciune
Sigur ca si eu ma alatur cu rugaciune pentru Viorel ,doar toti santem frati crestini si rugandu-ne cat mai multi Bunu Dumnezeu il va intari sa treaca peste nevoia ce il incearca.
Doamne ajuta !Multa sanatate si tarie si incredere. |
bunul DUMNEZEU sa il ajute si sa il apere si sa il mangaie
cu puterea sa cea mare |
Maicuta Domnului sa-l acopere cu Acoperamantul ei pe Viorel si sa-l ajute sa treaca prin necazul lui.
Doamne ajuta |
totuși.... ce problemă are acest Viorel?
|
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale tuturor sfintilor, miluieste-l pe Viorel. Amin.
|
Citat:
|
Doamne Iisuse Hristoase Miluieste-l pe fratele nostru Viorel.Amin
|
Citat:
|
Citat:
Bogdan. |
Citat:
Ma gandeam sa ne rugam simultan, la ora la care vrei tu. Eu nu stiu prea multe rugaciuni, dar pot sa citesc unul dintre acatiste. Daca, insa, ti se pare o idee proasta, atunci o las balta. Daca nu, poate ne mai i nsotesc si alti crestini. Cun hotarasti tu, ca tu cunosti cazul de fapt... |
Rugaciunea in comun
Citat:
Doamne nori negri ai nenorocirilor se Ingramadesc asupra capetelor noastre si intristarile chinuitoare ne Ingrozesc, dar de si suferim nu cirtim Impotriva ta prea bunule pentru ca stim ca tu ne ibesti si aceata incredintare ne Incurajaza si plini de nadejde in dragostea si bunatatea ta nu vom lasa sa biruiasca inpotrivirile soartei ci ne vom lupta cu curaj pIna la sfIrsit ,Doamne tu cIrmuisti lumea si soarta muritorilor cIrmuieste si corabia vieti fratelui nostru greu Incercat spre limanul cel linistit si intelepciunea ta sal pvatuiasca in calea adevarului , a binelui si a fericiri. pentru rugaciunile Preacuratei de Dumnezeu Nascatoare si Pururea Fecioara Maria si a tuturor sfintilor tai amin amin amin daca cerdeti de cuviinta sa puneti o ora de rugaciune Duminica dupa masa ca sa fim toti impreuna in acelasi ceas dac nu este greu si nu se supara nimeni doamne ajuta . |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Ma bucur ca ii atragi si pe altii la rugaciune, e mare lucru, dreptmaritorule crestin! Mara2008, te invit in mod special sa ni te alaturi. Moment31, Irina, Iulyaan, Windorin, Ilieradu, Hartford, dorinel78, Miha-anca, None, Cristiboss56, haideti si voi!!! (scuze daca nu va stiu numele de botez si din nou scuze daca am uitat pe cineva...) |
Uf, iar am uitat ceva...
Noi o sa dam pomelnic pentru Viorel si pentru Simona76 la Sfanta Liturghie maine. |
Scuze pentru cei care au tot propus rugaciuni sincronizate, nu sunt online decat arareori zilele astea si nu pot raspunde chiar la timp.
Pentru cine vrea, hai sa facem de ex. un Paraclis al Maicii Domnului luni seara, pe la ora 21:30, e bine? Bogdan. |
Citat:
|
Citat:
|
[Quote = Elizabeta; 181763] Bine, facem cum spui tu, Ioan. Dar daca Bogdan, din cine stie ce motiv, nu poate sa ne raspunda? Alegeti voi ONU acatist, ca aveti mai multa experienta decat al meu, si il citim toti dupa-amiaza cand puteti si voi. Dupa ora 4, Cum ai spus.
Ma bucur ca ii atragi si pe altii la rugaciune, e mare lucru, crestin dreptmaritorule! Mara2008, te invit în mod special sa ni te alaturi. Moment31, Irina, Iulyaan, Windorin, Ilieradu, Hartford, dorinel78, Miha-Anca, Nici unul, Cristiboss56, haideti si voi! (scuze dacă nu va stiu Numele de botez si din nou scuze daca am uitat pe cineva ...)[/ quote] Elizabeta bine uite as propune sa citim fiecare acatistul Domnului Iisus -5 nu vreau sa supar pe nimeni nici sa dau lectii pt ca eu am multe de invatat dar sa incepem cu rugaciunile Incepatoare Acatistul Domnului Si la urma sa Rugam pe Bunul Dumnezeu ca in Numele Domnului Iisus sa dea cele de trebuinta sufletului si trupului fratelui nostru amin |
Citat:
Nu prea stiu cum sa citesc Paraclisul Maicii Domnului, dar ora propusa e buna. |
Dumnezeu sa ii ajute pe cei aflati in suferinta si pe noi pe toti! E foarte bine ca propuneti ore, ca de mult vreau si eu sa imi fac program de rugaciune si nu reusesc!
|
Citat:
Pentru rugaciunnile sfintilor parintilor nostri Doamne Iisuse Hristoase , Dumnezeul noastru miluieste-ne pe noi. Dupa care , Sfinte Dumnezeule..... DE trei ori apoi Prea Sfinta treime......, Tatal nostru...., Doamne miluiestene (de 12 ori) veniti sa ne Inchinam Imparatului nostru Dumnezeu. Veniti sa ne Inchinam si sa cadem la Hristos Imparatul nostru Dumnezeu. veniti sa ne Inchinam si sa cadem la Insusi Hristos, Imparatulsi Dumnezeul nostru. Psalmul 142 Dumnezeu este domnul si sa aratat noua. bine este cuvintat cel ce vine intru numele Domnului( de trei Ori) apoi urmatoarele Tropare catre nascatoarea de Dumnezeu acum cu osIrdie sa alergam noi pacatosii........ (de 2 ori) slava ..... si acum... Nu vom tacea Nascatoare de de Dumnezeu pururea a spune puterile tale......... apoi psalmul 50 si incepi cu canonul de rugaciune catre preasfnta Nascatoare de Dumnezeu Cintarea 1-a glasul 8 irmosul: si in continuare cum este scris In cartea de rugaciuni acatistul azi la 5 si mIine cum a propus bogdan la 21-30 paraclisul maici Domnului |
Citat:
glykys, roaga-te si tu cu noi. claudiutomsa, Moment31, Irina, Iulyaan, Windorin, Ilieradu, Hartford, dorinel78, Miha-anca, None, Cristiboss56, Mara2008... |
Gata! Sper sa-i foloseasca lui Viorel.
Cu mana pe inima spun ca mie mi-a folosit!!! Ma simt muuuult mai bine. |
[Quote = Elizabeta; 181869] Gata! Sper sa-i foloseasca lui Viorel.
Spun cu mana pe inima ca mie mi-a folosit! Ma simt muuuult mai bine. [/ Quote] Sa DEA Dumnou ca sa ne fie de folos la toti ca totii avem nevoie de ajutorul lui cel ceresc si sfInt amin amin amin * + + + + + + + + + + + + |
Sa nu uitam de rugaciunea din seara asta, de la 21:30!!!!!!!!
|
De unde il pot lua? :-s..sa stiu ca e corect..:-s
|
Citat:
Iti trimit eu link-ul: http://saraca.orthodoxphotos.com/aca...i_Domnului.htm Ma bucur ca ni te alaturi |
Cu mare placere, apropo, citesc de la fiecare cantare tot? :-s Ca audio, nu stiu nu era ca acolo :-s
|
Din cate am vazut, sunt la fel toate, dar iti mai dau si alte linkuri:
http://www.scribd.com/doc/8648912/Pa...aicii-Domnului http://www.cbrom.de/Rugaciuni/paracl...iiDomnului.htm Da, trebuie citit tot, si o rugaciune se repeta dupa cantarea a 6-a. |
Va multumesc mult tuturor, da la 21:30 a ramas.
Dumnezeu sa va rasplateasca. In 1-2 saptamani sper sa va spun si daca Viorel si-a rezolvat problemele. Bogdan. |
Citat:
|
Citat:
Daca poti, printeaza-l, daca nu, citeste-l asa acuma, dar incearca sa ti-l procuri - nu costa mult - de la aproape orice biserica. |
Ce rugaciune se citeste dupa cantarea a-6-a?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:34:41. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.