Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Rugaciune pentru Angelica (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15074)

Hartford 06.06.2012 21:46:47

Rugaciune pentru Angelica

Dragii mei e si rindul meu sa va cer ajutor in rugaciune pentru nepotica mea Anglelica(13 ani) in 12 Iunie va avea operatie la spate scoliosis.Operatia va dura 10-11 ore, ca sa-i intrepte omoplatul trebuie sa-i rupa o coasta. Va rog din suflet sa o pomeniti in rugaciunile voastre.
Doamne ajuta

Adriana Cluj 06.06.2012 21:49:12

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 450826)
Dragii mei e si rindul meu sa va cer ajutor in rugaciune pentru nepotica mea Anglelica(13 ani) in 12 Iunie va avea operatie la spate scoliosis.Operatia va dura 10-11 ore, ca sa-i intrepte omoplatul trebuie sa-i rupa o coasta. Va rog din suflet sa o pomeniti in rugaciunile voastre.
Doamne ajuta

Offff bietul copil...

Doamne ajuta!

Acesta e numele de botez: Angelica?

glykys 06.06.2012 21:55:14

Sa o ajute Dumnezeu.
Ar fi bine daca ne-am strange mai multi marti, 12 iunie, si sa facem paraclisul Maicii Domnului sau orice acatist va propune dna Vasilica...

dorinastoica14 06.06.2012 21:56:15

Sunt alături de tine Vasia și de nepoțica ta Angelica. Cu nevrednicie voi pomeni numele ei la rugăciunile mele de seară. Va fi bine, să ai nădejde în mila și ajutorul lui Dumnezeu.

myself00 06.06.2012 22:12:43

Sunt alături de tine Vasia și de nepoțica ta Angelica. Cu nevrednicie voi pomeni numele ei la rugăciunile mele de seară. Va fi bine, să ai nădejde în mila și ajutorul lui Dumnezeu

pentru rugăciunile Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu a Sfintei Virginia trâmbița Domnului, cu puterea Sfintei și de viață purtătoarei Cruci, a Sfinților Arhangheli: Mihail, Gavril, Rafail, Uriil, Evgudiil, Jurul, Selafil, Jugudil, Varahil; cele 9 formațiuni de Sf. Îngeri, ale doctori fără-de-arginți: Cosma, Damian, Chir, Ioan, Pantelimon, Ermolae, Samson, Diomid, Mochie, Anichit, Talaleu și Trifon, și cu ale tuturor Sfinților Doamne Iisuse Hristoase fiul Domnului Dumnezeului Savaot rugămu-ne bunătății Tale celei neasemănate miluiește-o pe micuța Angelica...

Adriana Cluj 06.06.2012 22:12:54

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 450831)
Sa o ajute Dumnezeu.
Ar fi bine daca ne-am strange mai multi marti, 12 iunie, si sa facem paraclisul Maicii Domnului sau orice acatist va propune dna Vasilica...

Nu in 11? presupun ca operatia va fi in dimineata zilei de 12...

antoniap 06.06.2012 22:15:32

Doamne, ocroteste pe toti cei ce sufera sufleteste si trupeste.
Doamne, iarta-ma pe mine, pacatoasa si, pentru rugaciunile tuturor celor care se roaga pentru ea, ajut-o cum stii si cum poti.

myself00 06.06.2012 22:19:20

pentru rugăciunile Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu a Sfintei Virginia trâmbița Domnului, cu puterea Sfintei și de viață purtătoarei Cruci, a Sfinților Arhangheli: Mihail, Gavril, Rafail, Uriil, Evgudiil, Jurul, Selafil, Jugudil, Varahil; cele 9 formațiuni de Sf. Îngeri, ale doctori fără-de-arginți: Cosma, Damian, Chir, Ioan, Pantelimon, Ermolae, Samson, Diomid, Mochie, Anichit, Talaleu și Trifon, și cu ale tuturor Sfinților Doamne Iisuse Hristoase fiul Domnului Dumnezeului Savaot rugămu-ne bunătății Tale celei neasemănate miluiește-o pe micuța Angelica...

myself00 06.06.2012 22:19:54

Doamne ajută...

glykys 06.06.2012 22:23:55

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 450839)
Nu in 11? presupun ca operatia va fi in dimineata zilei de 12...

Hm, asa este, dar nu stim daca sunt probleme in ceea ce priveste fusul orar...
Doamna Vasilica, nepotica dvs. va fi operata in Romania sau in America? Se stie intervalul orar (ora Romaniei) cand intra in operatie?

Hartford 06.06.2012 22:28:14

Dragii mei rugati-va cum stiti voi dar eu cred ca Al doilea Acatist al Maicii Domnului este bine. Numele ei de botez este Angelica, voi sinteti cu 7 ore inainte, desigur operatia va incepe dimineata si tine cam 9-11 ore.
Deci daca aici e ora 8 dimineata la voi este 2 dupa masa.Deci tine operatia pina la ora 11 seara asta ora Romaniei Orice si oricind rugaciunea este bine venita.
Doamne ajuta

glykys 06.06.2012 22:40:02

Atunci eu indraznesc sa propun sa ne organizam mai multi, cum am facut-o pentru Mihai si Mihaela, pentru luni si marti seara, la orele 21-22, cu paraclisul II al Maicii Domnului. Eu voi fi disponibila luni undeva dupa ora 22, dar sunt sigura ca altii, mai vrednici, pot onora.

Pentru rugaciunile Nascatoarei de Dumnezeu, Mantuitorule, vindec-o pe Angelica! :63:

Adriana Cluj 06.06.2012 22:45:57

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 450856)
Atunci eu indraznesc sa propun sa ne organizam mai multi, cum am facut-o pentru Mihai si Mihaela, pentru luni si marti seara, la orele 21-22, cu paraclisul II al Maicii Domnului. Eu voi fi disponibila luni undeva dupa ora 22, dar sunt sigura ca altii, mai vrednici, pot onora.

Pentru rugaciunile Nascatoarei de Dumnezeu, Mantuitorule, vindec-o pe Angelica! :63:

De acord. Nu stiam ca nu este in Romania.
Doamne ajuta!

cristiboss56 06.06.2012 22:50:30

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 450856)

Vă rog să contați și pe mine , o fac din tot sufletul ! Vasilica, să ai nădejde !

mara2008 06.06.2012 23:34:44

Pentru sanatatea lui Angelica

--Atunci eu indraznesc sa propun sa ne organizam mai multi, cum am facut-o pentru Mihai si Mihaela, pentru luni si marti seara, la orele 21-22, cu paraclisul II al Maicii Domnului. Eu voi fi disponibila luni undeva dupa ora 22, dar sunt sigura ca altii, mai vrednici, pot onora.

Pentru rugaciunile Nascatoarei de Dumnezeu, Mantuitorule, vindec-o pe Angelica!

Sustin si eu aceasta minunata propunere si ma alatur cu drag din tot sufletu daca imi permiti rugaciuni comune .
Luni este 11iunie ,deci cand se va tine concret?

glykys 06.06.2012 23:58:37

Bine ati venit!
Eu am propus fie ora 21, fie ora 22, atat pentru luni, cat si pentru marti.
Nu as putea luni mai devreme de ora 22, asa ca, daca nu are nimeni nimic impotriva, putem fixa pentru luni, ora 22 si pentru marti, ora 21 al doilea Paraclis al Maicii Domnului.

Hartford 07.06.2012 00:10:57

Operatia va fi aici in America Marti dimineata,acum la mine este ora 5.10 dupa masa,la voi o fi 11 seara vad ca sinteti f multi pe forum la ora asta.
Romania este cu 7 ore inainte fata de America. Asa cum ati propus e bine al doilea Paraclis al Maicii Domnului. Am nadejde ca va fi bine sint doctori buni si tehnologie avansata si Dumnezeu are grija.
Va multumesc fratii mei ca sinteti alaturi de mine.

simona 07.06.2012 00:20:35

Citat:

Doamne ajuta

DOMNE DUMNEZEUL NOSTRU,MAICUTA DOMNULUI si SFANTUL NECTARIE vindecati-o pe Angelica,amin.

Annyta 07.06.2012 08:29:33

Mă voi ruga și eu împreună cu voi pentru reușita operației!

Yasmina 07.06.2012 09:29:28

Depinde...pe coasta de vest a Americii(Los Angeles),diferenta de fus orar este de 10 ore in urma Romaniei;iar pe coasta de est(New York)diferenta este de 13 ore in urma Romaniei.

Ekaterina 07.06.2012 10:47:30

Imi pare nespus de rau ca nepotica dumneavoastra trece prin aceasta suferinta. Va suntem alaturi si o sa vedeti ca mult poate rugaciunea. Al doilea Paraclis al Maicii Domnului este o rugaciune foarte puternica, iar Maicuta este grabnic-ajutatoare. Alaturi de dumneavoastra in rugaciune ne alaturam si noi (eu, soacra mea, o matusa).

IOLANDA 07.06.2012 10:52:18

Doamne ajuta

Ma voi alatura cu tot sufletul meu la rugaciune pentru aceasta fetita aflata in suferinta....Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-i dea putere sa treaca cu bine de operatia respectiva, iar doctorilor care o vor opera sa le dea puterea de a efectua operatia cu bine.DOAMNE AJUTA!!!!

zaharia_2009 07.06.2012 12:21:21

Precizati ziua !

Si eu ma alatur fratilor de pina acum pt. rugaciune, care este cel mai potrivit sa fie facuta ziua sau seara dinaintea operatiei sau si pina atunci , macar pt. citeva zile .

O rog insa pe sora Harford sa ne precizeze clar ziua calendaristica (si nu marti sau joi , etc) cind se va face operatia ca sa stim cind ne rugam si sa ne faca propunerea de rugaciune pe care o crede de cuviinta !
Cei din Romania ne vom ruga la o ora comuna sau cum crede fiecare in seara de dinainte, iar cei din America , in functie de fusul orar.

Hartford 07.06.2012 12:32:26

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 450964)

Si eu ma alatur fratilor de pina acum pt. rugaciune, care este cel mai potrivit sa fie facuta ziua sau seara dinaintea operatiei sau si pina atunci , macar pt. citeva zile .

O rog insa pe sora Harford sa ne precizeze clar ziua calendaristica (si nu marti sau joi , etc) cind se va face operatia ca sa stim cind ne rugam si sa ne faca propunerea de rugaciune pe care o crede de cuviinta !
Cei din Romania ne vom ruga la o ora comuna sau cum crede fiecare in seara de dinainte, iar cei din America , in functie de fusul orar.

Multumesc Zaharia pentru bunavointa ta,am spus operatia va avea loc 12 Iunie dimineata, eu cred ca este foarte bine sa citim al doilea Paraclis al Maicii Domnului.
Doamne ajuta

Ekaterina 07.06.2012 12:40:16

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 450964)

Glykys a propus fie ora 21, fie ora 22, atat pentru luni (11 iunie), cat si pentru marti (12 iunie) si tot la propunerea membrilor a fost ales al doilea Paraclis al Maicii Domnului.

zaharia_2009 07.06.2012 13:09:07

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 450967)
Glykys a propus fie ora 21, fie ora 22, atat pentru luni (11 iunie), cat si pentru marti (12 iunie) si tot la propunerea membrilor a fost ales al doilea Paraclis al Maicii Domnului.

Foarte bine !
Atunci , in seara zilei de 11.06. , la orele 21.00 ne vom ruga cu al II-lea Paraclis al MD. Si cine poate , si a doua zi, pe 12.06. dimineata si pina la orele 21.00 (timp in care copilul va fi in preoperator, in operatie iar apoi in terapie intensiva) avem tot timpul sa ne rugam . Iar de aici in colo, cine poate face iubire de aproapele o poate pomeni pe copila la rugaciunile sale individuale cine stie cite alte zile .

Hartford 07.06.2012 19:08:11

Am aflat ca operatia va incepe la ora 6 dimineata( ceea ce inseamna ca la voi este ora 12 la prinz) si va dura pina in jurul orei 6 seara. Desigur Angelica are nevoie de rugaciuni cit va sta in spital si dupa pina se recupereaza. Eu ma multumesc daca ma ajutati in rugaciune cind puteti voi. Analizele au iesit foarte bune un pic lipsa vitamina D3, vor participa 12 doctori plus anesteziastii si asistentele va dati seama ca va fi acolo o armata.Nadejdea imi e la Dumnezeu si Maica Domnului la toti sfintii care ne ajuta in necazuri si la rugaciunile voastre.
Va multumesc

simona_toader68 07.06.2012 19:28:10

Citat:

Doamne ajuta

Doamne ajuta!!

cristiboss56 07.06.2012 19:53:56

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 450969)
Foarte bine !
Atunci , in seara zilei de 11.06. , la orele 21.00 ne vom ruga cu al II-lea Paraclis al MD. Si cine poate , si a doua zi, pe 12.06. dimineata si pina la orele 21.00 (timp in care copilul va fi in preoperator, in operatie iar apoi in terapie intensiva) avem tot timpul sa ne rugam . Iar de aici in colo, cine poate face iubire de aproapele o poate pomeni pe copila la rugaciunile sale individuale cine stie cite alte zile .

E bine ca s-a hotarat si pentru acest grup , si ramane astfel !

TunsDiana 07.06.2012 21:55:21

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 451017)
Am aflat ca operatia va incepe la ora 6 dimineata( ceea ce inseamna ca la voi este ora 12 la prinz) si va dura pina in jurul orei 6 seara. Desigur Angelica are nevoie de rugaciuni cit va sta in spital si dupa pina se recupereaza. Eu ma multumesc daca ma ajutati in rugaciune cind puteti voi. Analizele au iesit foarte bune un pic lipsa vitamina D3, vor participa 12 doctori plus anesteziastii si asistentele va dati seama ca va fi acolo o armata.Nadejdea imi e la Dumnezeu si Maica Domnului la toti sfintii care ne ajuta in necazuri si la rugaciunile voastre.
Va multumesc

Ma alatur si eu in rugaciune la orele stabilite de fratele Zaharia. Doaamne ajuta!

silvia55 08.06.2012 00:02:24

Ma alatur si eu grupului de rugaciune.Doamne ajuta!

laraG 08.06.2012 10:35:01

Pentru Angelica

Alaturi de voi in rugaciune pentru Angelica in 11 iunie orele 21 cu paraclisul al doilea al maicii Domnului!Doamne,Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi toti!

dorinastoica14 08.06.2012 14:22:09

Și eu voi citi în zilele pe care le stabiliți și la ora asupra căreia veți cădea de-acord

icamilin 08.06.2012 18:58:22

Iertare!

Abia azi am intrat pe Net si am vazut anuntul tau draga Vasilica. Mai sunt cateva zile pana la operatia Angelicai. NADEJDE, DRAGOSTE si CREDINTA !
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, al Nascatoarei de Dumnezeu - Maicuta Domnului, cu ajutorul tuturor sfintilor si a echipei de medici si asistente care se vor ocupa de ANGELICA, vei simti efectul rugaciunilor noastre a tuturor!
Slava lui Dumnezeu pentru toate!
Sa o pomenim in rugaciunile noastre cat mai multa vreme, pentru sanatate in vremea operatiei si pentru recuperare cat mai rapida. Fii tare Vasilica, cineva acolo sus, va iubeste!

Hartford 08.06.2012 19:14:11

Citat:

În prealabil postat de icamilin (Post 451354)
Abia azi am intrat pe Net si am vazut anuntul tau draga Vasilica. Mai sunt cateva zile pana la operatia Angelicai. NADEJDE, DRAGOSTE si CREDINTA !
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, al Nascatoarei de Dumnezeu - Maicuta Domnului, cu ajutorul tuturor sfintilor si a echipei de medici si asistente care se vor ocupa de ANGELICA, vei simti efectul rugaciunilor noastre a tuturor!
Slava lui Dumnezeu pentru toate!
Sa o pomenim in rugaciunile noastre cat mai multa vreme, pentru sanatate in vremea operatiei si pentru recuperare cat mai rapida. Fii tare Vasilica, cineva acolo sus, va iubeste!

Multumesc Ica de incurajare, asa am sa fac nadejdea la Domnul si Maicuta lui,timpul trece si se apropie ziua operatie,sper sa o vad pe nepotica in simbata asta, Dumineca merge la spovedit si la impartasit.

stefan florin 08.06.2012 20:26:19

Citat:

Doamne ajuta

Bunul Dumnezeu sa aiba grija de ea! Multa sanatate ii doresc. Doamne ajuta!

icamilin 08.06.2012 20:52:14

Minunat!

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 451355)
Multumesc Ica de incurajare, asa am sa fac nadejdea la Domnul si Maicuta lui,timpul trece si se apropie ziua operatie,sper sa o vad pe nepotica in simbata asta, Dumineca merge la spovedit si la impartasit.

Minunat gand de-a merge la spovedit si impartasit!
Sa-i fie de folos si spre bucuria insanatosii cat mai grabnice!

Tropar Sf.Porfirie:
" Dupa cum pe pamant fiind, te rugai pentru tamaduirea neputintelor si pentru iertarea pacatelor noastre, tot astfel, si acum, roaga-te in ceruri Sf.Parinte Porfirie ( pentru micuta Angelica ) si roaga-l pe Hristos, Dumnezeul nostru sa mantuiasca sufletelul ei, s-o vindece si sa se intoarca acasa sanatoasa. AMIN! "

Rugaciune catre Arsenie Boca:
" Milostive Doamne, care vrei ca toti oamenii sa se mantuiasca si sa ajunga la intelegerea adevarului, fie voia Ta, miluieste si mantuieste pe roaba lui Dumnezeu - Angelica, sa se insanatoseasca cat mai repede din operatia prin care trebuie sa treaca. Primeste aceasta rugaminte a mea, ca pe un strigat de dragoste, poruncit de Tine.Amin! "

crestina obisnuita 09.06.2012 21:24:14

Si eu ma voi ruga in ziua de 12 iunie dimineata tot cu Paraclisul Al Doilea Al Maicii Domnului.Sa o intareasca Dumnezeu si s-o acopere Maicuta pe Angelica.

zaharia_2009 09.06.2012 21:50:16

Fratilor si surorilor , eu , ca si o sora de a noastra , am observat ca suntem citiva care dorim sa ajutam acest copilas .
Incercarea prin care trece este suficient de solicitanta si se va intinde pe multe saptamini incepind de la operatie .
Eu vazindu-va dragostea m-am gindit sa ne unim si sa facem o nevointa de 40 de zile pt. a ajuta mai bine .
Daca doriti si daca sunteti de acord cu propunerea mea eu zic sa incepem chiar de miine , 10.06.2012 si sa facem al II-lea Paraclis al Maicii Domnului si acatistul sfintului Nectarie de Eghina .

Va rog inca o data sa ma iertati de indrasneala si sa nu luati aceasta propunere ca pe o obligatie de care nu se mai scapa(in sensul de moda) . Sau daca sunt frati care nu o fac public (este vorba de pomenire la rugaciune) , pot f. bine sa o faca in taina , la pravila lor .

Eu va spun ca miine :
D. 10.06, o voi pomeni pe micuta cu cele 2 rugaciuni .

Daca voieste cineva sa mi se alature in aceasta forma il rog sa spuna !

glykys 09.06.2012 22:03:46

Citat:

În prealabil postat de zaharia_2009 (Post 451624)
Fratilor si surorilor , eu , ca si o sora de a noastra , am observat ca suntem citiva care dorim sa ajutam acest copilas .
Incercarea prin care trece este suficient de solicitanta si se va intinde pe multe saptamini incepind de la operatie .
Eu vazindu-va dragostea m-am gindit sa ne unim si sa facem o nevointa de 40 de zile pt. a ajuta mai bine .
Daca doriti si daca sunteti de acord cu propunerea mea eu zic sa incepem chiar de miine , 10.06.2012 si sa facem al II-lea Paraclis al Maicii Domnului si acatistul sfintului Nectarie de Eghina .

Va rog inca o data sa ma iertati de indrasneala si sa nu luati aceasta propunere ca pe o obligatie de care nu se mai scapa(in sensul de moda) . Sau daca sunt frati care nu o fac public (este vorba de pomenire la rugaciune) , pot f. bine sa o faca in taina , la pravila lor .

Eu va spun ca miine :
D. 10.06, o voi pomeni pe micuta cu cele 2 rugaciuni .

Daca voieste cineva sa mi se alature in aceasta forma il rog sa spuna !

Foarte buna initiativa. De asemenea, s-a initiat un nou grup de rugaciune pentru fiica Margaretei Bogman, Rebecca.
Eu propun totusi ca in zilele de luni si marti sa ne rugam mai multi, la ora 21, cu al doilea pacalis si acatistul Sf. Nectarie, cum era stabilit initial, apoi in celelalte zile, cate o singura persoana, fiecare cand va voi. Asadar, puneti-ma si pe mine luni si marti, la ora 21 si aruncati si un ochi pe topicul Margaretei Bogman.
Doamne ajuta!

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:57:00.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.