![]() |
Copiii avortati sunt trimisi in iad. Nu exista, il avortez ca sa ii fie mai bine.
Avortul se iarta prin spovedire in Biserica ortodoxa si asa se iarta pacatul avortului. Protestantismul a renuntat la spovedire deci e greu acolo sa stergi pacatul acesta.
Copiii avortati sunt trimisi in iad. Nu exista, il avortez ca sa ii fie mai bine. Avortul se iarta prin spovedire si asa se sterge pacatul avortului. Aici e o icoana http://www.orthodox.org/oocl/images/abort.gif in care se arata ca copiii nebotezati care mor ajung in iad. Aici e o poveste a parintelui Cleope despre femeile care fac avort. Ingerul ii spune femeii ce se intampla cu femeile care au facut avort si NU S-AU SPOVEDIT. Decie in protestantism unde nu e SPOVEDIRE, e greu. http://www.crestinortodox.ro/carti-o...uri-81167.html |
Și dacă un tablou (imaginea nu reprezintă o icoană) arată că pruncii avortați se duc în „iad” înseamnă că așa și e? Repet, în ce Dumnezeu crud credeți. Să trimită niște suflete nevinovate în iad.
|
Citat:
ce Judecata poate fi unuia nenascut, daca el este fara de pacat?! |
Citat:
|
Citat:
|
De ce oare nu i-a pedepsit atunci si pe copii celor care L-au ispitit in pustiu cand i-a eliberat pe evreii din robia egiptenilor, si le-a dat sa vada pamantul fagaduintei, spre deosebire de parintii lor care au cartit si L-au ispitit de nenumarate ori ?
|
Femeile care se spovedesc ajung in rai caci pacatul se sterge. Oricum problema e ca unele femei atrag pe altii la iad punandu-i sa ia parte la avort .
Niciodata daca vine o femeie la voi care va intreaba daca sa faca avort sa nu-i spuneti sa faca ca sa nu arunce pacatul si pe voi sa zica , eu am fost nehotarata dar X mi-a zis asa si asa. Daca s-a intamplat asa probabil e bine la spovedire. |
Nu va imbatati cu apa rece. Fara botez in primii 5000 de ani raiul a fost gol zice Sf Ioan Gura de aur. Ioan 3:3. Răspuns-a Iisus și i-a zis: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva de sus, nu va putea să vadă împărăția lui Dumnezeu. Marcu 16:16. Cel ce va crede și se va boteza se va mântui; iar cel ce nu va crede se va osândi. Ioan 3:5. Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în împărăția lui Dumnezeu.
|
Citat:
|
Nu va imbatati cu apa rece. Fara botez in primii 5000 de ani raiul a fost gol zice Sf Ioan Gura de aur. Ioan 3:3. Răspuns-a Iisus și i-a zis: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva de sus, nu va putea să vadă împărăția lui Dumnezeu. Marcu 16:16. Cel ce va crede și se va boteza se va mântui; iar cel ce nu va crede se va osândi. Ioan 3:5. Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în împărăția lui Dumnezeu. IMPARATAIA LUI DUMNEZEU eu cred ca e RAIUL. Nasterea din apa si Duh cred ca e botezul.
|
"- Sufletele copiilor avortati stau într-un loc unde nu este nici întuneric, nici lumină. Nici nu se bucură, nici nu se chinuiesc. Si ei strigă la Dumnezeu: "Doamne, pentru ce suntem noi lipsiti de bucuria fetei Tale, căci noi nu am văzut lumina soarelui, nu am văzut frumusetile din această lume si nici nu am făcut vreun păcat?" Si atunci glasul lor se ridică la Dumnezeu, iar Dumnezeu va cere sufletele din mâna mamelor ucigase. Iar părintii, care au omorât copiii în pântece, dacă fac canon, îi eliberează pe copiii lor din acea stare. "
http://www.orthodoxphotos.com/readin...l/cleopa.shtml |
Exact dar locul cu nici intuneric nici lumina nu este Raiul unde este lumina. Este un loc special din iad pentru cei fara pacate grave. De ce nu cititi voi judecata finala scrisa de Sfantul Vasile cel Nou, sa vedeti acolo ce se intampla cu copiii avortati. Nu stiu ce inseamna eliberare, sunt botezati?: Ioan 3:5. Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în împărăția lui Dumnezeu. IMPARATAIA LUI DUMNEZEU eu cred ca e RAIUL. Nasterea din apa si Duh cred ca e botezul.
|
Citat:
|
Citat:
|
In engleza, un doctor abortionist viseaza copii avortati : http://www.catholicnewsagency.com/ne...ojan_adasevic/
Ca sa le spuna la mame sa se spovedeasca, am impresia ca ele viseaza copii omorati. Chiar si asa mamele pot da milostenie in numele copiilor avortati. La inceputul crestinismului oamenii departati erau botezati cumva dar s-a pierdut lucrul asat acum. La fel cine salveaza o viata de la avort i se pot ierta pacate. Din nou: Ioan 3:5. Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în împărăția lui Dumnezeu. |
In evanghelia lui Nicodim se vede cum IIsus ii ia din iad pe adam, abraham, regele David si talharul de pe cruce si pe multi altii, ii duce la Iordan si ii boteaza. Deci Iisus poate boteza dupa moarte si probabil sunt si alte feluri de botez. Asa ca mamele se pot ruga la Iisus sa le boteze copiii avortati. Matei 27 52. Mormintele s-au deschis și multe trupuri ale sfinților adormiți s-au sculat.
53. Și ieșind din morminte, după învierea Lui, au intrat în cetatea sfântă și s-au arătat multora. Au iesit din morminte ca sa se boteze. |
Citat:
|
Citat:
de care copii avortati au parte din plin, din pacate. |
Citat:
|
Citat:
30. Deci el, fiind prooroc si stiind ca Dumnezeu i S-a jurat cu juramant sa aseze pe tronu-i din rodul coapselor lui, 31. Mai inainte vazand, a vorbit despre invierea lui Hristos: ca n-a fost lasat in iad sufletul Lui si nici trupul Lui n-a vazut putreziciunea. 32. Dumnezeu a inviat pe Acest Iisus, Caruia noi toti suntem martori. 33. Deci, inaltandu-Se prin dreapta lui Dumnezeu si primind de la Tatal fagaduinta Duhului Sfant, L-a revarsat pe Acesta, cum vedeti si auziti voi. 34. Caci David nu s-a suit la ceruri, dar el a zis: "Zis-a Domnul Domnului meu: Sezi de-a dreapta Mea, 35. Pana ce voi pune pe vrajmasii Tai asternut picioarelor Tale" Cred ca Sfantul Petru are alta parere despre regele David. |
Adica fii mai explicit. Daca David nu s-a suit la ceruri unde poate fi inafara de iad?
Evanghelia lui Nicodim il arata pe Regele David si pe Isaia in iad la venirea lui IIsus.aici il vedem pe IIsus dupa crucificare spargand portile iadului, luandu-i pe cei din iad si botezandu-i in Iordan inainte sa-i duca in rai. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Pana una alta toti murim ca a zis Dumnezeu. Uite ce scrie, daca crezi sau nu asta e treaba ta:
16. Cel ce va crede și se va boteza se va mântui; iar cel ce nu va crede se va osândi. Asa ca boteaza-te cat ai timp. Daca nu reusesti ,,, pe patul mortii sa-l chemi pe IIsus sa te boteze si sa te mantuiasca,dar de ce sa nu fii linistit Nu stiu daca i-a luat si cu trupul. Nu cred ca scrie asta. |
Femeile care au facut avort ii viseaza pe copiii ucisi ca li se aduca aminte:
1. probabil sa devina crestin ortodoxe si sa se spovedeasca, adica sa li se ierte pacatul. In islam, alte religii si chiar in Protestantism nu exista spovedirea. In protestantism s-a adoptat omorarea cu pietre din legea cea Veche care oricum nu are putere sa duca lumea in rai. 2, probabil sa se roage pentru sufletele copiilor avortati, sa dea pomana pentru ei, sa se roage la IIsus sa-i boteze si Impartaseasca dupa moarte. E bine daca rugaciunile sunt facute si pentru alti oameni nebotezati si neimpartasiti. Probabil Sa se roage sa-si ia pedeapsa pe pamant dar nu ca in povestea de aici : http://www.crestinortodox.ro/carti-o...ata-81179.html ci sa li se dea sa ajute alte femei sa nu faca avort, sa faca milostenie si prin asta sa li se ierte pacatele. Duhovnicul sa fie intrebat cel mai bine. |
@spre_rasarit
Tu crezi ca un om dintr-un trib amazonian, izolat, care n-a auzit in viata lui despre Evanghelie si Iisus, insa e gasit drept dupa legea firii , nu va fi mantuit? poate Dumnezeu pedepsi pe om pentru ceva ce nu cunoaste? Legea firii e legea cea dintai pe care Dumnezeu a pus-o in inima omului de la creatie, e constiinta omului, glasul lui Dumnezeu in om. " Omule, de ce ai facut asta ?" Cain a fost judecat dupa legea firii, nu legi scrise. Daca acel om e drept , oare nu putem spune ca el a trait prin anticipatie, intr-un mod imperfect, Legea Harului? Eu vad un Dumnezeu iubitor si iertator |
IIsus este numit mantuitor pentru ca a adus mantuirea. Ai citit versul de mai sus? N-ar strica sa mergem la amazon sa le spunem de mantuire, ca veni vorba. Dumnezeu e iubitor si iertator numai ca omul a ales moartea, din pacate si prin iubire mai avem sanse. Spovedirea e iar din iertare .
|
Ioan gura de aur nu a fost prooroc. Vedenii pot avea multi si sa le prezinte ca proorocii insa nu este acelsi lucru.
Asa incit nu poate spune ca pina in anul 500 inaintea erei nostre raiul a fost gol, ca nimeni pina atunci nu a ajuns in Imparatie. (desavirsit) Iar daca cineva nu ajunge in rai inseamna ca Judecata inca nu a venit sau daca va fi trecut si nu este cineva in rai si nici in iad (iad care si el va fi aruncat in lacul de foc-atunci va invia abia peste miile de ani impreuna cu toti care nu inviaza si cei care mor nedesaviristi in Domnul (credinciosi cu nazuinta).(Apocalipsa) Asadar daca nu esti in rai nu inseamna automat ca esti in iad. |
Copii avortati nu sunt trimisi in Iad,astea sunt din absurditatile de l-au inselat dracii pe fericitul Augustin de Hipo sa le zica.
Ce fac parinti de fac avorturi ,Dumnezeu va judeca dupa cum stie Dansul. Poate cineva face avorturi si nu stie ce se intampla,spre exemplu. Sau sa luam alt caz,daca o fata tanara,vede tot felul de filme/citeste diverse in presa etc care o fac sa vada actul sexual ca ceva minunat,de vis,ca ii inseala dracii pe unii sa prezinte asa lucrurile si ajunge sa cada in pacat si ramane insarcinata,dar pentru ca dracii insala pe altii de nu nu prea sunt asa bune conditiile de viata si ii e frica ca nu are cu ce sa creasca copilul si cate conditii mai sunt si face avort,ii e frica de gura lumii,ca dracii inseala pe unii sa cleveteasca,sa zica ca are copii din flori si e nu stiu cum ,apoi nu ramane insarcinata de una singura,participa si un baiat la aceasta,care poate a fost si el influentat cine stie cum si cate si mai cate etc cum se judeca asta? Numai Dumnezeu stie. |
Botezul vorba catolicilor este ca o arvuna , nu asigura automat imparatia asa cum un elev ar fi lasat sa treaca clasa chiar daca nu stie nimic si face doar rele ci este ca un meditator sever care se tine de capul lui cu bucurii si cu mari necazuri pina invata toate lectiile vietii pina la desavirsirea ceruta, desavirisre fara de care cu nici un chip nu se poate intra in imparatie -unde probabil toti sint desavirsiti.
iar daca cineva nu are botezul dar atinge desavirisrea botezul nu este greu de primit, dureaza doar o fractiune de secunda. Insa desavirsirea caracterului dureaza mult mai mult. "Nu toti vom muri dar toti vom fi schimbati" asta ce inseamna ? inseamna ca vom fi facuti desaviristi automat? De albire si lamurire au parte inca de pe acum si mortii dupa cum spune un vrset din VT. dar asta nu inseamna desavirsire -"cel pacatos se va umple de virtute, cel incet la minte se va intelepti iar cei sfinti se vor sfinti si mai mult prin faptele lor." Insa intrebarea si dilema tine de ce anume se intimpla cu cei care nu mor in urma Judecatii ..in timp ce unii merg in rai altii in iad ei nu merg nicaieri? trebuie sa moara ca sa maerga undeva ? dupa ce mor unde merg? De ce unii inviaza peste miile de ani si nu mai repede? Invierea catre viata vesnica inseamna automat desavirsirea? De ce la inviere ne trebuie iar trup pamintesc daca in rai sufletele nu au trup material ? Nu cumva este o inviere pe pamint necesara continuarii lectiilor vietii spre desavirsirea ceruta, desavirsire garantata in lipsa caderilor datorate celui rau si incercarilor de netrecut in conditiile in care dupa Judecata "nimic rau nu va mai fi"..?? oare imparatia sfintilor nu se refera la o imparatie paminteasca si nu cea ingereasca? Altfel pentru ce trebuie sa vina Domnul Dumnezeu cu toti sfintii? Doar ca sa intimpuine pe Iisus care va pasi pina in fata Celui vechi de zile atunci cind va veni pe norii cerului? (Daniel 7.13) |
Citat:
|
Unde s-or afla, unde nu s-or afla pruncii avortati, concluzia e una singura: STOP avortului, care este pacat de moarte!
Daca ati facut avorturi, mergeti la spovedit, daca stiti persoane care au facut, sfatuiti-le sa se marturiseasca, iar daca aveti in jur persoane pe care le bate gandul sa faca un avort, dati-le sfatul cel bun, sa nu va faceti complici la moarte de om! Asta e, de fapt, ideea topicului, si e buna. Ca, sa fim seriosi, daca face cineva un avort, nici nu ii pasa unde e copilul ala, in rai sau in iad. |
Cert este faptul că păcatul strigător la cer al avortului rămâne o crimă!
De asemenea, noi, toți creștinii, suntem datori de a păstra în suflete credința în importanța Sfintei Taine a Botezului pentru mântuire. Prin Botez devenim creștini și primim harul necesar parcurgerii drumului acestei vieți în supunere și iubire față de Dumnezeu, Tatăl nostru ceresc. În privința sufletelor copiilor morți nebotezați... cred că suntem muult prea neștiutori pentru a înțelege judecata lui Dumnezeu și planul Său veșnic. Într-adevăr, Mântuitorul Hristos, în convorbirea Sa cu fariseul credincios Nicodim (Ioan 3), a spus clar că primirea Botezului este prima condiție a intrării în Împărăția lui Dumnezeu. Cred că aceste cuvinte ale lui Hristos, ca și toate celelalte învățături ale Sale, se adresează celor care sunt capabili de a le pune în practică, iar nu persoanelor lipsite de discernământ și de apărare (precum sunt copilașii nenăscuți, care au doar nevoie să fie apărați și iubiți de către părinții lor). Păcatul este, așa cum știm, "încălcarea liberă și conștientă a voii lui Dumnezeu", iar copiii uciși înainte de naștere nu pot fi nici liberi, nici conștienți de ceea ce, din cauza egoismului celorlalți, li se întâmplă. Ei sunt uciși - deși nimeni nu are drept de viață și de moarte asupra lor - și alungați din lumea aceasta înainte de a fi botezați, înainte de a li se acorda șansa de a-și dobândi viața veșnică. Oare Dumnezeul nostru Cel iubitor, Cel Care Și-a trimis Fiul la jertfă pentru mântuirea necredincioșilor, îi va trimite în Iad pe cei nevinovați, doar pentru că, din vina altora, nu au primit Sfântul Botez? "Judecătorul a tot pământul va face, oare, nedreptate?" Nicidecum! Mântuitorul Hristos cere să fie botezați cei care sunt capabili de a lua decizii în ceea ce-i privește, iar cei slabi și lipsiți de orice apărare se află în ocrotirea Sa. Dacă cei maturi (care, desigur, au acumulat multe păcate) care mor înainte de a se boteza, deși au dorit să primească Sfânta Taină, ajung în Împărăția lui Dumnezeu doar pentru buna lor intenție, atunci cu mult mai sigur copilașii nevinovați vor fi așezați de Domnul în rândul celor mântuiți. N-au primit Botezul în apă? Îi va boteza Hristos cu scumpul Său Sânge vărsat pe Cruce pentru mântuirea întregii omeniri. N-au putut crede în Hristos? Li Se va revela El Însuși, în viața cea veșnică. Nu au putut săvârși fapte bune? "Dumnezeu este Mântuitorul tuturor oamenilor, mai ales al credincioșilor". Cei care, în perioada persecuțiilor, își dădeau viața pentru Hristos înainte de a fi botezați, erau trecuți de către Biserică în rândul Sfinților Mucenici, considerându-se că moartea lor martirică a constituit... un "botez al sângelui". Iată, așadar, că, precum ne-a încredințat Mântuitorul nostru Hristos, "cele ce la oameni sunt cu neputință, cu putință sunt la Dumnezeu". Dumnezeu poate mântui pe oricine... Doar cei care pot și nu doresc mântuirea vor ajunge în Iad. De fapt... nu știu nici cu aceștia ce se va întâmpla pentru că... Dumnezeul nostru ne-a făcut o mulțime de surprize în istorie. :) Cine ar fi crezut, în perioada Vechiului Testament, că Dumnezeu Se va sacrifica pe Cruce pentru oameni? Proorocii, inspirați fiind de Duhul Sfânt, anunțaserăaceastă taină... dar câți o înțeleseseră cu adevărat? Sunt sigură că, atunci când "va veni ceea ce este desăvârșit" și "ceea ce este în parte se va desființa" (I Corinteni 13), vom fi foarte surprinși... uimiți de neînțelepciunea noastră actuală. Poate că atunci, în momentul Parusiei, va fi o situație asemănătoare celei imaginate de Sf. Siluan Athonitul. Astfel, acest sfânt contemporan își exprima nădejdea înflăcărată că, la A Doua Sa Venire, Hristos, venind în lume, îi va aduna pe toți oamenii alături de El și-i va întreba: "Fiilor, Mă iubiți voi pe Mine?". Atunci, toți Îi vor răspunde în cor, cuprinși de entuziasm: "Da, Doamne, Tu pe toate le știi! Tu știi că Te iubim". Știu, pentru ultimele propoziții pe care le-am scris voi fi acuzată de apocatastază... :) :) Nevrednici de a cerceta ceea ce încă nu ni s-a descoperit de Domnul, să așteptăm, plini de încredere și de bucurie duhovnicească, practicând cu râvnă toate poruncile Sale și conștienți fiind că pentru noi, cei care ne putem hotărâ în mod liber viitorul (căci suntem ființe perfect conștiente, libere și responsabile), mântuirea se dobândește prin har, credință și fapte bune. În rest... să ne așteptăm la orice dovadă de iubire din partea lui Dumnezeu, oricât de contrară așteptărilor noastre ne-ar părea! Doamne ajută! |
Spre_răsări, copiii avortați spontan din cauza unor probleme de sănătale de-ale mamei pe care nu le cunoștea nici ea până în acel moment unde se duc? Tot în iad?
|
Laurastifter, Biserica a condamnat apocatastaza dar asta nu înseamnă că putem dori/ruga ca Domnul să nu ne piardă pe niciunul. Mulți sfinți mari au gândit așa.
|
Citat:
Astfel de mesaje (si altele similare, dar nu mai citez) nu au fundament si nici macar nu sunt logice. 1. Acei copii NU au fost lasati sa vina la Hristos, nu? Nu au fost nascuti, botezati si crescuti sa devina crestini. 2. Avortul este cumva o fapta buna? Adica ce sa te mai chinuiesti sa traiesti ascultand de poruncile lui Dumnezeu (care sunt grele, chiar imposibile daca nu ai harul dumnezeiesc). Avortezi copilul si-l "mantuiesti" direct? Pai atunci de ce e condamnat avortul iar mamele ajung in iad? 3. Deoarece exista multe postari pe alte threaduri trateaza teme similare, voi cita din unele. NU TE MANTUIESTI SINGUR: Citat:
Ca parinte nu esti nevinovat daca al tau copil este necredincios. Cu atat mai mult daca al tau copil a ajuns dincolo fara botez! 4. Alta postare interesanta: Citat:
Daca mama se spovedeste, isi face canonul si ii sunt iertate pacatele de moarte, abia atunci ajunge si copilul in rai. |
1. Ideea e ca nu mai vreau sa demonstrez ce se intampla la judecata finala, care e planul pentru copiii nenascuti nebotezati. Poate mai incolo ca sa nu mai intorc cutitul in rana. Cine vrea sa citeasca Viata Sfantului Vasile cel Nou cu cele 24 de vami. Nu zic ca ce e acolo asa se va petrece.
2.Cum am vazut in cazul lui Iona prin pocainta planul lui Dumnezeu se poate schimba. Ce s-a intamplat. Iona a fost trimis de Dumnezeu sa le spuna Ninivenilor ca Dumnezeu le va distruge cetatea. Cand aud de Iona iesind din peste, ii apuca tremuratul si cand aud ce zice se imbraca toti in sac, isi pun cenusa pe cap si fac atat cat stiau si ei pocainta . spovedirea nu era atunci. Si atunci Dumnezeu le spune ca nu le va mai darama cetatea. Dar acuma cine se supara? Iona se supara ca de ce a fost pus sa spuna ca cetatea se va darama si cetatea nu se mai darama. Si Dumnezeu se duce la iona si ii zice, de ce esti suparat, nu vezi cum s-au intors la mine. I-am iertat. da am zis ca ii distrug dar faptul ca s-au intors la dreptate nu i-am mai pedepsit. Deci planurile se pot schimba. Cine a facut avort a facut si cu asta basta. Nu se mai poate da timpul inapoi. Bine ca e crestin ortodoxa si ca isi poate salva sufletul cu spovedirea. Roaga-te si pentru copiii avortati daca se poate face ceva sa fie botezati si cuminecati de IIsus sau daca sunt alte solutii pentru ei, sa ii salveze Dumnezeu. Zi asa: Bunule Dumnezeu, daca sunt solutii ca sa fie salvati copiii nebotezati din iad din familia mea fa ce tine de mine pentru salvarea mea, salvarea lor si a toata familia. Fa ca si celelalte familii sa-si salveze membrii din iad incluzand pe copiii nenascuti. Spovedire+rugaciune+post+fapte bune intre care sa invete si pe alte femei sa nu mai faca avort. Americancele s-au dus cu pancarte in fata clinicilor de avort si au desfiintat multe ca nu mai mergea nici o femeie care era trezita la realitate. Cred ca sunt state in care nu mai exista clinici. Pentru copil: sa te rogi la Iisus sa-l boteze si sa-limpartaseasca ca sa ajunga in rai. Ca la un om viu poti sa faci milostenie in numele lui, sa salvezi alti copii de la avort in numele lui, si altele. Daca faci ce trebuie probabil ca o sa vezi copilul avortat mai rar ca sa-ti aminteasca ce trebuie facut. Vorbeste cu un duhovnic sa te invete ce sa faci. Dumnezeu cu mila si sa ne intalnim cu totii in rai. Roaga-te la DUmnezeu sa te invete ce sa faci sa salvezi copilul din iad si pe tine si pe familia ta fara durere si suparare. Roaga-te asa: Bunule Dumnezeu, te rog mantuieste-ma pe mine si pe toata familia mea incluzand copiii avortati din familie, neam si tara. Te rog boteaza si cumineca pe toti cei din iad nebotezati inclusiv pe copiii avortati dar mai ales pe copiii avortati din familia mea. Te rog da-mi toate cele necesare traiului si pentru a face fapte bune. Fa-ma sa fac fapte bune atat in numele meu cat si al copiilor avortati din familie si de asemenea fa-ma sa fac tot ce e necesar pentru mantuirea tuturor din familie. Amin. Rugaciunea pentru cereri mai speciale merge bine cu post negru vinerea sau se poate da la manastiri la cititre acatist. Probabil ca o sa fi indemnata sa faci fapte bune si sa salvezi vieti. |
@spre_rasarit
Si cum putem salva copiii avortati din familie?(avorturi facute de rudele noastre?)
Cum ne rugam pt ei?Nu au nici nume...La ce anume sa fac referire cand ma rog pt ei? Ce anume pot eu sa fac ca terta persoana pt a-i ajuta? Adica reformulez,pot eu sa fac ceva sau NUMAI mama lor care a infaptuit asta poate remedia situatia?Salvarea lor poate veni si dinspre rugaciunile altor rude? |
Apostolul Pavel a cerut rugaciunile de intercesiune ale tuturor crestinilor nu numai ale familiei sale. Sigur ca rugandu-te pentru cineva ajuti chair daca nu esti parinte. cere idei de cum sa procedezi unui duhovnic.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:21:34. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.