Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Omul din luna (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18400)

aubergine 25.03.2016 15:32:36

Omul din luna

Credeti ca omul a ajuns pe luna?

Unii oameni nu cred.

D-voastra ce credeti?

abaaaabbbb63 25.03.2016 16:14:26

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618216)

Unii oameni nu cred.

D-voastra ce credeti?

Ca da, oameni au fost pe luna.

aubergine 25.03.2016 16:44:25

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 618219)
Ca da, oameni au fost pe luna.

Uni sustin ca nu, totul este o smecherie bine pusa la punct de puterile imperialiste.

Filmuletul prezentat in 1968 , cand Armstrong a selenizat, chipurile pe luna, e de fapt un film de propaganda imperialista realizata in studiourile Hollywood si filmat noaptea, pe ascuns, intr-un loc desertic din New Mexico.

abaaaabbbb63 25.03.2016 16:55:13

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618222)
Uni sustin ca nu, totul este o smecherie bine pusa la punct de puterile imperialiste.

Filmuletul prezentat in 1968 , cand Armstrong a selenizat, chipurile pe luna, e de fapt un film de propaganda imperialista realizata in studiourile Hollywood si filmat noaptea, pe ascuns, intr-un loc desertic din New Mexico.

Stiu de afirmatiile astea. Dar chiar si daca ar fi adevarate, misiunea din 1968 nu a fost singura.

Nasa a publicat acum cateva luni un set impresionant de imagini din timpul acestor misiuni:
https://www.flickr.com/photos/projec...archive/albums

Dar eh, crezi ce vrei.

Ion Pop 25.03.2016 17:11:03

Citat:

Unii oameni nu cred.

D-voastra ce credeti?

Americanii sunt oameni foarte capabili.

Au aselenizat cu ajutorul unor computere de puterea celor de azi de buzunar.

Au reusit sa supravietuiasca radiatilor cosmice care sunt in zeci de minute pentru oameni fatale. De acea nu vor mai pleca oameni oameni niciodata de pe pamant, pentru ca mor in spatiu. Oamenii si in ziua de azi pot supravietuii in spatiu numai protejati de stratosfera si de campul magnetic al pamantului.

Dupa ani cand erau obligati sa faca public filmele originale, au anuntat ca au pierdut aceste filme, si anume un intreg depozit.

Noroc ca erau pietrele pe luna numerotate ca altfel s-ar fi pierdut si astronautii.

Si aceasta minciuna odata scoasa in lume, este acoperita de minciuni si mai mari. Ca de exemplu minciuna cu "Donatia lui Constantin cel mare a Europei de vest catre papa de la roma". Chiar daca s-a descoperit minciuna evidenta, au ascuns-o 300 de ani si pe urma au spus, nu noi am scris-o ci Grecii...

Valkorion 25.03.2016 17:35:12

Citat:

În prealabil postat de Ion Pop (Post 618224)
Americanii sunt oameni foarte capabili.

Au aselenizat cu ajutorul unor computere de puterea celor de azi de buzunar.

Au reusit sa supravietuiasca radiatilor cosmice care sunt in zeci de minute pentru oameni fatale. De acea nu vor mai pleca oameni oameni niciodata de pe pamant, pentru ca mor in spatiu. Oamenii si in ziua de azi pot supravietuii in spatiu numai protejati de stratosfera si de campul magnetic al pamantului.

Dupa ani cand erau obligati sa faca public filmele originale, au anuntat ca au pierdut aceste filme, si anume un intreg depozit.

Noroc ca erau pietrele pe luna numerotate ca altfel s-ar fi pierdut si astronautii.

Si aceasta minciuna odata scoasa in lume, este acoperita de minciuni si mai mari. Ca de exemplu minciuna cu "Donatia lui Constantin cel mare a Europei de vest catre papa de la roma". Chiar daca s-a descoperit minciuna evidenta, au ascuns-o 300 de ani si pe urma au spus, nu noi am scris-o ci Grecii...

Ca să mă esprim ca în blocurile de după Colentina natală, care usebeul cîinelui e legătura logică dintre una și alta, că îmi ard procesorul organic să o înțeleg?!

aubergine 25.03.2016 17:43:36

Citat:

În prealabil postat de Valkorion (Post 618227)
Ca să mă esprim ca în blocurile de după Colentina natală, care usebeul cîinelui e legătura logică dintre una și alta, că îmi ard procesorul organic să o înțeleg?!

Nici eu nu inteleg.

aubergine 25.03.2016 17:44:39

Intrebarea este, de ce nu s-au mai dus si altii dupa aceea sau in prezent?

DragosP 25.03.2016 17:51:22

Citat:

În prealabil postat de Valkorion (Post 61827)

Eu am aceeași ardere în ceea ce privește prea des incarnarea ta...

aubergine 25.03.2016 17:54:27

Citat:

În prealabil postat de Valkorion (Post 618227)

De ce nu mai esti Intrarea vagonului, ai fost bannat?

abaaaabbbb63 25.03.2016 18:46:21

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618230)
Intrebarea este, de ce nu s-au mai dus si altii dupa aceea sau in prezent?

De ce sa se mai duca? Au fost de 6 ori pe un bolovan prafuit, nu mai au ce sa mai faca acolo. E scump, nu de alta.

Valkorion 25.03.2016 20:35:38

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618238)
De ce nu mai esti Intrarea vagonului, ai fost bannat?

Nu. Nici vorba. Doar ca, atunci cind se incinge tarita pe un topic politic, si eu imi tin din ce in ce mai greu in friu ura si neincreferea in "stat", "legi", si alte porcarii a caror sfidare prea publica si mai ales prea intensa poate fi nitel periculoasa, imi schimb aidiul si ma dau la fund, o vreme. Apoi resurfactez cu voiosie. Bine, eu nu incalc vreo lege sau instig la bubuiala sau ceva. Mai ales ca, din motive foarte personale, am o frica aproape patologica de consecintele unei eventuale incalcari. (Desi in viata mea nu am bagat pe careva in spital sau furat un capat de ata, sa zicem). Dar, conceptual, filosofic (bunii mei colegi ma considera un inchinator la dumnezrul filosofilor, si au partial dreptate: eu si ei intelegem prin "credinta" si "crestinism" lucruri total diferite) consider aparitia Statuluo, in negura vremilor comunei primitive si inceputul epocii bronzului, o uzurpare care, cumva, oglindeste si urmeaza pe cea a Arhanghelului Seditios.
Sper ca bisztos s-o gatat subiectul. :)

Demetrius 26.03.2016 01:53:42

Citat:

Unii oameni nu cred.

D-voastra ce credeti?

Oare nu ai stiut(?) ca pe acest subiect s-a discutat foarte mult aici :

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...t=6731&page=10

si unde la #94 si #96 am postat doua argumente contra.

Demetrius 26.03.2016 01:59:19

Doamne ajuta!

AlinB 26.03.2016 03:34:07

Citat:

În prealabil postat de Demetrius (Post 618292)

Da, ca o oglinda nu functioneaza fara atmosfera :24:

"Un ciocan si o pana au aceeasi miscare acolo unde nu este zona gravitationala, in largul spatiului cosmic, nu pe Luna."

fals, nu tine de gravitatie, tine de atmosfera.

Nu auzisi de experimentul lui Galileo si turnul din Pisa? Normal ca nu.

Greu cu fizica asta dom'le.

aubergine 26.03.2016 16:37:15

Citat:

În prealabil postat de Demetrius (Post 618292)

Multumesc. Doamne ajuta!

Demetrius 26.03.2016 20:52:43

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 618300)
Da, ca o oglinda nu functioneaza fara atmosfera :24:

"Un ciocan si o pana au aceeasi miscare acolo unde nu este zona gravitationala, in largul spatiului cosmic, nu pe Luna."

fals, nu tine de gravitatie, tine de atmosfera.

Nu auzisi de experimentul lui Galileo si turnul din Pisa? Normal ca nu.

Greu cu fizica asta dom'le.

Nu e de mirare ca de fiecare data te bagi ca musca-n... lapte.

Te rog sa mai verifici o data, si inca-o data, tot asa, ca Galileo n-a vorbit nicaieri de atmosfera, ba chiar si-n filmul "de pe luna" se spune la secunda 15 despre gravity si se confirma teoria lui Galileo Galilei ca acceleratia gravitationala este una si aceeasi pentru toate obiectele, infirmand teoria lui Aristotel, care spunea ca viteza de cadere e direct proportionala cu greutatea obiectelor.

In fond, in fizica cuantica, ambele teorii sunt valabile, dar in conditii diferite.

In filmul din linkul prezentat s-a adus dovada ca teoria lui Galileo (in legatura cu forta gravitationala) e valabila tocmai pentru a autentifica minciuna ce trebuia sa devina "adevar", si anume ca "acolo"(unde se filma, Dumnezeu stie unde) nu exista atmosfera care ar frana pana in caderea ei; la vremea aceea era nevoie doar ca americanul de rand sa fie mandru ca steagul american a "aselenizat" pe Luna.

Prin urmare, rezulta ca tu esti musca(off topic, scuze).

AlinB 26.03.2016 22:19:40

Deci intre timp ai aflat si tu care e faza cu pana si ciocanul.

Doar ca nu poti recunoaste ca bateai campii si o intorci si o sucesti, poate poate te scoti cumva.

Ei bine, nu merge, dar macar in sinea ta, poate te-ai lamurit ca cele doua "argumentele" ale tale sunt de cacao.

Demetrius 26.03.2016 22:34:23

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 618377)
Deci intre timp ai aflat si tu care e faza cu pana si ciocanul.

Doar ca nu poti recunoaste ca bateai campii si o intorci si o sucesti, poate poate te scoti cumva.

Ei bine, nu merge, dar macar in sinea ta, poate te-ai lamurit ca cele doua "argumentele" ale tale sunt de cacao.

Nu sunt de cacao deloc si cred in ele mai tare decat ca te ineci cu lapte.

sergiuran 27.03.2016 15:23:55

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 618223)
Stiu de afirmatiile astea. Dar chiar si daca ar fi adevarate, misiunea din 1968 nu a fost singura.

Nasa a publicat acum cateva luni un set impresionant de imagini din timpul acestor misiuni:
https://www.flickr.com/photos/projec...archive/albums

Dar eh, crezi ce vrei.

Intrebarea e: de ce le-a publicat tocmai acum? Pentru ca mai devreme nu aveau mijloace tehnice sa le falsifice atat de frumos??

abaaaabbbb63 27.03.2016 15:56:50

Citat:

În prealabil postat de sergiuran (Post 618402)
Intrebarea e: de ce le-a publicat tocmai acum? Pentru ca mai devreme nu aveau mijloace tehnice sa le falsifice atat de frumos??

Pentru ca numai recent s-au gasit mai multi sa spuna ca nu s-a ajuns pe luna, si nici in spatiu.

In plus, acum e foarte usor sa publici fotografii pe internet. Inainte nu exista internet.

Nu inteleg ce motiv ai putea sa ai sa crezi ca totul este o conspiratie. Pai cat de greu este sa traiesti cand crezi ca totul in jurul tau e o conspiratie? Nu te mai bucura nimic.

sergiuran 27.03.2016 16:39:52

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 618406)
Pentru ca numai recent s-au gasit mai multi sa spuna ca nu s-a ajuns pe luna, si nici in spatiu.

In plus, acum e foarte usor sa publici fotografii pe internet. Inainte nu exista internet.

Nu inteleg ce motiv ai putea sa ai sa crezi ca totul este o conspiratie. Pai cat de greu este sa traiesti cand crezi ca totul in jurul tau e o conspiratie? Nu te mai bucura nimic.

Eu nu cred in conspiratii. Pur si simplu stiu ca exista intunecatul si ca are (din ce in ce mai multe) slugi care-i fac lucrarea pe Pamant. A sti acest lucru intradevar la inceput aduce multa tristete si din ce am vazut majoritatea oamenilor evita adevarul din acest motiv. Dar dupa o perioada incepi sa vezi lucrurile pozitive si minunile. Si te bucuri cand vezi ca se tin slujbe in biserici, ca sunt oameni care se inchina la o cruce/icoana. Si te bucuri cu adevarat. Cand incepi sa intelegi cum merg lucrurile in aceasta lume incepi sa te bucuri de ghioceii pe care-i vezi ici-colo rasariti in lume.
si incepi sa apreciezi anumite lucruri: pt mine a fost o uimire cand mi-am dat seama cat de mult efort si lupta se duce pt ca noi sa putem astazi sa mergem la bisericia, pt ca ea sa existe.. lupta de mii de ani, nu de azi.. Fiecare secunda din Liturghia pe care ai ascultat-o astazi s-a platit cu tone de sange de-a lungul istoriei..

aubergine 27.03.2016 17:12:11

Citat:

În prealabil postat de sergiuran (Post 618408)
Eu nu cred in conspiratii. Pur si simplu stiu ca exista intunecatul si ca are (din ce in ce mai multe) slugi care-i fac lucrarea pe Pamant. A sti acest lucru intradevar la inceput aduce multa tristete si din ce am vazut majoritatea oamenilor evita adevarul din acest motiv. Dar dupa o perioada incepi sa vezi lucrurile pozitive si minunile. Si te bucuri cand vezi ca se tin slujbe in biserici, ca sunt oameni care se inchina la o cruce/icoana. Si te bucuri cu adevarat. Cand incepi sa intelegi cum merg lucrurile in aceasta lume incepi sa te bucuri de ghioceii pe care-i vezi ici-colo rasariti in lume.
si incepi sa apreciezi anumite lucruri: pt mine a fost o uimire cand mi-am dat seama cat de mult efort si lupta se duce pt ca noi sa putem astazi sa mergem la bisericia, pt ca ea sa existe.. lupta de mii de ani, nu de azi.. Fiecare secunda din Liturghia pe care ai ascultat-o astazi s-a platit cu tone de sange de-a lungul istoriei..

Frumos mesaj. Doamne ajuta!

abaaaabbbb63 27.03.2016 17:13:07

Citat:

În prealabil postat de sergiuran (Post 618408)

Pai si cum te-a facut asta sa crezi ca n-am ajuns pe luna?

sergiuran 28.03.2016 13:51:20

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 618412)
Pai si cum te-a facut asta sa crezi ca n-am ajuns pe luna?

Aaaaa, eu raspunsesem la alt mesaj :25:
Asta cu Luna e simpla, nu am ajuns pentru ca nu aveam cum. Tehnic vorbind nici in ziua de azi nu exista tehnologia pt aselenizare si decolare. Aselenizarea e usoara, decolarea este aproape imposibila. Unul din savantii de la agentia spatiala ruseasca spunea ca *poate* prin 2040 vom putea aseleniza si decola sa ne intoarcem inapoi. A crede cineva ca cu acea tehnologie primitiva din anii 60 se putea face acest lucru mi se pare noaptea mintii.

Florinvs 28.03.2016 14:15:21

Cu toate teoriile conspiratiei, totusi cred ca in 1969 americanii au ajuns intradevar pe Luna. Nivelul tehnicii de atunci permitea atingerea acestui obiectiv.

Iar daca atunci americanii ar fi incercat o farsa in aceasta privinta, sovieticii ar fi avut mijloacele sa afle acest lucru si cu siguranta ar fi dezvaluit public atunci (aveau tot interesul sa o faca) o eventuala inscenare a americanilor in aceasta privinta.

Iar motivul pentru care, dupa terminarea misiunilor Apollo , nu s-au mai organizat misiuni spatiale cu echipaj uman pe Luna, este ca se stie ce este pe Luna, aceste misiuni ar costa destul de mult, si stiindu-se ce este pe Luna, ar fi si inutile.

AlinB 28.03.2016 14:19:39

Citat:

În prealabil postat de sergiuran (Post 618523)
Aaaaa, eu raspunsesem la alt mesaj :25:
Asta cu Luna e simpla, nu am ajuns pentru ca nu aveam cum. Tehnic vorbind nici in ziua de azi nu exista tehnologia pt aselenizare si decolare. Aselenizarea e usoara, decolarea este aproape imposibila. Unul din savantii de la agentia spatiala ruseasca spunea ca *poate* prin 2040 vom putea aseleniza si decola sa ne intoarcem inapoi. A crede cineva ca cu acea tehnologie primitiva din anii 60 se putea face acest lucru mi se pare noaptea mintii.

Iar te "informezi" de pe youtube? :)

iuliu46 28.03.2016 17:13:53

Citat:

Nu. Cel putin nu atunci, in vazul intregii lumi. :71:

GMihai 28.03.2016 17:37:02

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 618528)
Iar te "informezi" de pe youtube? :)

De ce esti rau ? Poate omul are o diploma de inginer si noi nu stim.

sergiuran 04.04.2016 14:44:23

Citat:

În prealabil postat de Florinvs (Post 618527)
se stie ce este pe Luna, aceste misiuni ar costa destul de mult, si stiindu-se ce este pe Luna, ar fi si inutile.

Nope. Uite ca abia acum se pune problema ca poate, am zis poate, americanii vor putea zbura pe luna prin 2025. Daca au fost si au vazut ce este pe Luna si ca este inutil de ce viseaza cu ochii deschisi la Luna?

Trimisul 04.04.2016 16:20:52

Nu au ajuns americanii pe Lună și nu au pus pe ea niciun steag pentru că Luna e o semisferă de ghiață!

Dacă ar fi Luna conform teoriei lor, un satelit așa cum pricep și cred oamenii de știință: o sferă fără atmosferă în jurul ei fiindcă nu se vede atmosfera Lunii de pe pămînt, avînd o accelerație gravitațională de 6 ori mai mică decît a pămîntului gLună=gPămînt:6=9,8:6=1,63m/s^2, aflată în mișcare de rotație în jurul pămîntului astfel încît de pe pămînt să i se vadă întotdeauna aceiași față, pămînt sferic care se rotește în jurul soarelui, întrun spațiu vid, atunci folosind doar teoria lor absurdă rezultă că nu aveau cum să ajungă pe lună.

1. Dacă accelerația gravitațională a Lunii se manifestă numai de la 300km:6=30km atunci de la înălțimea aia cădeai liber cu gLună=1,63m/s^2 pentru că nu exista atmosferă, adică aer, pe care să se sprijine orice metodă de frînare sau aterizare prin planare sau folosind parașută. v=(2xgLunăxd)s^1:2=radical din 2x1,63x30.000 =3200mps=3200000:3600=888km pe oră. Te făceai praf la acest impact cu aproape 1000km pe oră. Mori la impact de 60km pe oră cu mașina!

2. Să zicem totuși că ai aterizat prin cădere ca un bolovan de la 30km atunci cum te mai ridicai în lipsa unui arc foarte puternic care să te arunce dincolo de 30km? Nu merge cu fîs, fîs în teoria lor fiindcă ei susțin că nu e imponderabilitate ci atracție și nici atmosferă pe care să se sprijine ca avioanele sau ca rachetele.

Deci conform teoriei lor prezentată în filmele lor trucate unde prezintă cu fală aselenizarea rezultă clar că nu aveau cum ajunge!

În realitate pe Luna semisferică se poate ajunge, doar că e foarte frig acolo, Luna e sursa nopții bune și a frigului bun din creație și ea este din ghiață. Chiar dacă nu are atmosferă totuși acolo sus nu este vid și gol ci deasupra liniei de imponderabilitate există particule foarte fine de aer, gaze și apă. Nu există atracție și gravitație pe Lună ci imponderabilitate ca în rest și te poți deplasa cu fîs-fîs menținîndu-ți inerția.

Tristețea nu este că ei au mințit o lume întragă căci mincinoși sunt destui ci că lumea creștină este foarte naivă și credulă preferînd să creadă mai degrabă în minciuni decît în Dumnezeu, în Hristos și în scripturi... unde vor găsi sigur Adevărul și numai Adevărul.

stefan florin 05.04.2016 08:56:58

Citat:

În prealabil postat de Florinvs (Post 618527)
Cu toate teoriile conspiratiei, totusi cred ca in 1969 americanii au ajuns intradevar pe Luna. Nivelul tehnicii de atunci permitea atingerea acestui obiectiv

si echipajul sa supravietuiasca centurii de radiatii Van Allen?

abaaaabbbb63 05.04.2016 09:14:20

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 619310)
si echipajul sa supravietuiasca centurii de radiatii Van Allen?

Da, naveta i-a protejat destul pe astronauti, avand in vedere ca au petrecut un timp relativ scurt in centurile Van Allen. Aceasta radiatie creeaza probleme in momentul in care pui un satelit prin ele, care sta acolo ani de zile. Atunci durata lui de viata este redusa.

Trimisul 05.04.2016 10:53:24

Radiațiile din centura Van Allen nu fac rău ci orice radiație aduce un surpus energetic. Păcatul și minciuna și naivitatea din om însă nu suportă nici binele și nici mai binele și atunci din pismă ispitește și sinucide celulele și omul prin autoexplozie aruncînd vina pe radiații.

abaaaabbbb63
Degeaba i-a protejat pe astronauți naveta și costumele că tot n-au ajuns pe Lună păcălindu-vă că acolo e un fel de deșert nisipos pe care au dansat exact ca întrun mediu cu accelerația 1,63mps2.

Era foarte simplu de filmat astfel de lucruri în condițiile în care întrun hangar ești legat de sus cu corzi elastice pe care le ștergi de pe peliculă și ca să ascunzi mai provoci și niște căzături strategice ca să pară că nu au cum fi legați cu corzi elastice.

De ce pe vizorul căștii unui cosmonaut se vedea cum capsula care a ''aterizat'' pe Lună e luminată dintr-o direcție opusă soarelui de un far menit să producă lumină ambientală???

Pentru unii oricîte dovezi le-ai aduce ei persistă în a lua în calcul doar dovezile care le hrănesc mint-eresul. Treaba lor. Ei cu asta se ocupă pentru bani crezînd că bogăția deșartă le va fi lor haină groasă de vreme rea.

Dacă ar fi ajuns pe Lună și pot avea transmisii radio-tv de pe Marte sau din cosmos așa cum se arată și se laudă atunci oare nu ar fi fost o investiție bună și avantajoasă ca să-și monteze pe Lună tot echipamentul de comunicații pentru telefonia mobilă sau sateliții de comunicații sau pentru supravegherea activităților teroriste?... mai ales că au trecut 40 de ani de la ''primul pas mic pentru om și mare pentru omenire!'' vorba lui Mikael Jacson prin dansul său din clipul MoonWalk.

Concluzie sigură: Americanii n-au ajuns pe Lună ci ne-au, v-au, s-au păcălit!

abaaaabbbb63 05.04.2016 12:18:02

Citat:

În prealabil postat de Trimisul (Post 619326)
Radiațiile din centura Van Allen nu fac rău ci orice radiație aduce un surpus energetic. Păcatul și minciuna și naivitatea din om însă nu suportă nici binele și nici mai binele și atunci din pismă ispitește și sinucide celulele și omul prin autoexplozie aruncînd vina pe radiații.

abaaaabbbb63
Degeaba i-a protejat pe astronauți naveta și costumele că tot n-au ajuns pe Lună păcălindu-vă că acolo e un fel de deșert nisipos pe care au dansat exact ca întrun mediu cu accelerația 1,63mps2.

Era foarte simplu de filmat astfel de lucruri în condițiile în care întrun hangar ești legat de sus cu corzi elastice pe care le ștergi de pe peliculă și ca să ascunzi mai provoci și niște căzături strategice ca să pară că nu au cum fi legați cu corzi elastice.

De ce pe vizorul căștii unui cosmonaut se vedea cum capsula care a ''aterizat'' pe Lună e luminată dintr-o direcție opusă soarelui de un far menit să producă lumină ambientală???

Pentru unii oricîte dovezi le-ai aduce ei persistă în a lua în calcul doar dovezile care le hrănesc mint-eresul. Treaba lor. Ei cu asta se ocupă pentru bani crezînd că bogăția deșartă le va fi lor haină groasă de vreme rea.

Dacă ar fi ajuns pe Lună și pot avea transmisii radio-tv de pe Marte sau din cosmos așa cum se arată și se laudă atunci oare nu ar fi fost o investiție bună și avantajoasă ca să-și monteze pe Lună tot echipamentul de comunicații pentru telefonia mobilă sau sateliții de comunicații sau pentru supravegherea activităților teroriste?... mai ales că au trecut 40 de ani de la ''primul pas mic pentru om și mare pentru omenire!'' vorba lui Mikael Jacson prin dansul său din clipul MoonWalk.

Concluzie sigură: Americanii n-au ajuns pe Lună ci ne-au, v-au, s-au păcălit!

Of, iar incepem.

E mai usor sa pui sateliti la 1000 de km deasupra pamantului decat pe luna la 300000 km. In plus, luna ar acoperi numai jumatate din pamant in oricare moment.

AlinB 05.04.2016 13:16:59

Citat:

În prealabil postat de Trimisul (Post 619215)
Nu au ajuns americanii pe Lună și nu au pus pe ea niciun steag pentru că Luna e o semisferă de ghiață!

In schimb ai fost tu acolo si ai vazut ca e o semisfera de ghiata.
Sau cu telescopul. Cine ti l-a facut?

Citat:

Nu merge cu fîs, fîs în teoria lor fiindcă ei susțin că nu e imponderabilitate ci atracție și nici atmosferă pe care să se sprijine ca avioanele sau ca rachetele.
:24:

Vsosososvivvi, credeam ca ai mai pus mana pe un manual de fizica de ultima data cand ai facut aceeasi afirmatie ridicola (ma refer la partea cu rachetele).
Daca nu stii nici macar cun functioneaza o racheta, restul e poveste.
Nu ca nu s-ar fi vazut deja..

Citat:

În realitate pe Luna semisferică se poate ajunge, doar că e foarte frig acolo, Luna e sursa nopții bune și a frigului bun din creație și ea este din ghiață.
Are un frigider inauntru cumva?

Citat:

Tristețea nu este că ei au mințit o lume întragă căci mincinoși sunt destui ci că lumea creștină este foarte naivă și credulă preferînd să creadă mai degrabă în minciuni decît în Dumnezeu, în Hristos și în scripturi... unde vor găsi sigur Adevărul și numai Adevărul.
Cu siguranta scrie in Scripturi despre luna semisfera de gheata care raceste tot mini Universul tau inchipuit :24:

Trimisul 05.04.2016 13:29:33

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 619338)
Of, iar incepem.

E mai usor sa pui sateliti la 1000 de km deasupra pamantului decat pe luna la 300000 km. In plus, luna ar acoperi numai jumatate din pamant in oricare moment.

Adică ce începem, iar? Oftezi pentru că știi cît ți-e de greu să ascunzi și să ignori toate dovezile care le contrazic lor teoriile absurde, în încercarea ta de a le apăra toate minciunile. Văd că mereu găsești foarte avantajos și foarte tehnic posibil tot ceea ce fac ei ca să te înșele.

Acuma vii cu ideea că distanța e prea mare pentru transmisii live și că nu poți acoperi de pe lună decît doar jumătate din pămînt?.. după ce tot tu veneai să-mi spui că nu contează distanța din moment ce au mai nou transmisii live de pe marte susținînd că au putut avea de pe lună transmisii tv acum 40 de ani.

Luna în fiecare noapte se vede pe cer, de jos, pe tot pămîntul așa cum se vede soarele că luminează zi de zi tot pămîntul. Deci nu ar acoperi numai jumatate din pămînt ca în teoriile heliocentrice cu pămîntul planetă sferică și luna satelit.

Și cine zice că luna e la 300.000km? Calculul lor cusut cu ață albă făcut ca să le iasă proporțiile soare, lună, pămînt sferic la eclipsă? Asta este cea mai mare minciună matematico-științifică, cum că cică la eclipsa de lună ar sta pămîntul între soare și lună sau că la eclipsa de soare avem astfel de distanțe și proporții între soare și pămînt încît cele două ''sfere'' să fie aproximativ egale pentru un observator de la suprafața pămîntului.

Nu pricepi că așa au potrivit ei geometric proporțiile ca să le iasă toate teoriile absurde?

Trimisul 05.04.2016 13:42:06

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 619343)
In schimb ai fost tu acolo si ai vazut ca e o semisfera de ghiata.
Sau cu telescopul. Cine ti l-a facut?

:24:

Vsosososvivvi, credeam ca ai mai pus mana pe un manual de fizica de ultima data cand ai facut aceeasi afirmatie ridicola (ma refer la partea cu rachetele).
Daca nu stii nici macar cun functioneaza o racheta, restul e poveste.
Nu ca nu s-ar fi vazut deja..

Are un frigider inauntru cumva?

Cu siguranta scrie in Scripturi despre luna semisfera de gheata care raceste tot mini Universul tau inchipuit :24:

Văd că tare te-a marcat acel Vsosososvivvi, ăla cu filmulețul de pe youtube. Eu i-am priceput prezentarea 1 și 2. Voi de ce nu puteți? E simplă, corectă și clară. Și tot el si-a pus nickul oaiarătăcită21. Cred că era un fel de ironie pentru că nu el era rătăcitul ci alții, nu dăm nume.

Dacă în soare este sursă de foc atunci de ce nu ar fi în lună sursă de frig?

Nu e nevoie de telescop pentru a pricepe ci e suficient să citești scripturile și să prive3ști cu atenție și înțelepciune și cu ajutor de sus sigur îți dai seama că doar nu e greu, dar trebuie să-ți folosești și cunoștiințele de matematică și de fizică și din alte domenii, deși nu sunt neapărat necesare, oricine e în stare să vadă Adevărul cu ochii credinței.

abaaaabbbb63 05.04.2016 14:28:12

Citat:

În prealabil postat de Trimisul (Post 619351)
Nu e nevoie de telescop pentru a pricepe ci e suficient să citești scripturile și să prive3ști cu atenție și înțelepciune și cu ajutor de sus sigur îți dai seama că doar nu e greu, dar trebuie să-ți folosești și cunoștiințele de matematică și de fizică și din alte domenii, deși nu sunt neapărat necesare, oricine e în stare să vadă Adevărul cu ochii credinței.

Poti sa postezi mai exact ce versete din Biblie zic ca:

1. Pamantul e plat,
2. Luna este o semisfera de gheata,
3. Exista o linie de imponderabilitate?

Sursa de frig nu exista. Acum spui ca si termodinamica este falsa?

Valkorion 05.04.2016 15:02:00

Prefer sa cred ca mitomanii din complexul militaro-stiintific imperialist au ajuns intr-adevar pe Luna in 1969, decit sa cred idiotenia cu un Univers finit, mic, tinar, acoperit de o cupola cu ape deasupra si ingeri pe colturi. :24::24::24:

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:59:54.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.