Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

cristiboss56 06.04.2009 00:37:13

Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru!

M-am obișnuit mult cu acest forum și cu cei de aici, fiecare ocupând un loc în sufletul meu, indiferent de nu am fost mai în totdeauna , pe aceași lungime de undă cu toți de aici, inclusiv cu scrabble , care în mintea lui copilărească mă consideră vrajmaș. Am deschis acest topic, cu un singur scop, pentru a vedea ce se întâmplă cu cei ce pur și simplu au dispărut brusc și care mulți din ei erau de nădejdie pe aici. Am o listă de prieteni și de câteva ori pe săptămână o parcurg cu mult drag, pentru că așa și este normal și firesc , de a vedea cât de cât ce fac cei din listă. Gândul îmi merge și la ceilalți în egală măsură, efectiv îi țin minte pe toți , după id. , după stilul de a scrie, a gândi. Revenind , pentru prima intervenție în acest topic "al disparițiilor și uitărilor", amintesc pe : Loryb , o fată minunată din S.U.A , cu multă dorință de învățare și cu mult bun simț, ce nu a mai postat din nainte de 17 decembrie , anul trecut. Eugenia , o altă membră minunată , ortodoxă pe stil vechi , ce vroia să se căsătorească, dornică de învățătură creștină. A dispărut brusc de câteva luni. Nu mai spun de maria55 ( parcă) , dispărută de un an. Cu Jenica, m-am liniștit, am vorbit pe messenger , de fapt acum are id-ul Eduard. Deci : Loryb, Eugenia, Maria , dați-ne un semn !

Anca-Miha 06.04.2009 23:44:45

Mie imi lipseste Elena "Va iubesc". Nu a mai scris de mult timp.

cristiboss56 07.04.2009 00:02:47

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 127125)
Mie imi lipseste Elena "Va iubesc". Nu a mai scris de mult timp.

Daa, Elena , am uitat de ea și chiar azi mi-am adus aminte de ispita_ta, scria interesant, era inteligentă, stăpânea psihologia.

Anca-Miha 07.04.2009 00:03:50

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 127131)
Daa, Elena , am uitat de ea și chiar azi mi-am adus aminte de ispita_ta, scria interesant, era inteligentă, stăpânea psihologia.

Ispita e pe forum.

cristiboss56 07.04.2009 00:11:22

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 127132)
Ispita e pe forum.

M-a bufnit râsul , de am trezito și pe soție ! Da , ispita e pe forum, are dublu înțeles. Sărut mâna pentru informație , dragă Anca.

Anca-Miha 07.04.2009 00:20:37

Iertare sotiei tale, ca fac afirmatii cu dublu sens, dar nu departe de adevar.
M-ai facut si pe mine sa zambesc, realizand ce a scris. Intr-adevar, ispitele sunt multe pe forum.

MarinaAlca 07.04.2009 00:20:59

Si Urzicuta vad ca nu a mai aparut de mult !:106:

mirelat 07.04.2009 05:03:16

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 127131)
și chiar azi mi-am adus aminte de ispita_ta, scria interesant, era inteligentă, stăpânea psihologia.

nu, nu a disparut colega noastra ce scria sub acest nume, ci doar si-a schimbat id-ul, acum e moro.d (sper ca am retinut bine noul id).

andreicozia 07.04.2009 05:28:46

Eu nu stiu cum de au reusit unii sa-si pastreze nick-urile vechi?

Mie-mi lipseste colors , Liviu, si altii care scriau cu mult discernamint, inteligenta sclipitoare si curaj

mirelat 07.04.2009 05:31:29

daa, la capitolul "postari de exceptie" mie imi lipseste Grigorie.

dorinastoica14 07.04.2009 07:12:40

Alina era o persoană de peste 50 ani pe care am cunoscut-o când am intrat pe forum și cu care un timp am schimbat de impresii pe mail.Era tare bucuroasă de nașterea nepotului.Cred că nu mai are timp de forum.Mici eu nu mai știu nimic de ea

cristiboss56 07.04.2009 18:57:23

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 127174)
Alina era o persoană de peste 50 ani pe care am cunoscut-o când am intrat pe forum și cu care un timp am schimbat de impresii pe mail.Era tare bucuroasă de nașterea nepotului.Cred că nu mai are timp de forum.Mici eu nu mai știu nimic de ea

Nu a mai apărut nici alinna, un om minunat, bolnav și in suferință, dar cu un sulflet mare. La un moment dat , parcă semna alinnna .

Anca-Miha 08.04.2009 00:47:35

Din pacate disputele neprincipiale au indepartat pe multi mebri de valoare. Imi aduc aminte de Profesorul de teologie de la Chisinau, de Mircea, Mioara si de multi altii, de la inceputurile forumului. Ma gandesc cu drag la ei, caci au depus o munca rodnica...

mirelat 08.04.2009 04:49:37

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 127166)
Eu nu stiu cum de au reusit unii sa-si pastreze nick-urile vechi?

e ca-n reclama aceea de pe timpuri... daca vrei, poti! :3::48::103:

andreicozia 08.04.2009 15:52:24

As fi vrut sa aflu ce mai face MARIUS DANIEL cel care voia sa plece in Rusia, la tara, la o minastire de a lor cit mai departe de civilizatie...ca in filmul Ostrov

veilur 10.04.2009 22:30:51

Hehe, dar pe ARHANGHELUL si Abel ii mai tineti minte? Imi placea stilu lor de a dezvolta o discutie, mai era o tipa - Dilema, posta interesant si alte cateva persoane ce mi-au atras atentia intr-un mod deosebit, dar nu le mai tin minte numele. Oricum, la inceput a fost frumos pe forum, acum nu mai e ca la inceput.:22:

cristiboss56 10.04.2009 22:37:20

Citat:

În prealabil postat de veilur (Post 127921)
Hehe, dar pe ARHANGHELUL si Abel ii mai tineti minte? Imi placea stilu lor de a dezvolta o discutie, mai era o tipa - Dilema, posta interesant si alte cateva persoane ce mi-au atras atentia intr-un mod deosebit, dar nu le mai tin minte numele. Oricum, la inceput a fost frumos pe forum, acum nu mai e ca la inceput.:22:

Bună Ștefan ! A mai trecut ceva timp, numărul membrilor a crescut simțitor și firesc au apărut și mai multe opinii diferite , polemicile s-au inmulțit, dar este firesc intr o familie mai numeroasă . Nostalgiile trecutului rămân, dar noi mergem mai departe și asta contează cel mai mult. Nu ne dăm bătuți, ci din potrivă !

Noesisaa 10.04.2009 22:55:28

Cand am sa am timp am sa ma uit pe topicuri vechi. Eu nu am descoperit forumul acesta decat in vara lui 2007.

nadia.r 11.04.2009 16:09:19

buna,

eu nu prea mi-am facut prieteni pe forum dar imi place sa citesc si sa vad ce familie frumoasa sunteti voi

veilur 11.04.2009 16:24:52

Un membru inactiv al carui stil imi placea e Alexandr_Bazil.

cristiboss56 11.04.2009 19:36:07

Citat:

În prealabil postat de veilur (Post 128035)
Un membru inactiv al carui stil imi placea e Alexandr_Bazil.

Era un ateu simpatic !

danyel 11.04.2009 19:36:28

Candva mai demult posta o persoana cu numele
Clausemi, oare ce sa fi ales de ea, avea mesaje interesante si cunostea ortodoxia

cristiboss56 11.04.2009 19:41:13

Citat:

În prealabil postat de danyel (Post 128058)
Candva mai demult posta o persoana cu numele
Clausemi, oare ce sa fi ales de ea, avea mesaje interesante si cunostea ortodoxia

Cine știe ! Un final, aici , avem toți , în toate , înclusiv ca membrii ai acestui forum

cristiboss56 11.04.2009 21:13:10

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 128071)
O să mai uităm de tristețe mâine când ne vom întâlni la ora 8 fix la Biserica Sf. Mare Mucenic Mercurie . Doamne ajută ! +

Mâine Ștefane ne vom bucura de intrarea Triumfală a Domnului în Ierusalim și cum bine spunea Preafericitul Părinte Daniel "este un eveniment de bucurie și de sărbătoare , iar pelerinajul de Florii ne eliberează de monotonie și izolare ." Pe mâine Ștefane !

cristiboss56 11.04.2009 21:17:57

Troparul Floriilor +

"Invierea cea de obște mai înainte de Patima Ta încredințând-o , pe Lazăr din morți l-ai sculat, Hristoase Dumnezeule. Pentru aceasta și noi, ca pruncii semnele biruinței purtând, Ție , Biruitorul morții, cântăm : Osana , Celui dintru înălțime, bine ești cuvântat Cel ce vii întru numele Domnului.

Maria-Raluca 12.04.2009 19:14:59

Cristi, sa inteleg ca Maria pe care ai dat-o disparuta sunt eu?:) E o chestie si la mine ca nu am mai intrat de mult, de intrat am mai intrat dar nu am mai postat.:| Oricum, disparuta a aparut acum:) Daca tot am intrat, va urez tuturor Paste fericit, Domnul sa va calauzeasca pasii pe calea binelui si sa nu va schimbati decat in mai bine! Datorita voua chinurile lui Hristos nu au fost in zadar!

cristiboss56 12.04.2009 20:04:32

Citat:

În prealabil postat de Maria-Raluca (Post 128166)
Cristi, sa inteleg ca Maria pe care ai dat-o disparuta sunt eu?:) E o chestie si la mine ca nu am mai intrat de mult, de intrat am mai intrat dar nu am mai postat.:| Oricum, disparuta a aparut acum:) Daca tot am intrat, va urez tuturor Paste fericit, Domnul sa va calauzeasca pasii pe calea binelui si sa nu va schimbati decat in mai bine! Datorita voua chinurile lui Hristos nu au fost in zadar!

Mulțumim pentru urări Raluca ! Nu, era vorba de un membru mai vechi și mult mai în vârstă. Tu și alții ca tine , vor continua tradiția acestui forum și nu numai.
Să dea Bunul Dumnezeu, să vină câti mai mulți ca tine aici, pe acest site Ortodox !

ioanhodean 12.04.2009 20:29:14

da,stiu ca vam lipsit:))

cristiboss56 12.04.2009 20:34:35

Citat:

În prealabil postat de ioanhodean (Post 128175)

Tu Ioane, ai avut mult de lucru , perioada asta la tine la Biserică ( Catedrală dacă nu mă înșel ) .

ioanhodean 13.04.2009 06:31:15

asa este..
catedrala in acte.
catedrala in stil.
dar nu si in slujitori..navem calugari:D

Anna 13.04.2009 18:15:46

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 127135)
Si Urzicuta vad ca nu a mai aparut de mult !:106:

Da, si eu ma gandeam la urzicuta

cristiboss56 13.04.2009 18:19:27

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 128378)
Da, si eu ma gandeam la urzicuta

Doamna preoteasă , e mămică acum la trei îngerași și probabil ne citește doar, având multe alte treburi de făcut prin casă și nu numai.

sia 14.04.2009 14:44:29

Daca [COLOR=purple]urzicuta[/COLOR] -i mamica de trei ingerasi sa-i dea Domnul multa sanatate, putere si bucurii de la copii.Tot binele din lume pentru o familie cu trei ingerasi ! Doamne ajuta-i !

http://poze-gratis.ro/albums/userpic...r_roz_0008.jpg

[COLOR=purple][/COLOR]

sia 14.04.2009 14:47:36

Desi Cristi se referea la membri mai vechi ai forumului ,care n-au mai postat de mult ..nu pot sa nu semnalez lipsa d-ului VISOVI cu ale sale ,,shi ,,tz,, n-a mai postat de mai bine de o luna si ceva . .ce-o fi cu dansul ? D-le VISOVI oriunde ati fi , va doresc PASTE linistit, plin de bucuria Invierii Domnului Iisus Hristos si multa sanatate!

sia 14.04.2009 14:54:55

Pai , de cand n-a mai postat i-am uitat i,d ..scuze vorbeam de d-ul VSOVI ...cred ca oricum, ati inteles la cine ma refeream .:1:

mirelat 29.04.2009 06:53:44

Citat:

În prealabil postat de ioanhodean (Post 128175)

daa, Ionule, ne-ai lipsit! asa ca eu una te astept sa mai vii si sa mai scrii pe aici cand ai putin timp. :)

cristiboss56 15.05.2009 21:36:59

Citat:

În prealabil postat de mirelat (Post 131909)
daa, Ionule, ne-ai lipsit! asa ca eu una te astept sa mai vii si sa mai scrii pe aici cand ai putin timp. :)

Mulți membrii noi pe forum, semn al inmulțirii îmbucurător pentru noi toți, dar mulți , din ce în ce mai mult din cei mai vechi pe aici dispar. Schimb de generații ?Se poate , sau. . .

dorinastoica14 15.05.2009 22:16:51

1 atașament(e)
Pe data de 3o aprilie trebuia să mă întâlnesc la Iași la Cuvioasa Paraschiva la Mitropolie cu Silvia (silvestar) Am așteptat-o o oră dar nu a venit sau poate a venit dar nu a vrut să ne cunoaștem.Cu câteva zile înainte îmi dăduse telefon spunându-mi că și-a schimbat calculatorul și nu se mai poate loga.
Eu aveam o slăbiciune pentru postările sale și simt lipsa lor, chiar dacă era de multe ori acidă și ne cam înțepa pe toți.
Am perceput-o ca pe o persoană deosebită,sensibilă,erudită și căutându-și identitatea spirituală.

anne 15.05.2009 22:29:00

Si eu ii simt lipsa...

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 138292)
Pe data de 3o aprilie trebuia să mă întâlnesc la Iași la Cuvioasa Paraschiva la Mitropolie cu Silvia (silvestar) Am așteptat-o o oră dar nu a venit sau poate a venit dar nu a vrut să ne cunoaștem.Cu câteva zile înainte îmi dăduse telefon spunându-mi că și-a schimbat calculatorul și nu se mai poate loga.
Eu aveam o slăbiciune pentru postările sale și simt lipsa lor, chiar dacă era de multe ori acidă și ne cam înțepa pe toți.
Am perceput-o ca pe o persoană deosebită,sensibilă,erudită și căutându-și identitatea spirituală.

Si eu ii simt lipsa...Sa speram ca e OK si va reveni in curand printre noi! M-am gandit mult la ea in ultima vreme, cu ingrijorare... Nu s-a mai intamplat sa lipseasca atat de mult timp de pe forum...:2:

cristiboss56 15.05.2009 22:40:53

Citat:

În prealabil postat de anne (Post 138298)
Si eu ii simt lipsa...Sa speram ca e OK si va reveni in curand printre noi! M-am gandit mult la ea in ultima vreme, cu ingrijorare... Nu s-a mai intamplat sa lipseasca atat de mult timp de pe forum...:2:

Aceași" întârziere" ca Silvia o are și alexandra28again !
Silvia nu s-a mai logat de pe 7.05 , iar Alexandra de pe 8.05 . O să încep căutările . . .

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:12:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.