Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dacă mâine ar fi ultima zi din viața ta. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6126)

dorinastoica14 28.04.2009 15:41:15

Dacă mâine ar fi ultima zi din viața ta.

Vin din nou să vă provoc cu o întrebare pe care îmi place să cred că fiecare din noi și-a pus-o la un moment dat.
"Dacă mâine ar fi ultima zi din viața ta și ai ști acest lucru ce ai face?"

bmd 28.04.2009 16:17:06

M-asi spovedii, impartasii, mi-asi lua ramas bun de la cei dragi si m-asi duce....la pescuit!

andreicozia 28.04.2009 16:30:44

Eu cred ca as petrece ziua, calm, resemnat, cu familia mea,..
I-as pupa pe toti
As mirosi o floare de liliac alb simplu, nebatut
As suna-o pe mama
As bea un sprit, as minca o friptura de pe gratarul lui Marius
As mai vrea sa simt mirosul de metrou o data(pentru memoriile frumoase care-mi stirneste)
As spune o rugaciune scurta
Mi-as lua ramas bun si m-as culca

...nu, daca Dorina asteapta ca raspuns nu stiu ce expermente mistice, de stat in biserica toata ziua si batut matanii si facut nu stiu cite spovediri la ora...nu n-as pierde timpul cu asa ceva... acest lucru ar fi facut deja din vreme, spovedire pecetluita cu Impartasirea cu trupul si singele Mintuitorului...deci nu se exagereaza cu asa ceva...nu se ingrasa porcul in ajun.
..iar eu nu cred in schimbarea totala in bine a fiintei in ultima clipa, pe ultima suta de metri...asta este numai in literatura

sia 28.04.2009 17:29:39

"Dacă mâine ar fi ultima zi din viața ta și ai ști acest lucru ce ai face?"

As tainui aceasta familiei !
Pentru ai scuti de suferinta, de ce i-as necaji cu asa o veste (?) si in plus as spera ca nu e ultima ... mai am multe de facut.. .si El stie asta ...cel mai tare-mi doresc sa-mi legan nepotii ..ceva imi spune , ca nu-mi va refuza aceasta bucurie .

p.s. sper sa ne spui cum ti-a venit ideea ,sa pui aceasta intrebare ... ...nadajduiesc ca nu de la cutremurul devastator ce va zgudui Romania .

bmd 28.04.2009 18:03:41

Si in felul asta le-ai lua posibilitatea sa se desparta de tine, sa se impace cu tine, sa-ti spuna lucruri pe care n-au avut curajul niciodata sa le spuna....

dorinastoica14 28.04.2009 18:06:45

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 131678)
Eu cred ca as petrece ziua, calm, resemnat, cu familia mea,..
I-as pupa pe toti
As mirosi o floare de liliac alb simplu, nebatut
As suna-o pe mama
As bea un sprit, as minca o friptura de pe gratarul lui Marius
As mai vrea sa simt mirosul de metrou o data(pentru memoriile frumoase care-mi stirneste)
As spune o rugaciune scurta
Mi-as lua ramas bun si m-as culca

...nu, daca Dorina asteapta ca raspuns nu stiu ce expermente mistice, de stat in biserica toata ziua si batut matanii si facut nu stiu cite spovediri la ora...nu n-as pierde timpul cu asa ceva... acest lucru ar fi facut deja din vreme, spovedire pecetluita cu Impartasirea cu trupul si singele Mintuitorului...deci nu se exagereaza cu asa ceva...nu se ingrasa porcul in ajun.
..iar eu nu cred in schimbarea totala in bine a fiintei in ultima clipa, pe ultima suta de metri...asta este numai in literatura

Întrebarea mea este chiar serioasă și nu aștept decăt părerea sinceră a fiecăruia.
Pentru-că eu am deschis topicul vă voi spune ce cred că aș face eu.Nu nu aș sta toată ziua în biserică dar aș intra pentru câteva minute în biserica din care am fost alungată și nu mai intru,aș îngenunchia la icoana Maicii Domnului,aș mai privi odată o icoană pe care o iubesc mult în stana câtăreților cu Iisus Hristos și poate aș câta puțin și aș spune un psalm.
În rest nu aș face nimic special. Mi-aș mai privi florile,aș asculta păsările aș trimite gânduri de pace către acei cu care nu am reușit să fac pace.Cred că m-aș culca dar nu cred că aș putea dormi.Mi-ar fi teamă dar nu de moarte ci "de locul unde îmi voi petrece veșnicia întreagă"

eduardd 28.04.2009 18:11:51

Intrebarea ta Dorina am pus-o parintelui Teofan odata. Stii ce mi-a raspuns? M-as aseza pe un scaun si as privi icoana Maicii Domnului pana as "adormi". As vrea sa pot spune la fel, dar..probabil as pune langa icoana si copii.... Candva am trecut printr-o perioada de genul asta, cand zilnic era "maine". Am si acum un nod in gat cand iti scriu.. pe atunci le explicam copiilor ce sa faca dupa ce plec eu. Cum sa ceara de la Stapana ajutor..e greu Dorina, crede-ma e greu... E greu sa raspunzi corect fata de tine insuti in primul rand, darmite pentru colegii de forum. E greu, pentru ca nu avem iubirea parintelui de a sta pe scaun si a privi pe Stapana pana adormi..

geo.nektarios 28.04.2009 18:30:33

[SIZE=4]NOI ca si crestini ortodocsi, nu trebuie sa ne gandim la ziua de maine! FIECARE NOUA ZI TREBUIE SA O GANDIM CA ULTIMA!!! [/SIZE]
[SIZE=4]De dimineata cand ne trezim sa ii dam slava lui Dumnezeu ptr noua zi, sa Ii cerem ajutorul si acrivie (atentie) in tot ce facem si rabdare cu apropapele si cu noi, sa ii cerem putere sa Ii facem VOIA, sa Ii indeplinim poruncile! sa ne binecuvinteze cu MILA si IUBIRE sa nu ajungem sa Il suparam, desi nu este clipa fara de pacat! Cand ajungem seara sa Ii multumim pt ziua care a trecut si sa ne ierte de pacatele facute, si sa nu punem capul pe perna invrajbiti cu cineva de ne-a suparat!!! sa adormim cu CONSTIINTA curata si sa Il rugam pe Dumnezeu sa ne invredniceasca si de ziua de maine!!! [/SIZE]
[SIZE=4]SA IUBIM APROAPELE MEREU CA PE NOI INSINE SI ASA DUMNEZEU SE VA RECUNOASTE IN NOI SI NE VA MANTUI!!![/SIZE]

andreicozia 28.04.2009 18:38:24

Multumim Geo pentru incurajari, cu adevarat asa trebuie sa gindim zilnic.

Dorina insa ne intreba clar DACA stim cu siguranta ca miine murim ce am face?
De exemplu la modul clar, extrem, daca miine vei fi executat de musulmani pentru prozelitism-misionarism pe insula Bali, asa cum o fac multi catolici, ce ai face?

bmd 28.04.2009 18:42:43

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 131717)
În rest nu aș face nimic special. Mi-aș mai privi florile,aș asculta păsările aș trimite gânduri de pace către acei cu care nu am reușit să fac pace.....

Ajungind la pasajul asta ma luase frica ca o sa spui ca vi si tu la noi la un gratar (cu Andrei) si ma gindeam ca va trebuii sa mai cumpar unul ca incet, incet nu ne ajunge la toti!
Mare noroc ca nu murim toti miine si mai ales ca nu o stim!

eduardd 28.04.2009 18:42:48

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 131732)
De exemplu la modul clar, extrem, daca miine vei fi executat de musulmani pentru prozelitism-misionarism pe insula Bali, asa cum o fac multi catolici, ce ai face?

Eu in acest caz Andrei, sincer iti spun as ruga-o cu lacrimi pe Stapana sa nu ma mai trezesc. Sa mor in somn decat executata. Nu am aptitudini de martir si nici nu cred ca voi avea vreodata. Mereu am fost un om las.

eduardd 28.04.2009 18:50:18

Citat:

În prealabil postat de bmd (Post 131734)
si ma gindeam ca va trebuii sa mai cumpar unul ca incet, incet nu ne ajunge la toti!

:24::24:
Raman ciupercile pentru vegetarieni. :4:
Scuze Dorina de offtopic.
ps- nu e nevoie sa raspunzi bmd. E.. doar o constatare:4:

sia 28.04.2009 19:18:10

Citat:

În prealabil postat de bmd (Post 131715)
Si in felul asta le-ai lua posibilitatea sa se desparta de tine, sa se impace cu tine, sa-ti spuna lucruri pe care n-au avut curajul niciodata sa le spuna....

Crede-ma ,am avut o perioada sumbra in care ,,despartirea ,, era dupa doctori ..foarte aproape . I-am necajit destul si pe copii si pe parinti ..De aceea n-as mai vrea sa-i supar cu asa ceva .Daca pana acum nu ne-am spus tot ...ce rost mai are in ultima clipa .
Daca-i vorba de gratar ..inseamna ca te-ai facut bine ! Ma bucur .:6:

axios 28.04.2009 19:23:33

...

slava lui Dumnezeu, am pile la poarta raiului... luminita mea s-a dus inainte si ma asteapta... m-as ruga si as avea nadejde ca rugaciunile ei catre Maica Domnului ma vor ajuta sa nu incurc drumul si sa ne regasim...
asa sa-mi ajute Dumnezeu!
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul.

andreicozia 28.04.2009 19:23:35

Sunt lucruri Sia, care nu se spun decit pe patul de moarte

bmd 28.04.2009 19:24:39

Sia ultimele momente a unui om pot decide mintuirea lui sau a celor din jur. Inainte de moarte s-a mintuit tilharul. Nu auzise el de Iisus pina atunci? Nu avusese timp sa-l cauta sa-i vorbeasca, sa-l atinga?
Ce rost mai avea sa-i se adreseze inainte de moartea lor a amindoura?
Dar uite ca rostul asta este datatorul de speranta a mii de generatii de atunci: pina traiesti mai e timp de mintuire, de iertat, defacut bine chiar stiind ca viata ta e aproape de final.
Sa nu spui ca vi si tu la gratar ca chiar plec sa cumpar unul mai mare!:6:

andreicozia 28.04.2009 20:03:50

Eu cred si sunt convins ca tilharul de pe cruce a fost SINGURUL OM care s-a mintuit in ULTIMUL MOMENT, alt caz, eu zic ca nu mai exista, asa cum nu mai exista prezenta fizica, omeneasca a lui Hristos linga noi si nu va mai exista niciodata.

Vorba lui bmd, acestea sunt justificari pentru indolenta si complacere in prostiile pe care le facem toata viata, asteptind pina in ultimul moment ca sa ne descarcam sufletul...literatura de adormit copiii.

OARE exista ceva ce se face pe acest pamint USOR?

NIMIC!..........absolut totul este cu MULTA TRUDA, deci atunci cum ne imaginam ca schimbarea fiintei josnice intr-un superioara se poate face intr-o clipa doar gindindu-ne la Hristos?

Din nou, da daca el ar fi prezent FIZIC linga noi, DA SE POATE...altfel NU!

peps 28.04.2009 20:06:09

Eu am avut cateva zile in care am crezut ca s-ar putea sa mor, din cauza unor probleme de sanatate. Ma asteptam sa reactionez cerebral, sa nu ma panichez, doar moartea face parte din viata, nu? Insa m-am panicat la maxim, ma gandeam ce-o sa se faca ai mei copii fara mine (ideea ca sunt de neinlocuit m-a bantuit si pe mine atunci), ca n-o sa-i vad mari, la casele lor, incepusem sa ma intreb DE CE EU?!, am reactionat mai rau decat un ateu. Atunci am realizat cat sunt de slaba.
Dupa ce m-am convins ca a fost doar o alarma falsa, m-am privit cumva din exterior si m-am rusinat de comportamentul meu.
Deci, daca maine ar fi ultima zi din aceasta viata, chiar nu stiu ce as face. As spera doar sa pot sa am o reactie de om care crede in vesnicie.

http://i521.photobucket.com/albums/w.../bestb2m-1.gif
http://i521.photobucket.com/albums/w...blackmetal.jpg

dorinastoica14 28.04.2009 20:15:18

Citat:

În prealabil postat de bmd (Post 131734)
Ajungind la pasajul asta ma luase frica ca o sa spui ca vi si tu la noi la un gratar (cu Andrei) si ma gindeam ca va trebuii sa mai cumpar unul ca incet, incet nu ne ajunge la toti!
Mare noroc ca nu murim toti miine si mai ales ca nu o stim!

Ai grijă să nu-ți pârlești penele când faci grătarul âla! Sigur câ nu murim toți! Cei care pot zbura au o șansă.

cristiboss56 28.04.2009 20:17:53

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 131772)
Eu cred si sunt convins ca tilharul de pe cruce a fost SINGURUL OM care s-a mintuit in ULTIMUL MOMENT, alt caz, eu zic ca nu mai exista, asa cum nu mai exista prezenta fizica, omeneasca a lui Hristos linga noi si nu va mai exista niciodata.

Vorba lui bmd, acestea sunt justificari pentru indolenta si complacere in prostiile pe care le facem toata viata, asteptind pina in ultimul moment ca sa ne descarcam sufletul...literatura de adormit copiii.

OARE exista ceva ce se face pe acest pamint USOR?

NIMIC!..........absolut totul este cu MULTA TRUDA, deci atunci cum ne imaginam ca schimbarea fiintei josnice intr-un superioara se poate face intr-o clipa doar gindindu-ne la Hristos?

Din nou, da daca el ar fi prezent FIZIC linga noi, DA SE POATE...altfel NU!

Da Andrei, cel mai ușor se poate face răul. Nu ?
Iubirea , cere trăire, cere suflare, cere înțelegere, echilibru, cumpătare , întelepciune. . . .etc, etc, etc. Răul cere doar să faci rău , cu ură și devotament.

sia 28.04.2009 20:21:05

Am inteles ce vrei sa spui dar ,daca as stii sigur ca maine -i ultima mea zi pe pamant ,nu i-as necaji cu buna stiinta, ca nu am nici un drept sa-i supar ..i-am terorizat destul ..cu cancerul meu .
Am doi baieti si atunci erau mici ,unul de sase ani si celalalt de 12 . Dumnezeu s-a indurat de mine si uite ca traiesc..dar trauma lor ,grija lor ptr mine a fost o povara prea mare pt ei si a durat ani ....erau doi copii..dar au inteles..
nu mai vreau sa mai zic nimic..gata ; chiar daca nu m-am facut inteleasa ..nu-i bai ..

[SIZE=2][COLOR=red]Sa nu spui ca vi si tu la gratar ca chiar plec sa cumpar unul mai mare!:6:[/COLOR][/SIZE] [COLOR=red][/COLOR]
Stai cuminte ,Marius ,ca esti in covalescenta .. n-ai voie la cumparaturi !!

cristiboss56 28.04.2009 20:25:52

Citat:

În prealabil postat de sia (Post 131780)
Am inteles ce vrei sa spui dar ,daca as stii sigur ca maine -i ultima mea zi pe pamant ,nu i-as necaji cu buna stiinta, ca nu am nici un drept sa-i supar ..i-am terorizat destul ..cu cancerul meu .
Am doi baieti si atunci erau mici ,unul de sase ani si celalalt de 12 . Dumnezeu s-a indurat de mine si uite ca traiesc..dar trauma lor ,grija lor ptr mine a fost o povara prea mare pt ei si a durat ani ....erau doi copii..dar au inteles..
nu mai vreau sa mai zic nimic..gata ; chiar daca nu m-am facut inteleasa ..nu-i bai ..

[SIZE=2][COLOR=red]Sa nu spui ca vi si tu la gratar ca chiar plec sa cumpar unul mai mare!:6:[/COLOR][/SIZE] [COLOR=red][/COLOR]

Optimismul , e semn de echilibru, iar echilibrul este un element esențial al iubirii, iar iubirea e totul , e Dumnezeu însuși.
:6:

sia 28.04.2009 20:41:05

Asa-i, cu [COLOR=purple]credinta [/COLOR], [COLOR=purple]iubire [/COLOR]ptr copii si[COLOR=purple] speranta[/COLOR] mi-am ridicat ochii la cer si m-am rugat la [COLOR=purple]Domnul [/COLOR]sa ma faca bine. :6:

antoniap 28.04.2009 21:06:31

Cand va fi cu adevarat ultima zi din viata mea numai Dumnezeu o stie. Dar mie nu-mi strica sa ma gandesc ca maine ar putea fi ultima. Sa ma gandesc cu detasare si cu intelepciune. N-ar fi rau sa am o asemenea intelepciune. Sfintii chiar ne propun acest exercitiu duhovnicesc. Voi ajunge sa-l exersez si eu?

adorcrysti 28.04.2009 23:17:37

Citat:

Imi pare rau sa aud de suferinta ta draga Sia.Insa bunul Dumnezeu indurator cum este sa milostivit si de dumitale,asa cum face cu noi toti.Ma rog la Maicuta Prea Cinstita ca sanatatea sa nu iti mai faca probleme.Doamne ajuta!

dorinastoica14 29.04.2009 07:06:08

Citat:

În prealabil postat de sia (Post 131788)
Asa-i, cu [COLOR=purple]credinta [/COLOR], [COLOR=purple]iubire [/COLOR]ptr copii si[COLOR=purple] speranta[/COLOR] mi-am ridicat ochii la cer si m-am rugat la [COLOR=purple]Domnul [/COLOR]sa ma faca bine. :6:

Mă rog și eu pentru tine dragă Sia să-ți dea Dunezeu multă sănătate și putere să treci peste toate.

mirelat 29.04.2009 07:15:49

Citat:

În prealabil postat de axios (Post 131755)
slava lui Dumnezeu, am pile la poarta raiului... luminita mea s-a dus inainte si ma asteapta... m-as ruga si as avea nadejde ca rugaciunile ei catre Maica Domnului ma vor ajuta sa nu incurc drumul si sa ne regasim...
asa sa-mi ajute Dumnezeu!
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul.

foarte frumos, m-a impresionat cel mai mult postarea ta. cred ca toti avem niste luminite acolo sus care se roaga pentru noi si ne asteapta; sunt cei din neamul nostru, cei pe care nu i-am uitat si care nu ne-au dat uitarii.

dorinastoica14 29.04.2009 07:15:57

Suferința nu este o stare normală.Omul a fost făcut de Dunezeu pentru a fi fericit și a se bucura de intreaga creație.Și noi dorim să fim sănătoși,fericiți,să nu avem necaziri mari .să ne meargă bine în toate.Câți părinți le doresc fiilor sufrrință?Așa și Tatăl ceresc ne vrea fericiți.
Dar cum suferința există, asumată ne aduce folos sufletului.Eu nu doresc nimănui suferință și nici mie.Când âmi apar necazuri rămân un timp descumpănită fără a mă putea împăca cu gândul că aceasta mi se întâmplă tocmai mie căci, suferința este ceva firesc când o vedem la altții și groaznic atunci când ne aparține nouă sau celor apropiați.

patinina34 29.04.2009 07:32:58

Citat:

[SIZE=2][COLOR=red]Sa nu spui ca vi si tu la gratar ca chiar plec sa cumpar unul mai mare!:6:[/COLOR][/SIZE]

Sia draga, esti o persoana de admirat din toate punctele de vedere.
Esti curajoasa, senina si o mare credincioasa.
Jos palaria!

Dumnezeu sa te aiba in paza, si sa te tina tot asa curajoasa, si Dumnezeu se vede ca te-a miluit cu doi copii intelegatori!
Vezi, tot Domnul este cel care are grija de noi, doar sa-i spunem mereu "Multumim Tie Domane, pentru bune si rele"!

Doamne ajuta!

dorinastoica14 29.04.2009 11:52:37

După acel mic cutremur de zilele trecute vești alarmiste au apărut pe unele posturi de televiziune ....Adevărul este că aproape nu există om care să nu aibă teamă de o catastrofă care ar putea să aducă multe victime.Când am formulat întrebarea m-am gândit și la altă întrebare:oare ar fi bine să știm dinainte cu 24 de ore ce se va întâmpla? Ne-ar folosi la ceva? Eu personal cred că nu ar fi bine să știm dinainte nimic!
Dar să gândim că într-o zi vom muri și acea zi poate fi chiar mâine da este bine.

eduardd 29.04.2009 12:02:22

A sti dinainte ca murim Dorina, nu e decat dovada de iubire a Lui Hristos. Sa ne uitam la parintii (si nu numai chiar mireni..) imbunatatiti..carora li se arata Maica Domnului (sau un alt Sfant) si ii anunta ca vor pleca in ziua cutare la ora cutare. Din punctul meu de vedere a sti cand mori, este rasplata nevointelor de o viata. Domnul iti arata ca nimic nu a fost in zadar. Si El, Hristos, o face nu ptr ca cei sfinti ar avea nevoie de instiintare..ci pentru a ne intari pe noi in credinta si nevointa.

windorin 29.04.2009 12:17:43

Daca as sti ca maine voi muri (sau in aceasta seara) mi'as da toate lucrurile, mi'as cere iertare de la toata lumea (incepand de la oamenii care imi incearca cel mai tare iubirea) si nu as mai inchide un ochi la somn. Nu pot face insa toate acestea, deoarece: daca imi dau toate lucrurile, familia mea va ramane pe drumuri, daca nu mai inchid un ochi la somn, serviciul si facultatea s'ar duce de rapa, ca si toate celelalte.

Tot ce pot face este sa'mi cer iertare de la tot omul care ma mahneste sau pe care il mahnesc. Si asta incerc tot timpul.

ory 29.04.2009 15:15:47

Daca as sti ca maine voi muri,as ramane exact asa cum sunt...

carmina 29.04.2009 16:18:27

nu stiu ce as face daca as sti ca maine ar fi ultima mea zi de viata;stiu insa ce am facut atunci cand am ajuns - nu o data - in situatii limita:cand aveam copiii de 2-3 anisori,ma rugam Domnului sa-mi ajute sa mai raman langa ei inca putin,pt.ca au nevoie de mine (eram in coma hepatica,atunci cand nu aveam senzatia de cadere continua in gol,vedeam si auzeam tot ceea ce se intampla in jur,dar nu ma puteam misca si nicicum vorbi);in secundele in care realizam ca am ajuns la capatul drumului,ma impacam cu situatia si cu toti - era un fel de a cere si a acorda iertare universal,imbratisand mental pe toti,o liniste si o pace de nespus ma inconjura...mare mirare aveam a doua zi cand ma desteptam si-mi aminteam totul...si nu o data am atins limite....insa,dupa astfel de experiente ceva se schimba in tine pt.totdeauna,parca te dezlipesti de tot ceea ce mai inainte era insasi centrul vietii tale-preocuparile materiale,superficialitatea,....

scrabble 29.04.2009 16:54:27

Sex, drugs & rock'n'roll. Si n-as spune nimanui ca e ultima mea zi. M-as bucura de viata pana in ultima secunda.

sia 29.04.2009 17:02:44

Multumiri ptr Cristi , Dorina si Nina !

Dragii mei ,va imbratisez si va multumesc din suflet ptr urarile de sanatate si voua va doresc la fel, ptr ca nimic nu-i mai de pret ca sanatatea ! Abia cand n-o mai are o pretuieste omul asa cum ar trebui . :6:.

Adelinne 30.04.2009 19:52:31

Daca ingerul mortii ar veni maine ,nu as fi pregatita sa il vad ...sunt constienta ca multi dintre voi a-ti fi ,eu inca mai am de lucru ..nu ma impac cu ideea ca voi parasi aceasta lume candva ,DAR.... as vrea sa merg pe un munte sa ma rog in liniste ,sa admir natura si sa ma impac cu lumea daca as fi certata ..sa stau singura ! cred ca nimeni nu imi este de-ajuns de drag ca sa fiu cu acea persoana...mai bine cu gandul in ceruri

Adelinne 30.04.2009 19:54:05

Citat:

În prealabil postat de Adelinne (Post 132504)
Daca ingerul mortii ar veni maine ,nu as fi pregatita sa il vad ...sunt constienta ca multi dintre voi a-ti fi ,eu inca mai am de lucru ..nu ma impac cu ideea ca voi parasi aceasta lume candva ,DAR.... as vrea sa merg pe un munte sa ma rog in liniste ,sa admir natura si sa ma impac cu lumea daca as fi certata ..sa stau singura ! cred ca nimeni nu imi este de-ajuns de drag ca sa fiu cu acea persoana...mai bine cu gandul in ceruri

Nu inseamna ca nu tin la nimeni ..doar ca lumea m-a dezamagit pe mine ..si atunci am inceput sa tin la animalute mai mult...cu regret spun asta

tigerAvalo9 30.04.2009 20:22:52

As fi foarte trist pentru ca sunt tanar si nu am apucat sa indeplinesc in totalitate porunca lui Dumnezeu .Probabil m-as uita la toate si AS PLANGE...rugandu-ma in acelasi timp.Nu o sa imi irosesc timpul facand ceva ci doar privind ..Cat mai departe aceasta moarte sa fie de noi!

patinina34 30.04.2009 20:39:00

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 132515)
As fi foarte trist pentru ca sunt tanar si nu am apucat sa indeplinesc in totalitate porunca lui Dumnezeu .Probabil m-as uita la toate si AS PLANGE...rugandu-ma in acelasi timp.Nu o sa imi irosesc timpul facand ceva ci doar privind ..Cat mai departe aceasta moarte sa fie de noi!

Pai draga Alin, uite eu ma uit la mine, la citi ani am( uffffff) si inca nu stiu ce as face in ora respectiva.
Un lucru sint sigura totusi, as recita Rugaciunea Inimii si as cere iertare pentru toate!

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:43:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.