Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   despre masoni (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14946)

nicky77 10.05.2012 21:49:10

despre masoni

buna ziua!se tot vorbeste ca masonii sunt satanisti... vreau sa va intreb de ce acesti "satanisti" care se stie ca sunt multi si au cele mai bune functii de pe planeta nu ataca in nici un fel pe Dumnezeu? chiar si de Vatican se vorbea ca ar avea legaturi cu masoneria, pai cum vine asta?

de ce pe bancnota de 1$ langa piramida scrie mare, negru pe alb: "IN GOD WE TRUST"?

daca ei ar fi satanisti si impotriva lui Dzeu si sunt cei mai puternici oameni din lume (asta cu siguranta e o certitudine) nu ar putea sa ne manipuleze sa nu mai credem in Dzeu?

parerea mea este ca masoneria nu este o religie satanista. ah ca poate o fi pe acolo vreunul care crede in satan asta e partea a doua. fiind oameni bogati si puternici, poate ca UNII din ei au facut bani ilegal, poate ca nu au treaba cu legea sau cu morala sau cu Dzeu, dar asta nu inseamna ca toti sunt satanisti

nu prea il vad eu pe Bill Gates care face donatii de zeci de miliarde de $ la saraci sa fie satanist, nu se leaga, asta nu e comportament de satanist

va intreb ca poate voi aveti mai multe informatii despre asta.

ioanna 10.05.2012 22:21:31

Buna seara,
Despre masonerie s-a discutat pe forum aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...834#post399834

Lectura placuta!

VladCat 10.05.2012 22:23:17

uite aici incepand de la minutul doi
http://www.youtube.com/watch?v=u7N85qLTMCA

guardian knight 10.05.2012 22:47:35

da !

Masoneria a fosta lasata de Marele Creator al Universului ,spre a fi folositoare omenirii in epocile istorice intunecate ale inrobirii aproapelui !!!

Masoneria a eliberat umanitatea, redand sclavului egalitatea si libertatea,ca sa ajunga la nivelul fostului sau stapan !!!

Cred ca masoneria a fost folosita de insusi Marele Arhitect al Universului,in marea Sa Opera, la un moment dat al istoriei omenirii, spre a da un imbold acesteia spre lumina !!!

ucenic 10.05.2012 23:14:26

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 444598)
Masoneria a fosta lasata de Marele Creator al Universului ,spre a fi folositoare omenirii in epocile istorice intunecate ale inrobirii aproapelui !!!

Masoneria a eliberat umanitatea, redand sclavului egalitatea si libertatea,ca sa ajunga la nivelul fostului sau stapan !!!

Cred ca masoneria a fost folosita de insusi Marele Arhitect al Universului,in marea Sa Opera, la un moment dat al istoriei omenirii, spre a da un imbold acesteia spre lumina !!!

Cand omenirea a avut nevoie de lumina, Dumnezeu L-a trimis pe Fiul Sau.

Urmand lui Iisus Hristos, Biserica Lui este de atunci lumina care lumineaza intunericul.

"Voi sunteti lumina lumii..." (Mat.5:14)

"Cine zice ca este in lumina, si uraste pe fratele sau, este inca in intuneric pana acum." (1Ioan.2:9) - personal cunosc masoni foarte uratori nu numai de oameni ci de Hristos.

Asadar nu Masoneria aduce la lumina, ci Biserica lui Hristos, care este purtatoare de lumina.

Binecuvantari.

iuliu46 10.05.2012 23:26:24

Sant de acord cu ucenicul si consider masoneria si umanismul una din cele mai mari minciuni ale lumii in care traim.

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.
Acesta era întru început la Dumnezeu.
Toate prin El s-au făcut; și fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut.
Întru El era viață și viața era lumina oamenilor.
Și lumina luminează în întuneric și întunericul nu a cuprins-o.
Fost-a om trimis de la Dumnezeu, numele lui era Ioan.
Acesta a venit spre mărturie, ca să mărturisească despre Lumină, ca toți să creadă prin el.
Nu era el Lumina ci ca să mărturisească despre Lumină.
Cuvântul era Lumina cea adevărată care luminează pe tot omul, care vine în lume.

Nu exista alta lumina.

Adriana Cluj 11.05.2012 22:16:10

Citat:

În prealabil postat de nicky77 (Post 444581)
buna ziua!se tot vorbeste ca masonii sunt satanisti... vreau sa va intreb de ce acesti "satanisti" care se stie ca sunt multi si au cele mai bune functii de pe planeta nu ataca in nici un fel pe Dumnezeu? chiar si de Vatican se vorbea ca ar avea legaturi cu masoneria, pai cum vine asta?

de ce pe bancnota de 1$ langa piramida scrie mare, negru pe alb: "IN GOD WE TRUST"?

daca ei ar fi satanisti si impotriva lui Dzeu si sunt cei mai puternici oameni din lume (asta cu siguranta e o certitudine) nu ar putea sa ne manipuleze sa nu mai credem in Dzeu?

parerea mea este ca masoneria nu este o religie satanista. ah ca poate o fi pe acolo vreunul care crede in satan asta e partea a doua. fiind oameni bogati si puternici, poate ca UNII din ei au facut bani ilegal, poate ca nu au treaba cu legea sau cu morala sau cu Dzeu, dar asta nu inseamna ca toti sunt satanisti

nu prea il vad eu pe Bill Gates care face donatii de zeci de miliarde de $ la saraci sa fie satanist, nu se leaga, asta nu e comportament de satanist

http://vplay.ro/watch/kx98x1a3/
http://anatolbasarab.me/2011/07/25/m...pragul-mortii/

http://www.razbointrucuvant.ro/2012/...duhului-sfant/

""Întrebare: Ce parere aveti despre francmasonerie? Are legaturi cu Biserica Ortodoxa?

Arhim. Efrem: Masoneria este o alta religie, de aceea trebuie combatuta! Masonii, pentru a-i influenta pe altii, zic: „Stiti, si noi suntem crestini si facem acte filantropice“, insa toate acestea sunt minciuni. De aceea Biserica a tiparit foarte multe carti despre masonerie si trebuie sa le cititi pentru a fi in cunostinta de cauza si a-i putea combate. Cel care este membru activ al masoneriei este luptator impotriva harului Duhului Sfant!""
............
""- Bine, Parinte, dar toti conducatorii politici sunt masoni? Ce se va intampla? Unde se va gasi cineva bun?

- Acum problema nu e cine este sau cine nu este, ci daca exista vreunul care nu crede asa de mult in masonerie. Astazi ca sa devina cineva prim-ministru trebuie sa fie mason. Sa le dea Dumnezeu pocainta si sa-i ia… Sa iasa altii noi. Macabei“.""

(Din: Atanasie Rakovalis, Parintele Paisie mi-a spus, Ed. Evanghelismos, Bucuresti, 2006)

guardian knight 11.05.2012 22:23:24

parere !

Masoneria a contribuit la nasterea si promovarea unor revolutii,menite sa redea demnitatea sociala claselor exploatate, aflate pe nivelul cel mai de jos al subjugarii !!!
Ce e rau in asta ???
A fost rea revolutia franceza din 1789 ??? Care a adus agalitatea si fraternitatea intre clase sociale ???
A fost rea revolutia de la 1848,care a daramat imperiile in favoarea afirmarii identitatii nationale ???

Marele filosof german, Georg Wilhelem Fridrich Hegel, spunea ca istoria este mersul lui Dumnezeu prin lume !!!
Daca asa stau lucrurile, eu cred, ca in ciuda demonizarii masoneriei, candva poate drumurile ei si ale lui Dumnezeu s-au intalnit, pentru a merge o bucata de timp impreuna in vederea realizarii unor proiecte marete !!!

iuliu46 11.05.2012 22:23:32

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 444780)
http://vplay.ro/watch/kx98x1a3/

http://www.razbointrucuvant.ro/2012/...duhului-sfant/
""Întrebare: Ce parere aveti despre francmasonerie? Are legaturi cu Biserica Ortodoxa?

Arhim. Efrem: Masoneria este o alta religie, de aceea trebuie combatuta! Masonii, pentru a-i influenta pe altii, zic: „Stiti, si noi suntem crestini si facem acte filantropice“, insa toate acestea sunt minciuni. De aceea Biserica a tiparit foarte multe carti despre masonerie si trebuie sa le cititi pentru a fi in cunostinta de cauza si a-i putea combate. Cel care este membru activ al masoneriei este luptator impotriva harului Duhului Sfant!""

http://anatolbasarab.me/2011/07/25/m...pragul-mortii/

Pare cam aiurea blogul. Anatol asta nu e "numerologul " care apare pe la tv ?

Gata am vazut ca ala e. Personal cred ca nu e cea mai buna sursa de informatii.

Adriana Cluj 11.05.2012 22:24:29

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 444784)
Pare cam aiurea blogul. Anatol asta nu e "numerologul " care apare pe la tv ?

nu stiu cine este. nu ma uit la OTV :1:
marturisirea respectiva este postata in mai multe site-uri

iuliu46 11.05.2012 22:39:43

"Idealismul umanitar este ceea ce rămâne din creștinism atunci când adevărul său specific s-a evaporat. Este singurul temei al unirii creștinilor cu necreștinii, căci, deși provine din creștinism și își trage coloratura specifică din învățătura creștină, el se adresează oricui crede în primul rând în om și în fericirea pământească.

Oricine primește această învățătură poate citi în ea propria părere. Creștinii pot afla în ea latura pământească a unei învățături care, în plinătatea ei, vorbește și despre Cer; necreștinii pot afla în ea o învățătură despre om și despre o „realitate mai înaltă”, ce nu încalcă propriile idei despre ceea ce se află mai presus de om și în afara lumii acesteia; iar anticreștinii pot afla în ea expresia înțelepciunii universale, singura care împlinește nevoile religioase ale omului. Acesta poate fi așadar chipul umanismului universal, pe care orice „om de bun simț” îl poate accepta, fără a primi și adevărata credință creștină din care a izvorât el. "

Cred ca citatul este din Seraphim Rose si este adevarat. Umanismul desi este foarte seducator tine omul legat de valorile lumii acesteia si este o mare minciuna. :1:

iuliu46 11.05.2012 22:44:01

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 444785)
nu stiu cine este. nu ma uit la OTV :1:
marturisirea respectiva este postata in mai multe site-uri

Nu aparea numai pe OTV, nici eu nu m-am uitat niciodata acolo dar m-am uitat de cateva ori la alte emisiuni de genul Oreste sau Gen. Strainu.
Bineinteles cu un ochi critic, dar m-am uitat pentru ca este bine sa-ti cunosti adversarul.:1:
Recunosc ca pe "numerologul " nu l-am putut urmari niciodata dar ii recunosc mutra si numele. :71:

Adriana Cluj 11.05.2012 23:35:48

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 444791)
Nu aparea numai pe OTV, nici eu nu m-am uitat niciodata acolo dar m-am uitat de cateva ori la alte emisiuni de genul Oreste sau Gen. Strainu.
Bineinteles cu un ochi critic, dar m-am uitat pentru ca este bine sa-ti cunosti adversarul.:1:
Recunosc ca pe "numerologul " nu l-am putut urmari niciodata dar ii recunosc mutra si numele. :71:

Nici pe Oreste nu-l urmaresc... L-am vazut cred ca o data sau de doua ori, asa fugitiv si cand am auzit ce povesti SF au, i-am lasat sa-si faca valul....fara mine.:1:
Inregistrarea cu Aaron Russo te cam pune pe ganduri. Am vazut-o prima data acum vreo doi ani cred.. (PS: acuma imi dau seama ca au trecut mai mult de doi ani, poate chiar vreo trei... dar cum vremea zboara, n-am mai realizat cat a trecut)

iuliu46 12.05.2012 00:15:00

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 444801)
Inregistrarea cu Aaron Russo te cam pune pe ganduri. Am vazut-o prima data acum vreo doi ani cred..

Da este foarte buna inregistrarea.

nicky77 12.05.2012 11:42:23

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 444780)
De aceea Biserica a tiparit foarte multe carti despre masonerie si trebuie sa le cititi pentru a fi in cunostinta de cauza si a-i putea combate. Cel care este membru activ al masoneriei este luptator impotriva harului Duhului Sfant!""

mi se pare foarte deplasata aceasta afirmatie, vreau sa spun ca dupa parerea mea Titulescu, Balcescu, A.I. Cuza si multi altii au fost luptatori pt alte cauze si idealuri cu totul diferite decat impotriva Duhului Sfant.

treaba asta ca masoneria e dracu, e satana imi aduce aminte de o poveste, cand a venit strabunicul meu din Germania cu un patefon, si i-a dat drumul sa cante, multi oameni din sat spunea ca acolo este dracul si se inchinau

poate ca sunt si masoni care urmaresc doar interese financiare actionand fara scrupule, dar nu trebuie bagati toti in aceeasi oala, este ca si cand as spune ca toti doctorii sunt criminali doar pt ca unii te lasa sa mori daca nu le dai spaga, sau ca toti judecatorii sunt corupti

VladCat 12.05.2012 11:46:34

http://www.razbointrucuvant.ro/2007/...de-astazi-iii/

Adriana Cluj 12.05.2012 12:03:23

Acuma, ce sa zic, dumneata crezi ce vrei, alegerea iti apartine.
Nu spun eu....
http://www.youtube.com/watch?v=0Tgk7YH5PyM

iuliu46 12.05.2012 12:40:07

Oamenii nu inteleg capcana asta fenomenala pe care o introduce umanismul in gandirea lor.Cititi ce scrie Seraphim Rose pana intelegeti.E cea mai mare minciuna pentru ca il abandoneaza pe Dumnezeu si il ridica pe om pe locul lui Dumnezeu.Si ne tine legati de valorile lumii acesteia efemere in loc sa ne pregatim pentru viata adevarata.Distruge crestinismul si ii face pe oameni sa-si construiasca proprii dumnezei pe care-i fac sclavii gandirii lor "umaniste ".
Daca ati citi ce idei au oamenii obisnuiti din occident ati vedea ca e un dezastru din punct de vedere religios.

iuliu46 12.05.2012 13:07:09

http://www.razbointrucuvant.ro/2008/...ist-si-lumesc/

La începutul eseului Eugene sublinia principiile împărăției lui Antihrist așa cum sunt descrise în scrierile patristice și în lucrările autorilor ortodocși Soloviov și Dostoievski. „Religia Marelui Inchizitor al lui Dostoievski“, scria el, „este religia pâinii pământești. Doctrina ei centrală este următoarea: Bunăstarea omului în această lume este singura preocupare religioasă comună și indispensabilă tuturor oamenilor. Oricărui om capabil de discernământ, un asemenea umanitarism îi apare într-adevăr ca un jalnic înlocuitor al Creștinismului; dar nu este în nici un caz ceva superficial. El face apel la unele dintre cele mai înalte sentimente omenești; iar logica sa, o dată acceptate premisele, este de necombătut. Este de fapt cel mai profund și mai ingenios substitut al creștinismului inventat vreodată“.

Religia Marelui Inchizitor, susținea Eugene, ia valorile creștine fundamentale - pacea, frăția, unirea, dragostea – și le deformează spre a le folosi pentru promovarea unor scopuri pur pământești. Ea nu înlătură în mod deschis creștinismul, ci doar îl reinterpretează perfect, așa încât creștinii sinceri ajung până la urmă să lucreze pentru aceleași scopuri ca și idealiștii secularizați care caută să își clădească împărăția cerurilor pe pământ.

Eu il consider pe Serafim Rose ca unul din cei mai importanti ganditori crestini si scrierile lui sant foarte usor de citit. Oricine se gandeste putin va vedea ca in umanism e o mare minciuna.

Adriana Cluj 12.05.2012 15:06:49

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 444855)
Eu il consider pe Serafim Rose ca unul din cei mai importanti ganditori crestini si scrierile lui sant foarte usor de citit. Oricine se gandeste putin va vedea ca in umanism e o mare minciuna.

As completa: genial si contemporan.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Seraphim_Rose, o biografie comprimata
mult mai bine ne facem o imagine despre aceasta covarsitoare personalitate citindu-i scrierile.

""Serafim Rose mărturisea "Când am vizitat o biserică ortodoxă, a fost doar ca să văd o altă tradiție. Însă, când am intrat pentru prima dată într-o biserică ortodoxă (una rusească, în San Francisco), ceva mi s-a întâmplat, ceva ce nu mai trăisem într-un templu budist sau în alt templu oriental; ceva îmi rostea în inimă că sunt acasă, că întreaga mea căutare luase sfârșit."

În mod firesc, același sentiment l-a simțit și tânărul Rafail Noica, fiul filosofului român Constantin Noica, atunci când a venit, după o viață de căutare a Adevărului în anglicanism și alte culte apusene: "Ortodoxia este însăși firea omului".

Treptat, apropiindu-se de Ortodoxie - din care la început nu înțelegea mai nimic, slujbele fiind în rusă, limbă necunoscută pe atunci lui Serafim Rose - tânărul american a realizat o idee nouă:

"Adevărul nu era doar o idee abstractă, căutată și cunoscută de către minte, ci era ceva personal - chiar o Persoană - căutată și iubită de către inimă. Și astfel l-am întâlnit pe Hristos."

S-au întâlnit, Serafim Rose și Iisus Hristos, pentru a nu se mai despărți niciodată. În mod neașteptat pentru toată lumea, tânărul genial și boem, tipic în comportare pentru generația beat, devine un adevărat model de credință ortodoxă. Se va boteza în această religie, murind pentru lume și pentru păcate, implicându-se cu toată râvna în viața Ortodoxiei ""

nicolae44 12.05.2012 17:32:58

asa e ,unii dintre ei traiesc deasupra gandurilor normale ale unui om, vor sa duca la indeplinire planurile celui rau, adica satan, a carui emisari sunt, mai mult sau mai putin constienti de acest lucru,nestiind doar ce-i asteapta dupa momentul mortii.doar moartea ii aduce la realitatea crunta sa afle pe cine au slujit.extraterestri,alte minciuni ,falsificarea unor dovezi arheologice sau chiar fabricarea unora fac parte din planul lor de ai mintii pe oameni si intr-un final pecetluirea cu acel semn,cip sau ce-o fi, dar care acceptandu-l iti anihileaza ratiunea.Inca cu tehnica descoperita si mediatizata pana in aceste clipe e greu sa afirmi cum va fi exact si efectul asupra omului....scriptura da cateva date si una ar fi ca omul care-si pune va fi pecetluit pentru iad???? francmasonii sunt putem spune o subdiviziune a unei tentacule, dar lucru de mirat, multi s-ar simti onorati sa fie membri??de ce oare?mi-a placut rep.cu aaron russo si mai e unul cu alex jones poate l-ati vazut,,,,ENDGAME poate l-ati si vazut.e un reporter bun singura problema ca el spunea la un moment dat ca umanitatea ii va invinge dar citind scriptura intelegem ca de fapt va ingadui Dumnezeu acest plan de care ne si instiinteaza de 2000 de ani.

nicolae44 12.05.2012 19:28:19

Andra,are dreptate Adriana..esti ruda cu omu?si chiar daca ai fi e o realitate indiferent de parerile noastre, si coloratura politica e doar pt ochelarii de soare pe care ni-i vand noua.Francmasonii nu sunt anti crestini ci sunt pentru unitatea religiilor,,,vezi vreo diferenta??Ion Tiriac e mormon am inteles, ca sefu F.M.I.Are vreun cuvant de spus oare in globalizarea economiei si a restului?Mugur Isarescu e guvernator pe viata ca e omul ocultei mondiale?finantele romanesti?si poate si cred sigur ca ei vor binele intr-un fel,sunt putini care comploteaza in mod direct si constient..totusi ne putem ruga pentru fiecare dintre ei sa fie luminati si se se dezlege din aceasta plasa.ar fi inlocuiti de altii daca ei s-ar dezice ca planul trebuie dus pana la capat.poate mai zic si minciuni ca zic de multi din istorie ca au fost francmasoni nu stiu Decebal ???SA NE IMPRESIONEZE..dar Dan Amedeo Lăzărescu e contemporan si a fost francmason, nu te supara chiar daca a avut multe calitati.

iuliu46 12.05.2012 20:06:55

Citat:

În prealabil postat de nicolae44 (Post 444892)
Francmasonii nu sunt anti crestini ci sunt pentru unitatea religiilor,,,vezi vreo diferenta??

Care este diferenta ? Ce scop are unitatea religiilor ? Cum arata Dumnezeu dupa ce toate religiile sant unite ?

andra_v 12.05.2012 21:18:38

Citat:

În prealabil postat de nicky77 (Post 444581)

Draga Nicky, sunt 100 in asentimentul tau, anume consider ca, in ultimii 20 de ani, am fost condusi -in cea mai mare parte - de elite slabe, lipsite de coloana vertebrala care, prin comportamentul acestora lipsit de orice fel de responsabilitate, au readus Romania la statutul de semicolonie, economic, politic si cultural. Daca am ajuns pe mana parvenitilor, asta nu inseamna ca politicienii nostri sunt satanisti si dusmani ai credintei. Pur si simplu clasa noastra politica nu este demna de numele Bratienilor, al lui Carol, Ferdinand, Kogalniceanu (macar pe aceasta cale, cand se deschid topicuri denigratoare la adresa oamenilor de stat romani, sa ne aducem aminte sa ne rugam pentru inaintasii nostri care ne-au lasat o Romanie independenta, unita si crestina). Am ajuns semianalfabeti, nu mai punem mana pe o carte de istorie, literatura romana, ne-am vandut pamanturile, industria; istoria noastra a fost alungata din programa scolara, iar valorile romanesti (Eminescu, N. Balcescu, I.C. Bratianu, Manoilescu, oamenii de stiinta, economistii, diplomatii etc) denigrate pe toate canalele de comunicare posibile!

Sub nici o forma nu cred ca un rege care a pus pe steagul Romaniei dictonul "Nihil Sine Deo" este satanist!
Cat despre elitele americane, acestea au meritul de a fi mentinut peste Atlantic o societate mult mai putin laicizata si mai apropiata de valorile crestine decat Europa Occidentala, bunaoara Uniunea Europeana, in legatura cu care care numerosi oameni de cultura considera ca si-a pierdur reperele culturale si spirituale greco-romane si crestine.

nicolae44 12.05.2012 21:53:05

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 444897)
Care este diferenta ? Ce scop are unitatea religiilor ? Cum arata Dumnezeu dupa ce toate religiile sant unite ?

vor sa inabuse adevarul,si planul ecumenismului pasii facuti inspre unitate in diversitate au ajuns f.departe..scopul mascat e sa nu mai existe extremismul in forma care duce la sinucideri crime etc.si sa nu mai zici altui om ca nu are religia buna.ex.la noi in tara s-a costituit consiliul consultativ al cultelor la initiativa preafericitului Daniel.anul trecut si acum s-a elaborat statutul pe care inca n-am reusit sa-l citesc, nu stiu daca a aparut intre timp...scrie in scriptura ca duhurile de draci vor merge la mai marii pamantului sa-i pacaleasca si daca te uiti in orice domeniu in varf credinta simpla e ridicularizata.ce zice englezul ala care sta in scaun cu rotile.Marea majoritate a caselor regale europene spun ca se trag din vechi familii evreiesti cei mai multi, chiar din regele David, afirma printul Belgiei BERNARD parca.in mare scrie in scriptura ce se va intampla va fi o lume robotizata,demonizata.ex ne gandim cu placere la ceva adica visam cu ochii deschisi cum se zice,,,dar sunt aproape sa-ti bage in creier un ....nu stiu ce...si .imaginile dorite de tine sa-ti apara in creier ca si cum visezi. Eu cred ca va veni unul care se va da drept Isus ca persoana.si in cercurile crestine se vorbeste de revenirea vizibila a Domnului ,si va fi ,,dar intai va fi evenimentul acel numit rapire...francmasonii nu neaga existenta lui Dumnezeu nu-L neaga in mod fatis ,ci-l inlocuieste doar.anticrist stim ce-nseamna impotriva dar si inaintea Domnului.(am scris cam mult)dar cel mai important lucru e sa ne pregatim personal de plecarea de pe acest pamant caci restul o sa se intample si cu noi si fara noi.UN documentar fain poate l-ati vazut dar daca nu merita e de alex jones se numeste Endgame.Domnul sa ne ajute sa fim gata

Demetrius 12.05.2012 22:01:03

Citat:

În prealabil postat de andra_v (Post 444911)
...Cat despre elitele americane, acestea au meritul de a fi mentinut peste Atlantic o societate mult mai putin laicizata si mai apropiata de valorile crestine decat Europa Occidentala, bunaoara Uniunea Europeana, in legatura cu care care numerosi oameni de cultura considera ca si-a pierdur reperele culturale si spirituale greco-romane si crestine.

Acele ”elite” americane au avut ideea de a investi în Holywood ca să ”exporte” en-gros filme care să-i ”vrăjească” pe naivii care pe banii lor(biletele plătite) se amăgesc singuri; astfel, ei au împușcat doi iepuri fără să tragă niciun glonț...

andra_v 01.06.2012 17:52:53

Lista completa cu masonii din Romania

LISTA cu cei 330 de masoni venerabili din Romania si contactele tuturor Lojelor Masonice (adrese, e-mail-uri, telefoane mobile), disponibila pe site-ul lui Victor Roncea. .

Horea si Tudor Vladimirescu NU AU FOST FRANCMASONI.
Horea si Tudor Vladimirescu sunt doi martiri ai neamului romanesc, alaturi de Eminescu.

Horea si tudor Vladimirescu trebuie canonizati. Pana la 1848 NU AVEM NICI O DOVADA PRIVIND EXISTENTA VREUNEI LOJI MASONICE PE TERITORIUL ACTUAL AL ROMANIEI.

,,Copiii mei, fiti cu curaj; am pierdut tot ce aveam pe lumea aceasta; să ne mântuim cel putin sufletul, spălându-ne păcatele în sângele nostru !” – Ultimele cuvinte ale lui Constantin Brâncoveanu reproduse de Anton Maria Del Chiaro, secretarul domnului

“Mor pentru Națiune!” - Ultimele cuvinte ale lui Horea

“Acuși îi scoatem noi și pe ei de aici și-i alungăm la dracu’!” – Closca despre unguri la momentul prinderii

“Vreti să mă omorâti? Eu nu mă tem de moarte. Eu am înfruntat moartea în mai multe rânduri. Mai înainte de a fi ridicat steagul spre a cere drepturile patriei mele, m-am îmbrăcat în cămasa morții!” – Tudor Vladimirescu la momentul prinderii

Patrie si Credinta 01.06.2012 18:15:17

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 444783)
Masoneria a contribuit la nasterea si promovarea unor revolutii,menite sa redea demnitatea sociala claselor exploatate, aflate pe nivelul cel mai de jos al subjugarii !!!
Ce e rau in asta ???
A fost rea revolutia franceza din 1789 ??? Care a adus agalitatea si fraternitatea intre clase sociale ???
A fost rea revolutia de la 1848,care a daramat imperiile in favoarea afirmarii identitatii nationale ???

Marele filosof german, Georg Wilhelem Fridrich Hegel, spunea ca istoria este mersul lui Dumnezeu prin lume !!!
Daca asa stau lucrurile, eu cred, ca in ciuda demonizarii masoneriei, candva poate drumurile ei si ale lui Dumnezeu s-au intalnit, pentru a merge o bucata de timp impreuna in vederea realizarii unor proiecte marete !!!

La revolutia franceza nu sunt sigur, tu ce zici?
http://en.wikipedia.org/wiki/Cult_of_reason
http://en.wikipedia.org/wiki/Dechris...nch_Revolution

cristi_1993 08.08.2012 16:49:25

se spune ca Tony Bliar este un mason...consilerul casei regale, premier al Angliei..

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:17:55.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.