![]() |
Sunt inscris de doar cateva saptamani pe acest forum, insa mi`am facut deja cateva idei despre unii dintre utilizatorii acestuia.
Ar fi interesant de aflat ce fel de muzica ascultati/preferati, intrucat acest lucru spune mai multe decat s`ar crede despre personalitatea fiecaruia. Astept postarile voastre! Multumesc! |
pai eu ascult muzica de radio: timbaland ,rihanna ,nelly furtado,timberlake,lexter.etc.Tu ce asculti?
|
Cea mai folositoare muzica este cea bisericeasca-ortodoxa pentru ca ne mai ajuta sa meditam asupra celor duhovnicesti din cand in cand si pe care o ascult cu foarte multa placere uneori, si zic uneori pentru ca nu ascult mereu muzica bisericeasca.
Mai ascult Trance, Vocal trance, Ambientala(vocal-coristica), si mai ascult melodiile ce se difuzau la diversele posturi de radio in perioada 1998 - 2002, ca ce se scoate astazi nu imi mai place deloc. |
Corul Patriarhiei condus de Buca ... cea mai buna muzica psaltica de la noi. Pacat ca nu prea au scos cd-uri.
|
In general ascult diverse genuri, de la folk, rock (oldies sau recente) la rap, rnb sau trance. Imi place mult si classica, sau uneori muzica populara. Cativa artisti: Nicu Alifantis, Ovidiu Lipan Tandarica, Phoenix, Iris, Florin Chilian, Coldplay, Scorpions, Bon Jovi, Chris Spheeris, U2, Leonard Cohen, Joe Satriani, Sophie Zelmani, Tracy Chapman, Celine Dion, Laura Paussini, Yanni, Andrea Bocelli, Richard Clyderman...
Cand sunt stresata, sau cu sufletul incarcat, nu ma linisteste decat muzica bisericeasca - atunci cand suntem afectati de ceva, nu e bine sa ne lasam sentimentele pe ritmurile melodiilor pe care le ascultam din placere, pt ca mai tare ne streseaza sau ramanem in iluzii... Muzica bisericeasca ne calmeaza simturile, ne limpezeste mintea si sufletul. |
eu m-am lasat de muzica "lumeasca", de ceva vreme. imi place f. mult muzica sacra, mai ales bizantina. si imi mai plac f. mult colindele care se canta la noi de sarbatori.
|
si muzica clasica, uneori. f. mult imi place Foc de artificii si Muzica Apelor, de Haendel.
|
Citat:
|
Citat:
|
muzica psaltica si slujbe:).
atat. |
folclorul imi place restu mai ascult din cand in cand, dar folclorul mi-a intrat la inima, daca doriti contactati-ma, daca aveti chef de comentarii inutile la adresa folclorului abtineti-va:D
|
:) si mie imi place folclorul adevarat, traditional, nepervertit de modernisme.
|
mie imi place muzica clasica foarte mult, folclorul autentic, muzica bisericeasca, foarte rar ascult lautareasca....artisti: Celine Dion, Lara Fabian, Paula Seling(vechile melodii), Stefan Banica jr. , James Blunt, Richard Clyderman, Lautarii (din Chisinau)...:)
|
Imi mai place si Holograf sau Proconsul
|
Orice muzica care-ti merge la suflet si care-ti transmite ceva (cu folos) este buna. In afara de muzica bisericeasca, ascult si muzica dance , muzica tip discoteca, mi-a ramas in suflet , amintindu-mi de tineretea mea cand eram un mare pasionat , atunci cand magnetofonul era la mare pret ( Tesla, Maiak, cele poloneze). O perioada , prin anii 80, am avut si discoteca, statie proprie, orga de lumini, multe, multe benzi, catalogate, inseriate. O adevarata pasiune, ce a ramas o simpla, amintire, cum de altfel, toate vor ramane si nimic in asta lume trecatoare.
|
eu ascult enya si kenny g...si muzica religioasa....imi place si gheorghe zamfir,,,,,,stefan hrusca......adica exista si muzica ce ma face sa mi duc gandurile la dumnezeu muzica insrtumentala..lina
|
Citat:
|
rapul si muzica veche :D
|
electro si house, clasic, blues...tot ce e fain....for moi...:rolleyes:
|
Acum ascult;"sorry seems to be the hardest word",de Blue&Elton John,si imi place.Imi place muzica veche,imi plac melodiile de mult apuse,dar care nu mor niciodata.Imi place ABBA,ACE OF BASE,CELINE DION,...foarte multa muzica,enigma,kitaro,vanghelis,depinde de starea in care ma aflu sau pe care doresc sa mi-o creez.Imi plac si unele manele,doar unele...acelea care au ceva de spus despre trairea fiecaruia dintre noi,chiar daca in general sunt plagiate.
Nu-mi place rock,sau poate ca doar baladele...nu stiu.Muzica este extrem de vasta si in general ne creeaza melancolii si nostalgii placute. Bine-nteles,cand si ascult si muzica bisericeasca... |
...cant si ascult muzica bisericeasca!
|
da ascult si trinitas...imi place mult...va recomand....clasicul de la 10 pm - 11 pm...
|
Eu nu cred ca este rau sa asculti rock,hip-hop si alte genuri de muzica.Fiecare asculta ce-i place.Muzica nu afecteaza nimic.Iar daca afecteaza nu e vina muzicii e vina creierului uman.
|
Ascult orice gen de muzica, exceptie facand muzica hard rock , dar cea mai folositoare este muzica bisericeasca.Muzica bisericeasca este folositoare deoarece ne duce cu gandul la Dumnezeu, ne ajuta sa meditam asupra faptelor noastre
|
Îmi place este valoros, original, fiindca e un dar divin, omul nu poate crea nimic. Datorita liceului de rockeri pe care l-am urmat am ascultat metal, Judas Priest, Iron Maiden. Îl apreciez si pentru Michael Cretu.
|
Imi plac Ada Milea, Stratovarius, Rachmaninov, Chopin, muzica psaltica, Grigore Lese, Lacrimosa, John Cage, Norah Jones, Leonard Cohen, Francis Cabrel,Mircea Baniciu, tangourile si valsurile.:)
|
:| nu-mi plac pricesnele, e grav?
|
Divna Ljubojevici! Imi plac mult cantarile acestei soliste, cautati melodiile ei sa auziti despre ce vorbesc.
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Bine a zis parintele Arsenie Boca (i-am vizitat mormintul) ca ortodoxia se v-a altera incepind din Ardeal. Doamne miluieste-ne. |
Buna Hartford... chiar vroiam sa te intreb cum a fost in Romania, poate ne povestesti mai multe, gasesti tu un topic potrivit. :)
Da, adevarul este ca si pe mine pricesnele astea ma zgarie teribil pe urechi si "intoxicatia" din Ardeal vine... |
Imi plac toate genurile fara manele, muzica country americana si muzica de opera. Cel mai mult apreciez muzica de cor + orchestra si rockul simfonic.
|
ascultati muzica Spaniei,are niste valori uriase.exemple:diana navarro,maria carrasco,nina pastori.e dumnezeu in glasurile lor si in emotiile ce ti le provoaca muzica ce o canta-in cazul lor flamenco cu accente pop
|
ascultati de asemenea si fado portughez,in special mariza,care e cea mai pe val la ora actuala in portugalia.gente da minha terra te lasa fara par pe cap.ouca!adica ascultati!
|
Citat:
|
silana topicul era deschis pentru opinii nu pentru sfaturi ce ar fi frumos sa ascultam, fiecare asculta ce vrea si sigur nu o sa se apuce nimeni de ascultat muzica spaniola chiar daca ai scris tu aici.
|
de unde stii tu ca nu?ia pune mana si asculta intai si apoi mai discutam.sa nu dau sfaturi?why not?e cumva interzis?
|
fiecare spune 'ascult muzica x sau y".de ce nu merge si 'ascultati x sau y?'ha?
|
merge, dar mai in spiritul topicului era sa spun "eu ascult asa..., incercati si voi!"
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:52:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.