![]() |
Astept parerile voastre despre "magie"...
|
Magia nu este,in orice caz, nicidecum un lucru bun,fie ea "magie alba"(care,de fapt,este aiurea sa spunem ca magia este buna si ca este alba,caci tot neagra este, dupa cum nu exista magie gri:ori e alba ori este neagra calea de mijloc nu exista(cea cu magie gri),tot magie ramane,caci este tot vrajitorie pana la urma, ca si ghicitul, prevestirea,prezicerea viitorului;scrie clar in Biblie ca vrajitoarele trebuie sa moara,dar bineinteles,nu arse pe rug sau osandite,caci poate se intorc cu fata spre Dumnezeu,se caiesc sincer si nu mai practica ac.practica vrajitoreasca,mai ales ca intotdeauna te mai usureaza si la portmoneu cand practica vrajitoria si in loc sa descurce lucrurile,mai rau le incurca=ce poate sa fie si sa iasa bun,daca apeleaza la vrajmasul sufletelor si al trupurilor?,si poate ca sunt iertate(daca le pare tare rau) ca si Sfantul si Mare Mucenic Ciprian,care mai inainte de a fi un mare crestin,a fost un mare vrajitor si a fost iertat de Dumnezeu,tocmai pt.faptul ca s-a cait sincer,a ars toate cartile si stiinta vrajitoreasca si deci,pagana ,iar mai apoi a fost botezat si a devenit unul dintre marii crestini si mucenici, cu ale carui sfinte rugaciuni pot fi alungati demonii;ori poate sa fie ea magie neagra,tot magie ramane=vrajitorie,ghicit, increderea in superstitii( practica vrajitoreasca voodoo,spiritism,necromantie,chiromantie,ghicit in stele,in carti,in bobi,in nisip,in zatul de la cafea,in zodii(zodiacul),horoscop, in semne de la cel rau,crederea in superstitii,credinta gresita in luna prevestitoare de semne rele(eclipsa totala sau partiala),ghicitul in filtrul de la tigara,yoga,tarotul(carti de ghicit),descantatul,deochiul,farmecele(fermecatori i,vrajile,facaturi),afurisanii si blesteme).
|
Asa este Sebastiana. Dumnezeu sa te acopere de toata ispita celui rau!
Liviu |
:)Colors,multumesc mult si frumos,la fel si eu iti doresc tie.As vrea sa mai adaug ceva:cineva o sa vina poate cu intrebarea:de ce asadar cei 3trei Magi(Intelepti,mari invatati si astrologi intrucat citeau cerul si deosebeau timpul cand se va naste UN MARE REGE al tuturor timpurilor,Salvatorul omenirii,numele celor 3trei fiind:Balthasar=Baltazar,Melchior,Gaspar,Marii Magi ai Orientului,deci de la Rasarit s-au orientat dupa steaua de la Rasarit a Mantuitorului,Steaua din Betleem a Mantuitorului(cu multe referiri in Vechiul Testament la steaua lui David,steaua lui Iuda)si de ce sunt acceptati de Dumnezeu,de Biblie,de Biserica,etc.Eu cred ca numai datorita faptului ca I S-au inchinat Mantuitorului IISUS HRISTOS,Fiul Lui Dumnezeu,I-au adus daruri foarte mari ca valoare materiala dar nu numai,ci si simbolica,alese,inestimabile si nepretuite:aur,smirna si tamaie,dar si pentru faptul ca nu L-au tradat pe Mantuitorul ca Iuda Iscarioteanul, si nu s-au dus sa ii spuna lui Irod unde este Pruncul Sfant nascut,pt.ca sa nu fie ucis ca toti ceilalti prunci omorati din ordinul lui Irod si sunt admirati si apreciati din mult mai multe motive, nementionate de mine.
|
hmm, sa clarificam niste chestii... Dumnezeu nea dat cap si ratiune, nu? deci sa nu credem si sa nu cercetam, sa nu credem in anumite lucruri care la prima vedere sunt inexplicabile, "magice". Corect?
dupa aceea, cititul in filtru de cafea, in carti sau alte medode tine de radiestezie sau biodetectie, metoda stiintifica http://www.geocities.com/srrbuzau/despreno.htm chiar daca are forme mai ciudate, tot e stiinta... zodiacul si alte aberatii mistice, nu au ce cauta in viata oamenilor, pentru ca le suprima gandirea de oameni creatori. descantecul si alte "vrajitorii" sunt mai mult efectele unor sugestii(fie ele si induse telepatic) la care sunt supusi oamenii, se pot invata metode de contracarare a efectelor sau mai bine prevenire a afectarii subiectilor de aceste "atacuri", dar cea mai simpla metoda e credinta in protectia si ajutorul lui Dumnezeu ultimul punct... ceea ce fac preotii la slujbe... si ea ar putea fi considerata "magie"... oamenii pot fi "luminosi" si sa "sfinteasca" apa, chiar daca nu sunt preoti, pot avea "harul" de a face bine... in fizica cuantica se explica relativ, ca, puterea gandului este foarte puternica, un singur individ, poate schimba lumea... |
Citat:
|
poi magia este derivata din amagire dar si din magi deci e greu termenul dar mai grele sunt interpretarile ciudate ale unor alpbinoshi ce citesc in negreala, buei dar unii sa vezi ce le mai si nimeresc... parerea mea. si sa vezi cum dau in Talon in boji in zatz sau asculta in ghiok cum le vorbeshte marea... Domnule si se-ntampla sa zica si bine sa zica si rau, dar oricum au vrajeala gata construita:
"vai de mine ca eshti blestemat dar o sa traieshti 89 de ani, si cateva fete [bip] dupa tine cand te vad, dar lasa ca are baba leac daca dai bratzara ca loveshte [bip] si apoi iar loveshte si ..." iar daca nu mai dai si te razgandeshti te scuipa sa nu te deoache, ca se pazesc si ele fireshte :) dar itzi merge rau apoi si iar vii sa te scape... Domnule, eu le mai dau cate un ban sa ma lase-npace ca nustiiniciodata ce le poate capul... :) Stiu si eu daca ma lasa... :) Oricum e foarte ciudat ca am intalnit si un tzigan bun care ne-a ajuta dar si o vrajitoare care respecta unele reguli... vrajea, cershea, dar nu fura si avea totusi ceva suflet... :| |
Naivitate, incultura si nu in ultimul rind necredinta sint elementele principale pe care le au din plin victimile excrocilor si vinzatorilor de vise si iluzii. De multe ori coincidenta este un element ce intareste clientela asa zisilor magi, vrajitori, ghicitori , tarotisti, horoscopisti , zatopisti (de la zatul de cafea) etc. Singurii magicieni sunt cei de la circ si se mai numesc scamatori, iluzionisti etc. De fapt, dragi mei, toti sint vinzatori de iluzii.
|
:)De ce crezi ca exista si naivi?:dontgetit:???Ca sa traiasca si cei smecheri de pe urma lor....:D
|
Citat:
|
atunci aplica stiinta, clarifica ceea ce nu stii si nu vei mai fi pacalit de "magi"...
|
cristiboss crezi in darul inaintevederii?
|
Citat:
|
pai asta e buba, nu ai credinta in clarviziune...
|
:)SuntUnOm,asa este,exista intr-adevar darul inainte vederii cu Duhul,dar eu ma refer aici la darul inainte vederii cu Duhul LUI Dumnezeu,asa cum am vazut ca au anumiti Ieromonahi si Ieroschimonahi,Monahii si Schimonahii,chiar si dintre Rasofori si Rasofore,si sunt convinsa de aceasta,intrucat eu si alte persoane am intalnit si cunoscut astfel de oameni deosebiti,alesi si inzestrati de catre Dumnezeu cu multe daruri divine si,de asemenea,este Harul Sfantului Duh asupra lor.Dar acestia sunt rapiti in extaz(cad in extaz),pe cand vrajitoarele,ghicitoarele,spiritistii,yoghinii,mag icienii cad in transa si nu cad in extaz si in plus,lucreaza cu cel rau,slujindu-i acestuia.
|
importanta este posibilitatea cunoasterii a ceea ce se intampla in viitor ( ca unul cade in extaz si altul in transam, ca unii au acest dar de la Dumnezeu si altii nu asta e alta poveste)
|
Personal nu sunt de acord de nici un fel cu practicile oculte,ci cu cele spirituale si,in consecinta,cu cele religioase.Nu as alege calea celor care ii slujesc celui rau citind viitorul,ci aleg calea slujitorilor Lui Dumnezeu(cei care ne sfatuiesc sa traim prezentul="Carpe Diem"=traieste clipa,cu gandul la greselile din trecut si sa facem astfel incat istoria sa nu se repete,in ceea ce priveste erorile noastre).Asa si Dumnezeu ne sugereaza in Sfanta Scriptura,clar,scurt,concis si la obiect sa nu ne ingrijim de ziua de maine.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
dont over do it, mate... :))
asa... si eu cum am avut viziuni, daca nu sunt mare preot? am lucrat cu dracul? ...improbabil... |
Sunt Un Om,Viziunile pot fi de la cel rau si pot fi situatii(stari)de transa,dar daca te referi la stare de extaz,este cu totul o alta treaba,alta mancare de peste.Sa nu spui ca esti vizionar:cool:,clarvazator sau inainte vazator cu Duhul,sau ai venit aici sa iti faci reclama si sa apelam la tine????De mine nu se prinde reclama ta cea cu viziunile tale,iarta-ma ca sunt prea sincera,directa si iti zic verde in fata una ca aceasta.Sunt de acord cu crezul(simbolul de credinta)al crestinilor si al lui Cristiboss si pe acesta il am si il impartasesc si eu.:)
|
eu ziceam doar ca mi sa intamplat sa "vad" sau sa "prevad" ceva, asta ar insemna ca lucrez cu Uciga-l Toaca?
|
Citat:
|
dar acea "vedere" (nu postala) ma ajutat sa nu sufar... deci, Doamne-Doamne a avut grija de sufletelul meu...
|
:)Atunci multumeste-i Lui Doamne-Doamne ca ai trecut cu bine peste incercarea la care ai fost supus, si nu te mai gandi de la cine a fost sau nu viziunea,tot ceea ce conteaza este ca ai scapat cu bine,si eu iti doresc sa scapi in continuare si fara viziuni,ca sa nu cumva sa te amagesti sau sa cazi in inselare,caci nu trebuie sa facem atata caz de ele si nici sa le acordam o atentie prea mare.
|
ziceam doar, ca nu sunt o chestie asa de iesita din comun, nu ma laud si nu zic "iote ce chestie...", e de trecut doar;)
|
Citat:
|
Apropo de subiectul magiei, am o mare apropiere si admiratzie fatza de Sfantul Ciprian ale carui viatza & acatist nu ma satur citindu-le si minunandu-ma!!!Din ce puternic vrajitor mai era cum a ajuns el sa-i urmeze lui Hristos si sa moara ca un martir!!!
Pentru rugaciunile marelui mucenic Ciprian, sa departeze Bunul Dumnezeu, de la noi, orice urma de vrajitorie! AMIN |
Magie=diavol...e clar...
|
Un articol interesant pe acesta tema este chiar pe acest site:
http://www.crestinortodox.ro/Alte-articole/Astrologia_si_magia-382-23512.html |
Citat:
care is tarifurile tale? |
scuzati prostia de mai dinainte!
actionez inainte sa gandesc! defapt vroiam sa fie o gluma.. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Stiu ca nu intreb in locul potrivit dar totusi intreb: Cum pot sa obtin puteri magice? Stie cineva? Sunt capabila de orice pentru a le procura...si chiar nu ma deranjeaza daca terbuie sa imi dau sufletul Satanei pentru asta...partea mai rea e ca nu shtiu cum sa fac ritualul...
|
:(:dontgetit: ... vorbeshti serios? cred ca doar nu eshti conshtienta de ce spui... ???:hmmm:
642x???:(:( :dontgetit: |
Citat:
|
s_snape
tu vb serios? ca beam si eu suc si mai ca nu mam inecat.-figurativ daca esti interesata de ase ceva dute la satanisti si pe siteurile lor mai degraba. parca si in viata Sfantului Vasile Cel Mare era o intamplare asemanatoare ca un om era inpatimit dupa o fecioara care vroia sa traiasca dupa Hristos si sa ramana in feciorie si acest om prin intermediul unui vrajitor o mers in cimitir si il invoca pe satana si o facut o intelegere: daca ii dadea sufletul putea sa o violeze pe fecioara.acesta acceptand,un duh greu o mers peste fecioara punanduo la pamant. acu nu mai stiu daca o violato,dar stiu ca omul acela o fost inchis de Sfantul Vasile si pus la pocainta si rugaciune in o temnita in multe zile o reusit sa si salveze sufletul:). tocmai de aceea s_snape vrei puteri magice?nu ti dori..sa fi sluga antihristului. dar daca ajungi la o credinta puternica,poti alunga demoni doar prin prezenta ta. asta am vazut in viata unor sfinti si a pr.Arsenie Boca. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:30:25. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.