Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Cand adulterul se plateste cu viata ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5325)

cristiboss56 13.01.2009 13:17:28

Cand adulterul se plateste cu viata !

In ziarul Adevarul din 12 .01. 2009 ( editia de seara ) in pagina a doua, mi-a sarit in ochi un scurt articol, ce mi-a atras atentia prin formularea titlului : "Cand adulterul se plateste cu viata". Va reproduc scurtul articol : " Doi barbati au fost executati prin lapidare, in timp ce al treilea, condamnat si el la moarte, a supravietuit. Executia a avut loc la sfarsitul anului in Iran. Vina celor trei ? Si-ar fi inselat nevestele ! Nu, nu-î o gluma. Ba chiar e o infractiune extrem de grava conform legii islamice. Si mai socant mi se pare insa modul de aplicare a pedepsei. Condamnatul e ingropat in pamant pana la mijloc, daca e barbat, si pana la gat daca e femeie. Calaii sunt chiar localnicii, pusi sa-i loveasca pe cei vinovati cu pietre. Iar pietrele nu trebuie sa fie, nici prea mari , nici prea mici. Astfel incat condamnatul sa nu moara nici prea devreme, nici prea tarziu. Daca scapa doar cu capul spart, dar ramane in viata are dreptul la iertare. Din pacate cazul nu este nici primul si nici ultimul. Un nomad din Arbia Saudita, tara guvernata si ea de legea islamica , a fost decapitat pentru comiterea unei crime. In timp ce zece egipteni au fost condamnati la moarte pentru rapire si viol in grup. Bun , inteleg ca un criminal si niste violatori au primit pedeapsa maxima pentru faptele lor. Dar sa platesti cu viata pentru un biet adulter parca prea de tot. Mai ales intr o lume unde cu cat mai multe neveste cu atat esti mai bun musulman. Ca prin alte parti pentru asta primesti chiar aplauze ! "( articol semnat de : Sabin Orcan )

MarinaAlca 13.01.2009 13:27:08

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 109217)
Si mai socant mi se pare insa modul de aplicare a pedepsei..... Iar pietrele nu trebuie sa fie, nici prea mari , nici prea mici. Astfel incat condamnatul sa nu moara nici prea devreme, nici prea tarziu.....

Sadic de-a dreptul... adica sa mori, dar nu oricum.. ci in chinuri "neicusorule":71:

C.tin 13.01.2009 13:36:54

Ce sa le feci, daca sunt spiritual (comparativ), inca la nivelul vechiului testament,... se judeca intre ei dupa legea lui Moise!

Dar ce sa mai zicem insa de "marea democratie", "faimoasa" si "civilizata" SUA ...cu scaunul electric... la acelasi nivel spiritual , cu nimic diferiti de iranieni...!

cristiboss56 13.01.2009 13:36:58

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 109219)
Sadic de-a dreptul... adica sa mori, dar nu oricum.. ci in chinuri "neicusorule":71:

Da Marina, ai dreptate. Dar ma gandesc eu, oare n-or fi femei satule de infidelitatea barbatilor si de suferintele la care sunt supuse si gandesc ele undeva in sinea lor : "lasa ca-si merita soarta !". . .

C.tin 13.01.2009 13:42:51

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 109217)
Vina celor trei ? Si-ar fi inselat nevestele !

Pt vina asta, decat sa-i omoare, era suficienta (si mai eficienta) numai ...castrarea!

MarinaAlca 13.01.2009 13:44:51

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 109221)
Dar ma gandesc eu, oare n-or fi femei satule de infidelitatea barbatilor si de suferintele la care sunt supuse si gandesc ele undeva in sinea lor : "lasa ca-si merita soarta !". . .

Tu ai zis!!!!:21: (Eu doar am gandit!!:21:)

cristiboss56 13.01.2009 13:51:40

Citat:

În prealabil postat de C.tin (Post 109222)
Pt vina asta, decat sa-i omoare, era suficienta (si mai eficienta) numai ...castrarea!

Da, da, da ! Spun hotarat da, cu toate ca nu stiu daca are eficienta totala dupa o anumita varsta si daca are, ar fi ideal sa se aplice si pentru violatori, pedofili . Pentru ca sa fim cinstiti , si anii de detentie costa imens statul si eficienta in "vindecare", este mica, multi isi reiau vechile pasiuni.

truthtostone 13.01.2009 14:05:39

Asa se intampla cand se pune omul sa judece pe om... .Trebuiau lasati sa-si traiasca viata.Adica...le-au luat sansa de a-si corecta greselile.Daca nici Dumnezeu nu omoara omul dupa primul pacat savarsit...ne bagam noi sa facem "dreptate".Eh,si-au luat ei plata lor.

MarinaAlca 13.01.2009 14:07:55

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 109225)
Da, da, da ! Spun hotarat da, cu toate ca nu stiu daca are eficienta totala dupa o anumita varsta.....

Sa nu aiba eficienta oare????:105:
Pai e ca si cand ai avea gura lipita cu super glue, iar in fata ochilor tai se afla un tort urias si delicios din care nu te poti infrupta:71:.. ca deh, "ochii vad, inima cere, Neculai nu(mai) ai putere":21:

cristiboss56 13.01.2009 14:14:07

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 109229)
Sa nu aiba eficienta oare????:105:
Pai e ca si cand ai avea gura lipita cu super glue, iar in fata ochilor tai se afla un tort urias si delicios din care nu te poti infrupta:71:.. ca deh, "ochii vad, inima cere, Neculai nu(mai) ai putere":21:

Da, ai dreptate ,dar citatul ar trebui modificat putin, pentru ca nu inima cere asa ceva, ci nebunia, necuratul , ori si cine, dar nu inima, pentru ca inima nu se spurca ci mintea si trupul cazut prada spurcaciunii !

C.tin 13.01.2009 14:19:02

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 109225)
Da, da, da ! Spun hotarat da, cu toate ca nu stiu daca are eficienta totala dupa o anumita varsta si daca are, ar fi ideal sa se aplice si pentru violatori, pedofili . Pentru ca sa fim cinstiti , si anii de detentie costa imens statul si eficienta in "vindecare", este mica, multi isi reiau vechile pasiuni.

Problema cea mai mare in cazurile enumerate de tine, a impatimitilor, e de fapt transmiterea mosteniri duhovnicesti degenerate la urmasi, deci nastrea copiilor deja inrobiti in patimi...
Impatimitii, inainte de a purcede la procreere, mai intai trebuie sa se despatimeasca! Altfel e vai de sufletele urmasilor...

Thheo 13.01.2009 14:19:10

Un violator ....un pedofil ...are inima?....

MarinaAlca 13.01.2009 14:24:49

Citat:

În prealabil postat de Thheo (Post 109233)
Un violator ....un pedofil ...are inima?....

Pai sigur ca are... ptr el, inima este doar organ al aparatului cardiovascular, nimic mai mult!!:2:

alexandra28again 13.01.2009 14:45:51

asta este ceva la ordinea zilei in tarile islamice.in islam,nu mai exista mantuire pentru pacatos.In crestinism,Dumnezeu il asteapta pana la sfarsitul vietii sale,insa in islam cum se mai poate intoarce la credinta daca este omorat de oameni?
3 studenti spanzurati----ATENTIE_IMAGINI EXPLICITE
http://www.truthtube.tv/play.php?vid=644

ory 13.01.2009 15:02:59

Deseori judecam infractorii impreuna cu infractiunile comise,judecam aspru personalitatea impreuna cu gravitatea delicventei,ne este sila sau ne ingrozim,trebuie insa,sa ne gandim si la factorii care au determinat aceste fapte ingrozitoare,sau mai degraba la educatia individului care ajunge sa comita astfel de fapte.
Este ingrijorator,dar si foarte adevarat ca in mare parte rata infractionalitatii este direct proportionala cu educatia sau situatia familiala din mediul in care s-a dezvoltat individul respectiv,si mai ales in tara noastra,un procent destul de semnificativ in dezvoltarea unor astfel de "paraziti",o are si contributia,sau mai bine spus,nepasarea conducerii tarii.
Sunt pedofili,care la randul lor au fost molestati in copilarie sau in adolescenta,care au cimentuit in inima lor dispretul cu atat mai mult cu cat nu au mai avut rationament si contro asupra propriei persoane,astfel evadand prin savarsirea actului dispretuit.Este foarte complicat,insa multe din faptele noastre reflecta educatia pe care am primit-o,sau experientele pe care le-am intampinat inca din copilarie.Un circuit imperfect care a suportat de-a lungul timpului atatea fisuri,suferinte si dezamagire.Poate fi vorba chiar si de viciile pe care o mama le are atata timp cat poarta o sarcina,astfel rasfrangandu-se probleme in dezvoltarea creierului propriului bebelus,efecte secundare,bine-nteles.
Mai tine si de genetica,totul,dar absolut totul se desfasoara intr-o permanenta corelatie cu oamenii si lucrurile inconjuratoare,insa poate fi vorba,evident,si de simple rautati si erori in dezvoltarea individului,fara ca acesta sa fi fost influientat negativ de-a lungul formarii acestuia.
Oricat am incerca noi sa ne protejam,in viata suntem manipulati si influientati sistematic,atat fizic cat si psihic,uneori parca nu avem de ales,uneori,astfel nascandu-se monstrii nestiintei si a faradelegii.De aceia este nevoie de religie,de aceia este nevoie de rationamentul cu care am fost inzestrati,ca sa putem lupta cu aceste lucruri nocive care fac parte din viata si existenta noastra.
Este foarte greu sa ne mai intrebam;de ce?,si nici macar nu ne este la-ndemana,astfel ca nu ne ramane decat sa ne conformam luptei continue,sa facem din noi insine ca si individualitate ceva mai bun,sa ne pese ceva mai mult,astfel sa nu ajungem a perpetua faradelegea .

truthtostone 13.01.2009 15:06:11

Citat:

În prealabil postat de alexandra28again (Post 109241)
asta este ceva la ordinea zilei in tarile islamice.in islam,nu mai exista mantuire pentru pacatos.In crestinism,Dumnezeu il asteapta pana la sfarsitul vietii sale,insa in islam cum se mai poate intoarce la credinta daca este omorat de oameni?

Frumos...acum mi s-au inmuiat picioarele si spun invins si trist,dar sincer, ca simt o ura incomensurabila fata de om.

alexandra28again 13.01.2009 15:09:51

Citat:

În prealabil postat de truthtostone (Post 109244)
Frumos...acum mi s-au inmuiat picioarele si spun invins si trist,dar sincer, ca simt o ura incomensurabila fata de om.

nu trebuie sa ai ura fata de om ci fata de ceea ce indeamna omul la asa ceva.In acest caz,este vorba despre islam,tot o arma a diavolului.

sia 13.01.2009 16:44:50

Inca o data ,ne arata Tatal Ceresc , de ce ni L-a trimis pe Fiul Sau pe pamant! Slava Tie Tata ca te-ai indurat de noi .

dorinastoica14 13.01.2009 18:59:21

Citat:

În prealabil postat de truthtostone (Post 109228)
Asa se intampla cand se pune omul sa judece pe om... .Trebuiau lasati sa-si traiasca viata.Adica...le-au luat sansa de a-si corecta greselile.Daca nici Dumnezeu nu omoara omul dupa primul pacat savarsit...ne bagam noi sa facem "dreptate".Eh,si-au luat ei plata lor.

E o barbarie !!! Ai dreptate
Noi suntem crestini ortodoxi iar Iisus Hristos ne invata sa iertam.Eu incerc sa gandesc in felul acesta.
E usor "sa luam piatra" sa dam in cel vinovat.
Dovada ca suntem fooooarte departe de adevar.
"Dreptatea noastra este ca o carpa lepadata inaintea lui Dumnezeu" asadar,cine suntem noi sa judecam daramite sa omoram?

C.tin 13.01.2009 20:37:54

Citat:

În prealabil postat de alexandra28again (Post 109246)
nu trebuie sa ai ura fata de om ci fata de ceea ce indeamna omul la asa ceva.In acest caz,este vorba despre islam,tot o arma a diavolului.

Si daca mergem si la polul opus, m-am intrebat eu mai devreme, ce ii face pe americani, care de altfel se cred asa de civilizati, sa foloseasca inca scaunul electric(?!)
Oare nu e vorba de aceasi moarte ingrozitoare, terifianta?
La unii avem vinovatul; -islamul ("arma diavolului"), la ceilalti insa cine e vinovat? A cui arma este scaunul electric? A lui Hirstos?
Natiune "civilizata(?)", facand aceleasi fapte dezumanizante, chiar mai rau decat islamistii, daca ne aducem aminte de <guantanomo> sau cum s-o mai numi... Mi se face sila! Fiecare vede mai degraba barna din ochiul altuia...Mai bine si-ar vedea-o fiecare pe a lui, sa si-o scoata din ochi si sa faca pace! ca altfel ajung iar sa se bata precum chiorii...

La islam nu este mantuire! clar! unde este insa mantuirea? Daca as lua toate tarile la rand, exact pe langa cele islamiste se insira cele pagane, care s-au lipsit de Dumnezeu...si se inchina la calculator...
Nu mai zic nimic...

heaven 13.01.2009 20:46:01

Eu,una,sunt total contra executiilor cu moartea,sa nu mai spun de torturi si altele.
Consider ca detentia este suficienta pentru a pedepsi un om pentru infractiunile sale,iar pentru cei ce prezinta un pericol mult prea mare pentru societate incat sa fie eliberati-inchisoare pe viata executata in penitenciare de maxima siguranta.

razvan_andrei 13.01.2009 21:01:38

Citat:

În prealabil postat de C.tin (Post 109222)

Cum sa-i castreze??? Fiindca si-au inselat nevestele sa fie castrati?? Nu-mi vine sa cred ce aud! Voi va dati seama cat de grav ar fi ca un barbat sa fie castrat? Nu va ganditi la sex, ca nu despre asta e vb, ci e vb despre faptul ca hormonii sexuali masculini nu vor mai fi in organism. Ori asta e un lucru extraordinar de grav. Si de unde stim noi ca nu au si femeile un dram de vina? Auzi tu, sa-i castreze... Doamneee!!!

alexandra28again 13.01.2009 21:15:04

Inselaciunea este un pacat moral si nu trebuie condamnat de stat.Bineinteles ca la noi nu are loc asa ceva,dar ma refer la societatile unde se practica asta.

MarinaAlca 14.01.2009 06:01:29

Citat:

În prealabil postat de alexandra28again (Post 109241)

Nu cred ca vreti sa aflati ce "show" am avut aseara in familie, cand am fost "prinsa" vizionand aceste imagini:66::21:

alexandra28again 14.01.2009 09:39:20

Marina totul bine?:17::2:

ionela7 14.01.2009 09:53:45

Sunt complet socata, nu am crezut ca o sa vad vreodata asa ceva :20::2: Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac! :2::2:

cristiboss56 14.01.2009 09:54:03

Citat:

În prealabil postat de alexandra28again (Post 109381)
Marina totul bine?:17::2:

Vad Alexandra ca tu esti cat de cat o cunoscatoare a acestui, sa-i zic, fenomen. Te-as intreba , pe ce se bazeaza la ei aceste pedepse ? Adica mai clar, au o acoperire in religia lor ? Indeamna explicit coranul la asa ceva ?

alexandra28again 14.01.2009 10:34:10

Hadith-Traditia profetului

[COLOR=red]009.092.432[/COLOR] - Holding Fast to the Qur'an and Sunnah - - - -
Narrated Ibn 'Umar

"Evreii au adus un barbat si o femeie la Profet care savarsisera adulter si Profetul a ordonat ca ei sa fie omorati cu pietre,si au fost omorati cu pietre langa moscheea unde stateau de obicei catafalcuri."

[COLOR=red]009.089.280[/COLOR] - Judgments (Ahkaam) - - - -
Narrated Abu Huraira

"Un barbat a venit la Profet in timp ce era in moschee si l-a chemat,spunand:"O,apostole a lui Allah.Am savarsit adulter."Profetul si-a intors fata in partea cealalata ,dar cand barbatul i-a adus 4 martori impotriva sa ,Profetul i-a spus:"Esti nebun?Barbatul a spus:"NU".Si profetul le-a spus discipolilor sai:"Ia-l de aici si omoara-l cu pietre".

Coran
[COLOR=#3a4f6c]9/5 Iar cand se vor incheia lunile cele sfinte, atunci omorati-i pe idolatri oriunde ii aflati! Prindeti-i, impresurati-i si intindeti-le lor orice cursa!...[/COLOR]
[COLOR=#3a4f6c][/COLOR]
[COLOR=#3a4f6c][SIZE=3][COLOR=#000000]24:2. Pe cea care preacurvete si pe cel care preacurveste biciuiti-i pe fiecare cu cate o suta de lovituri. (4) si sa nu va apuce mila de ei in implinirea legii lui Allah, daca voi credeti în Allah si în Ziua de Apoi! si un grup de dreptcredinciosi sa fie martori la pedepsirea lor![/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][COLOR=#3a4f6c][/COLOR]

cristiboss56 14.01.2009 10:43:06

Citat:

În prealabil postat de alexandra28again (Post 109390)
Hadith-Traditia profetului

[COLOR=red]009.092.432[/COLOR] - Holding Fast to the Qur'an and Sunnah - - - -
Narrated Ibn 'Umar

"Evreii au adus un barbat si o femeie la Profet care savarsisera adulter si Profetul a ordonat ca ei sa fie omorati cu pietre,si au fost omorati cu pietre langa moscheea unde stateau de obicei catafalcuri."

[COLOR=red]009.089.280[/COLOR] - Judgments (Ahkaam) - - - -
Narrated Abu Huraira

"Un barbat a venit la Profet in timp ce era in moschee si l-a chemat,spunand:"O,apostole a lui Allah.Am savarsit adulter."Profetul si-a intors fata in partea cealalata ,dar cand barbatul i-a adus 4 martori impotriva sa ,Profetul i-a spus:"Esti nebun?Barbatul a spus:"NU".Si profetul le-a spus discipolilor sai:"Ia-l de aici si omoara-l cu pietre".

Coran
[COLOR=#3a4f6c]9/5 Iar cand se vor incheia lunile cele sfinte, atunci omorati-i pe idolatri oriunde ii aflati! Prindeti-i, impresurati-i si intindeti-le lor orice cursa!...[/COLOR]
[COLOR=#3a4f6c][/COLOR]
[COLOR=#3a4f6c][SIZE=3][COLOR=#000000]24:2. Pe cea care preacurvete si pe cel care preacurveste biciuiti-i pe fiecare cu cate o suta de lovituri. (4) si sa nu va apuce mila de ei in implinirea legii lui Allah, daca voi credeti în Allah si în Ziua de Apoi! si un grup de dreptcredinciosi sa fie martori la pedepsirea lor![/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][COLOR=#3a4f6c][/COLOR]

Multumesc frumos. N-am ce sa mai zic, efectiv asta nu e credinta, si nici macar nu stiu cum sa-i spun . . .

alexandra28again 14.01.2009 11:41:05

Ceea ce am postat eu sunt doar cateva versete.Hadith este plina de astfel de pedepse,insa nu este tradusa in romana.
Un verset care pe mine m-a impresionat este acesta:

"A venit la Profetul sfant o femeie din Ghamid,care a spus:"Apostole a lui Allah,am comis adulter asa ca purifica-ma!Profetul sfant a pus-o sa se intoarca.In ziua urmatoare,ea s spus:"Apostole a lui Allah,de ce ma trimiti inapoi?De la Allah am ramas insarcinata.El a spus:"Ei bine,daca insisiti,atunci pleaca pana nasti".Cand a nascut,a venit cu un copil infasurat intr-o carpa si a spus:"Aici este copilul caruia i-am dat nastere.El a spus:"Du-te si alapteaza-l pana il intarci.Cand l-a intarcat,a venit la profetul sfant cu copilul care tinea o bucata de paine in mana.Ea a spus:"Profetule al lui Allah,aici este fiul meu pe care l-am intarcat si care mananca paine.
Profetul sfant a incredintat copilul unei musulmance si a pronuntat pedeapsa.Si a fost pusa intr-un sant,pana la piept.Si profetul a comandat oamenilor si au omorat-o cu pietre."
Sahih Muslim, vol. 3, book 17, no. 4206)

MarinaAlca 14.01.2009 12:21:53

Citat:

În prealabil postat de alexandra28again (Post 109381)
Marina totul bine?

Te referi daca sunt inca in viata???:39:
Pai cum altfel???:21::21:

dorinastoica14 15.01.2009 19:34:24

Tocmai am citit in revista"Formula As" ca se lucreaza la un vaccin care se va adminstra celor care au tendinta sa fie adulteri(re):21:

cristiboss56 16.01.2009 12:19:34

Un vaccin pentru fidelitate ? Cred ca e o gluma !

dorinastoica14 16.01.2009 12:27:18

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 109780)
Un vaccin pentru fidelitate ? Cred ca e o gluma !

Nu Cristi,nu e gluma.Reviata Formula As este o revista serioasa.Citeste (cea de saptamana care a trecut)
Mai glumesc eu dar,acum am vorbit serios.

Noesisaa 16.01.2009 12:53:15

Formula As nu e chiar asa de serioasa -- mai are tendinta, in special la unele articole despre sanatate sau stiinta sa mai copie de pe ici pe colo fara sa dea surse. Nu stiu cum e posibil sa creezi un vaccin ca sa schimbe ce e in mintea oamenilor. Sau o fi un fel de castrare chimica? Ca nu e bine daca e asa...

veilur 24.02.2009 21:40:54

Am vazut filmuletu ala in care au fost spanzurati indivizii si am avut o senzatie ciudata sa vad cum mor in cateva secunde niste oameni. Dar la cele cu decapitarile am ramas socat si am o senzatie foarte urata atunci cand vad cum li se taie gatu ostaticilor ca la porci; in timp ce ma uitam la filmulet, simteam senzatia de parca as fi fost si eu pe acolo in asteptare sa mi se ia gatu, frica de moarte.
Deabia acum dupa ce am vazut aceste filmulete reale, simt ca nu as fi pregatit sa mor, cu atat mai mult ca ostaticii soldati din filmulet. Cred ca este una dintre cele mai lente si dureroase morti > scurgerea sangelui din gat.

ronico 24.02.2009 23:40:33

ginduri

eu sint mai nou in acest forum,am pus o intrebare si un senior mai raspuns cam de sus din fotoliu de senior,eu credeam ca e un forum crestin cu mai multa toleranta pentru cei care nu stiu dar asta e mai incerc odata,recomandatim un duhovnic in zona suceava,unul care are timp si pentru oameni eu tot am incercat si inca nu am gasit poate inca nui timpul sa il gasesc

MarinaAlca 24.02.2009 23:51:26

[quote=ronico;118940]eu sint mai nou in acest forum,am pus o intrebare si un senior mai raspuns cam de sus din fotoliu de senior
quote]
Iertare draga Ronico dar ai fost chiar simpatic:6:
A fi senior nu inseamna nici mai mult nici mai putin decat ca acele persoane activeaza de ceva mai mult timp pe acest forum, astfel incat au acumulat un anumit numar de postari.Cantitatea nu e intotdeauna direct proportionala cu calitatea..deci nu te supara, continua sa postezi gandurile, nedumeririle tale, caci cu siguranta se vor gasi multi oameni de bine, care iti vor dar raspunsul dorit..
Din pacate eu nu locuiesc in acea zona, si imi pare rau ca nu te pot ajuta.Doamne ajuta si bine ai venit pe forum alaturi de noi!

heaven 25.02.2009 09:57:03

Eu zic ca nimeni nu are dreptul sa ia viata cuiva,indiferent cat de mult a gresit.Doar Dumnezeu are drept de viata si moarte asupra noastra,pentru ca El este singurul care creeaza viata.
Ceea ce s-a descris mai sus mi se par roadele unui popor bolnav si primitiv.

adorcrysti 25.02.2009 13:20:18

ronico
Intrebare
recomandatim un duhovnic in zona suceava,unul care are timp si pentru oameni eu tot am incercat si inca nu am gasit poate inca nui timpul sa il gasesc

adorcrysti
Raspuns
Ar trebui sa mergi la Manastirea Dragomirna din Judetul Suceava,cu siguranta ca acolo vei gasi si un duhovnic destonic si cu har care sa te ajute.Doamne ajuta!
http://www.dragomirna.ro/acasa.html

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:09:47.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.