![]() |
Oameni buni, voi v-ati uitat veodata la diafilme cu povesti? Aveti cumva aparat si diafilme? Sunt indragostita de ele, eram nebuna dupa ele cand eram mica. Cred ca as cumpara cateva :(:(:( ca a mele nu-s toate bune. Si aparatu e cam rablajit saracu. Dar asa mi-ar placea sa am o colectie mare si buna, ca sa pot sa le arat si la alti copii.
|
he.. ce ma mai uitam la ele cand eram mica :)
acum nu cred ca mai exista aparatul decat prafuit in vreun dulap uitat de proprietar... |
si eu eram vrajit de acele diapozitive.capra cu trei iezi, pacala, risichea uriasa, etc. nu stiu de ce le au desfiintat.
|
fiindca suntem in anul 2007..si tehnica s-a mai imbunatatit intre timp:)..si eu am nostalgia diapozitivelor si a pickupului si a patefonului,a desenelor animate gopo,Mihaela,a emisiunilor tv realizate de Bocanet...o gramada de nostalgii am poate ma supar si ma apuc sa le expun aici..
|
dar marturisesc ca nu m-as supara sa primesc un laptop de ultima generatie..:cool:
|
zimi ce poveste vrei si iti fac :D
|
Citat:
|
da pot cu photoshpul pot sa fac "minuni"
|
:) da, pavel, intr-adevar cu photoshop-ul (si powerpoint-ul) se pot face minuni... insa tu zici ca poti sa le transpui in formatul original - diafilmul, asa cu il cunoastem noi?!...
|
:) se pot transpune in format original cu ajutorul unui aparat foto cu film (o idee).
|
..sau cu un retroproiector direct de pe comp :)
|
Doamne chiar zilele astea mi-am adus si eu aminte de diafilme si imi aduceam aminte cum ma uitam la povestile acelea de Craciun:)..ce amintiri frumoase,nu se compara cu ce au copiii acuma
|
Citat:
|
ridichea uriasa
|
harap alb
|
alba ca zapada
|
Eu imi amintesc cum stateau parintii mei sau ai prietenei mele sa deruleze cu noi diafilme! Ce clipe!
|
hehe si eu ma uitam la asa ceva cand eram mica. aparatul si acum merge destul de bine, am si cateva povesti cu fram ursul polar, cu lebedele, cu povestea lui stefan cel mare si parca mai am. dar nu ma lasa ai mei sa ma "ating" de ele ca sa le arate la nepotzi :))
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:10:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.