![]() |
Care va fi moda de anul acesta?
M-as bucura sa aud de la cei/cele care sunt la curent, ce culori se vor purta, ce lungime de fusta, etc.
|
Nimic mai simplu, sora Anca: sunt doua posibilitati, una mai costisitoare, sa te deplasezi la prezentarile de moda care se tin cu ocazia saptamanii modei de la Paris, Londra, Milano sau New York si cealalta mai realista, care nu te costa niciun banut:
intra pe situl www.elle.fr, situl revistei Elle - editia franceza- si vei descoperi toate tendintele din moda anilor 2009-2010. Succes! |
Anul acesta,la fel ca si in ceilalti ani se poarta:
-inima infranta si smerita,pocainta,milostenia,dragostea,netinerea de minte a raului,iertarea,rugaciunea la orisice ocazie (nu trebuie sa lipseasca:63:) se mai poarta credinta si nadejdea,iubirea aproapelui este din nou de actualitate.Postul si impartasania mai ales in posturi. -:78:sunt de prost gust;invidia ,rautatea,necredinta.nemilostivirea,barfa neiubirea aproapelui. In privinta culorilor cred ca albul este la moda"spalama-vei si mai vartos decat zapada ma voi albi" |
Citat:
|
Anca, pe mine una ai reusit sa ma faci sa zambesc. Probabil acesta a fost scopul topicului. Psihologie subtire ...:6: Cu adevarat intr-o lume plina de haos, teama, incertitudine nu iti poti pastra echilibrul si pacea decat zambind. Si sa nu fiu offtopic, nu stiu tendintele dar eu iubesc cel mai mult negrul .:105:
|
moda-i cum ti-o faci zic eu, de ce trebuie sa ne imbracam ca x si y noi singuri nu ne stim alege hainele?
|
Citat:
|
Mie imi plac culorile pastel. Din pacate nu ma mai pot imbraca in pas cu moda, dar vad la tinere ce se poarta acum: maieu peste tricou; pantaloni mulati, pana la genunchi pe sub fusta!!! Aproape ca nu mai inteleg moda actuala. De aici intrebarea mea: as vrea sa inteleg incotro se indreapta moda.
|
Citat:
Culorile?.....toate sunt frumoase.....culorile sunt ca florile....eu una nu pot sa ma decid care sa-mi placa mai mult.... |
moda la femei este fusta pana in pamant cu o bluza cu maineci lungi, si un batic pe cap;
iar la barbati pantaloni de stofa negri si camasa alba si un sacou cu pantofi; fara machiaje;este anul naturalitatii! macar de ar fi asa.. |
Citat:
[COLOR=green]La barbati nu ma intereseaza. Oricum, ii dispretuiesc, mai ales pe cei fanatici care, dupa o anumita varsta, uita ce-au fost...[/COLOR] :24: http://www.youtube.com/watch?v=OBcOytc0vfw [COLOR=green]Ca sa va amintiti ce-ati fost odata!...[/COLOR] |
Citat:
P.S.: Hai sa iti spun un secret, ca esti tanar si trebuie sa il stii. Foarte multe femei, daca nu majoritatea, gasesc ca barbatii imbracati la patru ace sunt foarte, foarte atragatori. Deci daca vrei, ca barbat, sa nu atragi atentia femeilor, nu purta costume, pantofi dati cu crema, etc. :15: |
Citat:
|
NU haina il face pe om ci sufletul.Dupa parerea mea nu conteaza ce culoare are bluza ,ce fel e bluza numai sa fie o tinuta decenta ,nu sa fie aproape om fara haine.Este indicat sa purtati culori cat mai deschise pentru ca iti dau stare de bine,pozitiv,decat culorile alb sau negru .Haina este facuta sa nu iti fie frig si sa nu umbli in costumul Evei sau a lui Adam pe strada nicidecum pentru a face ierarhie .
|
Citat:
Dar imi place linia "modei" tale... |
Citat:
Noi cei mai in varsta, am purtat tot felul si mini si midi. Eu pana la 14 ani am prins inca moda cu rochiile largi pe jupon: o moda foarte feminina, dar cum se tinde spre uniformizarea aspectului la amebele sexe, stiut fiind ca barbatii vor arata ca femeile, nu e de mirare ca tinuta lor seamana tot mai tare. In plus barbatii au ajuns sa-si lase parul lung si sa-si faca permenent, etaland niste bucle de invidiat, iar femeile, se tund, unele "zero", altele scurt, precum barbatii. Am fost socata sa vad barbati cu cordeluta in par, care pare sa fie f moderna acum. |
Citat:
Camasa alba si pantalonul negru se va purta vesnic si nu poate fi demodat. tinuta sobra spune ceva. Dar, mirela, tu ne poti spune cu adevarat ce se poarta anul acesta. Exista si tinere pe forum si poate ar vrea sa stie. Si poate ne explici, caci eu nu inteleg, de ce tinerele pun pe deasupra obiecte de vestimentatie, care alta data se purtau pe dedesupt. Noi inca din anii Ž80 am inceput sa umblam in desuurile de alta data ale femeilor: rochii cu volanase si cu bretelute. Acum s-a ajuns chiar la a purta doar sutienul colorat pe sub o bluza cu decolteu adanc. Ca sa nu mai vorbesc de buricul, cu care toate tinerele sunt f mandre si il expun indiferent de vreme sau ocazie. |
Cred ca trebuie sa te îmbraci comod si optimist, sportiv. Fusta lunga pâna în pamânt e ceva deprimant si pentru cea care o poarta si pentru cei din jur iar sacou si pantofi e ceva batrânicios. Acoperirea exagerata a corpului genereaza tulburari psiho-emotionale, corpul are nevoie de aer iar omul trebuie sa se simta bine fizic si social, altfel stresul provocat de îmbracaminte se rasfrânge asupra vietii duhovnicesti.
|
Citat:
Curatenia aceasta este insa de mai multe feluri. O haina curata e o buna carte de vizita; dar daca adaugam si curatenia sufleteasca, catre care inclina IoanHodean, atunci e si mai bine. Acum depinde in ce sens sa atraga atentia femeilor. Ar fi bine sa atraga atentia propriei sotii, ca sa nu se ajunga la atatea divorturi si despartiri dureroase. Eu, ca femeie, m-as stradui sa-mi imbrac barbatul frumos, curat, dar nu l-as face prea atractiv pentru privirile tot mai pofticioase ale femeilor de azi, ca sa nu ma fac si eu vinovata de urmarile inevitabile, caci este stiut ca barbatii nu prea stiu sa zica nu unei priviri languroase. |
Citat:
Poate fi si un mijloc de a te face mai longilina. Am vazut multe femei, carora fusta lunga pana la maleole le statea f bine, fara ca acestea sa apartina vreunei secte. Cred ca nu degeaba se imbracau alta data femeile cu fuste lungi. Acoperi ceea ce nu e de dat oricand si oricui. Acum cam totul e pe "taraba"; mai ales acum cu moda, cu talia lasata la femei, prin care se expune mult mai mult decat este decent. Moda din dormitor a iesit pe strada... |
Nu am vrut sa zic ca fustele scurte sunt bune ci ca fetele si femeile care se îmbraca exagerat de pudic îsi creaza probleme. Calugarii si calugaritele nu traiesc în societate si suporta mai usor îmbracamintea din cap pâna în picioare dar la cei din lume are un efect psihologic negativ. De pilda o musulmanca îmbracata 'corespunzator' potrivit nebuniei lui mohamed va fi mai deprimata decât una umblând în haine vestice. Si nu numai deprimata dar si tulburata psihic si obsedata sexual.
|
Am inteles ca din cauza caldurii, ele nu poarta nimic pe sub acea imbracaminte pana la pamant. Obsedate? Sa le spunem despre post, cum se tine si ce efecte are...
|
Citat:
|
Citat:
Chiar daca, regretabil, barbatii nu stiu a zice N,U ocheadelor tinerelor "duduitze", eu una ma voi simti mandra de cate ori voi fi la bratul sotului imbracat elegant(cat despre partea cu "duduitzele", las' pe mine,am eu ac si de cojocelul lor:71::104:) |
Cred Ancuta ....
Ca ai gresit forumu cand ai pus aceasta intrebare,eu cred ca aici e un forum pentru suflet,nu de moda,pentru ea exista :ele.ro.kudika.ro etc
Te rog sa ma ierti daca te-am suparat dar sincer nu ii consider locu aici. |
Citat:
[COLOR=green]E foarte bine ca s-a deschis subiectul sa vedem si noi ce lume avem in jur, cum pot gandi oamenii si cum altii isi permit, cu nerusinare, sa gandeasca imbracamintea pe care ar trebui s-o poarte un OM nu o maimuta... E de toata jena ce pot scrie unii... [/COLOR] |
E parerea mea
Daca am deranjat de azi ma retrag din acest forum,deci nu se poate vorbi deschis ca intre frati si surori intr-un Hristos.
Multumesc pentru toate cate am invatat ,pentru ati fost si santeti inca langa mine unii dintre voi in aceste clipe grele prin care trec iar,va doresc numai bine. Nu am judecat pe nimeni dar am considerat ca s-a deviat de la subiectu forumului=e crestin ortodox nu de moda s.a. |
Citat:
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]La rubrica "Generalitati", insusi administratorul forumului, spune ca pot fi abordate subiecte care sa nu aiba legatura cu religia. [/COLOR] [COLOR=green]Ce Dumnezeu, voi vreti sa fiti mai catolici decat papa? Vreti sa impuneti forumului vointa voastra? Incetati sa mai judecati oamenii si actiunile lor!...[/COLOR] :57: |
Mara, nu o intelege gresit pe Anca. Topiul ei a fost deschis cu scopul de a ne descreti fruntile. Si crede-ma chiar a reusit, cel putin pe mine m-a facut sa zambesc. Anca, este un om prea echilibrat, trecut de prima tinerete ca sa mai fie interesata in mod strict de moda..Nu e lauda, e o parere proprie formata despre un om pe care il cunosc ( atat cat mi-a permis acest mod de comunicare sa o cunosc)de vreo 3 ani. Cat despre suparari..mara..draga mea draga pai ,cum ar fi daca am fi toti la fel si am canta in cor acelasi cantec?? Fiecare om e unic, gandeste, simte in felul sau. Eu una sunt cam nebuna, si sincer ma bucur ca sunt unica..vai si amar daca ar mai fi si altii ca mine.. deci?? te rog..ramaii??...:77::6:
|
Citat:
Am postat totusi la "generalitati", unde este permis sa se discute si despre altceva decat despre credinta. Acest lucru nu ar trebui sa te supere nici pe tine.:53: P.S. AM SI EU ACUM EMOTICOANE!!! |
Citat:
Nu intrebam de pasiune ci de tendintele modei de anul acesta si eventual sa ne raspunzi la problema descoperirii buricului in vestimentatia actuala. |
Citat:
|
Draga Anca, noi ne ingrijim nu sa fim pe placul acestei lumi, ci pe placul lui Hristos. Nu cred ca daca voi avea nu stiu ce culoare la imbracaminte, daca imbracamintea va fi intr-un anume fel, ma voi apropia de Hristos. Nu cer sa mergem in pielea goala, dar nici in pas cu moda si fara de Hristos.
|
Sigur, Costele, mai ales daca avem niste ani, ca mine de exemplu, care nu mai am timp si resurse pentru a ma mai preocupa de aceste lucruri. Citind aici, as mai afla si eu cate ceva din lume, caci pe aici moda este atat de urata si ilogica, daca se poate spune asa ceva, devreme ce maieul se pune peste bluza; asta ca sa dau un exemplu. Dar mai sunt si oameni tineri, care ar vrea pe cat posibil sa fie in pas cu moda, in ceea ce priveste culoarea, croiul, lungimea fustei, etc. Nu cred ca e rau sa stim aceste lucruri, atata timp cat Il avem si pe Dumnezeu in minte, la care adaugam si faptele noastre bune.
|
Citat:
|
Bine, Mirela, nu-mi ramane decat sa iau un teanc de reviste si sa le studiez...
|
hai sa dau totusi niste indicii, desi nu prea cred ca intereseaza pe multi pe-aici... cam asta e ce port eu, lungime la nivelul genunchiului, culori alb/negru, maron, purple, dk red si animal prints -- da, astea se cam poarta acum!:103:
http://donna-morgan.com/images/colle...g08/005_th.jpg |
Semne bune anul are...
|
Anca, aici in Canada se poarta foarte amestecat, de ex:
1. la varste pana pe la 25 ani - tineretul nesabuit poarta pantaloni foarte joasa talie, fuste scurte, burti goale. Tineretul cugetat imbraca lucruri mai normale, pantalonii negri fiind predominanti cu o bluza cocheta, putin su nedecoltata, iar la serviciu obligatoriu costum negru, albasrtu inchis, mron inchis sau gri. Studentii: doar jeansi. 2. La varste cuprinse intre 25-45 - cei nesabuiti se imbraca la fel ca la punctul 1, iar ceilalti imbraca tot ce e cuviincios pentru varsta. 3. peste aceasta varsta, predomina pantalonii sau fustele lungi. Culorile anului 2009 se anunta sa fie albastru cerneala (foarte puternic), violet(in contraste) si clasicul alb-negru. Animal print a fost acum 2 ani, aici nu mai e la moda, insa lumea imbraca si ce mai are prin dulap. Aici sint cateva link-uri: http://www.trendstop.com/index.php?&...FRKAxgodhxEymQ http://junoandjove.com/index.php?o=x...FQJHxwodhjPXmg http://www.ellecanada.com/Fashion/de...n276450p1.html http://fashion-shows.suite101.com/ar...to_spring_2009 iar aici este de unde cumperi cel mai ieftin: http://www.je551.com/index_eng.html?...FRKAxgodhxEymQ iar aici de unde cumperi online, cu credit cards: http://www.theshoppingchannel.com/category/fashions.do iar preturile sint mai bune deoarece nu platesc ei asa de mult pentru inchiriere de local, au doar cateva persoane care lucreza acolo etc. |
La mine, la "tzara" este moda uniformelor de servici... pe strada, in magazine toata lumea umbla in uniforme ( eu zic ca e o chestie buna, daca stam sa ne gandim la reducerea cheltuielilor alocate vestimentatiei:64:)....
Ah, si era sa uit, anul acesta se poarta: fara incaltaminte!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne intoarcem la natura:21::67: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:55:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.