![]() |
Presedintele din 2009 pana in 2014
Cine credeti ca merita?Toti sunt o apa si un pamant.Dar care este cel mai ,,bun rau '' dupa parerea voastra?Merita Traian Basescu sa mai obtina un mandat?Sau trebuie ales un altul?Traim in Romania si nu ar trebui sa fim indiferenti.
|
Citat:
P.S. Multumesc pentru oportunitatea de a spune OF-ul, pentru ca tare ma mai apasa dupa cum vezi mai sus ;) |
Votati cu... cutare! de ce? Acum e prima data cand il vad.
eu nu votez. nu ma intereseaza circul si nici nu vreau sa judec.
asa ca, cine iese, il voi lua drept conducator al acestei lumi (nu in sensul ca a lumii intregi, ci in sensul a celor lumesti) si, stiind ca nu am facut nici un efort sa-l aleg sau sa nu fie ales, ma voi conforma la ce va trebui sa suport. Pana in prezent nu prea am observat modificari in bine a situatiei... deci, de ce sa creada ei (cei ce conduc lumea) ca au putut pacali cu unul in plus sa voteze, adica sa creada minciunile ce le spun, sa intre in aureola aceea de indiferenta. Ca, in fapt, a vota inseamna pentru mine a intra in indiferenta. Ce, crezi tu ca mai conteaza votul tau? Cand cei 2 ce vor intra in cursa finala sunt sponsorizati de aceeasi persoana? Si, deci, ce votezi? E si asta o alegere: a nu vota. Eu pe asta o aleg. Doamne ajuta ! |
Citat:
|
Parerea mea este ca tot Base trebuie ales. Pentru Romania vin vremuri tulburi in perioada indicata de Tiger si eu il vad numai pe Basescu ca fiind capabil si cu scoala vietii sa faca fata incercarilor de tot felul...
|
Da Andrei, asa este, vor veni vremuri grele, dar Basescu are capacitatea sa treaca el singur peste incercari, nu are puterea sa treaca si pe altcineva. Noi existam pentru el doar ca sa-si implineasca interesele. El nu exista pentru noi ca sa ne implineasca nevointele. Asa ca eu nu-l votez.
|
Citat:
|
Spanac!
Spanac! Toti sunt amantii isabelei!
|
Costel, nu exista politician altruist
Da intadevar ca orice alt om politic, Basescu va face diverse demersuri care sa-l lanseze mai departe insa ele ne vor afecta si pe noi pozitiv ( marirea salariilor, a pensiilor, asfaltarea trotuarelor sparte, etc) insa el are ceva in plus fata de altii,...o foarte buna memorie, SCOALA VIETII si este uns cu toate alifiile si smecheriile. Tot ce-ti trece prin minte el le-a facut! Crede-ma acesta este PROFILUL de politician de care are nevoie Romania ..iar duhovnicia ta nu are legatura cu el, sper ca nu la asta faceai referire |
Citat:
Scoala vietii o am si eu, dar primind o educatie din partea unor parinti de calitate, nu sunt de acord nici cu vulgaritatea, nici cu prefacatoria si lipsa de scrupule si stiu ca Romania ar avea nevoie de un om de calitate si nu de un mascarici care se da in stamba la orice eveniment si care e confundat de restul presedintilor cu un sofer ;) |
Andrei, l-am votat la inceput fara retineri. Acum tot fara retineri spun ca nu-l voi mai vota. O tara nu poate fi condusa doar pe baza ideilor care trec prin mintea unui singur om. Este nevoie si de ceilalti. El se pare ca nu a inteles asta. Se vrea singur in a conduce.
|
Nici pe mine nu m-a convins ca poate fi un bun presedinte. Ne-a promis initial ca va starpi coruptia, iar acum legifereaza prostitutia si drogurile.
|
Citat:
|
Intrebari de om total neinformat:
1. A inceput in tara campania electorala? 2. Care sunt candidatii pentru presedintie? Va multumesc pentru ajutor! |
Citat:
Atunci legiferezi prostitutia si drogurile iar in curind pedofilia Crezi ca in Franta exista numai civilizatie, arta, arhitectura, opera si balet? Din acest tari civilizate se pleaca "en mass" catre Thailanda si Indonezia pentru a avea relatii sexuale cu minori, si multe alte porcari homosexuale iar daca nu vrei sa fi ca ei, nu meriti sa faci parte din EU, astea au fost conditiile NESPUSE ale aderarii. Ce face Base? el iti indeplineste dorinta ta! Am mai spus Aderarea la EU se face pachet, impreuna si cu toate porcariile si mizeriile aferente |
Eu sint convins ca Romania NU are nevoie de un presedinte smecher, uns cu toate alifiile etc., ci de un om sanatos la cap, care sa aiba un strop de responsabilitate fata de tara. In nici un caz nu poate fi Basescu.
Acest derbedeu, betivan ordinar, bisnitar de coltul blocului, in stare sa-l omoare si tacsu ca sa ajunga la putere si sa se mentina acolo cu orice pret, inclusiv al distrugerii totale a Romaniei, trebuie sa plece naibi de la palatul Cotroceni. A nenorocit intrega tara, a cultivat ura, dusmania, intriga si suspiciunea, a incitat categorii sociale unele impotriva altora, practic a distrus principalele institutii ale statului si o multime de alte netrebnicii care nu puteau fi imaginate de un om normal la minte. Cu siguranta acest om este bolnav psihic. Paranoia este o boala profesionala la marinari. Cine vrea sa-l voteze, sa-l voteze. Asa vom vedea care este calitatea electoratului la momentul acesta. |
Citat:
Asa pot aparea si eu cu tupeu sa spun ca vreau sa dispara coruptia din tara, sa maresc salariile cu 60 % ...dar asta conteaza?????? |
Sa fie la tine acolo!
Sa fie la tine acolo! crestinule? ai vrut sa zici "en masse"? Si cum ziceai? tari civilizate? Am fost tarat in UE, nu a fost vointa mea! Si ma intreb: cine pe cine merita?
Citat:
|
Citat:
Campania electorala incepe din cate stiu eu in presa mai ales pe 23 octombrie.Nu am vazut niciun fel de panou,afis,anunt electoral pe strazi si eu colind destul de des orasul.Eu stiam ca doar o luna dureaza campania electorala.Si mai e mai mult de o luna...deci nu a inceput... Cei care si-au anuntat candidatura pana acum sunt :Gigi Becali,Traian Basescu,Nati Meir,Mircea Geoana,Principele Radu Duda,Crin Antonescu ,Vadim Tudor,Remus Cernea si inca cativa independenti necunoscuti. |
Citat:
|
Cu placere.L-am uitat pe Sorin Oprescu.Scuze.
|
consens
Buna seara!
Sunt "nou nout"...am 53 de ani... este prima data cand ...cred... ca postez pe un site! Sunt la gradinita cu credinta desi am absolvit studii superioare economice (1980). Asa ca imi cer iertare ca indraznesc sa postez pe acest site pe care simt ca ma regasesc in starea care sunt in prezent prin voia lui Dumnezeu. Gata cu prezentarea! Provocare: Azi am vazut pe site postat Dan Puric - am ramas perplex.... placut perplex daca pot sa spun asa! Si am vazut Lumina! Provocarea mea pe forum (daca va ajunge sa fie postata)... este: Dan Puric cu voia lui Dumnezeu .... NOUL Presedinte al Romaniei?!!!! AMIN |
Are ceva studii de management Dan Puric, sau macar experienta?
|
Citat:
|
Salut!Si doctorul Oprescu.El zice ca e independent.
|
Citat:
|
Eu zic ca n-are rost sa fim nici sentimentali, nici naivi. Si Gigi Becali are foarte bune intentii, dar Mama Natura ne inzestreaza pe fiecare cu calitati si defecte. Iar ca sa fii Presedintele tarii trebuie neaparat sa ai inclinatii de lider. N-am nimic cu Dl Puric, dar... nu cred eu ca el sustine aceeasi parere!
Adevarul e ca nici nu prea avem cu cine "defila", (eu nu m-am decis pt cineva anume), dar Basescu este ULTIMUL din lume pentru care as mai pune votul. N-am putut vedea atata parsivenie, la un singur om si e cu-atat mai grav cu cat ne mai si reprezinta. Da, avem nevoie de cineva "uns cu toate alifiile", (uneori chiar ne prinde bine) dar la el parca prea e un conglomerat de alifii, iar ce-i mult, strica. Am aflat (nu din mass-media pentru ca nu-mi place politica la tv) lucruri care mi-au provocat un gust amar. In timp ce "pe sticla" pozeaza in "corect"-ul si "intelept"-ul. Eu nu spun "Sa plece, naibii!", pentru ca nu se cade din partea unui crestin, dar sa-si vada de drumul lui si sa ne lase in prostia noastra de care a stiut mai bine ca oricare altul sa profite! Si inca ceva: Nu cred ca varianta de a nu merge la vot este o solutie, chiar daca sunt convins ca pe fiecare dintre noi ne-a cuprins o maaare lehamite. Toti sunt niste mincinosi si promit marea cu sarea. Dar macar sa inlaturam dezbinarea asta facuta cu buna stiinta. Nu-l voiam pe Geoana (mi se parea un pic prea servil), dar daca are sustinere din partea celor care vor sa miste ceva in tara asta, probabil lui ii voi da votul. Cel pentru care lucrez eu are peste o mie de angajati, pentru care se zbate cum poate sa le ofere zilnic de lucru. Si are cele mai mari salarii, mult peste limita minima pe economie. Dar fara contracte, e foarte greu. Intr-o zi, le-a spus muncitorilor la o sedinta "Rugati-va sa nu mai iese Basescu, daca vreti sa mai aveti o paine de dus acasa!" E un om extrem de onest si cu o vointa extraordinara de a dovedi ca se poate si atunci cand altii spun ca e imposibil. Eu nu vreau sa influentez pe nimeni, dar pentru oamenii care ii vad zilnic ingandurati pentru ziua de maine, consider ca merita sa-mi pun votul impotriva unui individualist care a distrus si dezbinat toate relatiile, dupa sistemul binecunoscut "Daca nu-i poti catiga, dezbina-i!" |
Citat:
|
Nu e nevoie sa aiba calitati de lider, banditii si nebunii au deseori calitati de lider. Gogoasa asta cu liderul e a sustinatorilor lui Basescu.
Basescu a reusit sa pacaleasca o buna parte din populatie, unii s-au trezit, altii înca mai dorm. Este un mincinos iscusit cu o personalitate atipica care induce în eroare, un individ frustrat si lipsit de constiinta dar cu spirit de orientare. Mânariile facute de el si de acolitii lui sunt chiar mai sfidatoare decât ale pesedistilor. Nu stiu sub cine coruptia ar fi mai mica, poate ar merita încercat si Vadim, cu toata nebunia si demagogia lui omul are si o urma de principii. Sper sa nu ma însel. |
Citat:
E clar ca la caracterul pe care il are a fost cred cel mai bun colaborator al securitatii, dar si-a ars dosarul si tace ca o stiuca prajita cu ochiul intr-o parte! =)) |
Citat:
Basescu - betiv fustangiu, Antonescu - papusa, Geoana - papusa penibila, Duda - papusa gonflabila, Vadim -dement, Becali - incoerent. Scuze, de obicei nu pun etichete pe oameni, doar cu ocazii speciale - prezidentiale. |
Citat:
|
Citat:
Mi se pare un psihopat si cam atat! Exercita o putere asupra creierelor oamenilor simpli pentru ca fiind atat de simpli, nici nu mai gandesc si il asculta pe cel care da dovada de tupeu fara margini...pentru ca asa sunt toti oamenii banali si frustrati, care simt nevoia sa de din coate si sa calce pe cadavre. Asa sunt invatati oamenii care trebuie sa razbeasca cumva in lume, neavand alte calitati...si atunci da-i inainte cu tupeu!!! |
Citat:
|
Trebuie sa se intample ceva, ca nu se mai poate, Basescu asta este atat de antipatic incat selecteaza ca si contracandidati oameni si mai antipatici si mai lipsiti de calitati decat el...ca prostu' sa ajunga la concluzia ca tot el este cel mai bun dintre prosti...ingrozitor!
|
Citat:
In privinta candidatilor cred ca noi trebuie sa intelegem un lucru si sa ne trezim odata: un candidat la presedintie este un politician abil, asta inainte sa ajunga acolo a trecut prin multe si multe compromisuri a facut. "Uns cu toate alifiile" inseamna de fapt - scaldat in toate mizeriile! Nu are cum sa fie un "politician crestin" de exemplu si sa fie si de succes. Mai sunt unii care incearca, vezi Becali, dar nici nu le iese nici nu da prea bine. Si oricum Becali nu este politician, este om de afaceri. Eu cred ca acest sistem asa a fost menit sa fie si de aceea Iisus spunea: "dati-i Cezarului ce-i al Cezarului" adica nu amestecati cele doua lumi, una este cea curata a lui Dumnezeu si alta asta murdara lumeasca in care ne tavalim cu totii. In concluzie: si Basescu si restul nu sunt "mizerabili" ci sunt politicieni, simplu. Nu au cum sa fie buni crestini presedintii pt ca atunci nu ar mai putea veni Apocalipsa niciodata! Acestia trebuie sa ne livreze vrajmasului la un moment dat! Sa nu se uite acest lucru! Nu ma refer neaparat la Basescu (oricum nu el conduce realmente Romania) ci in general la clasa conducatoare. Deci hai sa ne trezim si sa nu ne mai asteptam sa fie candidatii oameni cu suflet si pasatori pentru ca este o poveste care nu va fi realitate niciodata! |
Cred ca românii ar trebui sa înceteze sa mai fie atât de preocupati de economic, niste conducatori proveniti din sfera culturii ar fi potriviti fiindca sunt oameni relaxati si ar transmite aceasta stare si celorlalti.
Cultura, arta înalta spiritul deasupra preocuparii monotone si absurde pentru cotidian, ne elibereaza, ne da dimensiunea idealului si ne ajuta sa fim optimisti. De asemeni ar trebui sa învatam de la alte popoare (cum ar fi cele mediteraneene) care au un stil relaxat de viata, sa nu ne mai facem atâtea griji, sa învatam sa fim fericiti. |
Citat:
INSA, sa nu uitam ca NIMENI nu are voie sa schimbe NIMIC din viata tihnita a mediteranienilor nici macar cu o IOTA( care stau si se relaxeaza cu burtile pline si cu emigrantii din est muncind ca sclavii pe plantatiile lor) ca atunci se complica treaba si ies toti pentru a-l lua de git pe politician. ...si politicienii STIU BINE TREABA ASTA |
Ma gândeam la oamenii saraci din Grecia, tarile arabe, Turcia, nu la cei bogati.
|
Doamne ajuta!
[ Eu cred ca acest sistem asa a fost menit sa fie si de aceea Iisus spunea: "dati-i Cezarului ce-i al Cezarului" adica nu amestecati cele doua lumi, una este cea curata a lui Dumnezeu si alta asta murdara lumeasca in care ne tavalim cu totii.
In concluzie: si Basescu si restul nu sunt "mizerabili" ci sunt politicieni, simplu. Nu au cum sa fie buni crestini presedintii pt ca atunci nu ar mai putea veni Apocalipsa niciodata! Acestia trebuie sa ne livreze vrajmasului la un moment dat! Sa nu se uite acest lucru! Nu ma refer neaparat la Basescu (oricum nu el conduce realmente Romania) ci in general la clasa conducatoare. Deci hai sa ne trezim si sa nu ne mai asteptam sa fie candidatii oameni cu suflet si pasatori pentru ca este o poveste care nu va fi realitate niciodata![/quote] Eu cred ca la acest mesaj ai dreptate. Noi am putea sa ne rugam pentru ei ;i pentru noi. De criticat, toti ne pricepem. Printre rugaciuni se afla si una pentru conducatorii tarii. Fara suparare! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:42:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.