Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce se ascunde in spatele "uciderii liderului Al Qaeda"? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12772)

heaven 02.05.2011 08:19:01

Ce se ascunde in spatele "uciderii liderului Al Qaeda"?

M-am trezit in dimineatza asta si vad pe toate posturile ca se vorbeste despre faptul ca trupele americane l-ar fi ucis pe Osama Bin Laden,teroristul number one,Obama iese in fata televiziunilor si a intregii lumi sa confirme acest lucru si sa etaleze aceasta "mare victorie",americanii ies pe strazi sa aclame etc
Mie mi se pare tare straniu ce se intampla,sincera sa fiu nu cred o iota,mai ales ca despre Bin Laden exista zvonuri de ani de zile ca este mort,se stie ca el nu a mai aparut in nici o inregistrare video de ani buni si brusc,victorie,mare victorie asupra terorismului ca l-au ucis pe acest om si dupa 10 ani de zile de la atentatele respective,nefiind nici o alta dovada decat cuvantul lui Obama care face aceste afirmatii in fata lumii intregi.Bineinteles,ca la o adica s-ar putea fabrica eu stiu ce dovezi false care sa inchida gura lumii,de asta sunt convinsa.
Si daca intr-adevar Bin Laden este cel ucis,cum de a durat 10 ani de zile ca el sa fie eliminat,ca ma gandesc ca nu a fost superman si nici cei care il inconjoara,oricat de bine organizati si inarmati ar fi?
Ce ma intreb eu este ce anume se urmareste,ce se ascunde in spatele acestei miscari de scena?
Apoi se lanseaza zvonul cum ca ar exista "speculatii" (oare ale cui?)cum ca organizatia Al Qaeda s-ar putea razbuna impotriva americanilor pentru uciderea liderului sau.Ba,mai mult,se emite o alerta globala pentru toti americanii care calatoresc sau ca o bomba ar fi ascunsa in Europa ce ar urma sa fie detonata in cazul in care liderul Al Qaeda ar fi ucis etc
Eram curioasa ce parere aveti si voi,cum privesc si alte persoane desfasurarea acestor evenimente,pentru ca tot ce se intampla la nivel mondial,cu siguranta ne influenteaza pe toti mai mult sau mai putin direct si nu ma pot opri sa ma intreb: oare ce ni se mai pregateste...?

Traditie1 02.05.2011 08:33:37

Nu e doar Obama, cum poți să spui așa ceva? Corpul teroristului există, a fost identificat nu numai după înfățișare ci pe baza testului ADN iar oficialitățile din Pakistan au confirmat moartea lui (de asemeni în atac a fost ucis și un fiu al lui Laden):
http://en.wikipedia.org/wiki/Death_of_Osama_bin_Laden

De ce preferi să crezi zvonurile unei morți mai timpurii și nu această știre oficială? Nu e logic. Și de asemeni nu e logic să crezi că ar exista o conspirație, că ar exista nu-știu-ce aranjamente secrete, că avertismentele date turiștilor ar fi manipulare etc.

Melissa 02.05.2011 08:45:20

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 357856)
Si daca intr-adevar Bin Laden este cel ucis,cum de a durat 10 ani de zile ca el sa fie eliminat,ca ma gandesc ca nu a fost superman si nici cei care il inconjoara,oricat de bine organizati si inarmati ar fi?

Bin Laden a fost initial, creatie americana, pregatit si instruit de fortele speciale americane, pentru a lupta impotriva rusilor din Afganistan.
A fost prins greu, tocmai pentru ca stia toate procedurile de lupta ale fortelor speciale americane.
A fost prins in zona de granita dintre Pakistan si Afganistan, zona muntoasa, greu accesibila si locuita de triburi.(zona tribala)In aceasta zona guvernul Pakistanez nu are nici o influenta, regulile sunt facute se sefii de triburi, care sunt aceleasi de sute de ani.Cel mai probabil a fost vandut de ei, americanilor.Vom afla, sau poate nu..:-)

Oricum, a fost ucis un simbol, dar asta nu inseamna ca reteaua al Qaeda a fost eliminata!

heaven 02.05.2011 08:48:24

Am vorbit despre Obama,pentru ca el are credibilitatea maxima in ceea ce se petrece acum.Eu personal nu am vazut nici un cadavru si nici alte dovezi,poate le-or arata,nu spun ca nu este posibil,insa daca intr-adevar cel ucis este Bin Laden,cum de el nu mai apare in nici o inregistrare video de ani buni de zile si cum de a durat 10 ani sa fie eliminat?
Ca sa nu mai vorbim ca acest om este unul,nu inseamna ca a cazut terorismul cu el,mai ales ca am inteles ca era si bolnav,suferea cu rinichii de mult timp,e mai mult un simbol decat intruchiparea raului cum vor ei sa il faca sa para.
Citeste putin aici,este un articol interesant:

http://www.lovendal.net/wp52/nu-exis...ista-al-qaeda/

heaven 02.05.2011 08:53:29

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 357861)
Bin Laden a fost initial, creatie americana, pregatit si instruit de fortele speciale americane, pentru a lupta impotriva rusilor din Afganistan.
A fost prins greu, tocmai pentru ca stia toate procedurile de lupta ale fortelor speciale americane.
A fost prins in zona de granita dintre Pakistan si Afganistan, zona muntoasa, greu accesibila si locuita de triburi.(zona tribala)In aceasta zona guvernul Pakistanez nu are nici o influenta, regulile sunt facute se sefii de triburi, care sunt aceleasi de sute de ani.Cel mai probabil a fost vandut de ei, americanilor.Vom afla, sau poate nu..:-)

Oricum, a fost ucis un simbol, dar asta nu inseamna ca reteaua al Qaeda a fost eliminata!

Stiu ca zona este greu accesibila,dar nici trupele americane nu cred ca nu au oameni special instruiti si echipamente pentru tot felul de actiuni,de le-a luat zece ani.
Parerea mea si mai ales temerea mea este ca indiferent daca omul ucis de ei este sau nu Bin Laden,aceasta este tot o miscare a liderilor americani si nu numai care ne pregatesc de altceva,iar acest altceva imi este sa nu se lase cu alte varsari de sange.
Dar,este parerea mea,evident,de aceea am dorit sa citesc si altele si va multumesc pentru asta! :)

Yasmina 02.05.2011 08:55:45

Si pt mine aceasta stire,este fara esenta...
Nu inteleg cum de serviciile secrete americane si Homeland Security nu au putut sa-l captureze pe acest personaj in mai putin de 1 an de zile...incredibil,cat de rezistent a fost acest taliban,cum de a fost posibil sa-i fenteze pe cei mai destepti strategi?!?!
Alte informatii nu au fost dezvaluite,decat stirea seaca ca a fost omorat...

Pe de alta parte,am exemplul unor romani din Chicago care au facut niste datorii mari la banci,apoi s-au carat frumusel in romania,cu banii si nu prea au apucat sa se bucure de ei caci FBI-ul i-au luat ca din cutie...ganditi-va ca s-au deranjat pt o suma de bani,nu pt o crima terorista!!!!!
De necrezut...

catalin2 02.05.2011 08:56:08

Sunt curios cum vor evolua lucrurile, daca vor aparea acum zeci de Osama in loc de unul.

CarareaImparatiei 02.05.2011 09:40:36

Citat:

M-am trezit in dimineatza asta si vad pe toate posturile ca se vorbeste despre faptul ca trupele americane l-ar fi ucis pe Osama Bin Laden,teroristul number one,Obama iese in fata televiziunilor si a intregii lumi sa confirme acest lucru si sa etaleze aceasta "mare victorie",americanii ies pe strazi sa aclame etc
Mie mi se pare tare straniu ce se intampla,sincera sa fiu nu cred o iota,mai ales ca despre Bin Laden exista zvonuri de ani de zile ca este mort,se stie ca el nu a mai aparut in nici o inregistrare video de ani buni si brusc,victorie,mare victorie asupra terorismului ca l-au ucis pe acest om si dupa 10 ani de zile de la atentatele respective,nefiind nici o alta dovada decat cuvantul lui Obama care face aceste afirmatii in fata lumii intregi.Bineinteles,ca la o adica s-ar putea fabrica eu stiu ce dovezi false care sa inchida gura lumii,de asta sunt convinsa.
Ce ma intreb eu este ce anume se urmareste,ce se ascunde in spatele acestei miscari de scena?
Apoi se lanseaza zvonul cum ca ar exista "speculatii" (oare ale cui?)cum ca organizatia Al Qaeda s-ar putea razbuna impotriva americanilor pentru uciderea liderului sau.Ba,mai mult,se emite o alerta globala pentru toti americanii care calatoresc sau ca o bomba ar fi ascunsa in Europa ce ar urma sa fie detonata in cazul in care liderul Al Qaeda ar fi ucis etc
Eram curioasa ce parere aveti si voi,cum privesc si alte persoane desfasurarea acestor evenimente,pentru ca tot ce se intampla la nivel mondial,cu siguranta ne influenteaza pe toti mai mult sau mai putin direct si nu ma pot opri sa ma intreb: oare ce ni se mai pregateste...?

Eu zic că dăm apă la moară dacă ne batem capul cu astfel de povești. Că e adevărat, că nu e, ce mai contează, astea-s făcute să-ți abată mintea de la Dumnezeu, să slăbească dacă nu credința, ș-așa șubredă, măcar sentimentul religios. Este urmărită scoaterea lui Dumnezeu din mintea omului...

MariS_ 02.05.2011 09:48:08

Citat:

Explicatia nu e greu de dat. Tarile arabe si musulmane pe fata declara ca nu sprijina reteaua Al-Qaeda, dar prin spate ii ajuta si ii sustin. Si acolo unde guvernantii nu sunt de acord cu fundamentalistii exista alte forte in spatele lor, ayatolahii si clericii lor, care ii sustin, neoficial binenteles. Majoritatea arabilor de rand nu sunt ostili acestei retele, ba chiar foarte multi ii ajuta, mai discret, mai pe fata. Disimularea e o arma pentru ei tocmai pentru ca altele nu prea au. Sau le au dar disproportionat de mici fata de adversarii americani. E un mare joc de sah intre forte si grupari oculte, de ambele parti. Cine va castiga? NIMENI.
Har, smerenie si jertfa de sine.

Mihnea Dragomir 02.05.2011 10:18:08

Cred că ben Laden a fost, cu adevărat, ucis. Ar fi mult prea compromițător doar să răspândească acest zvon, iar după aceea să fie infirmat.
Desigur, cu moartea lui ben Laden nu încetează fundamentalismul islamic, tot așa cum cu moartea lui Obama nu va înceta imperialismul occidental. Doar că alți actori vor juca o piesă cunoscută, al cărei inspirator este Prințul Lumii Acesteia.

Traditie1 02.05.2011 10:24:43

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 357897)
cu moartea lui ben Laden nu încetează fundamentalismul islamic

Nu încetează dar a primit o grea lovitură care va marca începutul declinului său.

Islamul este o iluzie narcisistă menținută de visul că musulmanii vor cuceri lumea, că allah le-a hărăzit victoria (așa le promite mahomed în curan) dar realitatea înfrângerii repetate îi va trezi din credința lor ridicolă într-un om.

heaven 02.05.2011 10:55:36

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 357897)
Cred că ben Laden a fost, cu adevărat, ucis. Ar fi mult prea compromițător doar să răspândească acest zvon, iar după aceea să fie infirmat.
Desigur, cu moartea lui ben Laden nu încetează fundamentalismul islamic, tot așa cum cu moartea lui Obama nu va înceta imperialismul occidental. Doar că alți actori vor juca o piesă cunoscută, al cărei inspirator este Prințul Lumii Acesteia.

Eu ii cred in stare de orice pe americani,inclusiv de o astfel de mascarada si imi vine greu sa ii privesc ca pe ingerii dreptatii si pacii in lume.
Dovezile lor se bazeaza pe o poza lansata de Reuters,care nu stim,in fapt,de cand dateaza sau cat de autentica este,pentru ca si ei au retras-o,deoarece ar fi aparut pe anumite site-uri inca din data de 14 aprilie 2011;un test ADN asa cum spunea si Traditie,insa la care evident ca nici unul dintre noi,muritorii de rand nu avem acces,iar trupul lui Bin Laden aruncat in mare imediat dupa uciderea sa conform traditiei islamice.
Ma intreb de ce nu l-au capturat viu,sa il arate lumii intregi,sa il judece si abia apoi sa il condamne?De ce l-au si eliminat pe loc si apoi l-au si aruncat in mare?Eu sincer inca am multe semne de intrebare si pana acum nu am reusit sa gasesc o dovada destul de solida care sa ma faca sa cred ca asa este.
Si apropo de ce spunea CarareaImparatiei,eu cred ca treaba asta ne priveste pe toti,pentru ca daca alte planuri sangeroase se pun cap la cap,asta ne va afecta pe toti intr-o masura mai mare sau mai mica si nu consider ca a fi crestin inseamna sa nu vrem sa vedem ce se petrece in stanga sau dreapta noastra,cel putin asta cred eu.

Erethorn 02.05.2011 10:59:25

Citat:

În prealabil postat de Traditie1 (Post 357900)
Nu încetează dar a primit o grea lovitură care va marca începutul declinului său.

Islamul este o iluzie narcisistă menținută de visul că musulmanii vor cuceri lumea, că allah le-a hărăzit victoria (așa le promite mahomed în curan) dar realitatea înfrângerii repetate îi va trezi din credința lor ridicolă într-un om.

Inceputul declinului a fost acum multe sute de ani. E greu de precizat (reconquista, Lepanto sau alt moment) dar este cert ca Islamul nu a mai repurtat victorii militare iar din marile lor cuceriri s-a cam ales praful.

Absentia petrol, islamul ar fi fost astazi o putere mondiala de nivel enshpe.

Mihnea Dragomir 02.05.2011 11:37:10

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 357905)
Inceputul declinului a fost acum multe sute de ani. E greu de precizat (reconquista, Lepanto sau alt moment) dar este cert ca Islamul nu a mai repurtat victorii militare iar din marile lor cuceriri s-a cam ales praful.

Victoriile miraculoase de la Lepanto, ca și, mai devreme, de la Poitiers au fost momente cheie ale STOPĂRII expansiunii islamice în hinterlandul creștin. Au vrut ei să își hrănească caii de pe Sf Altar din Roma, dar nu le-a mers: cu Sf Fecioară nu te pui.
Totuși, momentul de inflexiune care a dus la retragerea Semilunei de pe continent, după părerea lui Cantemir în "Istoria Creșterii și Descreșterii" a fost asediul Vienei. În timpul lui Soliman Magnificul, considerat perioada de cea mai mare înflorire a Imperiului și a curții "umbrei lui Allah pe Pământ", iată cum începe eroziunea. Bine ar fi ca aceasta să fie o învățătură și pentru noi și pentru timpurile noastre !

AdrianAamz 02.05.2011 12:15:05

Citat:

În prealabil postat de Traditie1 (Post 357858)
Nu e doar Obama, cum poți să spui așa ceva? Corpul teroristului există, a fost identificat nu numai după înfățișare ci pe baza testului ADN iar oficialitățile din Pakistan au confirmat moartea lui (de asemeni în atac a fost ucis și un fiu al lui Laden):

1. Un test ADN nu se face in cateva minute, nici in cateva ore, ci dureaza destul de mult. Pe Osama l-au omorat de prea putin timp pentru a se putea afirma ca a fost identificat pe baza ADN-ului.

2. Pentru ca o persoana sa poata fi identificata pe baza testului ADN, trebuie sa existe o mostra prelevata anterior (par, sange, etc) de la acea persoana, despre care sa se stie cu siguranta ca apartine persoanei respective.
Aveau americanii asa ceva, o bucatica din organismul lui Osama prelevata mai de mult timp, despre care sa se fi stiut sigur ca e din Osama ?

heaven 02.05.2011 12:18:38

Cam asta ar fi unul dintre zvonurile lansate si care ar veni ca o consecinta a "grozavei victorii" obtinute impotriva liderului cu turban fugarit de zece ani,pe care l-au lichidat si facut pierdut in valurile marii conform unei traditii islamice care nu exista:

http://stirileprotv.ro/stiri/interna...in-europa.html

Pentru mine este un mare semnal de alarma ce se intampla acum si sa ne rugam la Dumnezeu sa ne pazeasca de ce se pune la cale.Din cate stiu,chiar si unii traitori au avertizat in privinta anului 2011...:(

AlinB 02.05.2011 13:29:24

Citat:

De ce preferi să crezi zvonurile unei morți mai timpurii și nu această știre oficială? Nu e logic. Și de asemeni nu e logic să crezi că ar exista o conspirație, că ar exista nu-știu-ce aranjamente secrete, că avertismentele date turiștilor ar fi manipulare etc.

Foarte interesant dar acum cateva zile am gasit intamplator o stire si o fotografie care demonstra ca Osama Bin Laden este mort de fapt de ani de zile.
Sa fi grabit oare aceasta "uciderea" lui?

O prima incoerenta:

"ABC News has reported that the body has been identified by DNA testing.
However, Reuters reports that DNA test results will be available in the next few days and that bin Laden's body was identified using facial recognition techniques.[8]"

Pana la urma, ramane sa-i credem pe cuvant pe americani, care cel putin de la Irak incoace cu "armele de distrugere in masa" stim cat de credibili sunt.

"According to a U.S. official on May 2, bin Laden's body was handled in accordance with Islamic practice and tradition,[9] and was buried at sea[10] within 24 hours"

Scopul acestei povesti:

SUA avertizează asupra riscului de izbucnire a unor violențe după moartea lui ben Laden

http://www.mediafax.ro/externe/sua-a...-laden-8214369

Deci, sa ne asteptam la un mic/mare 11 septembrie?
Un atentat terorist, nuclear eventual?
Autor, Iran -ul?

LE:
Cautand link -ul care sustinea ca Bin Laden nu mai e in viata de ani buni, am gasit asta:

Lideri al-Qaida: Dacă Bin Laden este ucis, declanșăm iadul nuclear!

http://www.jurnalul.ro/stiri/externe...ar-576097.html

Deci, nu trebuie sa ghicesti viitorul, e suficient sa citesti presa.

Articolul cu Bin Laden mort de aproape 10 ani:

http://www.lovendal.net/wp52/poza-so...fost-inselati/

glykys 02.05.2011 20:50:35

A crescut dolarul si a scazut pretul petrolului.
Cineva (intr-un comentariu de la stiri) spunea ca moartea lui Osama ar fi un pretext pentru americani sa isi retraga trupele...
Nici eu nu inghit povestea asta cu Bin Laden.

Traditie1 02.05.2011 21:06:39

Citat:

În prealabil postat de AdrianAamz (Post 357937)
1. Un test ADN nu se face in cateva minute, nici in cateva ore, ci dureaza destul de mult. Pe Osama l-au omorat de prea putin timp pentru a se putea afirma ca a fost identificat pe baza ADN-ului.

2. Pentru ca o persoana sa poata fi identificata pe baza testului ADN, trebuie sa existe o mostra prelevata anterior (par, sange, etc) de la acea persoana, despre care sa se stie cu siguranta ca apartine persoanei respective.
Aveau americanii asa ceva, o bucatica din organismul lui Osama prelevata mai de mult timp, despre care sa se fi stiut sigur ca e din Osama ?

Osama bin Laden's body was identified by US authorities by matching a DNA sample to one taken from his late sister's brain, according to reports.

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 357955)
Articolul cu Bin Laden mort de aproape 10 ani:

http://www.lovendal.net/wp52/poza-so...fost-inselati/

Poza cu Bin Laden "mort acum 10 ani" e un fals, la fel ca și știrea morții lui de atunci. Poza din articol și originalul după care a fost făcută:

http://blogs.reuters.com/russell-boy...63_combo44.jpg

Nu ar strica să luați în calcul și varianta oficială a uciderii lui abia ieri.

MariS_ 03.05.2011 10:49:40

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 357869)
Sunt curios cum vor evolua lucrurile, daca vor aparea acum zeci de Osama in loc de unul.

Chiar acum fundamentalistii musulmani se pregatesc sa "transforme" un "pion" in "regina"!
Har, smerenie si jertfa de sine.

maria40 03.05.2011 15:55:05

Omul asta n-a mai imbatranit de 10 ani?
Uitati-va la cele doua poze ca inclusiv ranjetul e acelasi...si mort si viu...
Parul nu i-a incaruntit iar firele albe din barba sunt aceleasi ca acum 10 ani.
Bine spunea parintele Arsenie Boca ca americanii astia sunt o natie pierduta.

horatiu.miron 03.05.2011 16:50:46

Imi place cum heaven pune intrebari din astea, cu incarcatura:

"Ce se ascunde in spatele 'uciderii liderului Al Qaeda'?"

Pai de unde stii ca se ascunde ceva? Ba chiar mai pune si ghilimele, sa inteleaga lumea ca e o mascarada.

Cat despre poza, e o facatura, agentiile de presa responsabile au retras-o deja.

adrian010155 03.05.2011 19:02:00

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 357861)

Dumnezeu sa-l ierte !

AlinB 04.05.2011 16:43:24

"by US authorities" este expresia cheie care indica valoarea de adevar :)

Nu tot "US authorities" a afirmat in fata lumii intregi ca Saddam detine arme de distrugere in masa cu tot felul de poze aburitoare luate din sateliti si dupa ce au intors Irak -ul pe dos si l-au executat pe Saddam fara nici un drept si fara a gasi nici o arma de distrugere in masa, "ups" a fost o "mica" eroare?

Traditie1 04.05.2011 21:04:51

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 358681)
"by US authorities" este expresia cheie care indica valoarea de adevar :)

Nu tot "US authorities" a afirmat in fata lumii intregi ca Saddam detine arme de distrugere in masa cu tot felul de poze aburitoare luate din sateliti si dupa ce au intors Irak -ul pe dos si l-au executat pe Saddam fara nici un drept si fara a gasi nici o arma de distrugere in masa, "ups" a fost o "mica" eroare?

Învață-te să depășești nivelul impresiilor proprii.

În acțiunea din Abbottabad a fost rănită și cea mai tânără soție a lui Bin Laden:

http://www.agi.it/english-version/wo...as_his_favored

AlinB 05.05.2011 00:15:25

Citat:

În prealabil postat de Traditie1 (Post 358772)
Învață-te să depășești nivelul impresiilor proprii.

În acțiunea din Abbottabad a fost rănită și cea mai tânără soție a lui Bin Laden:

http://www.agi.it/english-version/wo...as_his_favored

Adica in traducere libera, nu mai gandi de capul tau, crede neconditionat ce iti spun indivizi care cu alta ocazie s-au dovedit mare mincinosi.

Asa si..informatia respectiva ce ar trebui sa demonstreze?
Este absolut imposibila de regizat?

O data credibilitatea pierduta..

Erethorn 05.05.2011 08:28:46

Chestiunea este foarte simpla:

Daca americanii au mintit si Osama este inca in viata, tot ce are de facut este sa inregistreze un filmulet, in care sa apara el (preferabil, impreuna cu un exemplar din NEW YORK Times in care apare stirea uciderii lui), si gata, l-a facut de rasul planetei pe Obama.

Asteptam.

Mihnea Dragomir 06.05.2011 07:45:38

Câțiva teologi catolici americani apreciază că uciderea celui care a lovit America s-ar încadra în criteriile războiului just: http://www.ncregister.com/daily-news...for-bin-laden/

razvan_andrei 06.05.2011 19:39:15

Citat:

Traditie, mass-media este una dintre cele mai puternice arme de manipulare. De obicei, omul crede mai repede ce scrie intr-un ziar decat ce spune un om cunoscator. Eu habar n-am daca e sau nu conspiratie in cazul lui Laden, insa iti spun, mai mult decat sigur, ca in spatele mortii lui JFK (un personaj mult mai important decat Osama), a fost o conspiratie, si in niciun caz nu e adevarata versiunea oficiala.

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:46:14.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.