Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   RUGAMINTE ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4371)

cristiboss56 20.08.2008 19:32:27

Dragii mei, a venit si randul meu sa apelez la voi cu o rugaciune, cu un gand bun. Trec printr-o perioada mai putin buna din mai multe puncte de vedere, dar mai ales din punct de vedere al sanatii. Cel mai mult sunt afectat de problemele de sanatate ale sotiei mele Stela, care maine va suferi o interventie chirurgicala destul de complicata. Va rog din suflet pomenitio in rugaciunile voastre, sau macar gandul bun al vostru sa ma ajute pe mine si in mod special pe sotie. Va multumesc din suflet si iertati-mi indrazneala. DOAMNE AJUTA!

Hartford 20.08.2008 19:55:37

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56
Dragii mei, a venit si randul meu sa apelez la voi cu o rugaciune, cu un gand bun. Trec printr-o perioada mai putin buna din mai multe puncte de vedere, dar mai ales din punct de vedere al sanatii. Cel mai mult sunt afectat de problemele de sanatate ale sotiei mele Stela, care maine va suferi o interventie chirurgicala destul de complicata. Va rog din suflet pomenitio in rugaciunile voastre, sau macar gandul bun al vostru sa ma ajute pe mine si in mod special pe sotie. Va multumesc din suflet si iertati-mi indrazneala. DOAMNE AJUTA!

Iisus Hristos si Maica Domnului sa v-a ajute sa treceti cu bine aceasta incercare. Multa sanatate Cristi si Stela, dupa cum scrii in toate mesajele tale esti un om foarte bun.O sa v-a pomenesc in rugaciunile mele.
Doamne ajuta

ancah 20.08.2008 21:09:24

Il rog pe bunul Dumnezeu sa va ajute, ca sa treceti cu bine prin aceasta incercare a vietii. Maica Domnului sa va acopere cu Acoperamantul ei.
Doamne miluieste! Doamne miluieste! Doamne miluieste!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh acum si pururea si in vecii vecilor!
Amin!

getaballa 20.08.2008 21:10:03

Cum am putea sa nu ne rugam pentru Stela , sotia ta si pentru tine draga Cristi!Citesc cu atentie toate postarile tale si totdeauna descopar multa intelepciune si dragoste crestineasca pentru noi toti, mai tineri sau mai in varsta.Nu uit mesajele tale de incurajare.Ma voi ruga negresit si gandurile mele bune vor indreptate spre voi doi.Dumnezeu sa va acopere cu Duhul cel Sfant si Maica Domnului cu Sfant Acoperamantul ei.Amin !

Cu noi este Dumnezeu !

alynnna 20.08.2008 21:15:18

Maica Domnului si Sfantul Nectarie sa tamaduiasca pe Stela si Cristi de toata boala, neputinta trupeasca si sufleteasca.:)

mirelat 20.08.2008 21:20:26

Multa sanatate, Cristi, si tie si sotiei tale, Stela.

Sa dea Domnul sa ne dai vesti bune maine dupa operatie!

cristiboss56 20.08.2008 21:55:15

Mi-au dat lacrimile efectiv citindu-va ! Ma simt singur acasa, e greu fara ea. Atatea imi trec prin minte, multe amintiri. Credeti-ma ca am obosit efectiv si eu. Poate in postarile mele nu am afisat durerea, suferinta, oboseala , dar toate acestea exista. Am incercat la randu-mi sa incurajez pe multi, fara sa le aduc in vorbe , problemele personale. Poate am fost nedrept cu unii, poate prea dur, dar nu am facut-o cu rautate niciodata si nici supararea n-am pastrat in mine. Forumul acesta a reprezentat enorm pentru mine si voi la fel. Sunt ca si voi trup si suflet , am si eu limitele si neputintele mele , dar cel mai Bun prieten al meu Dumnezeu, tot timpul l-am simtit aproape , chiar si atunci cand l-am mahnit cu patimile si pacatele mele. Am cazut si iar m-am ridicat, iar am cazut si iar m-am ridicat, tot timpul i-am simtit prezenta si-I multumesc din suflet si-i dau Slava neancetat. Atat de rabdator a fos si este cu mine ca nu merita niciodata sa gresesc in fata Lui. Iti multumesc Doamne din tot sufletul, pentru tot si toate si-n primul rand ca m-ai rabdat atat. Va multumesc si vou frati si surori intru credinta pentru ca existati si sunteti langa mine si-n sufletul meu. Lasati-ma sa va consider mai mult decat niste prieteni, indiferent de ne vom mai contra sau imbufna ca niste copii, pentru ca Lui Dumnezeu ii plac copii si mai ales unde nu- i galceava cu rautate. Va multumesc inca odat ca sunteti alaturi de mine. Am nevoie de voi. Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti forumistii de pe crestinortodox.ro. Amin !

aradeanu 20.08.2008 22:46:25

Dumnezeu să îți binecuvânteze soția și pe tine, prietene! Acum am intrat pe forum și am citit mesajul tău. Îți suntem alături, așa cum mai ales El îți e alături. Acum e poate unul din momentele când te simți singur sau îngrijorat, e normal să fie așa. Încredințează-ți întreaga voie lui Dumnezeu, El nu te va lăsa, căci a promis asta. Bunul Dumnezeu să vă fie amândurora aproape mereu. Vă îmbrățișez.

Toate le pot întru Hristos, cel care mă întărește.

MarinaAlca 21.08.2008 03:49:34

Citat:

Draga Cristi pentru sotia ta Stela e o mare sansa ca te are alaturi, ca sotz credincios care prin rugaciunile lui face tot ce poate ptr a reda sanatatea sotiei lui .....si crede-ma, fara a vrea sa te magulesc, sau sa iti creasca orgoliul, dar asta nu e deloc putin lucru.. din experienta mea ca femeie stiu ce greu e sa ai alaturi un sot necredincios care sa nu se roage ptr tine!!:(
Ne rugam Bunului Dumnezeu, Maicutzei Domnului precum si tuturor Puterilor Ceresti sa fie pururea cu voi, dar mai ales AZI 21 august, sa indrume mana si mintea chirurgilor, a anestezistului, asistentelor si tuturor celor care vor contribui la operatia Stelei si la reanimare ptr ca si acolo, dupa operatie, in primele 24 ore care sunt adeseori critice ptr starea pacientului este ff important sa existe oameni priceputi si cu inima buna .....AMIN!!!!Operatia se va efectua dimineata, pana in ora pranzului??

DESI NE DESPART ZECI DE MII DE KM TOTUSI INCERCAM SA FIM ALATURI DE TINE, MACAR CU UN GAND BUN SI NEFATARNIC, CU O LUMANARE APRINSA IN RUGACIUNE!!!
Asteptam cu nerabdare vesti fff bune de la tine(cand o sa ai putin ragaz evident, ptr ca banuiesc ca vei fi cu ea im majoritatea timpului mai ales in primele 24 ore dupa operatie)... o imbratisare ptr STELA SI CRISTI, Marina

dfloarea 21.08.2008 09:49:24

Sint noua in rindul vostru ,unde vad adevarata comuniune . Ma bucur mult ca exista asa ceva la noi . Un gind de rugaciune pt ajutor in acest moment greu pt familia lui Cristi. Domnul sa va ajute, Domnul sa va apere, Domnul sa va vindece! Va apreciez mult si incerc sa va fac prietenii mei intru Domnul. dfloarea

philalex 21.08.2008 10:06:16

Domnul fie cu voi! Doamne ajuta si ne iarta pacatele noastre!

Marius22 21.08.2008 10:38:28

Autotputernicule Doamne,Tamaduitor al sufletelor si al trupurilor,care cobori pe oameni si tot Tu ii ridici,care pedepsesti si vindeci din nou, ai mila de Stela,pentru ca ea este bolnava. Intinde-Ti bratul Tau tamaidor si vindeca pe ea, si ridic-o din patul de suferinta. Goneste duhul de slabiciune din ea si indeparteaza de la ea durerea,ranile ,febra si slabiciunile.Daca are pacate si greseli, iarta-i-le,din dragostea Ta pentru oameni. Dumnezeule, ai mila de ceea ce a creat mana Ta, intru Iisus Hristos,impreuna cu care esti binecuvantat si cu bunul si de viata datatorul Sfantul Duh,acum si in vecii vecilor.Amin

cristiboss56 21.08.2008 18:56:59

Acum o jumatate de ora am venit de la spitalul Caritas. La ora 13.30 operatia a luat sfarsit si acum se afla la terapie intensiva. Dupa 24 de ore daca nu apar complicatii, se poate spune ca a scapat cu bine. Oricum marea greseala ca s-a dus in ultimul moment la medic. A pierdut mult sange. Sper din suflet sa fie bine. Va multumesc tuturor din suflet pentru gandurile si rugaciunile voastre. Cat de mareata este Ortodoxia si dragoste intru Hristos, ce ne uneste si ne-nfrateste ca o mare si adevarata familie. Mii de multumiri !

Hartford 21.08.2008 19:04:58

Citat:

Acum o jumatate de ora am venit de la spitalul Caritas. La ora 13.30 operatia a luat sfarsit si acum se afla la terapie intensiva. Dupa 24 de ore daca nu apar complicatii, se poate spune ca a scapat cu bine. Oricum marea greseala ca s-a dus in ultimul moment la medic. A pierdut mult sange. Sper din suflet sa fie bine. Va multumesc tuturor din suflet pentru gandurile si rugaciunile voastre. Cat de mareata este Ortodoxia si dragoste intru Hristos, ce ne uneste si ne-nfrateste ca o mare si adevarata familie. Mii de multumiri !

Slava tie Doamne! o sa fie bine nu-ti face griji :)

MarinaAlca 22.08.2008 10:51:55

Buna sa fie ziua de azi Cristi, si cu vesti bune de la tine!!!! Aasadar cum se simte Stela dupa cele 24 ore la reanimare??????????????

cristiboss56 22.08.2008 13:14:58

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca
Buna sa fie ziua de azi Cristi, si cu vesti bune de la tine!!!! Aasadar cum se simte Stela dupa cele 24 ore la reanimare??????????????

Ii multumesc Bunului Dumnezeu si voua celor ce a-ti fost alaturi de mine , putand spune ca Stela, sotia mea este stabila pana in momentul de fata, aflandu-se inca la Terapie intensiva. Problema este, ca daca mai intarzia putin lucrurile evoluau intr o directie complet nedorita. Biopsia a aratat existenta unor celule atipice, ce puteau genera oricand in cancer. Puterea si Bunatatea nemarginita a Bunului Dumnezeu si-a spus cuvantul. SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU,SLAVA TIE !

ancah 22.08.2008 16:35:22

Bucuria ta este si bucuria noastra, Cristiane!
De acum, insanatosire grabnica sotiei tale. Sa-I multumim bunului Dumnezeu ca isi arata mila si indurarea Sa atunci cand avem mai mult nevoie de ea. Doamne ajuta!

antoniap 22.08.2008 17:02:11

Sa-i multumim lui Dumnezeu pentru bucurii si pentru necazuri, pentru sanatate si pentru boala , caci toate le randuiaste spre folosul nostru sufletesc. Dumnezeu ii cerceteaza pe cei pe care ii iubeste. Acestia, chiar daca au necazuri, le depasesc si se intaresc duhovniceste. Mare este Dumnezeu Cel care ne cerceteaza si Care pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare, ale Sfintilor Arhangheli, ale Tuturor Sfintilor si chiar si pentru rugaciunile noastre, ale pacatosilor ne daruieste cele de folos pentru suflet si trup.

Curaj! Cu ajutorul lui Dumnezeu, chiar si cu cancerul se poate lupta! Batalia se poate pierde pe plan psihic. De aceea, sa alungam deznadejdea care este de la cel rau. Dumnezeu stie ce ne este de folos.

Sunt adepta tratamentelor naturiste. Imi prepar singura bitter suedez, tinctura de rasina. Cultiv aloe pe care o consum cruda sau macerata in miere. Uneori mai apelez si la argila pentru cataplasme. Consum suc de morcov din belsug si produse apicole. Carnea, si zaharul trebuie consumate cu multa prudenta de la o anumita varstă, mai ales daca exista astfel de amenintari!

Dumnezeu sa va ajute!

Z.Lidia 22.08.2008 20:58:52

Citat:

Ii multumesc Bunului Dumnezeu si voua celor ce a-ti fost alaturi de mine , putand spune ca Stela, sotia mea este stabila pana in momentul de fata, aflandu-se inca la Terapie intensiva. Problema este, ca daca mai intarzia putin lucrurile evoluau intr o directie complet nedorita. Biopsia a aratat existenta unor celule atipice, ce puteau genera oricand in cancer. Puterea si Bunatatea nemarginita a Bunului Dumnezeu si-a spus cuvantul. SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU,SLAVA TIE !

Slava Domnului!
Ma bucur ca a depasit pericolul.

veilur 24.08.2008 13:24:44

Vedem ca atunci cand oamenii sunt uniti in rugaciune pentru cineva, sansele de reusita sunt mari. Imi pare rau insa ca nu am aflat la timp despre acest necaz, sa ma fi rugat si eu alaturi de voi pentru sotia lui Cristi. :(

getaballa 24.08.2008 13:47:36

Sa ne rugam in continuare pentru Stela, sotia lui Cristi!
"Unule, Cela ce esti grabnic spre ajutor, Hristoase, arata de sus grabnica cercetare roabei Tale Stela cea care patimeste.Mantuieste-o de boala si de durerile amare si o ridica pe ea sa-Ti cante Tie si sa Te mareasca neincetat.Pentru rugaciunile Nacatoarei de Dumnezeu, Unule ,iubitorule de oameni."Amin !
"Parinte Sfinte, Doctorul sufletelor si al trupurilor, Cela ce ai trimis pe unul nascut Fiul Tau , Domnul nostru Iisus Hristos, sa vindece toata boala si din moarte sa mantuiasca, -tamaduieste si pe roaba ta Stela de neputinta trupeasca si sufleteasca ce a cuprins-o si o fa sa viaze in darul Hristosului Tau.Pentru rugaciunile Preacuratei Nascatoare de Dumnezeu si ale tuturor sfintilor.Ca Tu esti izvorul tamaduirii, Dumnezeu noastr si Tie marire inaltam:Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor."Amin!

Negroponte 24.08.2008 14:09:28

:)Cristi,sunt alaturi de tine si de sotia ta Stela. Dumnezeu sa o intareasca si sa va ajute cu iubirea Sa de oameni!Doamne ajuta!

cristiboss56 24.08.2008 14:52:06

Sunteti atat de buni ! Multumesc Bunului Dumnezeu si voua din tot sufletul. Azi i-a scos drena, a facut febra, dar sper ca lucrurile sa mearga spre bine, si spun asta pentru ca m-a intrebat pentru prima data, ce fac florile de acasa! Iubeste foarte mult florile si-am linistit-o ca sunt frumoase si-n florite, de parca si ele doresc sa vina mai repede acasa. Anul trecut ii spuneam, sotiei, ca mi-as dori o fetita sa mai avem. Acum stiu sigur ca aceasta dorinta nu va mai prinde viata niciodata, dar ii multumesc Bunului Dumnezeu ca mi-a scapat-o din ghearele mortii in ultimul moment. Nu as-i fi rezistat fara ea, si asa mi se pare o vesnicie de cand nu mai e acasa. Doamne iti multumesc inca si inca odata pentru ca ai fos alaturi de noi si te rog iarta-mi toate netrebniciile vietii mele.

ioanhodean 24.08.2008 15:00:31

tainice sunt caile Domnului,asa ca nu te mira daca o sa mai ai o fetita la varsta ta:).
ma bucur ca sotia dvs. e sanatoasa!
Doamne ajuta si ai mila de noi pacatosii!

pui 24.08.2008 15:28:39

Citat:

Acum am vazut mesAjul ,imi pare f rau m-am intristat tare cand am citit......... Va doresc din suflet multa sanatate,putere si sa nu va perdeti crederea in Dumnezeu Sunt alaturi de tine si asteptam vesti bune Doamne ajuta

MarinaAlca 29.08.2008 11:39:02

Cristi vad ca nu mai spui nimic despre starea Stelei.. speram ca e totul bine cu ajutorul lui Dumnezeu si recuperarea rapida, astfel incat sa se intoarca acasa curand

cristiboss56 29.08.2008 22:11:35

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca
Cristi vad ca nu mai spui nimic despre starea Stelei.. speram ca e totul bine cu ajutorul lui Dumnezeu si recuperarea rapida, astfel incat sa se intoarca acasa curand

Draga Marina, iertare, dar azi am fost prins toata ziua, trebuind sa preiau toate cele trebuitoare casei, familiei. Chiar azi i-au fost scoase firele si sotia se afla din nou langa familie. Multumesc Bunului Dumnezeu si tuturor ce au fost langa mine si sotia mea Stela, prin rugaciune si gandul bun. Urmeaza o perioada de recuperare si controale periodice. Inca odata, mii de multumiri !

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:56:41.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.