Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Este semnul fiarei acum pe actele noastre? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5350)

IT 16.01.2009 06:07:00

Este semnul fiarei acum pe actele noastre?

Am ajuns pe forumul asta cautand un raspuns la aceasta intrebare.
Am citit pareri ale unor amatori care nu inteleg ce e CNP-ul, ce sunt cardurile bancare, ID-urile samd.

Este cineva pe acest forum destul de bine informat incat sa raspunda la urmatoarele intrebari:

1. Este semnul 666 pe actualele carti de identitate? (CI - adica acele plastice ordinare)
2. Este semnul 666 pe actualele pasapoarte? (Pasapoartele alea ordinare cu coperta visinie)
3. Este semnul 666 in permisele auto? (Permis auto - la fel plasticul ala ordinar)

Acum o sa fac o precizare clara pentru toata lumea. Acte de identitate sunt DOAR CI-urile, pasapoartele si permisele de conducere si ATAT. Cu oricare dintre aceste acte te poti legitima in fata politistului.
Certificatul de nastere este un act dar nu un act de identitate. Pe certificatul de nastere apare CNP-ul !!! Eu sunt nascut in 1975 si am CNP-ul pe el deci cred ca acest numar nu are de-a face cu satan pentru ca fiecare il primeste la nastere si este unic in tara.
Semnul despre care vorbeste profetia din Apocalipsa este un semn pe care il poti refuza. CNP-ul nu il poti refuza.

Ce se poate refuza sunt actele de identitate. Deci as vrea sa stiu daca e cineva in masura sa raspunda la intrebarile mele. Dar as dori un raspuns de la cineva care stie despre ce vorbeste nu elugubratii si lucruri incerte.
Vreau raspunsuri certe de genul, CI-ul ordinar n-are 666 dar are pasaportul daca il pui in stiu eu ce lumina UV. (Acesta e un exemplu.)

Astept cu nerabdare sa aud opinia cuiva care e chiar interesat de subiect si cunoaste detaliile foarte bine.

mihailt 16.01.2009 06:52:13

Mai frate cartea "Apocalipsa Sfantul Ioan Teologul" de o gasim in Sfanta Scriptura reprezinta o viziune foarte adanca teologica a Sfantului Ioan Evanghelistul si Teologul.
Ce se vede in acea carte nu se interpreteaza asa precum ni se pare noua ci fiecare simbol de acolo are o mare insemnatate teologica si numai de catre Duhul Sfant poate sa ni se descopere intelesurile foarte adanci cuprinse acolo.

Aceasta carte a fost hotarat la un anumite sinoade sa nu fie inclusa in Sfanta Scriptura.
Eu prima data m-am tulburat si am considerat caci ce au zis cei adunati la acele sinoade a fost gresit.
Dar vazand eu acum caci oarecare tulburare se produce in poporul crestin-ortodox datorita neintelegerii a ceea ce este scris in Apocalipsa am inteles ca nu degeaba s-a decis a nu fi inclusa aceasta carte in Sfanta Scriptura la unele sinoade.

Cifra 6 ca de altfel si celalte cifre nu are nimic rau intr-ansa.
Este folosita insa ca simbol pentru a arata ceva rau.
De ce s-a ales aceasta cifra nu stim noi dar negresit ca este un motiv.
Deci iata cum talcuia parintele arhimandrit Arsenie Papacioc aceasta:
http://www.youtube.com/watch?v=Bx3x0J9JFJA
Citat din ce zice parintele Arsenie Papacioc:

Deci nu e nicio problema cu codurile de bare,cu pasaportul si permisul de conducere biometrice.
Alea doar ca au un cip pe ele care contine informatiile in loc de a fi scrise pe hartie,fata si amprenta.
Se stie caci amprentele ti se lua oricum la politie cand era cazul si nu cred ca era asta vreo problema duhovniceasca.
Iar ca are poza ta digitala iar nu e o problema.

A fost intrebat un pustnic:
Cand va veni sfarsitul lumii?
Pustnicul acela vazator cu duhul a zis:
cand nu va mai fi punte intre vecin si vecin atunci va veni.

Adica cand nu va mai fi dragoste frateasca lucratoare intre vecini.
Deci cine nu vrea sa vina sfarsitul lumii sa se intereseze de a fi in comuniune frateasca cu vecinul lui si asa nu mai poate sa vina sfarsitul lumii.

Iar semnul fiarei acesta este: egoismul.

mihailt 16.01.2009 06:57:42

La citat din ce zice parintele Arsenie Papacioc era , caci am uitat sa scriu:
"Asta sa stiti ca e o arma a tuturor ereticilor: Vine sfarsitul,vine sfarsitul ca sa se duca lumea repede dupa ei".

IT 16.01.2009 16:48:05

Nu vreau sa par rautacios dar am zis fara elucubratii.
Eu raman strict la textul acela si cunosc valoarea lui. Nu ce spune un Parinte (si il stimez pe Parintele de care ai adus vorba) si nici ce spune un pustnic sunt Adevarul. Adevarul vine doar de la Domnul. Acolo este sursa.
Pe premiza pe care pleci tu asa nici Sf. Apostol Pavel nu ar fi foarte credibil pentru ca nu a fost ales de Domnul cand inca era pe pamant.

Apocalipsa prezinta niste date foarte exacte cu privire la semn, cu privire la numarul regilor care vor fi pana la final si cu privire la un razboi. Ba chiar e foarte bine conturat si numarul soldatilor care vor participa la acel razboi. Un numar demn doar de zilele noastre!

Deci cut the bullshit! Fara divagatii filozofice te rog sa ramai doar la subiect. Daca stii raspunsurile si esti documentat raspunde la intrebari. Restul nu ma intereseaza!

Daca exista un cod de bare invizibil sau vizibil as dori sa stiu unde este pe actele in cauza!

BogdanF2 16.01.2009 18:53:48

Chiar daca respectivele pasapoarte nu contin 666, ele constituie un pas in directa respectiva. Cam asa spun majoritatea Parintilor despre asemenea cartele si acte de identitate.

Cu asemenea acte de identitate vei putea fi "scanat" de la distanta (cativa zeci de cm de exemplu). Astfel ar putea exista senzori la intrarea in diferite institutii care sa detecteze toate actele de identitate care intra si care ies. Deja sunt foarte multe firme si institutii in care accesul se face pe baza de cartela cu cip RFID.

Cuv. Paisie Aghioritul spune ca acceptarea unui act de identitate cu 666 pe el (in cod de bare sau magnetic) reprezinta totusi o lepadare de Hristos, pentru ca actul respectiv, pe care noi il semnam, reprezinta identitatea noastra.

Cred ca acum intrebarea care se pune este daca respectivele pasapoarte vor contine pe undeva cei 3 de 6...

mihailt 16.01.2009 19:14:05

Dom-le crestinii trebuie sa se supuna stapanirii statului cum ne arata Domnul nostru Iisus Hristos la platit impozite,la actele de identitate caci vedem ca si Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu cu Sfantul Iosif au participar la recensamant.
Dar nu trebuie sa accepte sa faca fapte daca statul i-ar impune care sa aduca vatamare sufleteasca altora si siesi.
Asa ca eu nu vad cum incalca a avea act de identitate cu fata si amprentele tale pe el,asemenea chiar de ar avea scris 666,cele 10 porunci dumnezeiesti care se stie caci si acum sunt obligatorii pentru crestini dar daca la evrei se cer respectate numai in fapta la crestini se cere si respectarea in fapta si respectarea in gand a acestor porunci.

Iar legile statului in Romania nu impun nimanui sa faca fapte impotriva poruncilor lui Dumnezeu cu exceptia faptului ca nu se da liber de praznicele imparatesti dar poti sa iti iei concediu si asta ar trebui sa se remedieze,cu exceptia faptului ca se permit avorturile si cele hormonale care incalca porunca sa nu ucizi si cu alte cateva mici exceptii.
Caci oare nu exista in Sfanta Scriptura ,capitolul 6,versetul 6 etc?
Normal ca exista.

Da ce cand iei actul de identitate scrii pe undeva sau semnezi pe undeva ca te lepezi de Hristos?
Eu nu am vazut asa ceva.
Dimpotriva pe pasapoartele vechi cu toate codurile lor era si o rubrica unde scria religia.
Acum e o problema ca pe buletine nu e trecuta religia si aici chiar ar trebui sa intervina Sfantul Sinod al BOR ca sa se faca o rubrica unde sa se scrie religia.
Si la fel si cu pasapoartele si cu permisele de conducere noi biometrice sa se faca o rubrica care sa scrie : religia.

razvan_m 16.01.2009 19:57:03

Momentan nu exista niciun semn al fiarei, exista doar niste pregatiri de ordin ceva mai special ptr. a obisnui populatia cu supravegherea ei cu ajutorul cipului continut in pasaportul electronic, valabil de la 1 ianuarie a.c.
Semnul fiarei il vei capata prin implantul injectabil al unui microcip in organism [frunte sau mana dreapta], implant fara de care nu vei putea face niciun fel de tranzactii economice [scuza, te rog, limbajul acesta economic, insa este limbajul meu de specialitate, asta fac la facultate, economie si mai ales, CONTABILITATE.

R.

BogdanF2 16.01.2009 23:23:54

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 109856)
Dom-le crestinii trebuie sa se supuna stapanirii statului cum ne arata Domnul nostru Iisus Hristos la platit impozite,la actele de identitate caci vedem ca si Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu cu Sfantul Iosif au participar la recensamant.
Dar nu trebuie sa accepte sa faca fapte daca statul i-ar impune care sa aduca vatamare sufleteasca altora si siesi.
Asa ca eu nu vad cum incalca a avea act de identitate cu fata si amprentele tale pe el,asemenea chiar de ar avea scris 666,cele 10 porunci dumnezeiesti care se stie caci si acum sunt obligatorii pentru crestini dar daca la evrei se cer respectate numai in fapta la crestini se cere si respectarea in fapta si respectarea in gand a acestor porunci.

Iar legile statului in Romania nu impun nimanui sa faca fapte impotriva poruncilor lui Dumnezeu cu exceptia faptului ca nu se da liber de praznicele imparatesti dar poti sa iti iei concediu si asta ar trebui sa se remedieze,cu exceptia faptului ca se permit avorturile si cele hormonale care incalca porunca sa nu ucizi si cu alte cateva mici exceptii.
Caci oare nu exista in Sfanta Scriptura ,capitolul 6,versetul 6 etc?
Normal ca exista.

Da ce cand iei actul de identitate scrii pe undeva sau semnezi pe undeva ca te lepezi de Hristos?
Eu nu am vazut asa ceva.
Dimpotriva pe pasapoartele vechi cu toate codurile lor era si o rubrica unde scria religia.
Acum e o problema ca pe buletine nu e trecuta religia si aici chiar ar trebui sa intervina Sfantul Sinod al BOR ca sa se faca o rubrica unde sa se scrie religia.
Si la fel si cu pasapoartele si cu permisele de conducere noi biometrice sa se faca o rubrica care sa scrie : religia.

Cuv. Paisie Aghioritul este de o cu totul alta parere: http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...omment-page-2/

"Cele ale Cezarului, Cezarului” (Mt. 22,21; Mc. 12,17). Aici insa este vorba de identitatea mea, este ceva personal; nu este ban. Identitatea inseamna ceea ce inseamna si cuvantul; adica cineva se identifica cu cele pe care le declara. Ei pun pe diavolul si sa semnez ca il primesc. Cum sa fac asta ?
- Parinte, ce legatura are acest buletin de identitate cu pecetluirea ?
- Buletinul de identitate nu este pecetea; este introducerea pecetluirii."

BogdanF2 16.01.2009 23:26:19

Cuv. Paisie Aghioritul vorbea despre buletinele de identitate care erau cat pe ce sa fie introduse in Grecia.

EugeniaG 16.01.2009 23:27:32

ce bine ca niciodata nu port buletinul cu mine ...si doctorii m-au sfatuit sa port macar copia lui ...si eu.... nici nu mi-am batut capul cu ce zic ei:P

IT 16.01.2009 23:40:32

@mihailt si BogdanF2

Nu dau 2 bani pe statul roman. Nu l-am votat, nu il consider ca fiind cel care imi protejeaza interesele si nici nu ma mai identific cu el. De fapt, ca sa fiu mai direct, consider statul roman ca fiind unul dintre dusmanii cei mai mari al acestui neam romanesc.
Statul roman actual se face vinovat de tradare fata de neamul romanesc si sustine criminali in pozitii de conducere.

Drept pentru care statul roman pentru mine e doar un talhar cu care am de-a face din cand in cand. Statul e baiatul rau. Asta nu se va schimba niciodata pana la sfarsitul timpurilor!

Referitor la sa dai Cezarului ce e al Cezarului nu v-ati intrebat niciodata CE ARE Cezarul????

Moneda batuta de el. Atat si nimic mai mult. Al Cezarului nu e nici masina mea, nici casa mea, nici aurul meu, nici alimentele mele si cu siguranta mai putin numele meu.
Insa moneda de aur era a Cezarului. Bancnotele actuale sunt datorii ale Cezarului fata de mine!
Datorii pe care nu le ia in seama si din care mai imi fura cu hotul numit inflatie.

eduardd 16.01.2009 23:50:49

Citat:

În prealabil postat de IT (Post 109925)
@mihailt si BogdanF2

Nu dau 2 bani pe statul roman. Nu l-am votat, nu il consider ca fiind cel care imi protejeaza interesele si nici nu ma mai identific cu el. De fapt, ca sa fiu mai direct, consider statul roman ca fiind unul dintre dusmanii cei mai mari al acestui neam romanesc.
Statul roman actual se face vinovat de tradare fata de neamul romanesc si sustine criminali in pozitii de conducere.

.

Tocmai datorita acestor atitudini am ajuns sa rada pana si romanii nostri europeni de tara asta.. Nu stiu cine esti, barbat, femeie, copil sau batran insa daca ai constiinta ai putea sa o asculti. Cine a votat "statul"? Cine a mers la miting doar pentru ca i s-a oferit un carnat si o punga de zahar? Cine a ales pe buletin din 2 nenorociri pe aceea "mai mica"? NOI! CHiar daca am votat sau nu..prin acesta atitudine Nu ajuti cu nimic sa schimbi ceea ce nici tie nici mie nu-mi place in tara. La greci a murit un copil nevinovat..ce a facut multimile ( vorba parintelui Cleopa) a iesit in strada! De ce?? DIN SOLIDARITATE!! dar noua ne lipseste cu desavarsire acest sentiment.. si noua celor de aici si voua celor ce v-ati dezifenctat de mirosul de roman... Candva, lucram duminica..parintele mi-a spus asa. Vina nu e a patronului el e cum e..vina e a celor ce vin sa cumpere duminica.. Si cine cumpara??? Noi..voi..toti suntem la fel tocmai datorita acestei "stari" de...nu-mi pasa..

IT 17.01.2009 00:02:27

OK acum ca mi-am expus clar parerea despre ce inseamna statul (Cezarul) pentru mine haideti ca vreau sa discutam despre semnele antemergatoare SEMNULUI.

Asta e cu adevarat important pentru mine si pentru ceilalti crestini.
Vreau sa va zic ca am pus aceste intrebari si aici:
http://ro.altermedia.info/noua-ordin...#comment-65226

Eu sunt cel cu nick-ul Atent de pe forumul de comentarii.
Daca urmariti o sa vedeti ca acela cu nick-ul RAZBOIINTRUCUVANT a dat un raspuns interesant.

Din ce am cautat pana acum rezulta asa, CI-urile actuale si pasapoartele obtinute pana la 31dec2008 nu au cu siguranta cipuri sau coduri de bare cu 666.
Noile permise de conducere au codurile de bare.
Uite cum arata:
http://img522.imageshack.us/my.php?i...misfatagc8.jpg
http://img146.imageshack.us/my.php?i...isspatepl9.jpg

Vad ceva cu codul de bare si la certificatul de inmatriculare:
http://img265.imageshack.us/my.php?i...atspatetf8.jpg
http://img354.imageshack.us/my.php?i...catfatatn4.jpg

Daca are cineva un cititor de coduri ar fi interesant de probat pe cititor acel cod de pe permisul de conducere. Se poate face foarte usor la orice casa de marcat dintr-un magazin alimentar.

Eu il cred pe Parintele Iustin Parvu care spune ca acceptarea unui act de identitate cu 666 e un pas in directia asta. In mod cert este!
Cipul categoric este semnul satanei si cred ca mai sunt putini ani pana la treaba asta. Din ce am citit pe net, multi soldati din armata americana si britanica au deja acest cip. Si prin Australia cica sunt voluntari. E clar, prima data apare in tarile dezvoltate.
Nu-mi place sa fac profetii dar cred ca aceasta criza despre care se vorbeste e legata de planul de inrobire mondiala. Vor aparea schimbari mari. De fapt, deja au aparut. Daca presedintele Americii este un negru si cel mai inalt om de pe pamant un chinez cu siguranta suntem aproape.

Lasand gluma la o parte as dori ca aceasta discutie sa ii tina pe multi atenti, abonati-va la acest topic si ramaneti atenti la discutiile despre noile acte care urmeaza sa apara.
E VITAL sa fiti informati si sa nu cedati presiunilor.

antoniap 17.01.2009 00:09:09

Acum pe acte, CNP este la vedere, alaturi de nume. O forma de compromis s-a facut totusi prin acceptarea CNP pe buletine din plastic.

In Apocalipsa ni se spune sa nu acceptam in locul numelui de botez numarul de om al carui semn este 666. Stiind ca intreaga tehnologie de scanare a informatiei de pe coduri de bare se bazeaza pe 666, nu ne mai putem ascunde dupa deget. E clar ca in aceste conditii se impune sa recunoastem ca suntem crestini si sa spunem clar de ce nu acceptam aceste documente electronice.

IT 17.01.2009 00:09:41

@eduardd

Aici vreau sa fie o discutie strict despre acte, semne antemergatoare si cand va veni timpul despre SEMNUL cel nenorocit.

Referitor la comentariu, poti reciti ce am scris. Eu nu am spus nicaieri ca nu imi pasa. Imi pasa de ce face statul insa nu il recunosc.
Daca vrei o analogie, imi pasa si de satana de ce face dar nu il recunosc ca fiind Dumnezeu.

Hai te rog sa pastram discutia in perimetrul actelor si a semnelor.

IT 17.01.2009 00:15:32

@antoniap

Sunt de acord ca nu trebuiesc acceptate acele acte cu coduri de bare si cip.

Referitor la CNP, intr-adevar nu e ceva nici bun dar nici rau. Sa citesti discutia de la inceput.
CNP-ul apare de la bun inceput pe certificatele de nastere!!!

Profetia spune clar ca semnul poate fi refuzat. CNP-ul nu poate fi refuzat. Ti se da la nastere!
Toti au impresia ca acest CNP e o investie recenta. Nu e asa.
Dar asta nu scuza oricum existenta CNP-ului, dracul are planul asta facut de mult timp.

eduardd 17.01.2009 00:26:27

Citat:

În prealabil postat de IT (Post 109931)
O
[COLOR=Red]E VITAL sa fiti informati si sa nu cedati presiunilor.[/COLOR]

Jos palaria in fata dumitale domnule. :77: Cam tarziu am inteles esenta mesajului. Fii sigur ca voi tine aproape! Doamne ajuta!

EugeniaG 17.01.2009 00:32:27

"Crede si nu cerceta"

... statul roman este cu adevarat "cotropitor" de romani ca sa zic asa....sa vorbiti cu romani stabiliti in strainatate , in orice tara posibila de pe mapamond: numai dorul de familie ii aduce cu gandul inapoi la Romania si nimic mai mult...vad in Romania de acum , numai oameni cu grave probleme dentare , oameni nervosi , batausi, tristi, "gagici" ultra fotomodele, "smecheri" preocupati de cai putere si cat mai multe mobile ultima generatie , si daca-i intrebi de grupa sanguina habar nu au, ce sa mai zicem de religia crestineasca...

...cate semne am vazut si eu ... mi-am zis ca sunt dusa:P...cu pluta si m-am intors la "crede si nu cerceta"

sa nu te superi pe mine "IT", daca te superi o sa-ti treaca, pe bune ca am vazut si eu "semne" ce m-au pus pe ganduri pentru o vreme dar nu am ajuns la nici o concluzie decat la " crede si nu cerceta"...sa vedem te rog la ce concluzii ajungi si tu dupa " xyz" postari la acest topic deschis de tine ... sa ne scrii conlcuziile tale ... sigur nu vor fi acelasi ca la initial

mihailt 17.01.2009 00:38:49

Domnul nostru Iisus Hristos ne va judeca dupa cele 10 porunci iar nu dupa aiurelile inventate de unii.
Atat de rau a ajuns rastalmacita invatatura crestin ortodoxa in ziua de azi ca este o confuzie generala.

Cat despre cele scrise de parintele Paisie Aghioritul eu nu mai stiu ce sa cred.
Pentru ca am vazut pe razbointrucuvant o istorisire conform careia a venit nu stiu ce sfanta la Cuviosul Paisie Aghioritul si cuviosul a sarutat-o in semn de cinstire pe varful nasului....
Eu asemenea chestii nu am mai auzit pana acum.
Am auzit caci exista regula conform careia nu ai voie sa saruti Sfintele Icoane decat la picioare...mai sa fie cuviosul Paisie nu auzise de aceasta regula?

Iar al doilea cum venise Sfanta respectiva cu trupul la cuviosul Paisie...???

[COLOR=#810081]http://www.razbointrucuvant.ro/2008/09/15/sfanta-eufimia-si-cuviosul-paisie/[/COLOR]

Iar daca deja ii era trupul inviat cum mai ramane cu a doua inviere?

Eu nu cred un cuvant din ce vad pe acel site.
Si va recomand si fratiilor voastre tot la fel.

Dar noi stim ca Duhul Sfant tine toate si nu judecam noi ci Duhul Sfant judeca precum stie Dansul.

IT 17.01.2009 19:33:18

@ eduardd
Aici suntem mai multi crestini, unii mai buni altii mai rai. Vreau daca altcineva afla ceva sa posteze. Trebuie sa fim informati si sa urlam cat ne tin bojocii cand va fi vremea ca lumea sa auda.

@ EugeniaG
Sa stii un lucru. Cel mai usor e sa il iubesti pe cel care te iubeste si iti vrea binele. Cel mai greu e sa il iubesti pe cel care iti vrea raul. Asta vrea Mantuitorul de la noi si asta trebuie sa facem.
Dar Mantuitorul vrea si sa nu ne lasam insemnati. Am spus-o mai sus, suntem aici si mai buni si mai rai, dar daca mergem sub Crucea Lui atunci o sa fim mantuiti. El o sa ne miluiasca si o sa mijloceasca in Fata Tatalui pentru noi. A promis asta si Il cred.

@ mihailt
Acel site nu este al meu. Eu sunt daca vrei un spirit un pic mai practic. :)
Acesta este site-ul meu:
http://www.kosovo.ro

Referitor la cele 10 porunci:
"
33. Fiilor, încă puțin timp sunt cu voi. Voi Mă veți căuta, dar, după cum am spus iudeilor - că unde Mă duc Eu, voi nu puteți veni - vă spun vouă acum.
34. Poruncă nouă dau vouă: Să vă iubiți unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, așa și voi să vă iubiți unul pe altul.
35. Întru aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii față de alții. "
http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=13

Mihail, acesta este Dumnezeul pe care il recunosc. Daca pazesti cele 10 porunci insa nu Il marturisesti pe Mantuitor e in van. A fi un om bun nu e totuna cu a fi un crestin!!!
Mi-aduc aminte cum spunea un Parinte ca si masonii sunt oameni blanzi. Nu vorbesc urat, multi dintre ei traiesc fara desfranare, fara patima betiei, sunt oameni cititi, etc. (daca nu ma insel controlul si abstinenta sunt esentiale sa intri in randurile lor).
Ce fac ei este RAU. Asta face diferenta!!!

Spunea El: "...cine nu aduna cu Mine, risipeste."
Ramai cu El si roaga-te sincer Lui.

BogdanF2 17.01.2009 23:13:29

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 109941)
Cat despre cele scrise de parintele Paisie Aghioritul eu nu mai stiu ce sa cred.
Pentru ca am vazut pe razbointrucuvant o istorisire conform careia a venit nu stiu ce sfanta la Cuviosul Paisie Aghioritul si cuviosul a sarutat-o in semn de cinstire pe varful nasului....
Eu asemenea chestii nu am mai auzit pana acum.

Mai inainte de asta i-a sarutat picioarele, citeste tot. De ciobanul care vroia sa il curete pe Dumnezeu de paduchi ai auzit? Asa credea el, ca Dumnezeu este un om cu paduchi, ca si el. Asa credea din simplitatea lui, nu din rautate. Dumnezeu primeste simplitatea oamenilor, chiar si pe a celora care noua ni se par "ciudati".

sofiaiuga 17.01.2009 23:32:42

problema este de ceea ce vor sa introduca acuma,benzile electromagnetice cu datele noastre in scop de identificre si cu posibilitate de urmarire prin unde radio.Scopul de SECURITATE de fapt ascunde o minciuna ,cind de fapt este vb de IDENTIFICARE.Cine oare vrea sa-i fie lezata INTIMITATEA ,cine vrea BIG-BRODER??Eu una NU ,in nici un caz ,caci DUMNEZEU M-A LASAT PE MINE SI PE TORI OAMENII liberi ,Nu sa fie urmariri si in intimitatealor.

mihairapcea 18.01.2009 04:52:57

Coalitia “Refuz Implantul !!!”

Lupta impotriva cipurilor poate si trebuie sa fie castigata de noi. Singura conditie pentru ca raul sa triumfe este ca oamenii buni sa nu faca nimic. Am dovedit ca putem invinge. Sa nu disperam. Amintiti-va de hotararea CNCD privind scoaterea icoanelor din scoli. Ne-am mobilizat si am reusit sa trimitem bestia inapoi in intunericul din care iesise. Curtea suprema a anulat decizia CNCD iar icoanele au ramas pe peretii claselor copiilor nostri. Amintiti-va de campania impotriva vaccinului ucigas Gardasil. Am invins si atunci. Putem face acest lucru si cu legea privind cipurile din acte. Propun sa infiintam Coalitia “Refuz Implantul !!!”, in care sa aducem cat mai multe organizatii, cat mai multi oameni. Sa atacam la Curtea Constitutionala legea. Cand exista vointa, exista si mijloace. Sub presiunea strazii, nu vor indrazni sa ne infurnte. Sunt mai slabi si mai tematori, pe fondul crizei, acum este momentul sa spunem NU cipurilor !
Vom face ceea ce au facut si grecii. Proteste de strada. Cei care doresc sa facem ceva concret, sa ma contacteze pe adresa mea de mail: rapcea@gmail.com Suntem foarte multi cei care refuza cipurile. Trebuie sa fim si uniti. Inclusiv in actiuni. Cred ca impreuna putem invinge, ii putem forta sa dea inapoi, cel putin in chestiunea cipurilor. Hai sa facem sa iasa ceva bun din Romania. Sa facem ca zicala “Ti-e frica de sfarsitul lumii ?! Atunci vino in Romania, ca aici suntem cu 100 de ani in urma…. :)” sa fie adevarata in sensul bun al cuvantului…

liviu-sergiu 19.03.2009 16:44:35

Citat:

În prealabil postat de mihairapcea (Post 110126)
Lupta impotriva cipurilor poate si trebuie sa fie castigata de noi. Propun sa infiintam Coalitia “Refuz Implantul !!!”, in care sa aducem cat mai multe organizatii, cat mai multi oameni. …

Problema ca acuma nu se introduc implanturi in Romania, de aceea ar fi bine ca pana atunci sa se numeasca altfel. Sunt multi care nu inteleg ce rau fac aceste cipuri si nu fac altceva decat sa rada. Mai sunt persoane care vin la demonstratiile pt eliminarea cipurilor si nu fac altceva decat sa dea interviuri penibile si distrug ceea ce altii cladesc. Cred ca este bine ca acestia care doresc eliminarea cipurilor, sa fie bine organizati, sa aiba un lider,sa se uneasca cu organizatiile pt respectarea drepturilor si libertatilor omului, sa se uneasca cu cei din strainatate care deja pun probleme mari acestor state care ingradesc cate un pic libertatea tuturora. Numai uniti putem reusi (stim ca pana la urma tot vor face ce si-au propus).

andreicozia 19.03.2009 20:34:14

Cipuit in Sodoma

Lot cu familia sa locuiau si vietuiau in SODOMA bine merci si "cipuiti" si cu actele "biometricizate" si nu si-au pierdut nici harul si mintuirea, a venit la ei Sf Treime si i-a luat de mina cu cipuri cu tot..... deci, in concluzie, care este problema?

Cine poate explica empiric, pragmatic, nu teologic cu citate..., de ce tehnologia biometrica este daunatoare credintei din tine?

Cu ce te va opri controlul absolut asupra ta de la a sta pe trotuar cu aproapele tau si sa-i stergi ranile capatate din cazaturi de betie sau sa stai de vorba cu prostituatele drogate si sa le ajuti cu o ciocolata

Dintr-o data, toti dupa 89 incoace am devenit importanti, brusc a inceput sa ne doara daca cumva a mai ramas vre-o ramasita de omenie si simt comunitar in noi, daca cumva ne mai pasa de vecini ....SA NU CUMVA SA SE STIE CEVA DE PERSOANA MEA ULTRA IMPORTANTA!

Cite cazuri nu apar in stiri unde lumea este gasita putrezita in apartamente de LUNI DE ZILE CHIAR SI ANI fara sa-i pese cuiva...

Eu cred ca pentru asta trebuie facute demonstratii si coalitii...nu de niste amarite de umbre tehnologice si sperietori care ne distrag atentia spre lucruri neesentiale pentru noi si ce ne-a invatat Hristos CA FIIND IMPORTANT PENTRU MINTUIRE!...El nici o clipa nu a vorbit de concepte numerologice si alte bazaconii trecatoare...

Oare nu el ne-a spus CLAR, ...important nu este ce bagi in gura(sau in piele, sau ce acte si blackberry-uri si I-phone-uri porti in buzunar) ci CE SCOTI PE GURA!!!!!!!!!

BogdanF2 19.03.2009 20:45:50

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 123454)
Lot cu familia sa locuiau si vietuiau in SODOMA bine merci si "cipuiti" si cu actele "biometricizate" si nu si-au pierdut nici harul si mintuirea, a venit la ei Sf Treime si i-a luat de mina cu cipuri cu tot..... deci, in concluzie, care este problema?

Cine poate explica empiric, pragmatic, nu teologic cu citate..., de ce tehnologia biometrica este daunatoare credintei din tine?

Cu ce te va opri controlul absolut asupra ta de la a sta pe trotuar cu aproapele tau si sa-i stergi ranile capatate din cazaturi de betie sau sa stai de vorba cu prostituatele drogate si sa le ajuti cu o ciocolata

Dintr-o data, toti dupa 89 incoace am devenit importanti, brusc a inceput sa ne doara daca cumva a mai ramas vre-o ramasita de omenie si simt comunitar in noi, daca cumva ne mai pasa de vecini ....SA NU CUMVA SA SE STIE CEVA DE PERSOANA MEA ULTRA IMPORTANTA!

Cite cazuri nu apar in stiri unde lumea este gasita putrezita in apartamente de LUNI DE ZILE CHIAR SI ANI fara sa-i pese cuiva...

Eu cred ca pentru asta trebuie facute demonstratii si coalitii...nu de niste amarite de umbre tehnologice si sperietori care ne distrag atentia spre lucruri neesentiale pentru noi si ce ne-a invatat Hristos CA FIIND IMPORTANT PENTRU MINTUIRE!...El nici o clipa nu a vorbit de concepte numerologice si alte bazaconii trecatoare...

Oare nu el ne-a spus CLAR, ...important nu este ce bagi in gura(sau in piele, sau ce acte si blackberry-uri si I-phone-uri porti in buzunar) ci CE SCOTI PE GURA!!!!!!!!!

Nu cipul in sine ar fi o problema, ca e doar o bucata de materie, ce ceea ce rfeprezinta el. Niste linii pe un act de identitate nu ar insemna nimic, dara daca acele linii cumva simbolizeaza cei 3 de 6, atunci e o problema.

Una e sa porti la gat o cruce, alta e sa porti un simbol pagan.

Bogdan.

andreicozia 20.03.2009 16:12:54

Alta confuzie majora

Crucea pe care o purtam nu este cea din exterior ci este materializata prin faptele si atitudinile noastre fata de noi si de semenii nostrii incepind cu familia.

Crucea in sine, metalul sau lemnul nu ne protejeaza de nimic, astea sunt superstitii si au origini obscure folosite de Holywood in exorcizari.

Oare cine crezi ca alunga duhurile rele, metalul sau Omul?...icoana sau cel care o tine?

Astfel nu are nici o importanta ce crucioaie purtam. ... Vezi cruciulitele care se vad intre sini amplu decoltati sau cruci gigantice cum am vazul la cineva care facea vraji.

emanuel2007 20.03.2009 16:43:05

andreicozia , crucea si icoanele au si parte materiala sfintita ; o cruce de lemn nu o pot arunca pe jos sau calca in picioare a e pacat ...
apoi semnu fiarei te duce automat in iad : citeste apocalipsa si vei vedea unde se duc cei care au acceptat semnul fiarei ...

apoi , prin fapul ca prin cipuri te poate face sa pacatuiesti fortat , asta le intrece pe toate ...

antoniap 20.03.2009 20:12:36

Chemare catre preotii din Romania

Preacuviosi si preacucernici preoti,

Dupa cum sigur ati aflat, cea mai grea ispita cu care este incercata Biserica noastra este un pacat mare, cel mai mare, cu care este ispitit tot crestinul ortodox roman - si nu va scapa nici un om de pe pamant - anume ispita pacatului impotriva Duhului Sfant din zilele noastre.
Mai explicit, Duhul Sfant ne-a dat un nume la botez, pe care trebuie sa-l pastram cu credinta si fapte bune, iar duhul satanic, acum, neaga aceasta lucrare, vrea sa se suprapuna peste ea si sa ne dea un numar, un numar inscris in calculatorul de la Bruxelles, denumit “FIARA”. Si acest lucru vrea sa-l faca, cu acordul nostru, cu semnatura omului.
Nu este nici cea mai mica urma de indoiala ca in spatele Uniunii Europene este diavolul, dovada sunt legile antihristice impinse pe gat tuturor guvernelor din UE.

Codul de bare si cipul de pe marfuri e ceva, il dai jos, faci cruce si consumi, te folosesti de acel produs, dar cand este pe identitatea omului, cu semnatura lui, se schimba lucrurile - reiese ca semneaza pentru “FIARA”.
NU mai poate avea numele de la botez ! Va avea un numar in Sistemul UE, premergator Guvernului Mondial, care va trebui sa aiba un conducator unic - visul de mii de ani al evreilor - antihristul.
Asadar, trebuie spus oamenilor despre marele pericol, marea ispita si sa dati exemplu ca sunteti pastori ai lor. Dar, constatam ca indemnati, din pacate, de episcopi si apoi de protopopi, preotii tac.
De ce ?
1. Frica de caterisire si de pierdere a parohiei.
Nu are cum sa fie valabila caterisirea pentru ca preotul lupta sa opreasca pe credinciosi de la un mare pacat, cel mai mare. Iar daca salveaza credinciosii, acestia ii vor sari in ajutor la nevoie.
2. Frica de foame, de lipsa celor trebuincioase vietii. De ce sa te temi, parinte, ca n-o sa mai ai paine ? Dar [COLOR=#FF0000]uiti ca ai putere sa aduci din Cer prin rugaciune chiar Painea Vietii[/COLOR], adica pe Iisus Hristos ? El iti va da si painea cea de toate zilele.

Dar acum suntem incercati : Credem cu adevarat in Mantuitorul Iisus Hristos, ca e Dumnezeu si ne poate purta de grija ? Sau vom semna actele electronice date de falsul dumnezeu care va avea painea in mana, “FIARA” ?
De aceea, la urma, cand antihrist se va da dumnezeu si va cere omului sa primeasca pecetea, vor veni Sfintii Ilie si Enoh si vor avea puterea sa pedepseasca cu foamete si seceta pe oameni.
Atunci abia, oamenii inselati de antihrist isi vor da seama ca acesta nu e Dumnezeu, ca nici ploaie nu va putea da.

In concluzie, suntem chemati, Biserica intreaga, cler si credinciosi sa marturisim ca Mantuitorul nostru Iisus Hristos este Dumnezeu si nu UE, nici Guvernul Mondial, nici conducatorul unic - antihrist.
Doamne, ajuta !
Sursa : Apologeticum

99_Estera 20.03.2009 22:43:27

Romania nu trebuie sa adere la SIS, ea trebuie sa obtina din partea UE derogari speciale asa ca si Irlanda, UK si Dk.

Ea trebuia sa ramana in cadrul SPE - spatiului penal european insa trebuie sa-si protejeze cetatenii!

Pe scurt sa ramana doar in zona cooperarii politienesti.

Nu trebuie sa faca aceeasi greseala ca si Grecia!

Clar sau neclar?
:31:

cristiboss56 20.03.2009 22:51:24

Citat:

În prealabil postat de 99_Estera (Post 123686)
Romania nu trebuie sa adere la SIS, ea trebuie sa obtina din partea UE derogari speciale asa ca si Irlanda, UK si Dk.

Ea trebuia sa ramana in cadrul SPE - spatiului penal european insa trebuie sa-si protejeze cetatenii!

Clar sau neclar?

Clar pentru cine ? Pentru noi sau parlamentari ?

emanuel2007 20.03.2009 23:45:14

pentru noi e clar ...

de ar fi pentru parlamentari ... oricum toata lumea stie ca aderarea romaniei la UE a fost numai de frica de a nu cadea in mainile rusilor ; dar acuma romania trebuie sa isi dea seama ca si UE este o amenintare cel putin la fel de urata ca si rusia , daca nu , chiar mult mai urata ... problema este insa ca romania este condusa de o multime de oameni platiti si dispusi sa isi vanda tara si apoi sa scape sub acoperirea celor care ii platesc acuma : masoneria ... romania este o tara deja vanduta , cu atat mai mult cu cat acuma se face imprumut la fondurile straine ... este o mare greseala ... insa io nu cred ca Dumnezeu va lasa romania numai pe mana acelor vanzatori de tara : aici s-a varsat mult sange de sfinti de-a lungul istoriei si asta ii va birui pe vanzatori si tradatori ... romania nu va invinsa de tradatori !

romania ar putea sa scape neatinsa de criza asta nascocita si inscenata de masoneria mondiala , numai prin reaxarea pe agricultura cum era si inainte ; pamant este destul si suficient pentru a hrani o tara intreaga , insa acest lucru este ignorat cu intentie de conducatorii tradatori de tara , din interese meschine ...

emanuel2007 20.03.2009 23:51:29

in realitate nici nu exista nici o criza ... e adica o criza ca nu mai sunt bani de a face pacate si luxuri ?! apoi nici nu este nevoie de asa ceva ... iar daca ne-am axa pe agricultura ar fi hrana pentru intreaga tara ... insa omul modern vrea sa traiasca la nivel european , asta-i buba ... e criza ca nu putem sa traim in pacatele europene !!! ce minciuna !!! au mintit si manipulat poporul cu televizorul , prin tehnici moderne de manipulare ...

cristiboss56 21.03.2009 00:06:59

Citat:

În prealabil postat de emanuel2007 (Post 123714)
pentru noi e clar ...

de ar fi pentru parlamentari ... oricum toata lumea stie ca aderarea romaniei la UE a fost numai de frica de a nu cadea in mainile rusilor ; dar acuma romania trebuie sa isi dea seama ca si UE este o amenintare cel putin la fel de urata ca si rusia , daca nu , chiar mult mai urata ... problema este insa ca romania este condusa de o multime de oameni platiti si dispusi sa isi vanda tara si apoi sa scape sub acoperirea celor care ii platesc acuma : masoneria ... romania este o tara deja vanduta , cu atat mai mult cu cat acuma se face imprumut la fondurile straine ... este o mare greseala ... insa io nu cred ca Dumnezeu va lasa romania numai pe mana acelor vanzatori de tara : aici s-a varsat mult sange de sfinti de-a lungul istoriei si asta ii va birui pe vanzatori si tradatori ... romania nu va invinsa de tradatori !

romania ar putea sa scape neatinsa de criza asta nascocita si inscenata de masoneria mondiala , numai prin reaxarea pe agricultura cum era si inainte ; pamant este destul si suficient pentru a hrani o tara intreaga , insa acest lucru este ignorat cu intentie de conducatorii tradatori de tara , din interese meschine ...

Trădarea , imediat după '90 a inceput ! Cei ce manipulau masele și strigau cu putere : "Nu ne vindem țara", ei au fost cei din tâi vânzători ! F.S.N -ul și continuatorii lui.

andreicozia 24.03.2009 17:10:39

Paralizie politica

Citat:

În prealabil postat de 99_Estera (Post 123686)

Clar sau neclar?

Trebuie, AR trebui... si iar trebuie
"Oferta" EU vine pachet cu placute si NEplacute, insa viermisorii nu pot alege nimic. Ei pot doar refuza COMPLET sa"pape" un pachet de oferte asa cum am facut-o pe vremuri( insa la modul diabolic...) si cum o mai fac o mina de state in lume inclusiv Rusia(mai nou) insa de ales...sa fim seriosi... oricit ar incerca unii sa ne prezinte tara ca fiind NOUL IERUSALIM al lumii, realitatea este cu totul alta

Florin-Ionut 21.06.2009 14:51:29

Conferinta in Timisoara

Maine, 22 iunie la ora 19:00 va fi o lansare de carte si o conferinta pe tema documentelor biometrice, a implanturilor si a avertismentelor Parintelui Iustin Parvu. Conferinta va avea loc in Aula Magna a Universitatii de Vest Timisoara si va fi sustinuta de un monah, un preot, un fizician si de un conferentiar doctor in teologie - nu te-am retinut numele.

Afisul este prin oras pentru mai multe detalii.

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:53:32.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.