![]() |
Poate cel mai bun documentar...
... despre absurditatea evolutionismului. Realizat intr-un mod foarte inteligent si cuprinzator, vizand toate punctele de vedere. Daca il veti vedea pana la sfarsit nu veti regreta, veti avea niste surprize placute si veti atinge esenta unor... treburi. Am vazut multe documentare pe tema dar personal, pot spune ca acest documentar mi-a marcat viata. Este facut intr-un stil care nu mai lasa loc de nici o interpretare si nu ezit sa-l recomand celor dornici de cunoastere si iubitori de adevar.
Documentarul se numeste: "Exmatriculat - inteligenta nu este permisa"; subtitrarea este inclusa in video si este excelenta cum rar mai gasesti; Aveti link-ul de youtube aici: http://youtu.be/uKX4vfuOpUU; Sa-mi spuneti daca ati avut rabdare sa-l vedeti pana la capat... repet, veti intelege de ce :-) |
acum nu pot sa-l vizionez, pentru ca sunt pe telefon.
dar maine promit sa ma uit cu mare atentie. sunt curios sa vad daca ma "marcheaza" mai mult decat toate celelalte documentare antievolutioniste. |
Frumos, ultima data e punctul iar dincolo de el sunt eu!
Citat:
|
Ma bucur pentru reactia prompta
Citat:
Am uitat sa spun urmatorul fapt. Documentarul nu promoveaza o doctrina religioasa sau alta; nu despre asta este vorba; nu vreau sa spun mai multe ca sa induc o prejudecata sau un punct de vedere. Personal, ca sa-l asimilez sub toate aspectele, a trebuit sa-l vad de trei ori si... de fiecare am descoperit ceva ce mi-a scapat. Chiar daca sunt crestin-ortodox, consider cu tarie ca primul pas spre o lume civilizata este renuntarea la stupida ideea ca suntem maimute si mai ales intelegerea contextului stiintific si istoric in care s-a dezvoltat aceasta idee sau teorie neconfirmata atunci si infirmata astazi. Trupul de carne este, pentru mine ca si crestin, consecinta caderii adamice, nimic mai mult; astept trupul nestricacios al slavei si-mi este evident ca nu sunt maimuta. Cine-i maimuta, treaba lui: "Și omul, în cinste fiind, n-a priceput; alăturatu-s-a dobitoacelor celor fără de minte și s-a asemănat lor." (Ps. 48, 12) |
Citat:
|
Asa spune mai sus...
Citat:
|
Personal cred in alta teorie si noi descoperiri (interzise in scoli si media de biserici) care confirma existenta lui Dumnezeu si a lucrarii Sale in privinta creatiei si evolutiei speciilor. Interzisa pe motiv ca "Nu este timpul".
Diferenta dintre animale si om este ca doar omul evolueaza spiritual in timpul vietii cit si de-a lungul evolutiei speciei sale. daca odata rasa omeneasca actuala a evoluat binecuvintat din rasa maimuta ce legatura are spiritul meu cu spiritul de maimuta? Nici unul. E ca si cum ai crede ca te simti altul doar pentru ca ti s-a facut transplant de organe de la el la tine. Te simti la fel de tu cel care erai inainte. Insa trebuie sa recunosc ca de la nivelul omenensc pina la desavirsirea divina este mai mult decit de la maimuta la om. Insa nu toti sintem la fel in privinta caracterului , unii snt mai departe altii mai aproape. |
:7:
"Adresa URL conține un ID de videoclip incorect.
Ne pare rău." |
Omul si maimuta...
Citat:
Omul a facut fierul , da si roata si masina. Prima data omul a facut o roata, si prin inchipuire din ea a rezultat intr-un sfarsit masina; adevarul este ca omul a facut ultima din aceste creatii ale lumii, tot din tarana pamantului si nu cu roata primei creatii. Aici e asemanarea. Prima data cand si-a ranit omul trupul, s-a protejat cu haine. Prin invatare, acum omul stie ca tot ce atenteaza la viata din el, are si vindecari. Picura dar este umbrela, si astfel cand mai este umbrela, imediat apare boala. E scris ca oamenii vor fugi din calea urgiilor ce au sa vina, cati vor apuca atunci sa-si faca umbrelele potrivite si la timp ? Aici e diferenta intre firea lumii si chipul Fiului. |
Link-ul functionabil catre documentar, din nou:
Citat:
Din nou: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=uKX4vfuOpUU SAU http://youtu.be/uKX4vfuOpUU SAU, daca tot nu merge asa, vedeti la filmele de canalul de youtube: http://www.youtube.com/user/prcalistratblogspot ; DERULATI caseta din dreapta si-l veti gasi: SAU, daca tot nu gasiti, vedeti la: www.parintelecalistrat.com ; pe dreapta, intre modulul PAGINI si modulul ARHIVA; DATI CLICK PE EL SI VEDETI-L PE YOUTUBE in format pe tot ecranul. SAU, daca tot nu merge, AVEM DE-A FACE CU O CONSPIRATIE MAIMUTELOR IMPOTRIVA UMANITATII ! SI, chiar daca merge, NU EXCLUDEM CONSPIRATIA. |
Intr-adevar, foarte bun documentarul. Exceptional chiar.
Pentru mine e limpede ca teoria evolutiei e o prostie. Ma uit chiar la amaratul asta de Dawkins. E penibil. Cu ce descoperire stiintifica extraordinara s-a facut el remarcat? Cu nimic. In afara de faptul ca e un ideolog al ateismului militant si agresiv, ce a facut pentru stiinta? Nimic. Absolut nimic. E o nulitate. E zero. |
Aha. Deci vorbim de Expelled. Probabil cel mai prost film creationist facut vreodata. Dintre restul de filme proaste facute de ei.
P.S. Baietii care l-au facut au dat faliment, atat de plin de succes a fost filmul. Casa de productie (care avea si drepturile asupra filmului) a fost scoasa la licitatie, cat pe ce sa fie achizionata de tipii de la talkorigins. Cata ironie... :) |
Rabdare!
Citat:
Stiinta sa se casatoreasca cu biserica?!!! |
|
Ma gandeam eu...
Citat:
|
Citat:
Asta pana cand stiinta le contrazice dogma si propria viziune asupra lumii, si brusc si dintr-o data devin sceptici, conspirationisti si, in acelasi timp, extrem de priceputi la stiinta. Sau asa cred ei... Citat:
|
Citat:
Uite, deja o reactie emotionala si oarecum lipsita de respect si civilizatie din partea userului "Konjiro" care, din comentarii e clar ca nu a vazut documentarul. Nu e genul care sa aiba rabdare sa vada pana la capat asa ceva. Daca i-as spune ce studii am si in ce calitate imi permit sa spun ca acela este un documentar bun, ma da anatemei :-) ca inchizitia in vechime. REPET: DOCUMENTARUL NU ARE LEGATURA CU VREO RELIGIE ! spuneti-mi voi cu ce are de fapt legatura si cum sunt catalogati acei oameni care vorbesc despre asta. Totusi, eu aici l-am postat in defavoarea TEORIEI evolutioniste, deci nu neaparat ca instrument apologetic. Pentru MINE, existenta Lui Dumnezeu, e dincolo de orice speculatie; este o experienta personala; o convertire care s-a produs acum vreo trei ani. Nu am pretentia sa fie toti asa, dar macar sa priceapa sa fie civilizati. Nu ma astept sa priceapa sa fie civilizati: "my beliefs do not require them to believe" (Morpheus) din Matrix :-) |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Ca mai toate documentarele crestine (facute de cine stie ce secta), abunda in mistocareala menita sa distraga atentia de la subtirimea argumentelor. Iar pilonul principal in jurul caruia se invarte intreg documentarul este: "nu putem intelege cum a aparut cutare lucru, inseamna ca a fost creat de o forta supranaturala". |
ID nu este musai o forta supranaturala insa alta varianta posibila nu mai este caci la o adica si pe extraterestri trebuie sa ii fi facut cineva nu ..alti extraterestrii ??
dealfel existenta lui Dumnezeu din cite am inteles a fost demonstrata de savanti rusi pe baza unor experimente complexe de natura religioasa-psihologica si bioenergetica. Acest lucru nu are legatura cu creationismul sau cu evolutionismul insa faptul ca sint descoperite salturi bruste in evolutie dovedeste ca o mina invizibila inteligenta tot exista iar mina ar putea fi Dumnezeu pus in evidenta deja prin experiemntele de care spuneam. Chiar si oracolul- vestitul oracol I Ching -a raspuns ca Dumnezeu exista (Cerul) . Si nu se poate spune ca este vrajeala fiindca de mii de ani nu a gresit niciodata. iar din punct de vedere ateu si stiintific explicatia acestor "coincidente" este data prin "Legea sincronicitatii acauzale" - cu alte cuvinte nimic nu este intimplator chiar daca pare. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citeaza un review al filmelor creationiste dintr-o revista peer-review/ISI, pentru ca altfel este doar o remarca (a unei persoane) oarecare. :-) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ai site-uri pentru asta, imdb , rottentomatoes, metacritic . Pe imdb are o nota de 3.7/10 , pe metacritic 2/10 , iar pe rottentomatoes are nota 1/10 de la critici .
|
Citat:
|
Nu sunt critici adevarati. :))
|
Citat:
Total nestiintific ;-) |
Citat:
referinta: http://www.aaas.org/news/releases/20...expelled.shtml Cei 3 interviati in film ca pro-evolutie: Michael Shermer, PZ Myers si Richard dawkings, au fost editati , taiate cuvinte din discursul lor pentru a forma o propozitie/fraza FALSA si raufaimatoare. Uite declaratiile lor: Shermer, in an online column coinciding with the release of Expelled, described feeling awkward about their motives soon after the interview began. <<For my part, the moment I sat down with Stein (with Mathis there) and he asked me that question about firing people for expressing dissenting views a dozen times, I realized that I was being manipulated to give certain answers they were looking for me to give. I asked them both, several times, if they had anything else to ask me about evolutionary theory or Intelligent Design. In frustration I finally said something like "Do you have any other questions to ask me or do you keep asking me this question in hopes that I'll give a different answer?">> After a break and small talk the interview resumed, but the questions continued to follow a similar vein. << Stein finally asked my opinion on people being fired for endorsing Intelligent Design. I replied that I know of no instance where such a firing has happened. This seemingly innocent observation was turned into a filmic confession of ignorance when my on-camera interview abruptly ends there, because when I saw Expelled at a preview screening... I discovered that the central thesis of the film is a conspiracy theory about the systematic attempt to keep Intelligent Design creationism out of American classrooms and culture.>> Shermer has stated that he believes that the film is effective in delivering its message to its target audience Referinta: http://skepticality.libsyn.com/index...ost_id=323914# Mai jos aceiasi tehnica parsiva si murdara a fost folosita pt a cita din darwin: Ce zice documentarul ca ar zice darwin: With savages, the weak in body or mind are soon eliminated. We civilized men, on the other hand, do our utmost to check the process of elimination. We build asylums for the imbecile, the maimed and the sick. Thus the weak members of civilized societies propagate their kind. No one who has attended to the breeding of domestic animals will doubt that this must be highly injurious to the race of man. Hardly anyone is so ignorant as to allow his worst animals to breed. si ce e defapt scris in descent of man de darwin: With savages, the weak in body or mind are soon eliminated; and those that survive commonly exhibit a vigorous state of health. We civilized men, on the other hand, do our utmost to check the process of elimination. We build asylums for the imbecile, the maimed and the sick; we institute poor-laws; and our medical men exert their utmost skill to save the life of every one to the last moment. There is reason to believe that vaccination has preserved thousands, who from a weak constitution would formerly have succumbed to small-pox. Thus the weak members of civilized societies propagate their kind. No one who has attended to the breeding of domestic animals will doubt that this must be highly injurious to the race of man. It is surprising how soon a want of care, or care wrongly directed, leads to the degeneration of a domestic race; but excepting in the case of man himself, hardly anyone is so ignorant as to allow his worst animals to breed. The aid which we feel impelled to give to the helpless is mainly an incidental result of the instinct of sympathy, which was originally acquired as part of the social instincts, but subsequently rendered, in the manner previously indicated, more tender and more widely diffused. Nor could we check our sympathy, even at the urging of hard reason, without deterioration in the noblest part of our nature. The surgeon may harden himself whilst performing an operation, for he knows that he is acting for the good of his patient; but if we were intentionally to neglect the weak and helpless, it could only be for a contingent benefit, with an overwhelming present evil. referinte: http://www.scientificamerican.com/po...264FABBD4CD879 Descent of man: http://darwin-online.org.uk/content/....1&pageseq=181 Mai multe despre metodele marsave de manipulare din documentar vezi aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Expelle...d_interviewees Acuma, ca un bun crestin, in cautare de adevar ("Adevarul va va face liberi" Ioan 8:32 http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=8), avand pe tava dovezile ca acest documentar este bazat numai pe minciuni si manipulare mincionoasa in folosul demonstrarii unei idei, total false, ce parere mai ai despre documentar ? P.S. da, firma ce a facut documentarul a dat faliment, si a vandut toate drepturile. acuma de is cumparate de niste atei, au promis ca vor face publice chiar TOATE scenela taiate pt un documentar nou ce sa arate fata adevarata a lui Ben Stein. Apropo, el nu e om de stiinta ca sa isi poate da cu parerea despre ceva legat de stiinta, e doar un avocat si actor. http://en.wikipedia.org/wiki/Ben_Stein (Benjamin Jeremy "Ben" Stein (born November 25, 1944) is an American actor, writer, lawyer, and commentator on political and economic issues.) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:44:54. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.