Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Rugaciune colectiva (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2927)

evika_evita 03.01.2008 22:18:48

Cineva(cred ca,Jenica, nu stiu sigur) propunea intr-un topic mai vechi sa ne rugam impreuna de la ora 22.00 sau 22.30. A fost o idee foarte frumoasa si benefica. Eu de atunci incep rugaciunile de la 22.30. As propune o rugaciune colectiva, adica sa spunem cu totii aceeasi rugaciune(pe langa cele ale fiecaruia dintre noi).
Evi

alexa.oni 04.01.2008 18:43:01

Si care ar fi aceea?

evika_evita 04.01.2008 20:30:13

Nu m-am gandit la o rugaciune anume, speram sa stabilim impreuna, dar cum nu s-a anuntat prea mult interes in sensul asta, cred ca ideea mea a fost una proasta si atunci ma retrag.Numai bine!Evi

mirelat 04.01.2008 20:38:25

Evita, nu te descuraja, mai bine sa te rogi tu in liniste fara sa-ti pese de ore fixe si de rugaciuni colective via internet.

alexa.oni 04.01.2008 20:59:21

Ce ar fi sa zicem rugaciunea inimi?

Z.Lidia 04.01.2008 21:18:53

Eu ma gandeam la rugaciunile de seara, dupa care sa ne rugam unii pentru altii, dar numai pentru cine doreste sa-l pomenim,sa-si spuna numele de botez.

ancah 04.01.2008 21:21:39

Rugati-va si pentru mine: Anca
Eu oricum ma rog pentru cei, care si-au dat numele de Pasti.

ancah 04.01.2008 21:21:43

alexa.oni 04.01.2008 21:24:56

Pai rugaciunea nu o sa iti ea prea mult

alexa.oni 04.01.2008 21:28:13

Rugaciunea inimi"Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ma pe mine pacatoasa/pacatosul"Amin

moro.d 04.01.2008 21:32:02

nu mai bine te duci tu la biserica daca vrei rugaciune colectiva? :)

alexa.oni 04.01.2008 21:37:39

Citat:

Īn prealabil postat de ispita_ta
nu mai bine te duci tu la biserica daca vrei rugaciune colectiva? :)

Sincera sa fiu eu nu prea am timp sa merg la biserica decat din cand in cand pt ca sunt la munca mai mereu

Juli 04.01.2008 21:44:08

Citat:

Īn prealabil postat de ancah

Foarte frumos Anca, si eu aveam o lista cu acele persoane, dar spre rusinea mea am abandonat-o. Cand am vazut topicul m-am gandit s-o reiau si sa-i adaug si pe ceilalti care "se inscriu".

Mi-a placut ce a spus Danion Vasile, ca "dincolo" (sper ca Hristos ne va milui pe toti cei ce nadajduim in El) ne vom intalni cu toti cei pentru care ne-am rugat si cu Cei la care ne-am rugat.

Eu zic sa ne rugam unul pentru altul ca sa ne mantuim.

alexa.oni 04.01.2008 21:52:03

Citat:

Īn prealabil postat de Juli
Citat:

Īn prealabil postat de ancah

Foarte frumos Anca, si eu aveam o lista cu acele persoane, dar spre rusinea mea am abandonat-o. Cand am vazut topicul m-am gandit s-o reiau si sa-i adaug si pe ceilalti care "se inscriu".

Mi-a placut ce a spus Danion Vasile, ca "dincolo" (sper ca Hristos ne va milui pe toti cei ce nadajduim in El) ne vom intalni cu toti cei pentru care ne-am rugat si cu Cei la care ne-am rugat.

Eu zic sa ne rugam unul pentru altul ca sa ne mantuim.

Am o idee hai sa facem un top in care sa se inscrie cei care au nevoie sa ne rugam pt ei .ce ziceti?

Negroponte 04.01.2008 22:03:17

:)Putem citi cate o catisma la psaltire zilnic si la urma sa ne pomenim reciproc,indiferent de ora.Doamne ajuta!

Z.Lidia 04.01.2008 22:10:33

Eu nu eram pe forum de Pasti. Nu stiu de lista.
Rugati-va si pentru mine, Lidia. Pentru iertare, sanatate, luminarea mintii. Doamne ajuta.

leloup 04.01.2008 22:36:22

Rugaciunea tre sa fie din inima, nu formala, doar pt a spune toti acelasi lucru. Ce parere aveti daca ne-am ruga asa ceva: "Doamne, mici suntem noi si te marim pe tine, nu-ti intoarce fata ta de la mine, pacatosul(a), ci ajuta-ne pe noi pe toti, sa avem minti luminate, cuget drept si sa nu uitam a privi si la cel de langa noi."

alexa.oni 04.01.2008 22:46:27

Citat:

Īn prealabil postat de leloup
Rugaciunea tre sa fie din inima, nu formala, doar pt a spune toti acelasi lucru. Ce parere aveti daca ne-am ruga asa ceva: "Doamne, mici suntem noi si te marim pe tine, nu-ti intoarce fata ta de la mine, pacatosul(a), ci ajuta-ne pe noi pe toti, sa avem minti luminate, cuget drept si sa nu uitam a privi si la cel de langa noi."

Draga Leloup cred ca ai dreptate si ce ar fi sa incercam ?sa o spunem pentru toti cei care viziteaza foumul si pentru toata lumea!

monicutza 04.01.2008 23:48:13

mi se pare interesnta ideea,putem sa ne rugam la aceeasi ora pt noi si pentru toti romanii crestin-ortodocsi

monicutza 04.01.2008 23:48:44

mi se pare interesanta ideea,putem sa ne rugam la aceeasi ora pt noi si pentru toti romanii crestin-ortodocsi

icamilin 05.01.2008 03:21:32

Citat:

Īn prealabil postat de leloup

Frumoasa rugaciune, simpla, scurta si patrunzatoare. Doamne ajuta! Pomeniti-ma si pe mine, Viorica si pe cei trei nepotei ai mei: Raluca, Bogdan si Amalia, pentru sanatate si lepadare de blesteme

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:55:52.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.