Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Valurile Vremurilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=20060)

Iorest 06.07.2024 00:50:56

Valurile Vremurilor

Redeschid un thread cu nădejdea că nu se va mai șterge un fir care avea rolul de selecție al unor evenimente interesante, specificul era mai mult de info, decât polemic, nu știu ce era greșit.
Mi se pare o formă de vandalism internautic să dispară un thread cu peste 10.000 de accesări și contribuții de la mai mulți useri.

Statul va ști ce telefoane au toți românii, din ianuarie 2025 – migrarea totală a transmiterii apelurilor de urgență la noile tehnologii 5G

Operatorii de telefonie mobilă vor fi obligați să transmită, până în data de 8 ianuarie 2025, către arbitrul telecom (ANCOM), date despre toate telefoanele conectate la rețea, precizând denumirea producătorului, a terminalului și versiunea sistemului de operare, potrivit unui act publicat miercuri în Monitorul Oficial. Măsura vine în contextul introducerii tehnologiei IP pentru transmiterea de date când se sună la 112 de pe telefoanele 4G și 5G, potrivit hotnews.ro.

Scopul se pretinde a fi localizarea mai bună a celor care sună la 112, cu o precizie de câțiva metri, prin preluarea datelor din telefoanele mobile de tip smartphone, nu doar a informațiilor din rețea.

Aceste modificări tehnice au loc în contextul închiderii rețelelor 3G și, ulterior, a rețelelor 2G, complementar cu dezvoltarea rețelelor 4G și 5G care folosesc tehnologia IP pentru a transmite date și vor facilita utilizarea acestei tehnologii pentru preluarea apelurilor la 112 și a informațiilor de localizare corespunzătoare pentru apelurile inițiate din rețelele de nouă generație.

Interconectarea bazată pe comutarea de circuite va mai fi folosită o perioadă ca soluție de rezervă, până la migrarea totală a transmiterii apelurilor de urgență la noile tehnologii.

cozia 07.07.2024 11:10:57

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 678355)
Redeschid un thread cu nădejdea că nu se va mai șterge un fir care avea rolul de selecție al unor evenimente interesante, specificul era mai mult de info, decât polemic, nu știu ce era greșit.
Mi se pare o formă de vandalism internautic să dispară un thread cu peste 10.000 de accesări și contribuții de la mai mulți useri.

Statul va ști ce telefoane au toți românii, din ianuarie 2025 – migrarea totală a transmiterii apelurilor de urgență la noile tehnologii 5G

Operatorii de telefonie mobilă vor fi obligați să transmită, până în data de 8 ianuarie 2025, către arbitrul telecom (ANCOM), date despre toate telefoanele conectate la rețea, precizând denumirea producătorului, a terminalului și versiunea sistemului de operare, potrivit unui act publicat miercuri în Monitorul Oficial. Măsura vine în contextul introducerii tehnologiei IP pentru transmiterea de date când se sună la 112 de pe telefoanele 4G și 5G, potrivit hotnews.ro.

Scopul se pretinde a fi localizarea mai bună a celor care sună la 112, cu o precizie de câțiva metri, prin preluarea datelor din telefoanele mobile de tip smartphone, nu doar a informațiilor din rețea.

Aceste modificări tehnice au loc în contextul închiderii rețelelor 3G și, ulterior, a rețelelor 2G, complementar cu dezvoltarea rețelelor 4G și 5G care folosesc tehnologia IP pentru a transmite date și vor facilita utilizarea acestei tehnologii pentru preluarea apelurilor la 112 și a informațiilor de localizare corespunzătoare pentru apelurile inițiate din rețelele de nouă generație.

Interconectarea bazată pe comutarea de circuite va mai fi folosită o perioadă ca soluție de rezervă, până la migrarea totală a transmiterii apelurilor de urgență la noile tehnologii.

Se apropie... deasemenea localizarea COMPLENENTATA cu pozele moacelor utilizatorilor care se culeg în draci peste tot...denota ca I GROASA RAU.

Fereasca Dumnezeu!

Iorest 09.07.2024 00:49:21

Cunoscutul om de cultură și om politic conservator, Mihail Neamțu, a comentat rezultatul turului doi al alegerilor parlamentare anticipate din Franța.

Într-un articol publicat pe blogul personal, Mihail Neamțu a scris că urmează vremuri grele pentru Franța, după victoria extremei stângi, aliate a președintelui Macron.

„Mai poate fi salvată Franța?”, s-a întrebat Neamțu.

„Nu e foarte complicat să înțelegem ce se întâmplă în Franța. Monstruoasa alianță dintre Emmanuel Macron și Stânga extremă a dat roade.

Reprezentantul „centriștilor”, Gabriel Attal a încheiat o alianță cu formațiunile de extremă stângă, pentru a bloca ascensiunea patrioților din Rassemblement National (RN), condus de Marine Le Pen.

Conservatorii s-au aflat în frunte la alegerile europene, unde au obținut aproape 34% din voturi. Disperat, Macron au aruncat țara în brațele troțkistului Jean-Luc Mélenchon. Aproximativ 200 de candidați ai lui Macron au renunțat săptămâna trecută să mai candideze, în beneficiul socialiștilor.

Tactica electorală a funcționat.

Orchestrate de la Palatul Élysée, aceste mașinațiuni au slăbit Centrul și au întărit polul Stângii violente (o combinație de URSS & Sharia).

Se va naște un guvern surd și disprețuitor față de zece milioane de francezi. Hexagonul va cunoaște un sever declin economic și noi momente de haos stradal și paralizie instituțională.

Scorul istoric luat de Rassemblement National în 2024 nu l-a făcut pe tânărul Jordan Bardella (29 ani) premier al Franței, dar o poate ajuta pe Marine le Pen la următoarele alegeri prezidențiale”, a scris Neamțu.

RappY 09.07.2024 01:19:28

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 678381)
Monstruoasa alianță dintre Emmanuel Macron și Stânga extremă a dat roade.

Nu știu de ce folosește sintagma asta aiurea. Monstruoasa coaliție era altcumva, erau conseravatori de dreapta + stângiști radicali împotriva centrismului-către-stânga al lui Cuza. În Franța e altceva, e centrism-stânga + stângiști radicali împotriva a orice e de dreapta. E mai aproape de altă alianță, aia dintre liberali, țărăniști, și comuniști din 1944.

Adică (neintenționat) distrage atenția de la o problemă mai adâncă și anume tendințele liberale de a face pactul cu diavolul, ceva ce s-a mai întâmplat de multe ori începând cu revoluția franceză și se tot repetă.

Monstruoasa coaliție e mult mai puțin rea decât despre ce e vorba aici, doar crează confuzie folosind astfel de referințe istorice care nu se aplică.

Iorest 09.07.2024 07:13:16

Citat:

În prealabil postat de RappY (Post 678382)

Adică (neintenționat) distrage atenția de la o problemă mai adâncă și anume tendințele liberale de a face pactul cu diavolul, ceva ce s-a mai întâmplat de multe ori începând cu revoluția franceză și se tot repetă.

Monstruoasa coaliție e mult mai puțin rea decât despre ce e vorba aici, doar crează confuzie folosind astfel de referințe istorice care nu se aplică.

E monstruoasă fiindcă infamul și bicisnicul Macron care nu e altceva decât un dictator de cea mai infectă speță și care va fi repudiat ca Sarkozy, Francois Filon și alții, a uzat de orice manevră de culise ca un ins de extracție securistică pt a câștiga cu orice preț.

Când se aliază niște mizerabili care în campaniile trecute se defăimau doar pt a opri Franța reală e o infamie și un dezechilibru.

Ce să-nțeleg că acum Franța vrea provocarea unui război în care să fie atrasă toată Europa, eventual România ca momeală și carne de tun.

Văd că nenorocitul ăsta a impus vaccinarea cu pașaport de vaccinare la 4 doze, imigrația necontrolată, agenda verde cu forța, homosexualitate, a mințit că repară catedrala Notre Damme, a impus o represiune împotriva vestelor galbene cu oameni bătuți cu brutalitate.

Franța a virat spre extremism de stânga, cripto anarhism sub acest Jupiter ratat, ce să facă 10 milioane sau chiar mai mult de francezi, să suporte tot acest marasm bolnăvicios ?

Chiar și fotbalistul ăla care cică e revelație dar nu mai joacă nimic și trage în jos naționala s-a pronunțat pe politică, o făcea el pe virtuosul și dădea lecții de vot.

Toți actorii, toți ticăloșii ca la Vadim în anii 2000 au amenințat că vine sfârșitul dacă își pierd securiștii lor puterea, și din nou prostimea sub imperiul fricii și al stresului a votat fără să gândească.

RappY 11.07.2024 15:41:09

Citat:

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române s-a reunit, joi, la București. Patriarhul României: Este foarte important să cinstim în mod deosebit mărturisitorii și duhovnicii din timpul prigoanei comuniste

(...)

„Această ședință este foarte bogată în subiecte referitoare la noi canonizări de sfinți români. În special este vorba de părinți mărturisitori și duhovnici din timpul perioadei comuniste. De aceea, este o mare necesitate să fim atenți la argumentele de canonizare, dar, în mod deosebit, la textele lor de slujbă, deoarece se constată că sunt unele aspecte care pot fi ameliorate în ceea ce privește prezentarea lor. (…) Avem această responsabilitate deosebită, iar ceea ce nu poate fi împlinit acum se va împlini într-o viitoare ședință a Sfântului Sinod, astfel încât, atunci când se face proclamarea sfinților români nou canonizați, să fie împlinite exigențele atât privind textele liturgice, cât și icoanele lor.

Canonizarea nu reprezintă doar recunoașterea sfințeniei, cum simplu se gândește acum în teologia greacă contemporană, ci înseamnă că persoana respectivă e dată ca model, ca normă. Canonul era o măsură. Așadar, sfinții canonizați sunt dați ca dreptar, măsură sau model de urmat. De aceea, ei sunt și învățătorii noștri prin cuvântul dreptei credințe, prin viețuire sau faptă și prin modul lor de a fi. (…) Avem pe ordinea de zi și alte subiecte privind viața bisericească, mai multe propuneri de ridicare în rangul de arhimandrit a unor protosingheli din diferite zone ale, precum și unele participări la evenimente din străinătate”, a afirmat Patriarhul Daniel.

(...)

La ce s-or fi referi? Ce controverse or fi legate de textele de slujbă? Oare le făcuseră prea generale/generice fără mențiuni mai explicite? Mai sunt astfel de tropare, ar fi bine să facă ceva cât mai înălțător și plin de viață. O să fie interesant să le vedem când or apărea.

Și ce o fi cu critica aia neașteptată la adresa teologilor greci contemporani? „Canonul era o măsură”. Era? De când e BOR mare apărător al tradiționalismului, Basilica și Trinitas numai tradiționaliste nu sunt.

Oricum, e bine că au repetat asta: „Așadar, sfinții canonizați sunt dați ca dreptar, măsură sau model de urmat. De aceea, ei sunt și învățătorii noștri prin cuvântul dreptei credințe, prin viețuire sau faptă și prin modul lor de a fi.”

Să-i călăuzească Duhul Sfânt să facă ceva plăcut lui Dumnezeu!

Iorest 11.07.2024 22:46:23

Citat:

În prealabil postat de RappY (Post 678437)

La ce s-or fi referi? Ce controverse or fi legate de textele de slujbă? Oare le făcuseră prea generale/generice fără mențiuni mai explicite? Mai sunt astfel de tropare, ar fi bine să facă ceva cât mai înălțător și plin de viață. O să fie interesant să le vedem când or apărea.

Din ce înțeleg e cu dublu sens o dată cu acatistele făcute de mireni unora, și cu care nu sunt de acord câțiva că vezi doamne legionari, șamd.
Și ar mai fi evlavia care pune minunismul pe seama unora, gen Arsenie Boca a apărut în chip de bătrână în curtea mănăstirii, erau câteva lucruri abracadabrante în Mărturii din Țara Făgărașului.

RappY 12.07.2024 11:06:21

Citat:

Institutul „Elie Wiesel” atacă Biserica Ortodoxă Română, după propunerea de canonizare a părintelui mărturisitor Ilie Lăcătușu

Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” atacă Biserica Ortodoxă Română pentru propunerea de canonizare a părintelui mărturisitor Ilie Lăcătușu.

Într-un articol semnat de Petru Clej, pentru G4Media, directorul Institutului „Elie Wiesel” face următoarea declarație:

„Pe site-ul de știri al Patriarhiei, Basilica.ro, este o informație despre probabila canonizare a preotului Ilie Lacatușu. Eu sper, având în vedere atitudinea rezervată de până acum a Patriarhiei Române față de colaborarea unei părți a clerului cu Mișcarea legionară, că este vorba numai despre o solicitare și nu de o decizie deja luată. Ilie Lăcătușu a fost șef de cuib în perioada statului național legionar, iar în 1942-1943 a slujit în Transnistria, la Odesa și o localitate din județul Râbnița. Nu este cunoscut că ar fi reacționat cu empatie față de soarta evreilor deportați în Transnistria. La Odesa în toamna 1941 a fost un pogrom cu peste 20 de mii de victime, județul Râbnița a fost un loc de deportare, iar în oraș a funcționat un lagăr. Cred că nu greșesc dacă afirm că a slujit, cel puțin, cu indiferență față de aproapele lui, respectiv zecile de mii de evrei români și ucraineni pentru care Transnistria a fost locul execuției”.

Reamintim că preoții mărturisitori Constantin Sârbu și Ilie Lăcătușu sunt propuși pentru canonizare. Sinodul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a discutat slujbele lor miercuri seară, în Sala Sinodală a Reședinței Patriarhale din București. Pe agenda lucrărilor a figurat și aprobarea unui al treilea proiect de text liturgic: cel pentru Cuv. Arsenie de la Prislop, după cum a relatat RostOnline.

Nu am înțeles nici eu cât de confirmate sunt aceste 3 nume, în special Arsenie Boca, acuzat pentru multe erezii, niciodată clarificate de BOR.

Elie Wiesel ca de obicei vin cu tâmpeniile lor—poate chiar asta intenționau cei de la Basilica, să testeze apele.

ALARIC 12.07.2024 12:22:19

https://www.mediafax.ro/economic/maj...tudiu-22432000

Verificat de mine, intr-o aplicatie bancara. Deschizi un anumit tip de produs foarte usor pe telefon, 1 minut dureaza, in cazul meu cont in valuta. Dupa tranzactie, vrei sa-l inchizi si descoperi ca nu ai optiune pentru asa ceva... Trebuie sa te duci cu buletinul la sediul central, care e posibil in orasul tau sa nu aiba acvtivitati front-office, asa ca te duci mai departe si dupa ce completezi diverse acolo si iti pierzi timpul afli ca si costa sa-l inchizi, iar inchiderea se face cu luna urmatoare.... si mai platesti inca o luna comision de intretinere.

cozia 12.07.2024 12:39:54

Citat:

În prealabil postat de ALARIC (Post 678456)

Verificat de mine, intr-o aplicatie bancara. Deschizi un anumit tip de produs foarte usor pe telefon, 1 minut dureaza, in cazul meu cont in valuta. Dupa tranzactie, vrei sa-l inchizi si descoperi ca nu ai optiune pentru asa ceva... Trebuie sa te duci cu buletinul la sediul central, care e posibil in orasul tau sa nu aiba acvtivitati front-office, asa ca te duci mai departe si dupa ce completezi diverse acolo si iti pierzi timpul afli ca si costa sa-l inchizi, iar inchiderea se face cu luna urmatoare.... si mai platesti inca o luna comision de intretinere.

Pai si tu credeai ca ei e prosti.
Nu degeaba angajeaza armate de tineri ITisti care urmaresc fenomenele legate de ce zici tu pentru a le omori in fasa.

Iorest 14.07.2024 02:30:51

Citat:

În prealabil postat de ALARIC (Post 678456)

Păi e greu să se mai șteargă ceva dintr-o bază de date, în cel mai bun caz se anonimizează, dar la împrumuturi e și mai rău.
Odată ce te-au prins în febra împrumuturilor greu mai scapi, am văzut oameni care rostogolesc credite chiar și ca să meargă în vacanță în străinătate an de an, deși orice împrumut care nu e pt investiții, e neperformant.

Chiar am sesizat o surpriză neplăcută colegul Igor Paslușnik - Emilian de pe forum mărturisea că avea tot felul de împrumuturi, la un moment dat voia să-și ia un scaun de masaj, nu știu dacă s-a împrumutat pt el și când să ia pt casă nu mai putea accesa mult.

Am văzut o predică ce mi se pare realistă că atunci când te împrumuți de fapt nu ești liber, ești rob și creștinul real se ferește de împrumuturi mai ales pt nimicuri electrocasnice, vacanțe astea sunt totuși lucruri inutile.

ALARIC 17.07.2024 10:04:33

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 678475)
Păi e greu să se mai Č™teargă ceva dintr-o bază de date, în cel mai bun caz se anonimizează, dar la împrumuturi e Č™i mai rău.
Odată ce te-au prins în febra împrumuturilor greu mai scapi, am văzut oameni care rostogolesc credite chiar Č™i ca să meargă în vacanČ›ă în străinătate an de an, deČ™i orice împrumut care nu e pt investiČ›ii, e neperformant.

Chiar am sesizat o surpriză neplăcută colegul Igor PasluČ™nik - Emilian de pe forum mărturisea că avea tot felul de împrumuturi, la un moment dat voia să-Č™i ia un scaun de masaj, nu Č™tiu dacă s-a împrumutat pt el Č™i când să ia pt casă nu mai putea accesa mult.

Am văzut o predică ce mi se pare realistă că atunci când te împrumuČ›i de fapt nu eČ™ti liber, eČ™ti rob Č™i creČ™tinul real se fereČ™te de împrumuturi mai ales pt nimicuri electrocasnice, vacanČ›e astea sunt totuČ™i lucruri inutile.

Intri intr-un magazin sa iei un anumit produs de care ai nevoie si iesi cu altele, care nici macar nu le-ai dorit! Eu unul intru in viteza, ma duc exact la zona respectiva, l-am luat si ies in viteza. Cred ca sunt cel mai rau client al lor, spaima vanzatorilor, lesina aia cand ma vad cu cosul aproape gol. Mai nou astia de la marketing s-au prins si din cand in cand si schimba zonele produselor, ideea e sa te retina cat mai mult in magazin. Pe vremea mea exista un curs in facultate, ceva de genul etica in afaceri, banuiesc ca nu mai exista asa ceva. Efectiv e un asalt stintific asupra mintii oamenilor, bazat pe algoritmi si informatii complexe, cu ajutorul calculatoarelor.
Asta cu vacantele pe credit mi se pare sinistru. Ce relaxare e aia cand stii ca trebuie sa dai banii inapoi, si cu dobanda.

Iorest 18.07.2024 00:51:38

Citat:

În prealabil postat de ALARIC (Post 678495)
Asta cu vacantele pe credit mi se pare sinistru. Ce relaxare e aia cand stii ca trebuie sa dai banii inapoi, si cu dobanda.

De ani de zile face așa, a mers prin diferite părți ale planetei cu scuza că oricum la 60 de ani nu mai ai multe bucurii de trăit.
Are și doctorat, *deci nu e o persoană fără educație care se aruncă în cheltuieli pt educația precară și un salariu spre 2.000 de euro, dar datorii face mai mari decât câștigă, a întârziat și la plata impozitului la bugetul Primăriei care e scadent în luna Septembrie conform legii și a platit anul următor cu penalități afernte fiecărei luni.

Iorest 21.07.2024 22:51:01

Cel mai recent sondaj Sociopol, realizat în perioada 9 – 17 iulie 2024, arată o cursă prezidențială puternic disputată.
https://www.facebook.com/MirelPalada...1t3FYhUhDtzzbl

Pe primul loc, candidatul PSD, Marcel Ciolacu, cu 25%.
Pe locul doi, candidatul AUR, George Simion, cu 19%.
Pe locul trei, la strânsă concurență, doi candidați. Mircea Geoană, independent, cu 15%, și Elena Lasconi, candidatul USR, cu 14%.
Elena Lasconi este prima dată măsurată în sondajele Sociopol pentru alegerile prezidențiale.
Pe locul cinci, candidatul PNL, Nicolae Ciucă, cu 12%.
Pe locul șase, candidatul SOS România, Diana Șoșoacă, cu 9%.
Pe locul șapte, candidatul independent Cristian Diaconescu, cu 5%.
Ierarhia este încheiată de candidatul UDMR, Kelemen Hunor, cu 1%.
Cine intră în turul doi, alături de Marcel Ciolacu? În momentul de față, prima șansă o are George Simion, aflat la distanță de 4-5 puncte procentuale de următorii clasați, Mircea Geoană și Elena Lasconi.
Sondajul este reprezentativ pentru populaţia adultă neinstituţionalizată cu rezidența în România. Volumul eşantionului: 1,002 persoane.
Perioada de culegere a datelor: 9 – 17 iulie 2024. Metoda culegerii datelor: interviuri telefonice (CATI). Marja de eroare, la un nivel de încredere de 95%, este de +/- 3.2%

_______

Nu știu care e treaba cu sondajul, de sub George Simion trage electorat Diana Șoșoacă. Suveraniștii ar avea o șansă la turul 2 doar dacă Șoșoacă nu face mai mult de 100.000 de voturi.
Candidatul PSD la prezidențiale nu știu să fi avut sub 28% în Turul 1, (în afară de Dăncilă în 2019 -22%) .

Probabil că în T2 va fi împins cu Ciolacu un candidat PNL-USR, dar e foarte important ca suveraniștii să aibă o compoziție serioasă în Parlament peste 20%, dacă se poate 25%.

RappY 21.07.2024 23:10:37

Ați văzut încercarea de asasinare a lui Trump? Chiar a arătat a pronie cerească cum a reușit să scape cu viață:

https://i.ibb.co/2sfYp6s/Trump-glont.gif

Iorest 21.07.2024 23:23:00

Citat:

În prealabil postat de RappY (Post 678549)
Ați văzut încercarea de asasinare a lui Trump? Chiar a arătat a pronie cerească cum a reușit să scape cu viață:

Chestia e că vor încerca să-l asasineze până reușesc, dacă erau mai mulți trăgători cum se zice că a fost la Kennedy din mai multe unghiuri, era pa probabil.

În mod normal și la el și la Robert Fico dacă se respectau protocoalele, nu se apropiau de președinte și premier.
La Trump a fost o breșă permisă special pt a se scăpa de el, chestia e că trăgătorul oricum ar fi fost ucis pt a nu se afla cine l-a instruit, cine i-a făcut planul, cine i-a dat banii șamd.

E clar că în mod normal există filtre în care se verifică mașina, rucsacul șamd, pe acoperișuri stau de obicei lunetiști zona e periată dinainte să nu fie plasate arme sau explozibili, iar în apropierea președintelui nu se apropie niciunul fără să fie căutat.

RappY 23.07.2024 12:48:24

https://i0.wp.com/www.rostonline.ro/...pg?w=915&ssl=1

Citat:

Dublă măsură. Universitățile interzic simbolurilor identitare, dar promovează homosexualitatea

Imaginea cu un bărbat în fustă, prezentat ca fiind lector în cadrul Universității din București, a devenit virală pe rețelele de socializare, luni, 22 iulie.

Potrivit informațiilor vehiculate în mediul online, este vorba despre Andrei Nae, lector în cadrul Universității București, la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine.

Acesta s-ar fi prezentat îmbrăcat în fustă în fața viitori studenți, fiind membru în comisia de admitere.

Până la ora transmiterii acestei știri, Universitatea București nu a transmis niciun comunicat oficial pe acest subiect.

Reamintim că, în timp ce homosexualitatea este promovată în universități, promovarea simbolurilor identitare în spațiul universitar este interzisă, potrivit Codului de conduită care a intrat în vigoare în luna aprilie, după cum a relatat RostOnline.
https://www.rostonline.ro/2024/07/du...osexualitatea/

RappY 23.07.2024 13:06:43

Mi se pare impropriu zis dublă măsură, că aceasta ar fi când unor lucruri de același fel le-ar fi aplicate standarde diferite din motive preferențiale. Aici nu e chiar așa: afișarea LGBT și mândria de păcat este o stare căzută, dizgrațioasă, și dăunătoare pentru societate. Iubirea și conștiința de neam este o stare de sănătate spirituală și mentală, care înalță pe om spre o mai mare iubire de aproape și de Dumnezeu. Prin echivalarea celor două ca fiind simple „ideologii” diferite se face o secularizare și relativizare a adevărului.

Aici nu e vorba de o „dublă măsură” ci de o promovare și o exaltare a păcatului, dublată de o prigonire și o ocărire a virtuților.

Este o măsură modelată invers față de cum a fost rânduit de Dumnezeu, adică o măsura antihristă.

CristianR 23.07.2024 21:12:08

Citat:

Ați văzut încercarea de asasinare a lui Trump? Chiar a arătat a pronie cerească cum a reușit să scape cu viață.

Posibil ca pronia să fi fost, căci Dumnezeu "nu vrea moartea păcătosului, ci să se întoarcă (pocăiască) și să fie viu".

Iorest 24.07.2024 01:28:42

Citat:

În prealabil postat de RappY (Post 678585)

Este o măsură modelată invers față de cum a fost rânduit de Dumnezeu, adică o măsura antihristă.

Dacă USR era la 5% iar PNL era curentat puternic electoral pt că virează spre progresism nu cred că-și permitea nimeni dintr-astea.

90% din răul României e fiindcă nu se vede electoral forța creștinilor și pt faptul că nu au avut grijă creștinii de cultivarea educației moral creștine pt generațiile viitoare.

cozia 24.07.2024 21:35:07

N-are nici o legatura cu codul de conduita care se refera numai la conduita reactionara, legionara, extremista...bla.bla...nici o legatura cu indivizii cu sexul REdefinit de ei dupa cum vor ei...femei , barbat, sau ambele, sau mai nou, pisica, caine.

Ca urmare te poti prezenta in comisia de evaluare a studentilor sub forma de pisica, SI NU NUMAI!!!! ci conform Bruxelului ai dreptul sa-ti aduci si ladita de nisip cu tine ca sa-ti faci nevoile in fata tuturor.

Nu cred ca decanul sau oricine din administrate care STIE CARE-I TREABA...ar aves "tupeul" sau curajul sa zica ceva. NICI PIS nu ai voie sa zici daca vrei sa mai ai job.
Vei fi zburat AUTOMAT!

cozia 24.07.2024 21:42:02

Citat:

Deja a devenit clar ca a fost un fals.
Priviti poza mainii drepte cu care a dus-o la ureche. Mana este absolut curata iar maneca camasii impecabil de alba. Deci este clar ce manjeala din pix s-a intimplat sub pupitru.

Restul detaliilor sunt neinteresante...

Iorest 24.07.2024 23:16:44

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 678614)
Deja a devenit clar ca a fost un fals.
Priviti poza mainii drepte cu care a dus-o la ureche. Mana este absolut curata iar maneca camasii impecabil de alba. Deci este clar ce manjeala din pix s-a intimplat sub pupitru.

Restul detaliilor sunt neinteresante...

Tu chiar crezi că s-a frecat Trump la ureche cu roșeață când era pe burtă ca să impresioneze publicul, de asta a rezultat un mort în tribună și unul pe acoperiș.

E clar că tot mitingul a fost organizat în amatorism, probabil că serviciile intuiau un atentat dar nu erau interesate să-l stopeze ci să lase o marjă în care se putea întâmpla surpriza.

L-am văzut pe Barack Obama chiar și-ntrun discurs în Europa cu panou antiglonț, la nivelul acesta toleranță 0 pt orice eveniment negativ care s-ar putea produce că de aia sunt cu bugete fabuloase peste tot în lume structurile de forță.

cozia 25.07.2024 09:13:21

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 678621)
Tu chiar crezi că s-a frecat Trump la ureche cu roșeață când era pe burtă ca să impresioneze publicul, de asta a rezultat un mort în tribună și unul pe acoperiș.

E clar că tot mitingul a fost organizat în amatorism, probabil că serviciile intuiau un atentat dar nu erau interesate să-l stopeze ci să lase o marjă în care se putea întâmpla surpriza.

L-am văzut pe Barack Obama chiar și-ntrun discurs în Europa cu panou antiglonț, la nivelul acesta toleranță 0 pt orice eveniment negativ care s-ar putea produce că de aia sunt cu bugete fabuloase peste tot în lume structurile de forță.

El s-a atins, sa zicem ca o prima reactie firesca pe care oricare din noi am face-o ca sa vedem daca mai avem ureche sau nu, dar facand asta am ramane pini de singe pe palma, mina, manseta de la camasa alba. La el IOC, NIMIC, zero, doar s-a ridicat foarte POZITIV ( auzi tu) manjit pe obraz, dar fara vre-o pata pe costum maneca, umar nimic, doar pe fata dupa ce a stat sub pupitru cu nu stiu ce experti pe el, posibil holiudieni, parerea mea si multor altora care au analizat.

Oricum, neimportant,... tu ai dreptul cetatenesc sa crezi ce vrei tu, eu, ce cred eu...

referitor la mort, este simplu, trebuie doar sa te informezi in IT...no coment

Iorest 25.07.2024 22:59:30

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 678631)

referitor la mort, este simplu, trebuie doar sa te informezi in IT...no coment

Deci n-a murit tocilarul acela cu față de aschimodie, e pixelul albastru, nici acel stâlp de familie care era tatăl a două fete împușcat în gît.

Iorest 27.07.2024 02:34:39

https://www.activenews.ro/opinii/Mih...-romani-190893

Viktor Orban a primit la Băile Tușnad însemnele uniformei de husar, cred că așa își va ține și discursul de sâmbătă dimineață.

Dar cine au fost husarii maghiari? Cei care au luptat împotriva lui Avram Iancu și au omorât țărani români la 1848 - 15.000 de suflete românești! -, cei care au trecut apoi sub comanda armatei Imperiului austro-ungar, luptându-ne cu ei inclusiv în Primul Război Mondial pentru România Mare, dar și în 1919, când Armata Română a spulberat trupele maghiare bolșevice din Transilvania, cucerind în cele din urmă, pentru a fi totul clar, Budapesta.

Desigur, pentru Marcel Ciolacu asta nu este nicio problemă, îl va primi astăzi pe Orban în vizită neoficială, la o cafea de mic dejun amical, asigurându-i sâmbătă protecție maximă pentru ca nu cumva privirea husarului Viktor Orban să fie tulburată de vreun steag tricolor sau de vreun banner ce susține Constituția României, căci așa cum si spunea Laszlo Tokes, la Băile Tușnad ne aflam în ținutul autonom secuiesc iar acesta și Transilvania nu sunt unități administrative teritoriale românești, după cum afirma anul trecut husarul șef de la Budapesta.

Stați liniștiți, Viktor Orban va vorbi cu siguranță nestingherit la Tușnad despre Erdely... Are grijă de asta... Guvernul României!

CEVA ESTE ETERN: Transilvania, pământ românesc!

Chiar dacă nu se va mai întâmpla niciodată, Istoria va consemna că odată, 2 români, în mijlocul a peste 5000 de unguri și în fața lui Viktor Orban, au ridicat un banner: Ceva este etern: Transilvania, pământ românesc!

Pentru ca acest lucru să nu se mai repete, în următorul an, când au venit mai mulți români, s-au mobilizat forțe masive de ordine. Ne-au oprit din drum și i-au fracturat coloana lui Dan Grăjdeanu, pentru a da un exemplu!

Din nou, anul acesta, sâmbătă 27 iulie, Viktor Orban va veni la Băile Tușnad pentru a continua să scuipe pe România. Din nou, Ciolacu, prim-minstrul României îl va primi înainte! Din nou se vor mobiliza structurile pentru ca niciun român să nu mai îndrăznească să ridice bannerul sau steagul tricolor românesc în fața șefului unui stat străin care declară fățiș că Transilvania și "ținutul secuiesc" NU sunt considerate de el unități administrative teritoriale românești.

Sâmbătă, Băile Tușnad vor fi sub asediu, ca nici pasărea cerului să nu treacă! Absolut toate efectivele poliției din Harghita vor fi prezente, din structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale și acțiuni speciale. Alături de politie va fi Jandarmeria și nu în ultimul rând, efective serioase din serviciile secrete care vor monitoriza totul. Pentru ce? Pentru asigurarea protecției prim-minstrului Ungariei aflat în vizită neoficială în România, avand ca obiectiv al întregii sale politici interne si mai ales externe, tocmai ruperea României. Protecție față de cine? Față de niște români care s-au manifestat întotdeauna exclusiv pașnic! Ca nu cumva "păsăroiul negru de pe Balaton" să vadă simboluri românești și să fie jignit de acestea, în condițiile în care el își permite să jignească cetățenii români, comparându-i cu ,,drogații de pe podurile Budapestei"!

Cireașa de pe tort sau mai bine zis de pe coliva statului unitar, național român este un "amănunt" semnificativ: va fi mobilizata și jandarmeria montană, pentru a supraveghea traseele turistice din munți, ca nu cumva "bandiții" să ajungă în tabara lui Orban pe căi ocolitoare! Mai lipsea să-i aducă și pe scafandrii de la Constanța să-i pună în râul Olt care trece pe acolo, să nu trecem pe sub apă! Lăsând gluma la o parte, pun pariu pe cât vreți că și malurile Oltului vor fi supravegheate!

Având în vedere toate aceste aspecte, nu e mai bine să rămân eu acasă, să-mi văd de familie, privind de la tv. sau de pe net cum statul acesta se sinucide pe zi ce trece, inclusiv, într-o frumoasă zi de sâmbătă în care sper să trasnească, să fulgere și să cadă din cer potop de ploaie pentru a spala România de toate cele rele?

Dă Doamne!

RappY 27.07.2024 12:54:51

Citat:

Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și liderul delegației partidului în PE, a criticat în termeni duri ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, averizând că lumea întreagă este sub asaltul ideologiei neomarxiste.

„Ideologia neomarxistă sluțește, murdărește și pune în primejdie tot ce atinge. Cea mai recentă ieșire la rampă a acesteia se petrece la Jocurile Olimpice.

Sportivii sunt hrăniți în satul olimpic cu „mâncare din plante”, în loc de carne și ouă, sub pretextul reducerii amprentei de carbon. Iar în deschiderea oficială, a fost pângărită Cina cea de Taină, maimuțărită de transexuali. Blasfemie în toată regula.

Tot pentru acest moment oficial, un rapper în vogă a purtat simboluri satanice și a dat mesaje diavolești. Lumea noastră devine, sub presiunea acestei ideologii, un loc în care e tot mai greu să trăiești normal”, a transmis, sâmbătă, pe Facebook, Claudiu Târziu.
https://www.rostonline.ro/2024/07/cl...tot-ce-atinge/

Chiar auzisem pe cineva zicând că jocurile olimpice aduc toată lumea împreună într-o competiție care se ridică deasupra diferențelor dintre națiuni.

În realitate e doar un alt organ de propagandă satanistă, romantizată de oameni interesați doar să mănânce și să moară.

MineaPeter 27.07.2024 13:54:08

Faptul că sportivii sunt hrăniți cu mâncare fără origine animală n-o fi neapărat un lucru rău, chit că ei au nevoie de energie mare pe care și-o și consumă cu folos, în întreceri sportive care îi și pun în comuniune cu semenii lor. Olimpicii nu sunt niște sedentari singuratici închiși permanent între patru pereți, în "pușcăria de acasă". Un singuratic incurabil și închis în casă chiar ar avea motive temeinice să postească și să nu se încarce cu calorii absurde din animale și fast-food, care agită mai mult omul și animă gândurile rele în singurătatea aceea fără de Dumnezeu și fără semeni, așa că un astfel de om chiar ar face bine să mănânce "din plante", ca să atenueze răul.

Și de altfel și călugării postesc, iar cei din obștile mânăstirești au și ascultări unde depun muncă fizică. Deci se poate posti cu efort fizic!
Postul este în general considerat o armă sacră, o armă de luptă cu păcatul, și atunci de ce nu, chiar și sportivii olimpici pot încerca mâncarea fără conținut animal (atenție însă, NU este totuna cu statul nemâncat, care la eforturi mari chiar nu este recomandat!). Dar în rest, fie că ești activ și prezent printre semeni (sportiv, muncitor pe șantier, om de ordine), fie că trăiești în călugărie sau în modul celălalt, singur și izolat ca la carceră, mâncarea de post sau "din plante" nu ar trebui să fie un lucru rău. Asta, desigur, dacă prepararea ei nu presupune săvârșirea unor nelegiuiri, precum prelevarea de celule din fetușii avortați (care de fapt contrazice și postul).

În schimb, partea cu parodierea nelegiuită a Cinei Celei de Taină chiar este un lucru rău pentru noi toți! Degeaba au făcut parizienii o deschidere atât de grandioasă, dacă aceasta este presărată cu batjocura față de cele sfinte. Și oricum a existat și stresul autorităților legat de sabotori și teroriști, de unde și nevoia aceea de peste 75000 de "trupeți" din diverse forțe de ordine. Mult stres presărat cu fărădelegiuirea celor sfinte!
Și să nu uităm că pe la sfârșitul Antichității, când creștinismul creștea în viitorul fost Imperiu Roman și deja era de-a dreptul legal, înseși Jocurile Olimpice antice au fost interzise, căci ceea ce era în ele nu se potrivea cu credința în Domnul nostru Iisus Hristos! Iar versiunea lor modernă se arată acum tot cu chip din acela incompatibil. Așa că cred că măcar sportivii fac o faptă bună că mănâncă... din plante, în locul mâncărurilor animalice care stimulează patima în om. Însă spre deosebire de secolul al patrulea, sau când Creștinismul era în floare, acum nu putem spera la o nouă interzicere prin lege a Jocurilor cu totul! Și evident, Covidul cel excepțional din 2020 a constituit doar o pauză. Sau dacă ar izbucni un mare război (păzește-ne, Doamne, și de pacostea asta).

De asemenea, să ne gândim și la modalitatea în care una dintre sportivele noastre, Florentina Iușco, a fost declarată dopată și eliminată fix înainte de Jocuri, pentru un medicament luat... anul trecut (!), și cu o pedeapsă cu termen de pornire retroactiv, ca o bombă cu efect întârziat și picată din lună.

Până și denumirea de "Team România" în loc de Echipa României, verde-n față pe românește, sună anapoda și struțo-cămilistic!

cozia 27.07.2024 13:56:38

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 678657)
[b]Cireașa de pe tort

Este faptul ca economia locala nu va avea decat de castigat din toate miscarile astea, mobilizari mitinguri, adunari, sedinte care provoaca FOAME, SETE SI SOMN(hoteluri):36:

In rest cui ii pasa de mascariciul Europei, VOrban?:3:
Ungurii se pacalesc ca lasa banii la noi in loc sa-i cheltuie la ei.:13:

RappY 27.07.2024 14:11:12

Citat:

În prealabil postat de MineaPeter (Post 678663)
Faptul că sportivii sunt hrăniți cu mâncare fără origine animală n-o fi neapărat un lucru rău, chit că ei au nevoie de energie mare pe care și-o și consumă cu folos, în întreceri sportive care îi și pun în comuniune cu semenii lor. Olimpicii nu sunt niște sedentari singuratici închiși permanent între patru pereți, în "pușcăria de acasă". Un singuratic incurabil și închis în casă chiar ar avea motive temeinice să postească și să nu se încarce cu calorii absurde din animale și fast-food, care agită mai mult omul și animă gândurile rele în singurătatea aceea fără de Dumnezeu și fără semeni, așa că un astfel de om chiar ar face bine să mănânce "din plante", ca să atenueze răul.

Și de altfel și călugării postesc, iar cei din obștile mânăstirești au și ascultări unde depun muncă fizică. Deci se poate posti cu efort fizic!
Postul este în general considerat o armă sacră, o armă de luptă cu păcatul, și atunci de ce nu, chiar și sportivii olimpici pot încerca mâncarea fără conținut animal (atenție însă, NU este totuna cu statul nemâncat, care la eforturi mari chiar nu este recomandat!). Dar în rest, fie că ești activ și prezent printre semeni (sportiv, muncitor pe șantier, om de ordine), fie că trăiești în călugărie sau în modul celălalt, singur și izolat ca la carceră, mâncarea de post sau "din plante" nu ar trebui să fie un lucru rău. Asta, desigur, dacă prepararea ei nu presupune săvârșirea unor nelegiuiri, precum prelevarea de celule din fetușii avortați (care de fapt contrazice și postul).

În primul rând, eu cred că postul nu înseamnă doar a nu mânca anumite feluri de mâncare. Postul este abținerea dintr-un anumit motiv și o anumită finalitate, ambele legate de Dumnezeu. Nu se poate izola doar manifestarea vizibilă (abținerea de la mâncare), separată de pricină și scop (iubirea de Dumnezeu și mântuirea). Să ne uităm doar la manifestări e același lucru cu tăgăduirea lumii spirituale, căci adevăratele cauze sunt de ordin spiritual. Un om care ajută un alt om poate avea pricina în iubirea de aproape sau în interese personale, fiecare modificând complet înțelesul activității văzute.

În al doilea rând, critica senatorului Târziu este probabil asupra simbolisticii, care este dată de pricina și finalitatea actului. Da, foarte frumos ar fi fost să fie o pricină autentic ascetică ortodoxă și o finalitate de mântuire, evanghelizare, și îmbunarea inimilor. Însă, este clar că nu despre asta e vorba aici: e vorba de „evanghelizarea” principiilor cultului climatic, de educarea în noua moralitate mondială, și de mutarea mântuirii din cer pe pământ.

Deci eu nu cred că e vorba de principii nutriționale, fiziologice, și mai ales de post. E vorba de niște duhuri care se pot manifesta în forme aparent inofensive sau chiar bune, dar e mai important pricina manifestării și scopul ei care dă de fapt caracterul întreg al unei acțiuni.

Iorest 27.07.2024 14:26:08

Citat:

Faptul că sportivii sunt hrăniți cu mâncare fără origine animală n-o fi neapărat un lucru rău, chit că ei au nevoie de energie mare pe care și-o și consumă cu folos, în întreceri sportive care îi și pun în comuniune cu semenii lor. Olimpicii nu sunt niște sedentari singuratici închiși permanent între patru pereți, în "pușcăria de acasă". Un singuratic incurabil și închis în casă chiar ar avea motive temeinice să postească și să nu se încarce cu calorii absurde din animale și fast-food, care agită mai mult omul și animă gândurile rele în singurătatea aceea fără de Dumnezeu și fără semeni, așa că un astfel de om chiar ar face bine să mănânce "din plante", ca să atenueze răul

Mâncarea a fost proastă și la Tokio acu 4 ani, parcă sublinia Marian Drăgulescu problema,dar acum e sub orice critică.
În Haltere, gimnastică, ciclism, canotaj, sporturi cu barca, sporturi de contact, aruncarea cu discul șamd nu ai cum să tragi doar cu vegetale, efectiv se taie un sportiv dacă își întrerupe necesarul de proteine.

Citat:

Dar în rest, fie că ești activ și prezent printre semeni (sportiv, muncitor pe șantier, om de ordine), fie că trăiești în călugărie sau în modul celălalt, singur și izolat ca la carceră, mâncarea de post sau "din plante" nu ar trebui să fie un lucru rău. Asta, desigur, dacă prepararea ei nu presupune săvârșirea unor nelegiuiri, precum prelevarea de celule din fetușii avortați (care de fapt contrazice și postul).

Mai ales când torni betoane, sau lucrezi pe acoperiș, pe frig sau în soare, să nu mănânci decât vegetale, nici măcar ou, e contraindicat.

Citat:

Așa că cred că măcar sportivii fac o faptă bună că mănâncă... din plante, în locul mâncărurilor animalice care stimulează patima în om. Însă spre deosebire de secolul al patrulea, sau când Creștinismul era în floare, acum nu putem spera la o nouă interzicere prin lege a Jocurilor cu totul! Și evident, Covidul cel excepțional din 2020 a constituit doar o pauză. Sau dacă ar izbucni un mare război (păzește-ne, Doamne, și de pacostea asta).

Dacă mănânci parizer vegetal, pateu vegetal nu e ca și cum ai posti, plus că aici e ceva impus ideologic, nu e un post după canoane.
De unde știm că nu e cancerigenă mâncarea vegetală procesată.

cozia 31.07.2024 23:27:54

:7:
Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 678643)
Deci n-a murit tocilarul acela cu față de aschimodie, e pixelul albastru, nici acel stâlp de familie care era tatăl a două fete împușcat în gît.

E si tu acum, ti ai gasit unde sa faci dezbateri, bravos, fix in mediul virtual care i al lor al iadului spurcat.

cozia 31.07.2024 23:34:05

Citat:

În prealabil postat de RappY (Post 678661)

https://www.rostonline.ro/2024/07/cl...tot-ce-atinge/

Chiar auzisem pe cineva zicând că jocurile olimpice aduc toată lumea împreună într-o competiție care se ridică deasupra diferențelor dintre națiuni.

În realitate e doar un alt organ de propagandă satanistă, romantizată de oameni interesați doar să mănânce și să moară.

Drept raspuns nu trebuie decat sa ne intoarcem la vorbele Mantuitorului nostru:

INDRAZNITI! EU AM BIRUIT LUMEA.

N are rost sa comentam pe marginea neroziillor astora. Indirect, precum zevzecii am tot reimprospata stirea-eveniment. Trebuie total ignorata.
M am uitat doar la inot care mai intereseaza. In rest este vax.

Iorest 01.08.2024 01:47:49

Nu m-am uitat decât pe la știri despre olimpiadă, nici măcar în direct, mai bine fac altceva în timpul acela.
Iarăși ungurii au mai multe medalii (3) dar suntem peste ei că nu au încă, una de Aur, numeric iarăși vor fi la ani lumină o țară de 9 milioane de locuitori, fără ieșire la mare, fără minereuri, petrol, gaze, și fără munte, dar nu degeaba spunea Țuțea despre tâmpiți și popor.

Interesant e și dacă va fi Kazahstan sau Georgia peste Ro, probabil la canotaj feminin mai sunt șanse la o medalie de aur și cam atât, sărăcie în rest.

Iorest 03.08.2024 03:02:21

Viktor Orban cu lunetiști după el la Băile Tușnad:

https://www.activenews.ro/stiri/Para...esc-...-191041

„Măi fraților, ăștia au avut și lunetiști la Băile Tușnad pentru a-l păzi pe Viktor Orban!

S-a văzut prin lunetă ,,Ceva este etern: Transilvania, pământ românesc!"...?”, a comentat Mihai Tîrnoveanu pe Facebook.

cozia 03.08.2024 19:11:40

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 678734)
Viktor Orban cu lunetiști după el la Băile Tușnad:

https://www.activenews.ro/stiri/Para...esc-...-191041

„Măi fraților, ăștia au avut și lunetiști la Băile Tușnad pentru a-l păzi pe Viktor Orban!

S-a văzut prin lunetă ,,Ceva este etern: Transilvania, pământ românesc!"...?”, a comentat Mihai Tîrnoveanu pe Facebook.

În ziua de azi ff puține fețe oficiale nu au ceva/cineva ce-i însoțește sau au la purtator.
În curând vor fi roboti.

Din nou, norocul celor de la Tușnad ca au avut vânzări grase la bere, cârnați ardelenești și alte preparate locale. Chiar si lunetistilor li se face foame și sete.

cozia 03.08.2024 19:13:39

https://youtu.be/sa6vImhP7mA?si=r-tRMc4hzgButXl9

SINTEZA SAPTAMANII - INVITATI DIANA SOSOACA SI DIONISIE LEFTER

Incredibil ce se întâmplă și în ce lume trăim.

Multumim pentru emisiune!

Iorest 03.08.2024 22:53:07

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 678738)
În ziua de azi ff puține fețe oficiale nu au ceva/cineva ce-i însoțește sau au la purtator.
În curând vor fi roboti.

Din nou, norocul celor de la Tușnad ca au avut vânzări grase la bere, cârnați ardelenești și alte preparate locale. Chiar si lunetistilor li se face foame și sete.

Păi nu văd niciun noroc, de câteva ori pe an la Băile Tușnad ținutul e înțesat de tot felul de structuri:

https://www.activenews.ro/opinii/Mih...-romani-190893

Sâmbătă, Băile Tușnad vor fi sub asediu, ca nici pasărea cerului să nu treacă! Absolut toate efectivele poliției din Harghita vor fi prezente, din structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale și acțiuni speciale.
Alături de politie va fi Jandarmeria și nu în ultimul rând, efective serioase din serviciile secrete care vor monitoriza totul. Pentru ce? Pentru asigurarea protecției prim-minstrului Ungariei aflat în vizită neoficială în România, avand ca obiectiv al întregii sale politici interne si mai ales externe, tocmai ruperea României.
Protecție față de cine? Față de niște români care s-au manifestat întotdeauna exclusiv pașnic! Ca nu cumva "păsăroiul negru de pe Balaton" să vadă simboluri românești și să fie jignit de acestea, în condițiile în care el își permite să jignească cetățenii români, comparându-i cu ,,drogații de pe podurile Budapestei"!

cozia 04.08.2024 10:46:05

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 678740)
1. Păi nu văd niciun noroc, de câteva ori pe an la Băile Tușnad ținutul e înțesat de tot felul de structuri:

2. https://www.activenews.ro/opinii/Mih...-romani-190893

Repet,
1. Cu cat mai multe vizite ale oricaror structuri(pot fi si martieni, bani sa aibe:) care vin si pleaca cu atat mai bine pentru amaratul din zona cu taraba/restaurant/cantina/dormitoare/ femei de srviciu sa curete in urma vizitelor si care mai fac un banut pentru familiile lor si pentru Primaria locala.

2. Nu numai in husar ci si in arlequin, in clown se porte imbraca Orbanel, atata timp cit ajuta economia locala.

Articolul asta inflamatoro vomitiv scris in termeni absoluti(auzi tu ce obraznicie ca pentru dobitoci fara simt critic) este o bataie de joc de la care ti se face sila. Jurnalistii-raspandacii astia impreuna cu sefii lor alogeni cred ca rad cu fundul de populimea cititoare de se prapadesc asa cum o fac deja de 34 de ani de cand au preluat la comanda controlul "stirilor".

Fereasca DUmnezeu!

Iorest 04.08.2024 12:58:45

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 678742)
Repet,
1. Cu cat mai multe vizite ale oricaror structuri(pot fi si martieni, bani sa aibe:) care vin si pleaca cu atat mai bine pentru amaratul din zona cu taraba/restaurant/cantina/dormitoare/ femei de srviciu sa curete in urma vizitelor si care mai fac un banut pentru familiile lor si pentru Primaria locala.

E o logică tâmpită asta, așa se pot justifica și paradele lgbt, și maratoanele cu actrițe porno care se mai organizau prin Budapesta, sau festivalurile drogangiste.

Citat:

2. Nu numai in husar ci si in arlequin, in clown se porte imbraca Orbanel, atata timp cit ajuta economia locala.

De fapt subminează statalitatea României.

Citat:

Articolul asta inflamatoro vomitiv scris in termeni absoluti(auzi tu ce obraznicie ca pentru dobitoci fara simt critic) este o bataie de joc de la care ti se face sila. Jurnalistii-raspandacii astia impreuna cu sefii lor alogeni cred ca rad cu fundul de populimea cititoare de se prapadesc asa cum o fac deja de 34 de ani de cand au preluat la comanda controlul "stirilor".

Fereasca DUmnezeu!

Anul trecut i-au dat jandarmii cu gardul de metal peste coloană până i-au fracturat niște vertebre lui Dan Grăjdeanu șeful Frăției Ortodoxe doar pt că au afișat mesajul: ceva e etern Transilvania Pământ Românesc.

Să nu uităm că Dan Grăjdeanu muncea foarte mult cu brațele ajutând la tăiat lemne, la zidărie, la multe munci unde avea nevoie de sănătate fizică să ajute comunitățile defavorizate.

Văd că România e singura țară cu minoritate maghiară unde Orban vine ca un stăpân în vizite neoficiale și se instalează cu structurile lui neinvitat, ar trebui declarat persona non grata păsăroiul de pe Balaton, doar nu e stăpân nici măcar în centrul țării.

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:48:37.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.