Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   copii adoptati de homosexuali (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16689)

NeInocentiu 04.08.2013 17:05:16

copii adoptati de homosexuali

Stiu ca sunt tari in care se pune problema legalizarii adoptiilor de copii de catre cupluri de homosexuali (daca nu chiar sunt legale). S-ar putea si in Romania sa se legalizeze. Credeti ca este mai bine ca un copil sa ramana la casa de copii decat sa fie adoptat de un cuplu homosexual ?

Zeytin 04.08.2013 18:37:38

Eu cred ca da!

horatiu.miron 04.08.2013 21:57:20

Orice familie e mai buna decat orfelinatul.

Geo_Geo79 04.08.2013 22:09:39

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 529123)

Chiar asa?????

AlinB 04.08.2013 23:11:44

Inante sa va mai grabiti si altii cu raspunsurile, ganditi-va ca problema este pusa prost, probabil cu intentia de provocare.

Exista atatia care si-ar dori sa adopte copii, dar procedurile sunt greoaie se pare, multa birocratie, ani de asteptare..

Majoritatea care sunt acolo nu sunt pentru ca n-ar avea cine sa-i adopte ci pentru ca dpdv legal nu sunt adoptabili, trebuie consimtamantul parintilor sau daca nu a rudelor apropiate - greu de gasit, etc.

Asadar exista suficient loc pentru adoptii de catre familii normale, de ce sa se puna problema "cu homosexuali sau in orfelinat"?

AlinB 04.08.2013 23:13:10

Citat:

Chiar si una handicapata moral, dupa parerea ta, nu?

antoniap 05.08.2013 00:17:20

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 529142)
Chiar si una handicapata moral, dupa parerea ta, nu?

Bine spus.

Florinvs 05.08.2013 07:55:45

Total de acord! Evident ca nu este normal sa permiti ca un copil sa fie adoptat de o "familie"" cu grave tulburari de comportament si cu vicii morale evidente (homosexuali sau lesbiene)!

FlaviusM 08.08.2013 20:57:59

Citat:

În prealabil postat de Florinvs (Post 529206)
Total de acord! Evident ca nu este normal sa permiti ca un copil sa fie adoptat de o "familie"" cu grave tulburari de comportament si cu vicii morale evidente (homosexuali sau lesbiene)!

Care sunt aceste "vicii morale evidente" pe care la au prin definitie (cel putin asa lasi sa se inteleaga) membrii unui cuplu homosexual?

horatiu.miron 08.08.2013 22:28:37

Pai ce e mai bine? Sa rada copiii la scoala de tine ca ai doi tati? Sau sa n-ai nici tata, nici mama, nici un loc pe care sa-l numesti casa?

Patrie si Credinta 08.08.2013 23:01:48

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 529141)
Inante sa va mai grabiti si altii cu raspunsurile, ganditi-va ca problema este pusa prost, probabil cu intentia de provocare.

Exista atatia care si-ar dori sa adopte copii, dar procedurile sunt greoaie se pare, multa birocratie, ani de asteptare..

Majoritatea care sunt acolo nu sunt pentru ca n-ar avea cine sa-i adopte ci pentru ca dpdv legal nu sunt adoptabili, trebuie consimtamantul parintilor sau daca nu a rudelor apropiate - greu de gasit, etc.

Asadar exista suficient loc pentru adoptii de catre familii normale, de ce sa se puna problema "cu homosexuali sau in orfelinat"?

problema e ca avem mult mai multi orfani decat familii care vor sa adopte.

Sunt impotriva, hotarat, dar argumentul e prost.

AlinB 08.08.2013 23:43:13

Citat:

În prealabil postat de Patrie si Credinta (Post 529681)

Sunt impotriva, hotarat, dar argumentul e prost.

Serios?
Sa vedem ca dispare coada de familii normale, care vor sa adopte si pe urma mai vorbim.

AlinB 08.08.2013 23:43:53

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 529658)
Pai ce e mai bine? Sa rada copiii la scoala de tine ca ai doi tati? Sau sa n-ai nici tata, nici mama, nici un loc pe care sa-l numesti casa?

O anormalitate nu poate vindeca alta.

Patrie si Credinta 09.08.2013 02:16:13

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 529692)
O anormalitate nu poate vindeca alta.

stii, imi aduce aminte de un articol in care autorul a zis o idee care se nimereste aici.

Și, foarte important. Fără argumentul cancer.

Argumentul cancer e eroarea logică prin care încerci să sugerezi că ceva are valoare absolută, comparându-l cu ceva mult mai oribil.Pentru că orice obiect studiezi, există ceva mai oribil. Am chelie, da’ măcar nu am cancer.

In mod ironic, autorul a zis dupa ceva vreme, ca da, homosexualii ar trebui sa adopte, ca orfelinatele sunt nasoale
(si cand cineva l-a tras de mana cu privire la argumentatie, a zis ca nu e cancer, fara a explica de ce)
dar pentru mine, se aplica perfect aici.

cezar_ioan 09.08.2013 03:31:41

Citat:

În prealabil postat de Patrie si Credinta (Post 529681)

Nu prea e așa...
Am lucrat ca psiholog la Protecția Copilului (DGASPC) și pot să confirm că situația e fix cum spune Alin.
Sunt liste lungi de așteptare, sunt și ceva măgării pe-acolo, chestii românești. Și nu doar românești!...

heaven 09.08.2013 10:22:03

Imi este greu sa patrund dedesubturile acestui sistem care ingreuneaza adoptiile,ce interese sunt la mijloc si care sunt factorii care contribuie la tergiversarea acestor demersuri,in conditiile in care sunt oameni care isi doresc sa adopte acesti copii,copii care dealtfel pe masura ce petrec mai mult timp in aceste institutii raman marcati pe viata .
Mi-as dori sa inteleg mai multe despre acest sistem,pentru ca,poate intr-o zi,chiar eu ma voi gandi sa infiez un copil.
In alta ordine de idei,putin separat de subiectul topicului,am auzit "una noua" de la o doamna,dealtfel foarte credincioasa,casatorita,care din motive de sanatate nu poate avea copii,insa din cate spunea nici nu prea isi doreste si care a afirmat ca duhovnicul ei,in care dealtfel are o incredere deplina, i-a spus ca infierea de copii este un pacat.Iar,eu,sincer,am ramas blocata la o atare afirmatie...ati mai auzit vreun om al bisericii sa promoveze o astfel de invatatura?Si daca da,as fi si eu curioasa sa pot pricepe rationamentul pe care se bazeaza.
Pana la urma sunt atatea cazuri si de calugari,maicute,care au adoptat si luat sub aripa lor atatia prunci lasati in voia sortii de parintii biologici...

cezar_ioan 09.08.2013 11:43:33

Mi s-a întâmplat și mie să depun efort pentru a tempera o doamnă, foarte educată, cultă, cu CV și dosar beton, mare iubitoare de copii etc. De ce? Simplu: n-aș fi văzut un pui de struț pe mâna ei, darmite un copil... Dar nu-și dădea seama, în adânca ei patimă inconștient purtată, că un copil trebuie iubit și slujit, iar nu posedat pentru a da bine la imaginea personală ori din alte motive regretabile, care țin de marea noastră trufie... Mulți vor să înfieze copii ca să-și cultive o dată în plus diverse boli sufletești, nenorocind și pe micuți.
Toți credem că suntem pregătiți să fim mame și tați. În realitate nu prea e pregătit nimeni decât să transfere nenorocirile pe care le-a trăit din partea părinților lor la următoarea generație de victime. Abuzuri de tot felul, de te crucești atunci când începi să pricepi. Iar pentru a pricepe trebe niște ore, multe ore de experiențe grele, sub conducerea unui meșter, ca să sesizezi ce e-n tine adunat ca urmare a maltratării tale de către părinți incalificabil de dăunători. Deși par lux, dacă judeci după aparențe...

V-ați gândit vreodată serios cum e să fii cu adevărat părinte? Cum e să fiți dvs. personal...
Cam ce procent dintre părinți credeți că întrunesc în mod real condițiile pentru a fi "un părinte bun"?

Probabil că părintele a folosit argumentul cu păcatul, în disperare de cauză... Știu și eu?
Relația duhovnicească e (cel puțin) ca în psihoterapie: musai să nu transpire, altminteri încep încurcăturile.
Cine știe ce voia de fapt duhovnicul și de ce o fi spus ce-a spus, dacă a spus...
Și rău îmi pare că doamna "foarte credincioasă", în marea ei credincioșie nu a avut nimic mai bun de făcut decât să-și bârfească duhovnicul.

Nu vă supărați pe mine, dar am văzut atâtea situații de viață șocante, legate de creșterea și educarea copiilor, încât, spun pentru a nu știu câta oară pe forum, sunt gata să înființez un tribunal specializat strict PENTRU PEDEPSIREA ASPRĂ A PĂRINȚILOR, a majorității părinților - dacă găsesc sprijin și echipă de lucru.
Doar că mă tem de-un lucru: ar trebui să fiu printre primii condamnați la cazne veșnice, în acest caz...:) Cu un minut de pauză zilnic, ca indulgență, pentru că mi-am dat seama de propriile lipsuri. Dar greu să fie omul un părinte bun, foarte greu. Să poată face, efectiv, ceea ce înțelege că are bun de făcut.
Tuturor însă li se pare că e drăguț și bombonistic și mișto-foc să ai "bebe" și kinderi, nu-i așa?
NU, nu-i așa.

Pelerin spre Rasarit 09.08.2013 12:06:46

Ma alatur si eu,in calitate de parinte,concluziilor tale de mai sus Ioane.In al doilea rand ma pronunt categoric impotriva adoptiilor de catre cupluri homosexuale intrucat un copil nu poate iesi decat schimonosit sufleteste fiind modelat in matca unei anomalii din toate punctele de vedere.Simpla legiferare laica a unei erori nu o legitimeaza ca fiind normalitate ci doar o eroare cu pretentie de normalitate.Nu spune nimeni sa nu ai dreptul sa-ti urmezi orientarea ta sexuala,este problema ta privata,dar deasupra deciziei tale sta interesul colectiv,o regula de baza a democratiei,cand intra in conflict al doilea are mereu intaietate.Iar interesul colectiv vizeaza familia in sens traditional,nu deviatii de la ea,asa cum istoria demonstreaza asta,neexistand nici macar un moment cand rasa umana,in totalitatea ei sau intr-o proportie semnificariva,sa fi dorit schimbarea intelegerii acestei notiuni in alt mod decat cel inteles din cele mai vechi timpuri.Aici se discuta doleantele unei minoritati discutabile care trebuie sa inteleaga principii de baza ale democratiei si sa se supuna lor.Exhibitionismul si afisarea ostentativa a unei preferinte proprii nu te ajuta sa legitimezi decat ridicolul si infantilismul unei logici care asa ar dori sa-si certifice preferinta,ca sa inchei cumva in zona de manifestare a acestei alegeri sexuale.

catalin2 09.08.2013 12:54:17

Citat:

Ai pus punctul pe "i", o familie. Ce este o familie? Si un singur parinte poate fi o familie.

heaven 09.08.2013 18:14:32

Citat:

În prealabil postat de cezar_ioan (Post 529736)
Mi s-a întâmplat și mie să depun efort pentru a tempera o doamnă, foarte educată, cultă, cu CV și dosar beton, mare iubitoare de copii etc. De ce? Simplu: n-aș fi văzut un pui de struț pe mâna ei, darmite un copil... Dar nu-și dădea seama, în adânca ei patimă inconștient purtată, că un copil trebuie iubit și slujit, iar nu posedat pentru a da bine la imaginea personală ori din alte motive regretabile, care țin de marea noastră trufie... Mulți vor să înfieze copii ca să-și cultive o dată în plus diverse boli sufletești, nenorocind și pe micuți.
Toți credem că suntem pregătiți să fim mame și tați. În realitate nu prea e pregătit nimeni decât să transfere nenorocirile pe care le-a trăit din partea părinților lor la următoarea generație de victime. Abuzuri de tot felul, de te crucești atunci când începi să pricepi. Iar pentru a pricepe trebe niște ore, multe ore de experiențe grele, sub conducerea unui meșter, ca să sesizezi ce e-n tine adunat ca urmare a maltratării tale de către părinți incalificabil de dăunători. Deși par lux, dacă judeci după aparențe...

V-ați gândit vreodată serios cum e să fii cu adevărat părinte? Cum e să fiți dvs. personal...
Cam ce procent dintre părinți credeți că întrunesc în mod real condițiile pentru a fi "un părinte bun"?

Probabil că părintele a folosit argumentul cu păcatul, în disperare de cauză... Știu și eu?
Relația duhovnicească e (cel puțin) ca în psihoterapie: musai să nu transpire, altminteri încep încurcăturile.
Cine știe ce voia de fapt duhovnicul și de ce o fi spus ce-a spus, dacă a spus...
Și rău îmi pare că doamna "foarte credincioasă", în marea ei credincioșie nu a avut nimic mai bun de făcut decât să-și bârfească duhovnicul.

Nu vă supărați pe mine, dar am văzut atâtea situații de viață șocante, legate de creșterea și educarea copiilor, încât, spun pentru a nu știu câta oară pe forum, sunt gata să înființez un tribunal specializat strict PENTRU PEDEPSIREA ASPRĂ A PĂRINȚILOR, a majorității părinților - dacă găsesc sprijin și echipă de lucru.
Doar că mă tem de-un lucru: ar trebui să fiu printre primii condamnați la cazne veșnice, în acest caz...:) Cu un minut de pauză zilnic, ca indulgență, pentru că mi-am dat seama de propriile lipsuri. Dar greu să fie omul un părinte bun, foarte greu. Să poată face, efectiv, ceea ce înțelege că are bun de făcut.
Tuturor însă li se pare că e drăguț și bombonistic și mișto-foc să ai "bebe" și kinderi, nu-i așa?
NU, nu-i așa.

Inteleg ca ati vazut situatii de viata socante,ca sunt si persoane iresponsabile,iar pana la urma,experienta de parinte se traieste si poate ca niciodata nu te poti considera suficient de pregatit pentru acest rol...insa asta inseamna sa nu mai aducem pe lume copii?Sau sa ii lasam sa se piarda in centrele de plasament?
Oricum,eu intrebasem cu totul altceva,chiar nu stiu cum a ajuns discutia in aceasta directie.Chiar mi-ar fi fost de folos sa aflu niste informatii,daca cineva ar fi avut amabilitatea sa mi le ofere...cumva ma indoiesc ca adoptiile merg atat de greu,pentru ca cei care doresc sa adopte copii sunt toti din categoria celor care privesc ca fiind "bombonistic si misto" faptul de a avea copii...
Doamna in cauza mi-a relatat foarte natural ca a infia copii este un pacat si ca nici nu se pune problema.Nicidecum nu l-a blamat pe parintele respectiv.Eu am ramas cu gura cascata cand am auzit ca a infia este considerat ca fiind pacat...

cezar_ioan 09.08.2013 22:06:03

Vă rog să îmi scrieți pe privat dacă doriți să vă împărtășesc unele lucruri, între niște limite.
Voi fi, astfel, ceva mai amabil...:)
Ca fost angajat al unei instituții, chiar dacă nu aduc informații confidențiale, nu cred că se cuvine să ofer neglijent anumite date, în public, sper să înțelegeți.

Accentul pe care îl voiam în postarea precedentă se referă la părinți, la aproape toți părinții lumii, iar nu la DGASPC.
(Am eu gâlceava mea cu părinții, de vreo 20 de ani, pe linia responsabilității, a iubirii și a abilităților unui părinte bun - deformație profesională, deh!...)

Decebal 10.08.2013 16:58:39

Citat:

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 529658)
Pai ce e mai bine? Sa rada copiii la scoala de tine ca ai doi tati?

Remarc că Horațiu Miron se află într-o stare profundă de înșelare.

Un cuplu de homosexuali, bărbați sau femei, nu sunt și nu formează o familie.

cezar_ioan 11.08.2013 01:20:03

Citat:

În prealabil postat de Decebal (Post 529919)
Remarc că Horațiu Miron se află într-o stare profundă de înșelare.

Un cuplu de homosexuali, bărbați sau femei, nu sunt și nu formează o familie.

Asta - una la mână.
Mie, însă, îmi pare cel puțin la fel de gravă și prejudecata că orice familie e mai bună decât un orfelinat.
Îmi amintesc de un băiețel de vreo 10 ani, din Crângași, pe care tatăl lui, în prezența întregii familii (destul de numeroase, dealtfel, mulți copii) îl lega de un pom și îl bătea cu un lanț de fier, pentru că seara nu aducea suficienți bani din cerșit, să mai bea și tăicuța o bere bună, că se săturase de zeama de corcodușe de peste an...
Acest copil și mulți, mulți alții, cu sutele și miile în România noastră contimporană, îl contrazic pe forumistul nostru.
Să binevoiască să se certe cu ei și, dacă voiește, să îi convingă că e mai bine legat de pom și bătut cu lanțu, decât în căminul pentru copii abuzați, orfani ș.a.m.d.
Unde nu e chiar sânul lui Avraam, ce-i drept, dar nici ca "acasă" nu este, slavă Domnului!

Decebal 11.08.2013 08:03:35

Cred că așa stau lucrurile, însă subiectul firului de discuție este totuși altul și cred că este bine să ne concentrăm pe el. Vedem bine că propaganda unor astfel de fărădelegi este din ce în ce mai susținută de forțe oculte, satanice, puternice și nu știu de ce am senzația că clericaliștii din BOR îi vor lăsa din nou pe români să lupte de unii singuri, să se descurce cum știu ei mai bine pe cont propriu, în niciun caz în vreo comuniune eclezială. Sper să nu se întâmple așa, dar văzând cum arată istoria BOR, mai mult sau mai puțin recentă, putem să ne așteptăm la orice, deși, am spus, sper ca lucrurile să nu stea așa. Oricum BOR și-a pierdut foarte mult din credibilitate, sau dintr-un alt punct de vedere doar a ajuns la niște cote puțin mai realiste decât spuneau imaginile propagandistice și mincinoase din trecut.

Dan-Constantin 11.08.2013 10:33:13

Biserica noastra ortodoxa a inceput sa fie fara atitudine de mai mult timp si noi asa zisii credinciosi nu am ajutat cu nimic la asta desi se zice ca am fi un popor de crestini,problema copiilor orfani si a celor maltratati,terorizati de parinti este o boala a sistemului social bolnav din care facem parte si la care participam cu totii si pe care il imbolnavim zilnic prin actiunile noastre ca sa nu mai zic prin neactiunile noastre(asa vad eu adevarul iertare daca gresesc).
Problema Romaniei este mult mai profunda si mai generalizata,ma gindesc cu frica si ma apuca groaza cind ma gindesc la problemele acestei tari care nu are nici un domeniu fara probleme,care are un popor care este inert si fara actiune pt.care legile sunt facute doar pt. a fi incalcate inclusiv cele 10 porunci pe care unii dintre noi avem curajul de a le subintelege si modela dupa placerea nostra,un popor care are peste 75% din populatie la limita subzistentei(si ni se pare ca suntem milosi cind dam 5 lei pomana sau o paine unui necajit),un popor crestin cu o Biserica care accepta tot ce i se ordona(politic si financiar),noroc ca avem manastirile si o mana de adevarati credinciosi prin ele si cei citiva pustnici care se roaga pt.noi si se mai lupta cu mai marii B.O.care va fi nevoita sa accepte si homosexualii si toate aberatiile care se pot imagina,numai pt.a construi ce au ei de construit(o sa ne mantuim contra cost toti la Catedrala Nemuririi Neamului sau cum so chema).
Sa inchei in topicul acestui thread,eu cred ca homosexualii vor fi acceptati si vor avea drepturi depline inclusiv sa adopte copii,peste un timp vor fi acceptati si casatoriti si de B.O.,,care nu va putea incalca drepturile omului''(sper sincer sa nu fie asa!)dar cam incolo se indrepta(parerea mea imi cer iertare sper sa gresesc),noi,,poporul'' vom face galagie pe forumuri, vom stringe semnaturi, citiva vom iesi in strada degeaba cum am mai iesit(ex cind il dadea strada jos pe basescu si 99,99% privea la televizor dar ,,erau'' cu sufletul linga cei din strada ca de au locuri de munca au copii au familii si iresponsabilii din strada nu,ei erau cei,,responsabili'') si apoi vom accepta tacit tot ce ne vor impune cei ce au de impus.
Sa ne ierte Dumnezeu greselile si prostia noastra sa fim mai retinuti si sa ne rugam macar pt.poporul asta amarit si incercat!

Decebal 11.08.2013 10:59:57

Citat:

În prealabil postat de Dan-Constantin (Post 529995)
Sa inchei in topicul acestui thread,eu cred ca homosexualii vor fi acceptati si vor avea drepturi depline inclusiv sa adopte copii,peste un timp vor fi acceptati si casatoriti si de B.O.,,care nu va putea incalca drepturile omului''(sper sincer sa nu fie asa!)dar cam incolo se indrepta(parerea mea imi cer iertare sper sa gresesc),

Domnule Dan-Constantin, nu avem de unde să știm dacă lucrurile vor sta catastrofal. Suntem într-o bătălie, pe care o putem câștiga sau pierde; nu este bine să gândiți că deja am pierdut războiul, și mai ales nu este creștinească această lipsă de speranță. Totul se joacă în acest caz și putem sau nu să izbândim. Însă suntem într-o situație în care lucrurile depind foarte mult de noi, de ce se întâmplă în interiorul României, nu este o situație în care adversarul să fie într-o poziție extrem de favorabilă și față de care să nu putem riposta.

Citat:

În prealabil postat de Dan-Constantin (Post 529995)
noi,,poporul'' vom face galagie pe forumuri, vom stringe semnaturi, citiva vom iesi in strada degeaba cum am mai iesit (ex cind il dadea strada jos pe basescu si 99,99% privea la televizor dar ,,erau'' cu sufletul linga cei din strada ca de au locuri de munca au copii au familii si iresponsabilii din strada nu, ei erau cei,,responsabili'') si apoi vom accepta tacit tot ce ne vor impune cei ce au de impus.

Este adevărat ceea ce spuneți, faptul că nu există solidaritate între români, faptul că societatea s-a atomizat atât de mult, faptul că marea majoritate a celor care au o situație nu se solidarizează cu ceilalți care văd fărădelegile reale sau potențiale, și deci faptul că nu există o luptă comună împotriva potrivniciilor, faptul că Biserica nu mobilizează oamenii etc.

Cred că astea sunt învățăminte, și poate trebuia să învățăm și noi ceva de la Lenin, și anume lupta pentru putere, valoarea pe care o are puterea, și în special aici puterea politică. Prin urmare de noi depinde să ne organizăm în partide, asociații între care să existe unitate, iar nu să așteptăm să ne facă dușmanii străini sau de interior partide. Și alt învățământ este că, dacă credem că avem ceva cu adevărat de spus pe lumea asta, ceva mântuitor, ori să mergem noi să încercăm să ajungem între clericii Bisericii, ori să luptăm, în special în grup și mai ales la nivel de idei, pentru ca clericii să încline în favoarea adevărului și a dreptății, iar nu în favoarea tăcerii, compromisurilor etc. Ce să mai așteptăm de la alții? Numai de la Dumnezeu mai putem aștepta biruință și numai de la conlucrarea noastră cu Dumnezeu!

Florinvs 11.08.2013 14:16:04

Total de acord- ar trebui ca romanii sa fie mai uniti in fata acestei propagande pentru lucrurile total anormale , care nu sunt nicidecum "drepturile omului" ci viciile omului!
Iar in ceea ce priveste strict subiectul topicului, ma pronunt categoric impotriva adoptarii de copii de catre asa-zisele "familii" sau "cupluri" de homosexuali sau lesbiene! Acelea nu sunt "familii" sau "cupluri", ci doar niste oameni cu grave tulburari de comportament, ce au nevoie de ajutor medical si psihologic de specialitate.
Ca ei vor sau nu sa constientizeze acest lucru, din punct de vedere a statului, e treaba lor! Insa daca nu vor sa se indrepte si sa adopte o atitudine normala si o viata sexuala normala (adica heterosexuala) , atunci sa nu aiba pretentia a fi tratati ca oameni normali din partea statului, cand e vorba de aspecte ale vietii de familie (casatorie, adoptie, etc)!
In privinta altor aspecte ale vietii sociale (incadrarea in munca- cu exceptia acelor locuri de munca unde implica educarea copiilor sau alte aspecte a formarii morale: de exemplul chiar daca e homosexual poate fi un bun sofer sau strungar, insa nicioadata nu va putea fi un bun profesor sau asistent social, dreptul de a vota, accesul la asistenta medicala , educatie sau servicii publice, etc) bineinteles ca trebuie sa fie tratati ca si restul cetatenilor.

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:23:44.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.