Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Vrajitoria (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5046)
-   -   clarvazatorii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7326)

onyx235 11.10.2009 12:55:55

clarvazatorii

Acum cateva zile, o persoana, s-a uitat la o poza de-a mea si a inceput sa imi zica niste lucruri pe care nu avea de unde sa le stie despre mine...La fel si cu alta prietena de-a mea.

M-am speriat initial, am crezut ca e ghicitoare..vrajitoare sau mai stiu eu ce specie de genul asta...Ea mi-a zis ca nu, ca doar are darul inaintevederii si atat... Ca se numeste clarvazatoare

Stau eu si ma intreb, oare Dumnezeu da acest dar oricui? Nu cumva e o forma de inselaciune a diavolului?

pacatoasa 11.10.2009 15:18:21

Citat:

În prealabil postat de onyx235 (Post 172652)
Acum cateva zile, o persoana, s-a uitat la o poza de-a mea si a inceput sa imi zica niste lucruri pe care nu avea de unde sa le stie despre mine...La fel si cu alta prietena de-a mea.

M-am speriat initial, am crezut ca e ghicitoare..vrajitoare sau mai stiu eu ce specie de genul asta...Ea mi-a zis ca nu, ca doar are darul inaintevederii si atat... Ca se numeste clarvazatoare

Stau eu si ma intreb, oare Dumnezeu da acest dar oricui? Nu cumva e o forma de inselaciune a diavolului?

Eu sunt convinsa ca este de la diavol. E bine sa te feresti de asa ceva.

Daca era spre binele nostru sa ne cunoastem viitorul, Dumnezeu ni l-ar fi dezvaluit, de vreme ce El ne-a daruit cerul, caci spune: ...toate cate am auzit de la Tatal Meu vi le-am facut cunoscute (ioan 15, 15).

Astfel de lucruri, mersul la ghicitori, clarvazatori etc. sunt lucruri care au putere sa scufunde un suflet si sa-l faca sa cada pana in fundul iadului.

marysa 11.10.2009 18:00:07

e bine sa stam departe de acesti oameni care au clarviziune

Adelinne 12.10.2009 21:50:08

Citat:

În prealabil postat de marysa (Post 172708)
e bine sa stam departe de acesti oameni care au clarviziune

ok Super tare acum ,stati departe si de mine ..va rog frumos ca poate musc desi sunt blanda ,poate latru desi tac....asa ca idee ce conceptie frate ...Doamne ajuta-ne!!! ca suntem multe verze prin zona:D

onyx235 13.10.2009 13:37:18

adeline, tu ai acest dar de a vedea inainte?

topcat 13.10.2009 13:48:02

Citat:

În prealabil postat de onyx235 (Post 172652)

Ai putea sa dai un detaliu despre un amanunt pe care il consideri tu ca putea sa ii fie cel mai ascuns?

aurel1211 13.10.2009 13:49:00

Citat:

În prealabil postat de onyx235 (Post 173179)

Darul clarviziunii este primit prin Duhul Sfant de catre cei care au luat asupra lor nevointe mari si au ajuns sfinti .
Si altii cum s-a spus prin diavolul care descopera unor persoane anumite lucruri . De fapt acest al doilea caz nu e clarviziune doar ca diavolul afla mai repede ca noi ce se va intampla in anumite momente . Trebuie sa ne ferim automat .
Cel care are darul clarviziunii si a muncit pentru el de exemplu cum sunt sfintii nu se dau prin ziare , tv ,radio , cum ca ei are darul clarviziunii .
Caci inainte de a avea acest dar al clarviziunii ei au fost smeriti . Daca un sfant avand darul clarviziunii ar cauta slava desarta ar pleca harul de la el si pagubindu-se astfel pe sine .
Sfintii care au dobandit acest dar au cautat ca nu cumva harul sa plece de la ei caci cu multa sudoare , multa smerenie a fost castigat .

ioan_strainul 13.10.2009 15:08:24

vez vietile sfintilor parinti

[Quote = onyx235; 172652] Acum cateva zile, o persoana, sa uitat la o poza de-a mea si a inceput sa imi place Jicei niste lucruri pe de îngrijire nu avea de unde sa le stie despre mine ... La fel si cu alta prietena de-a mea.

M-am speriat initial, am crezut ca e ghicitoare .. Vrajitoare sau mai stiu eu ce specie de genul asta ... Ea mi-a zis ca nu, ca doar sunt Darul inaintevederii si atat ... Ca se numeste clarvazatoare

Stau eu si ma intreb, oare Dumnezeu Dar acest da oricui? Nu cumva eo forma de inselaciune o Diavolului? [/ Quote]

ioan_strainul 13.10.2009 15:29:56

vedeti si intelegeti

vedeti si intelegeti si voi frati si surori intru domnul ca si sfintul apostol PAVEL a fost rapit cu duhul pna la al treilea cer si au fost ai alti sfinti parinti care au primit de la DUMNEZEU daru de a vedea inainte lucruri ce se vor intimpla in timpul veti lor si chear in viitor vedeti si cercetati cum ieremia a vazut prin ochi duhului cum alti au vazut cind sufletele a unor frati din manastiri ce nu stiau unde se afla pe lume dar in duhul ii cunostea si au vazut ridicarea sufletelor lor la ceruri ( luati seama ca acesti SFINTI ai lui DUMNEZEU duceau o viata aspra sfanta si curata de monahi si se luptau cu raul ce venea adesa cautind sai alunge din locurile in care erau sa iasa in lume sa vada toate scarbele si rautatile ce se faceau in lume in timpul vietii lor dar ei sarmani i nu lau tradat pe mantuitorul lor cum facem noi cei de azi fugim de BISERICA lui HRISTOS si de invataturile sfitilor parintii si in zile noastre avem intre noi sfintii dar nui ascultam pentr ca nu ne place urechilor ce ne spune noi avem tendinta de a judeca aspru pe fratii nostri ce nu ne fac noua pe plac sau nu sant deacord cu noi si cu apucaturile noastre lacome de a aduna cat mai multe comori pe acest pamant nu la ceruri .daca vedem pe unul ca greseste noi nu cautam sa ascundem goliciunea lui si sa o acoperim bunatatea faptelor noaste ce iesim repede in strada si la cltul ulitelor si clevetim pe fratele nostru <

onyx235 13.10.2009 15:39:05

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 173181)
Ai putea sa dai un detaliu despre un amanunt pe care il consideri tu ca putea sa ii fie cel mai ascuns?

Da, de exemplu mi-a zis ca sufar f tare dupa o anume persoana ( si mi-a descris-o).
Am intalnit-o efectiv pe strada...nu ma cunostea de nicaieri.

topcat 13.10.2009 16:06:32

Citat:

În prealabil postat de onyx235 (Post 173215)
Da, de exemplu mi-a zis ca sufar f tare dupa o anume persoana ( si mi-a descris-o).

Cum ti-a descris persoana respectiva?
De unde stii ca nu te cunostea?

onyx235 13.10.2009 16:12:18

Fizic si moral..Mi-a zis cum arata, si cum e ca persoana...si ce s-a intamplat intre noi...

Sigur nu ma cunostea, eram in statia de autobuz...intr-un cartier departat de al meu, si am intrat in vorba.

metanoia2 13.10.2009 16:47:30

Cine ma ajuta cu citatul din Noul Testament cu servitoarea care avea duh pitonicesc (adica tot un fel de dar de a vedea lucrurile ca si clarviziunea) care a fost vindecata de Sfantul Apostol Petru. Apoi stapanii ei au fost foarte suparati ca nu mai avea acest "dar", deoarece darul ei le adusese profit.

radu_trandafir 13.10.2009 18:50:42

Citat:

În prealabil postat de metanoia2 (Post 173237)
Cine ma ajuta cu citatul din Noul Testament cu servitoarea care avea duh pitonicesc (adica tot un fel de dar de a vedea lucrurile ca si clarviziunea) care a fost vindecata de Sfantul Apostol Petru. Apoi stapanii ei au fost foarte suparati ca nu mai avea acest "dar", deoarece darul ei le adusese profit.

Faptele Sfintilor Apostoli. Capitolul 16:

16. Dar odată, pe când ne duceam la rugăciune, ne-a întâmpinat o slujnică, care avea duh pitonicesc și care aducea mult câștig stăpânilor ei, ghicind.
17. Aceasta, ținându-se după Pavel și după noi, striga, zicând: Acești oameni sunt robi ai Dumnezeului celui Preaînalt, care vă vestesc vouă calea mântuirii.
18. Și aceasta o făcea timp de multe zile. Iar Pavel mâniindu-se și întorcându-se, a zis duhului: În numele lui Iisus Hristos îți poruncesc să ieși din ea. Și în acel ceas a ieșit.
19. Și stăpânii ei, văzând că s-a dus nădejdea câștigului lor, au pus mâna pe Pavel și pe Sila și i-au în piață înaintea dregătorilor.

metanoia2 14.10.2009 08:53:25

Multumesc Radu, iata raspunsul la intrebarea ta Onyx.

lavinia40 14.10.2009 21:55:29

Citat:

Eu incerc sa fiu retinuta fata de acest,,fenomen".Cum au atatea haruri,nedepunand nici un efort? Vedeti, si in viata trebuie sa invatam,sa respectam anumite reguli, pentru a ajunge la un rezultat...Si acei sfinti care s-au nevoit , cum mai ramane cu ei?

onyx235 15.10.2009 10:44:29

Eu mi-am dat seama si realizez ca totusi nu e lucru curat cu oamenii astia..Intre timp, o foarte buna prietena a mea a dat peste alt personaj de genul asta,care citeste viata omului in poze...
Ea este ferm convinsa ca Dzeu a vrut sa se intalneasca cu persoana asta, sa o mai linisteasca...zice ea..( asteapta pe EL...si il tot asteapta de 4 ani)..Eu incerc sa o conving ca femeia asta nu este trimisa de Dzeu...si ca EL se va supara pe ea, dc mai apeleaza la ea sa ii raspunda la intrebari de genul " cand apare EL" sau " voi avea un alt serviciu?"

Nu reusesc deloc sa ii scot din cap ideea asta...I-am zis ca nu merge sa apelezi si la Dzeu si la diavol...nu se pupa combinatia asta...

moshu 15.10.2009 11:08:00

Citat:

În prealabil postat de onyx235 (Post 173640)
Eu mi-am dat seama si realizez ca totusi nu e lucru curat cu oamenii astia..Intre timp, o foarte buna prietena a mea a dat peste alt personaj de genul asta,care citeste viata omului in poze...
Ea este ferm convinsa ca Dzeu a vrut sa se intalneasca cu persoana asta, sa o mai linisteasca...zice ea..( asteapta pe EL...si il tot asteapta de 4 ani)..Eu incerc sa o conving ca femeia asta nu este trimisa de Dzeu...si ca EL se va supara pe ea, dc mai apeleaza la ea sa ii raspunda la intrebari de genul " cand apare EL" sau " voi avea un alt serviciu?"

Nu reusesc deloc sa ii scot din cap ideea asta...I-am zis ca nu merge sa apelezi si la Dzeu si la diavol...nu se pupa combinatia asta...

Inainte vederea e un dar al Sfantului Duh, primit de oameni evlaviosi si smeriti. Daca sunt preoti sau monahi prin Romania cu acest dar, noi probabil nu stim, pentru ca si-l ascund datorita smereniei. De notat este ca persoanele "vad" unele lucruri inainte de a se intampla, prin puterea Tatalui Ceresc (care este singurul care stie viitorul; nici macar Iisus nu stia; diavolii, ingerii si oamenii de rand la fel.) fata de clarviziune, care este altceva.

Clarviziunea e un fenomen ocult ce apare la diferite persoane ce sunt puse in contact cu diavoli. Aceste persoane nu spun viitorul, nu au de unde sa stie viitorul, nici diavolul care sunt in spatele lor, ci doar fac unele ghiceli, de ex. , de viitor, de persoane din poze etc. Aceste presupuneri pot fi gresite, insa, de cele mai multe ori se indeplinesc cu o precizie uimitoare, datorita mintii netrupesti al diavolului vorbitor. Banuiesc ca acum, versetele acelea din biblie cu popa cu duh pitonicesc sunt foare lamuritoare.

Ai vazut si tu, a fost inevitabila concluzia ca acea persoana care ti-a "ghicit" are putere de la diavol.

P.S. uite, si eu sunt inaintevazator: prietena ta va avea un drum la doctor. La psihiatru. :1:

lavinia40 15.10.2009 17:45:03

Citat:

În prealabil postat de onyx235 (Post 173640)

Pana nu se convinge pe propria piele ce inseamna mangaierea Dumnezeiasca , chiar intr-o situatie dificila...E greu..Rugaciunea ta cu dragoste pt. ea poate aduce roade..Asa cred eu..
Doamne-Ajuta!

onyx235 16.10.2009 10:09:01

vai! Mi-a zis ca duhovnicul ei i-a dat dezlegare sa se duca la persoana asta, care zice el, e ok...pentru ca nu se uita in nimic, nici in carti, nici cafea....

heaven 16.10.2009 10:37:18

Capacitatea de clarviziune este dobandita uneori prin nastere ori poate fi dezvoltata de cei care isi doresc acest lucru prin diverse modalitati,precum si o viata spirituala elevata.
Am cunoscut astfel de oameni care aveau capacitati de clarviziune,unii erau preoti,altii persoane obisnuite dpdv social.
Fenomenul exista si este caraghios ca unii si altii sa isi scuipe in san,spunand ca e de la Aghiutza.
Sper sa depasim la un moment dat vanatoarea asta de vrajitoare si sa nu mai amestecam intr-o oala tot ceea ce ne suna "altfel".

topcat 16.10.2009 16:17:49

Va reiterez propunerea de a testa aceste persoane, ma ofer voluntar pentru zona Brasov.

metanoia2 16.10.2009 16:24:33

Orice tiganca care e buna ghicitoare in carti poate sa citeasca anumite lucruri de dinainte deoarece acelasi duh vorbeste prin ele. Testarea nu ar avea rost.

topcat 16.10.2009 16:40:07

Citat:

În prealabil postat de metanoia2 (Post 173867)
Orice tiganca care e buna ghicitoare in carti poate sa citeasca anumite lucruri de dinainte deoarece acelasi duh vorbeste prin ele. Testarea nu ar avea rost.

Nu inteleg de ce nu ar avea rost. Ce duh?

metanoia2 16.10.2009 16:44:01

Daca nu crezi in ceea ce cred crestinii nu are rost sa expun o explicatie pe care am postat-o intr-un mesaj anterior pentru ca ai exclude-o din start.

topcat 16.10.2009 16:48:49

Astept totusi pe cineva dintre voi sa se ofere sa testeze impreuna cu mine orice clarvazator doreste el. Daca se dovedeste ca exista 1 clarvazator eu ma calugaresc in secunda urmatoare.

metanoia2 16.10.2009 17:05:02

Topcat, clarvazatori exista: unii sunt inspirati de Duhul Sfant in urma unei vieti dedicate cu totul lui Dumnezeu (Duhul Adevarului, vino si te salasluieste intru noi - nici o rugaciune nu e facuta numai asa ca sa fie) - dar acestia sunt foarte rari pentru ca nu multi oameni sunt capabili sa urce pe scara duhovniceasca atat de sus (nu multi dintre noi renuntam la voia noastra pentru a ne lasa in voia Domnului).... si mai sunt cei care au duhul slugii cu "duh pitonicesc", care sunt ajutati de cel rau sa impresioneze cu scopul de a aduna adepti in jur si a face bani (sa nu mai zic - a pierde suflete). Problema nu e ca nu se poate dovedi ca exista. Din acestia ultimi sunt cu gramada. Oamenii innebuniti dupa bani fac orice sa-i obtina chiar si rugaciuni de chemare a duhurilor rele in ajutor. Problema e cu de la cine "putere" fac ei asta.
Pentru prima categorie citeste viata "Sfantului Andrei cel Nebun pentru Hristos", care avea darul vederii duhovnicesti si te vei edifica. Si duhovnicul meu ma cearta de multe ori pentru lucruri pe care le-am facut dar nu avea cum sa le afle fiind strict personale. Sfantul Porfirie de la Muntele Athos - viata lui este iarasi un exemplu bun in acest sens.
Sfantului Ciprian ii slujeau duhuri rele care ii spuneau multe lucruri despre fecioara Iustina.

topcat 16.10.2009 17:23:41

Citat:

În prealabil postat de metanoia2 (Post 173880)
Topcat, clarvazatori exista: unii sunt inspirati de Duhul Sfant in urma unei vieti dedicate cu totul lui Dumnezeu (Duhul Adevarului, vino si te salasluieste intru noi - nici o rugaciune nu e facuta numai asa ca sa fie) - dar acestia sunt foarte rari pentru ca nu multi oameni sunt capabili sa urce pe scara duhovniceasca atat de sus (nu multi dintre noi renuntam la voia noastra pentru a ne lasa in voia Domnului).... si mai sunt cei care au duhul slugii cu "duh pitonicesc", care sunt ajutati de cel rau sa impresioneze cu scopul de a aduna adepti in jur si a face bani (sa nu mai zic - a pierde suflete). Problema nu e ca nu se poate dovedi ca exista. Din acestia ultimi sunt cu gramada. Oamenii innebuniti dupa bani fac orice sa-i obtina chiar si rugaciuni de chemare a duhurilor rele in ajutor. Problema e cu de la cine "putere" fac ei asta.
Pentru prima categorie citeste viata "Sfantului Andrei cel Nebun pentru Hristos", care avea darul vederii duhovnicesti si te vei edifica. Si duhovnicul meu ma cearta de multe ori pentru lucruri pe care le-am facut dar nu avea cum sa le afle fiind strict personale. Sfantul Porfirie de la Muntele Athos - viata lui este iarasi un exemplu bun in acest sens.
Sfantului Ciprian ii slujeau duhuri rele care ii spuneau multe lucruri despre fecioara Iustina.

Repet, vreau un caz concret, pe care sa il studiem noi (eu), nu din ceea ce se povesteste prin cartile de aventuri.

marioad24 16.10.2009 18:12:28

De ce tulbura acesy lucru?

prooroci au fost si vor mai fi pana la sfarsitul vremurilor. nu ne indeamna Apostolul Pavel sa nu desfiintam proorocia? omul de care vorbesti, a cerut plata pt ceea ce a facut? probabil ti-a mai spus si alte lucruri privind modul cum traiesti viata. adevarul e ca trebuie sa fim atenti la ceea ce ne spun unii dintre noi. pt ca nimeni nu e inutil in economia lui Dumnezeu. unii oameni pot parea oameni, dar pot fi in realitate ingeri. (vezi cazurile din Biblie).
Citat:

dorinastoica14 16.10.2009 19:18:32

Citat:

În prealabil postat de marioad24 (Post 173902)
prooroci au fost si vor mai fi pana la sfarsitul vremurilor. nu ne indeamna Apostolul Pavel sa nu desfiintam proorocia? omul de care vorbesti, a cerut plata pt ceea ce a facut? probabil ti-a mai spus si alte lucruri privind modul cum traiesti viata. adevarul e ca trebuie sa fim atenti la ceea ce ne spun unii dintre noi. pt ca nimeni nu e inutil in economia lui Dumnezeu. unii oameni pot parea oameni, dar pot fi in realitate ingeri. (vezi cazurile din Biblie).

...sau demoni!

onyx235 16.10.2009 20:06:51

Nu, persoana respectiva nu mi-a cerut nici un ban

lavinia40 17.10.2009 06:50:54

Citat:

În prealabil postat de marioad24 (Post 173902)

Nu prea cred.

onyx235 17.10.2009 15:18:41

Da, nici eu....

Adelinne 22.10.2009 07:55:48

Clarviziunea

Citat:

În prealabil postat de onyx235 (Post 173179)

Da Onix,
Am acest dar de cand m-am nascut ,eu voi da seama de el....nu am facut bani din el ,pur si simplu uneori se accentueaza acest dar in functie de viata mea cred ..in fine eram suparata in aceea seara de am scris asa ,chiar imi cer scuze la toti ,eu neavand net tot timpul ,am reactionat asa pentru ca oamenii nu ne inteleg..te nasti cu asta si oricum nu spui la toata lumea ...sa te trezesti vorbind pe strada....in general prietenii se prind din discutii uneori. Mama mea nu m-a crezut ani de zile pana cand in dimineata cand a murit mama ei i-am zis ceva...dupa ce a trecut perioada de durere si-a adus aminte!....eu si fratele meu mai mic avem aceste perceptii ca sa le zic asa.
ps : este foarte greu pentru ca te impresioneaza tot ce vezi inainte sau simti...nu va pot explica ...dar unchiul meu mi-a spus ceva odata '' deci viata poate fi un cosmar daca nu inveti sa controlezi asta''....infine Doamne ajuta-ne! si iertare frati si surori.

Adelinne 22.10.2009 07:58:06

Citat:

Onix aici pe pamant toata lumea sufera ...tu vezi oameni fericiti? realitatea este cruda ...

Adelinne 22.10.2009 08:01:13

Citat:

În prealabil postat de ioan_strainul (Post 173213)
vedeti si intelegeti si voi frati si surori intru domnul ca si sfintul apostol PAVEL a fost rapit cu duhul pna la al treilea cer si au fost ai alti sfinti parinti care au primit de la DUMNEZEU daru de a vedea inainte lucruri ce se vor intimpla in timpul veti lor si chear in viitor vedeti si cercetati cum ieremia a vazut prin ochi duhului cum alti au vazut cind sufletele a unor frati din manastiri ce nu stiau unde se afla pe lume dar in duhul ii cunostea si au vazut ridicarea sufletelor lor la ceruri ( luati seama ca acesti SFINTI ai lui DUMNEZEU duceau o viata aspra sfanta si curata de monahi si se luptau cu raul ce venea adesa cautind sai alunge din locurile in care erau sa iasa in lume sa vada toate scarbele si rautatile ce se faceau in lume in timpul vietii lor dar ei sarmani i nu lau tradat pe mantuitorul lor cum facem noi cei de azi fugim de BISERICA lui HRISTOS si de invataturile sfitilor parintii si in zile noastre avem intre noi sfintii dar nui ascultam pentr ca nu ne place urechilor ce ne spune noi avem tendinta de a judeca aspru pe fratii nostri ce nu ne fac noua pe plac sau nu sant deacord cu noi si cu apucaturile noastre lacome de a aduna cat mai multe comori pe acest pamant nu la ceruri .daca vedem pe unul ca greseste noi nu cautam sa ascundem goliciunea lui si sa o acoperim bunatatea faptelor noaste ce iesim repede in strada si la cltul ulitelor si clevetim pe fratele nostru <

Multumesc ,imi place perspectiva ta frate !

heaven 22.10.2009 10:04:49

Citat:

În prealabil postat de Adelinne (Post 175220)
Onix aici pe pamant toata lumea sufera ...tu vezi oameni fericiti? realitatea este cruda ...

Suferim pentru ca nu stim sa iubim.Realitatea este asa cum o facem noi sa fie.

Adelinne 22.10.2009 19:43:42

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 175239)

Te inseli ! Nu stim sa iubim sau sa credem ca am iubit vreodata decat atunci cand pierdem totul. Pacat mare pacat dar si mare adevar...

LapetiteMoc 22.10.2009 21:08:39

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 175239)

Citat:

În prealabil postat de Adelinne (Post 175408)
Te inseli ! Nu stim sa iubim sau sa credem ca am iubit vreodata decat atunci cand pierdem totul. Pacat mare pacat dar si mare adevar...

Adelinne, ma lamuresti putin , te rog, in ce se inseala "heaven"? Nu vad nicio contradictie in textul expus. Dimpotriva, enuntase aceeasi idee cu a ta.

Problema nu este ca nu iubim, ci aceea ca nu stim sa iubim. Acestea sunt doua atitudini distincte. Multi fac crime in numele iubirii. Deci nu au stiut sa iubeasca. Iubirea presupune compromis, toleranta, intelegere a aproapelui fara a pune orgoliul si dorintele noastre in balanta. Sa daruiesti totul si sa nu nadajduiesti a primi nimic in schimb. Sa asteptam timpul Domnului pentru recompensa, nu pe cel al oamenilor. E greu de trait in lume, dar cununa va fi dulce mirositoare. Cine crede in acestea crede si actioneaza in consecinta. Cine nu crede se duce la vrajitoare pentru a se imbata cu vise desarte si pentru a-si gasi argumente, explicatii care ii confera o falsa stabilitate si intelegere a problemelor vietii lui.

Doamne ajuta si ne lumineaza cu lumina cea de viata datatoare!

lavinia40 22.10.2009 21:15:14

Citat:

În prealabil postat de Adelinne (Post 175219)
Da Onix,
Am acest dar de cand m-am nascut ,eu voi da seama de el....nu am facut bani din el ,pur si simplu uneori se accentueaza acest dar in functie de viata mea cred ..in fine eram suparata in aceea seara de am scris asa ,chiar imi cer scuze la toti ,eu neavand net tot timpul ,am reactionat asa pentru ca oamenii nu ne inteleg..te nasti cu asta si oricum nu spui la toata lumea ...sa te trezesti vorbind pe strada....in general prietenii se prind din discutii uneori. Mama mea nu m-a crezut ani de zile pana cand in dimineata cand a murit mama ei i-am zis ceva...dupa ce a trecut perioada de durere si-a adus aminte!....eu si fratele meu mai mic avem aceste perceptii ca sa le zic asa.
ps : este foarte greu pentru ca te impresioneaza tot ce vezi inainte sau simti...nu va pot explica ...dar unchiul meu mi-a spus ceva odata '' deci viata poate fi un cosmar daca nu inveti sa controlezi asta''....infine Doamne ajuta-ne! si iertare frati si surori.

Adelinne, lumea e diversa..doar Dumnezeu o cunoaste cu-adevarat.
Te rog ,explica cat poti!un mic caz...

Eu, stiu ca nu stiu.Dar drumurile batatorite mi se par mai sigure..Nu-mi place sa fiu incuiata, sunt doar prudenta si vreau in continuare sa cunosc.. si nu din placerea de a cunoaste..
DOAR UN PARINTE ORTODOX, PLIN DE HAR, POATE LAMURI ACEASTA SITUATIE.SI PENTRU TINE CA-MI INCHIPUI CA SUFERI CAND VEZI ANUMITE LUCRURI, SI PENTRU MINE CARE IMI PUN NISTE INTREBARI

DOAMNE-AJUTA!

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:01:04.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.