![]() |
Parada homosexualilor la Brasov. De ce nu si parada pedofililor si a zoofililor?
Stim ca zilele acestea in judetul Brasov a fost organizata parada homosexualilor.
In propria casa fiecare e liber sa faca ce vrea, dar in public manifestarile trebuie sa tina cont de vointa majoritaii oamenilor. In casa la el fiecare poate sa faca sex pe unde vrea si cum vrea... si in nas si in ureche... treaba lui, e libertatea lui. Daca ii acceptam pe homosexuali sa se manifeste public, de ce sa nu ii acceptam si pe pedofili? sau pe zoofili? sau pe necrofili? Cum apar homosexualii in public promovand "iubirea trupeasca" intre persoane de acelasi sex, pot aparea si pedofilii, dragut cu cate un copilas de mana, promovand acest fel de "iubire fata de copii"... (iertati-ma dar nu pot intra in amanunte. Consider ca un psihiatru ar fi cel mai in masura sa ofere detalii.) De asemenea pot sa apara si zoofilii, tinand de lant o capra sau vitica sau mai stiu eu ce animalut, promovand in acest fel "dragostea fata de animale". Pot arata sugestiv ce "pozitii" ar fi indicate pentru "inceputul" acesti "iubiri trupesti" cu animalele... (ma opresc aici.) De asemenea pot aparea si necrofilii in parade publice, impingand (sau tragand) cate un cadavru, promovand in acest fel "dragostea fata de cei adormiti"... (nu mai continui, intelegeti de ce.) Asadar sa luam aminte fratilor! Edmund Burke spunea: "singurul lucru necesar ca raul sa triumfe este ca oamenii buni sa nu faca nimic." |
Citat:
Probabil ca daca ne-am ingheta si apoi am reveni la viata intr-o suta de ani,as presupune ca aceste lucruri vor deveni"ceva obisnuit"-asta imi aminteste de un film SF in care omenirea ajunsese in imposibilitatea de a mai avea urmasi(banuiesc ca din cauza orientarilor sexuale prea diversificate). |
Analogiile de acest gen sunt ilogice dar grabnic mantuitoare!!!
Homosexualii isi dau acordul pt relatiile in care se implica, la fel ca si heterosexualii. Copiii si animalele se considera ca nu isi dau acordul in deplina cunostinta de cauza. Acordul bilateral este esential in orice relatie de acest gen. Altfel se cheama viol. Sau botez. Dictatura majoritatii este exact raul care se intampla cand logica este inlocuita de fanatism. Despre acest rau era vorba in citatul dat de tine. Daca majoritatea decide ca toti sa fim homosexuali te supui? Majoritatea a decis ca relatiile consensuale sunt legale iar manifestatiile au rolul de a aduce in atentia societatii cu mentalitate totalitarista acest fapt. |
Citat:
Oricum nenea ai2, ori esti ipocrit ori prost informat, ori ceva din fiecare. Daca nu stii, exista deja miscarii asemanatoare cu cele de promovare a homosexualitatii de promovare a pedofiliei cu argumente la fel de "dulci" ca si cele ale astora. Iar cu zoofilia, lucrurile sunt undeva tot pe acolo..exista fani, comunitati, etc. http://en.wikipedia.org/wiki/Zoophil...hile_community Dupa ce se duce la capat planul cu homosexualitatea si educatia (homo)sexuala si oamenii vor fi considerat suficient de indobitociti ca sa inghita orice rahat pe post de prajitura o sa-i vedem si pe astia pe strazi. |
Nu imi vine sa cred ce am citit!!! Adica in mintea voastra sexul consensual intre doua persoane adulte este pe acelasi nivel cu violul unui copil? Asta din partea unor oameni care traiesc cu impresia de moralitate absoluta data de zeul lor.
Recunosc ca la inceput m-am enervat foarte tare pe logica voastra si pe gandirea tip inchizitie, dar mi-am dat seama ca e inutil. Este pur si simplu trist ca in ziua de azi mai exista oameni care gandesc atat de eronat. |
@AlinB
Eu am prezentat parerea mea. Nu pot sa echivalez homosexualitatea cu pedofilia. Asta o faceti voi exagerand in lipsa de argumente. Dpdv al consensului, homosexualitatea difera de pedofilie si consider ca nu e treaba mea sa ma bag in vietile oamenilor daca lor asa le place. Nu am inteles partea cu educatia. Nu vad legatura. |
Citat:
Actele din care ies copii care sunt sigur ai tai sunt ok, restul nu. De exemplu: -violul este ok, dar trebuie sa cumperi victima de la tatal ei contra cateva capre -incestul este iarasi ok mai ales daca ai scapat de o mare primejdie care a nenorocit homosexualii. Pe plan local. -homosexualitatea nu este ok. Pentru ca nu ies copii din asa ceva si preotii au nevoie de botezuri, nunti si inmormatari. Plus ca nivelul de trai scazut creste credinta si implicit puterea si veniturile preotilor. -abstinenta + noaptea nuntii -> asta e partea cu "sigur ai tai" |
Citat:
Uite un mod de gandire eronat. Pot spune chiar, scarbos de eronat, dureros de eronat si cum mai vrei tu de eronat: http://antimedia.info/?p=1750&lang=ro Nu am nici o idee daca acest articol este adevarat sau nu. Imi doresc cu toata fiinta mea sa nu fie. DAR ... sunt idei, nu-i asa? Macar celui care a redactat o asemenea stire i-a trecut prin cap o asa enormitate! Si uita-te la argumentele aduse ... Nu-i asa ca par normale si firesti intr-o lume in care fiecare are dreptul sa se exprime cum vrea? Problema este, din punctul meu de vedere, urmatoarea: se legalizeaza si se face mare tam-tam pe un lucru care este "consensual" - asa cum ii zici (desi sunt foarte multe istorisiri ale unor barbati care au ajuns la astfel de practici nu prin consens, ci prin abuz) - si creem precedente pentru lucruri mult mai grave. Si, tot parerea mea este urmatoarea: chiar acest gen de manifestari, gen parade si concursuri, menite sa-mi izbeasca violent retina si stomacul - in zona delicata si predispusa la voma - imi demonstreaza faptul ca fiecare dintre cei care participa acolo stie ca nu are un comportament sexual firesc si normal. Altminteri, nu ar mai iesi pe strada incercand sa demonstrezxe contrariul, ci si-ar vedea linistit de "normalitatea" sa. |
Citat:
La fel si cu zoofilii, animalul face tot ce poate sa-si serveasca stapanul, nu? Doar asta e datoria lui de animal.. Consensualitatea nu e "sfanta" si scuza pentru orice, daca doi nebuni se apuca sa se impuste reciproc pentru ca asa au cazut de acord sa faca asta nu inseamna ca asta e normalitatea si toti ceilalti care mai au o farama de minte ar trebui sa fie de acord ca este perfect normal asa ceva. |
Citat:
Tu in schimb echivalezi pedofilia cu botezul, in lipsa de argumente. Citat:
Faptul ca ai un sistem moral precar si ambiguu si esti indiferent fata de ce se intampla in jur ( o forma subtila de egoism si indiferenta) nu inseamna automat ca esti mai bun sau judeci lucrurile mai sanatos. Citat:
|
Citat:
M-as fi apucat la prima jumatate de "argumente" sa-ti arat prostia din "informatiile" cu care te hranesti dar ajung si la a doua parte unde nu mai este eroare rationala ci doar rautate gratuita si mizerie sufleteasca am zis ca n-are sens. Un om care se scalda in ura si dispret nu poate judeca limpede. |
Ce vrei mai?
ce ai vrut sa spui mai? N-am inteles nimic. Faci slalom printre cuvinte ca sa spui ce? Esti sau nu homo?
Citat:
|
Citat:
spunea ca intre homosexualitate si pedofilie, respectiv zoofilie, este o diferenta esentiala: consimtamantul. |
Citat:
|
Citat:
cate minti atatea interpretari. |
Homosexualitatea e distructivă dar cred că ei trebuie lăsați să facă ce vor, cu excepția adoptării copiilor.
Din punct de vedere creștin, homosexualitatea nu e cu mult mai rea decât heterosexualitatea, adică sunt pofte necurate a căror împlinire aduce osânda veșnică. Actul sexual e sfânt numai atunci când primează rugăciunea în timpul lui, în cadrul familiei, bineînțeles. |
Parada homosexualilor e un paravan pentru promovare de idei libertine si racolare de noi adepti. Nu e vorba de nici o aparare a drepturilor, caci daca ar fi asa s-ar face decent, cu pancarte, si nu cu tot acel circ pervers. Primariile ar trebui sa le interzica, insa nu toti rezista la presiunile din afara. Ele sunt dirijate de forte foarte puternice, cu multa influenta si mijloace financiare si de control, caci scopul lor este detinerea controlului. Iar controlul cel mai sigur e cel care te leaga prin patima cea mai grea.
Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
|
Primul lucru pe care il pot spune e ca am facut cont special pentru acest topic.
HMMMMMM..... Se pare ca cei de aici priviti homosexualismul ca o boala si nu ca o constitutie genetica(asta e alta problema a religiei ). Am o veste buna pentru toti cei de aici.... orice om are in esenta sa si homosexualism .... altfel nu ati mai avea prieteni de acelasi sex. Ati fi precum leii care isi inlatura puii de sex masculin in momentul in care ajung la varsta maturitatii sexuale. Aceste tipuri de parade nu sunt pentru a spala creierul ci sunt metoda lor de a arata ca nu le este rusine de cine sunt ei ca persoana. Parade fac pentru a putea sa intalneasca altii semeni ce li se aseamana.....echivalent cu gratarul la care tot romanul mediu il face in momentul in care vine vremea buna (se poate asemui la extremis ca jertfa adusa unui zeu ce aduce vremea cea buna). Apropo de pofte necurate si alte ciudatenii de felul asta. Intrebati-va preotul daca e crestin sa faci felatie sau cunnilingus ... daca e crestineste sa faci sex inainte de casatorie ... daca e crestineste sa iti pui sotia in diverse pozitii doar pentru ca va place si nu pentru ca vreti sa faceti copii de fiecare data cand va iubiti precum Adam si Eva. Ce va faceti daca se dovedeste ca veti avea copilul homosexual (...si apropo asta este o idiotenie, iar cei ce se vor uita un pic la semnificatia latina isi vor da seama ca nu inseamna nici pe departe om care se culca cu o persoana de acelasi sex....) ... ii veti da vomitive in timp ce il fortati sa se uite la filme XXX intre persoane de acelasi sex ... ii veti face electrosocuri?... doar doar o scapa de boala? Nu va place de doi barbati care o fac...dar vai ce va mai plac doua fete(sau mai multe).... asta pentru cei care sunt barbati si poate un pic si pentru femei. Nu uitati ca printre voi sunt "homosexuali" de care nici nu stiti si cu care sunteti prieteni buni. Nu uitati ca in istorie au existat foarte multi oameni homo sau bisexuali....vezi Iulius Caesar... Alexandru cel Mare ... Leonardo da Vinci ... Socrate ... Marcel Proust ... Eleanor Roosvelt ... Maria Antoaneta ... Papa Benedict al IX ... asa ca sa zic doar de cativa...Ca sa nu mai zic de faptul ca purtati haine ce au fost create sau inspirate dupa designeri gay .... ca de multora le place Versace care era gay... Nu mai fiti xenofobi, ipocriti , speriati. P.S. : imi cer scuze daca am mai papat litere .... sau nu am pus virgulite pe unde trebuia... DESCHIDETI OCHII SI TRAITI VIATA VOASTRA NU PE CEA CE VI SE SPUNE CA TREBUIE SA O TRAITI.... SI FITI MAI BUNI SI MAI GENEROSI ....CA SUNTEM TOTI FIII LUI DUMNEZEU... ORICE FORMA O AVEA EL (CATOLICA, CRESTINA,BUDISTA,LAMAISTA...ETC.) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Sau panouri publicitare prin care sa sustina pe spatele copiilor ca homosexualitatea nu e o alegere ci innascuta? |
esti expert in pozitii... cunosti multe
deci tu esti ala care arata cu degetul, in loc sa incerci sa indrepti anomalii; anomalii pe care Dumnezeu le-a pedepsit crunt. Si voi vreti sa va sculte oamenii pe voi astia care sunteti propavaduitorii nefirescului si al anormalitatii? Ati dezertat din normalitate si impuneti lumii perversitatea.
P.S: dupa cate ai insirat aici, se pare ca le-ai trait toate cate le-ai insirat, dom profesor... Doamne cate mai cunosti din anomaliile trairii umane Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dvs. se pare ca va straduit sa va coborati sub ele sau ma rog, cel putin acesta este nivelul de la care judecati lumea, relatiile interumane, etc. Citat:
Ceea ce arata ca exista un complex pe care incearca sa si-l trateze. N-ar fi mai bine sa mearga la psiholog sau si mai bine la Biserica? La Biserica ar putea primi un pachet promotional: scapi de homosexualitate, scapi si de rusinea de a fi homosexual. Citat:
Eu as dona unul, doar sa stea in padure (la gratar, desigur) si nu pe strazi frizand ridicolul. Citat:
Ia si studiaza daca chiar esti pasionat de aspectele astea. Sexul in cadrul casatoriei intr-adevar poate nu e 100% reproductiv dar: 1. este SI reproductiv. 2. Este o relatie dintre barbat si femeie, cu binecuvantarea lui Dumnezeu. Nu poti spune acelasi lucru despre relatiile homosexuale. Citat:
Poate vroiai sa spui "este"? Sau "are preferinte homosexuale" mai corect? Sugestiile pentru "tratamentele" in cauza de unde sunt luate? Manual satisfacerii partenerului gay? Citat:
Cred ca ai uitat unde ai nimerit cand ai scos "argumentul" asta din manual. Citat:
Ce ar trebui sa facem? Citat:
Care este relevanta? Citat:
Citat:
Citat:
Pe cand tu crezi ca homosexualitatea nu este o alegere ci iti este impusa, deci nu traiesti de fapt viata care ti-ai dori-o ci cea care ti-a fost impusa de circumstante genetice si mai stiu eu ce minciuni crezi tu.. Asadar cine traieste o viata pe care a ales-o si cine una care i-a fost impusa (si se bucura de aceasta sclavie?). Citat:
|
Citat:
Chiar Dumnezeu Iisus Hristos zice ca unii barbati se nasc fara atractie fata de femei,"Că sunt fameni care s-au născut așa din pântecele mamei lor;sunt fameni pe care oamenii i-au făcut fameni, și sunt fameni care s-au făcut fameni pe ei înșiși, pentru împărăția cerurilor. Cine poate înțelege să înțeleagă.". Unii din acesti "fameni din pantecele maicii lor" ajung homosexuali de ce sa ii osandesti asa? In creatie dupa cadere au aparut anumite anomalii,homosexuali sunt niste oameni care sunt bolnavi. Sfantul Apostol Pavel zice de gravitatea acestui pacat ca fiind aceasi ca a masturbarii (malahiei) sau a furtului,sau a desfranarii cred ca se exagereaza un pic gravitatea acestui pacat. Vedeti citatul din Sfantul Apostol Pavel: "9. Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții, 10. Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu. " |
dar ce disectie ca la carte mi s-a facut pe text....bineinteles cu extragere din context astfel incat sa se poata distorsiona..... gen stirile de pe la toate televiziunile. Ultimul exemplu de acest fel fiind cel cu radioactivitatea din lapte datorata norului radioactiv de la Fukushima...ca de .... chiar daca era de 6 ori sub normal...au trebuit sa sublinieze radioactivitatea.
Asa revenind la oile noastre.... Unu la mana ...nu este manipulare a stiintei este un fapt verificabil si recunoscut. De unde rezulta ca nu este o apucatura sau iluzie sau eu stiu mai ce vedeti prin asta. Doi -----> relatiile familiale nu sunt o orgie(ce repede va fuge mintea la desfranare :P)... am aratat numai faptul ca este la fel verificabil..... si de femeia se trage din barbat... de unde rezulta ca totul exista in noi.(deja ma astept la o malformare a ce am scris la acest punct) Trei -----> Ai subliniat bine partea cu incercatul de a fi peste instincte desi eu nu cred ca este cineva peste ele. Ia sa nu bei apa cand iti este sete.... sa vedem in cat timp preiau instinctele fraiele....bine ca este un exemplu pueril dar incerc sa nu fiu dur... Patru-----> treaba cu buchetelul si rusinea .....hmmmm nu e crestinesc si cred ca o sa devin mai dur ... nu cred ca te-ar lasa cineva din biserica sa faci asta ...cat despre psiholog , se pare ca ai ajuns iar pe taramul bolii ....ceea ce nu este(la homosexualitate ma refer ca sa nu se inteleaga altceva). Cinci------> la partea cu gratarul se pare ca nu exista pe google sau in vreo carte un contratac si ai dat-o in bara. Cu romana nu sunt certat asa de rau ...dar ce sa faci daca nu gandesti in context mai larg .... ca de exemplu acel "veti " are semnificatie de "posibil sau nu" cu actiune ce urmeaza sa se produca in viitor. LA PARTEA DE SUGESTII PENTRU TRATAMENT NU ESTE LUAT DIN MANUALUL GAY. SUNT EXPERIMENTE FACUTE DE CATRE OAMENI DE STIINTA IDIOTI CARE LA FEL CREDEAU CA HOMOSEXUALISMUL ESTE O BOALA... SI CARE AU DAT-O CU STANGUL IN DREPTUL . Cat despre marii oameni din istorie despre care crezi ca au fost trecuti pe lista gay-lor imi pare rau dar asta este... acum sa nu arunci cartile de istorie sau mai rau... sa interzici copilului sa citeasca despre Iulius Caesar sau da Vinci , s.a. Cand vine vorba despre alegre aici o dai in bara pentru ca tu nu ai ales sa fii ortodox... ai ajuns ortodox pentru ca parintii tai sunt ortodoxi....la fel de bine puteau fi si catolici....de unde rezulta ca tu nu ai ales religia ci ea te-a ales pe tine... Intotdeauna o sa traiesc viata pe care o doresc pentru ca ea creeaza valori cu aplicabilitate in viitor.....nu pot fi un ascet. Mai spunea cineva ca le-am trait pe toate si le-am incercat pe toate. NU... nu le-am trait pe toate si nici nu le-am incercat.... si nici nu sunt homosexual dupa cum sigur cred ca sunt catalogat in urma a ceea ce am scris. La capitolul credinta sunteti niste incuiati pentru ca nu v-ati gandit la faptul ca Dumnezeu s-a prezentat diferit fiecarei culturi de-a lungul timpului... deoarece nu toti il vad la fel....ca sa nu mai spun ca aveti nevoie de o biserica astfel incat sa puteti sa credeti in El. Cand defapt El este cu tine oricand nu doar intr-un lacas anume amenajat(citeste manuscrisele de la Marea Moarta). In caz ca nu stiati sunt multe lucruri pe care le credeti crestinest dar care au fost transpuse de la paganism astfel incat sa se accepte religia mai usor..... mai acum 2000 de ani credeam in Zamolxe.Lucrul asta a fost bun pentru ca avand o religie pagana cu un singur zeu oamenii au acceptat mai usor tranzitia. Dumnezeu exista .... si voi vedeti doar o parte a lui. Cea aratata de catre o mana de oameni pentru restul populatiei. Asta ma duce cu gandul la catolici care desi sunt cam ca noi ei nu cred in diavol sau in posedari.... lucru care se bate cap in cap cu ce predica... la ortodoxi e mai flexibil dar la fel se spune sus si tare ca nu se fac exorcizari... nu de alta dar nu am auzit niciun paroh sa zica de cineva care face exorcizari.... Plus faptul ca si preotii pot vedea lucruri ce se pot intampla datorita harului si a lucrurilor pe care le invata. Mai sunt multe lucruri ce trebuiesc spuse dar ma rezum la atat momentan... astept retalieri |
legea junglei
Citat:
De obicei un leu nu-si va ucide proprii pui.Masculii care vin la putere,luand teritoriul altui mascul(dupa castigarea unei lupte)va ucide puii care sunt conceputi cu fostul mascul dominant-aceasta ca sa previna ca genele celuilalt mascul sa fie mostenite,si deasemeni va ucide puii si pt ca leoaica va intra in scurt timp in calduri(natura a facut ca acest lucru sa fie posibil,in cazul in care puii mor din diverse cauze,femela sa fie apta sa dea alte generatii,iar familia sa fie inlocuita).Masculii au invatat ca pot avea proprii lor mostenitori de gene daca ucid puii altor masculi rivali.Este oribil,insa aceasta este calea animalelor de a supravietui in salbaticie. De observat,ca leii ucid TOTI puii,indiferent de sex: pui femele si pui masculi laolalta... |
Citat:
Nu as avea probleme cu Biblia, pe care o vad ca o alegorie/metafora antica, daca n-ar fi atati crestini habotnici care s-o predice ad literam sau selectiv dar cu pretentia ca e 100% adevarata. Privita mai lejer, Biblia arata evolutia morala a unei comunitati dar unii se incapataneaza sa creada ca aceasta evolutie s-a oprit acu 2000 de ani cand exemplele pe care le-am dat erau considerate ok. Inteleg ca homosexualii erau priviti drept bolnavi acu' 2000 de ani cand bolile erau cauzate de pacate dar sunt totusi 2000 de ani de atunci, chiar daca mai bine de 1000 au apartinut religiei. Mi-ar fi placut sa intelegi ca exemplele date se leaga nu de vreun principiu moral, ci de procreere. Se cheama selectie naturala. Homosexualii nu-si perpetueaza genele, exceptie facand acei homosexuali care fortati de societate isi intemeiaza familii heterosexuale (poate ai vazut American Beauty). Ori noi vrem sa ne perpetuam genele chiar daca nu personal, iar homosexualii diminueaza sansele ca genele noastre sa treaca mai departe. Mai exista si componenta sociala. Cei care reusesc sa treaca peste prejudecati se pot concentra la lucrurile cu adevarat importante. In fine, sunt optimist sa cred ca pana la urma veti intelege ideile si nu va veti mai lega de amanunte mizerabile, chiar daca sunt preluate din Biblie. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Multă multă înțelegere
Bănuiesc că acești oameni au adunat multe frustrări în subconștient, au fost lipsiți de iubire, înțelegere, blândețe. Astfel ei se refugiază în revoltă. O mare faptă bună pentru ei ar fi ca atunci când îi vedem să nu le scuipăm în față, ci să-i tratăm ca pe niște oameni normali. Cum tratezi omul, așa îl ai, dacă-l iei de rău, îl vei avea rău, dacă-l iei de bun, îl vei avea bun.
|
Citat:
Asta este parerea mea,se poate si sa gresesc,nu stiu cum este de "partea cealalta"! |
Citat:
Daca urmariti cat de departe a mers propaganda homosexuala in unele tari, trebuie sa constanti, din pacate, ca activistii lor nu sunt doar homosexuali ci teroristi sociali. |
Citat:
Asadar homosexualitatea nu e boala, ci un viciu. Iar la un viciu poti avea si inclinatie, care vine de la parinti, stramosi, etc. , asa spune religia. Chiar si la alcoolici se spune ca mostenesc un fel de inclinatie (unii spun de gene). Cu cat un viciu e mai puternic, cu atat e mai mare dependenta de el. De exemplu dependenta de droguri, cel ce se drogheaza spune ca nu poate trai altfel. Dar asta nu inseama ca daca cineva e criminal nu se poate schimba. Ideea e sa evoluam, indiferent de mostenirea primita sau influentele din exterior. Un pedofil nu poate ramane asa, trebuie sa evolueze, sa invinga viciul daunator. El e obligat pentru ca devierea lui e considerata in afara legii. Chiar argmentatia homosexuala contrazice faptul ca un om asa se naste si nu are ce face. Ei spun ca in antichitate era ceva normal, stim ca in Grecia antica si in alte parti era practicata de o majoritate. Asadar in functie de cum era normal in societate se practica un pacat. La un moment dat si omorul era ceva obisnuit, dar astazi nu mai este. Deci nu e ceva ce nu poate face un om normal, ci este un viciu. Ce fac de fapt homosexualii, vor ca acest viciu sa devina ceva normal si poate vom ajunge la fel ca in Grecia antica, societatea sa-l considere un fapt normal, necesar pentru orice om normal. Dar in Grecia antica se practica si ceea ce azi se considera pedofilie (ucenicul era dat unui maestru, ucenicul avand varsta frageda). Asadar propaganda homosexuala este rau intentionata si foarte periculoasa, menita sa creasca numarul celor ce fac acest pacat, viciu. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
In Teologia ortodoxa crestina, Dumnezeu binecuvinteaza unirea deplina a sotilor (sufleteasca si trupeasca) in Sfanta Taina a Casatoriei. Dorinta sexuala fireasca a sotilor, urmare a iubirii reciproce dintre ei, nu este rea, asa ne-a facut Dumnezeu, insa ea trebuie implinita corespunzator in taina casatoriei. Daca dorinta sexuala ar fi rea, atunci si copii ar fi rai caci din ceva rau nu poate iesi ceva bun. Daca relatiile sexuale normale (firesti) in cadrul familiei ar fi rele, atunci Biserica ar recomanda numai "fecundari in vitro" sa scape famiile de "raul asta sexual". Daca dorinta sexuala ar fi rea, cum ar binecuvanta Dumnezeu unirea trupeasca a sotilor? Cu poate Dumnezeu sa binecuvinteze ceva rau? Scopul casatoriei este mantuirea sotilor, iar activiteatea sexuala normala in cadrul familiei face parte din unirea deplina a sotilor (sufleteasca si trupeasca) iar rodul acesti uniri depline in iubire sunt pruncii. Aceasta este teologia ortodoxa crestina (vezi Parintele Dumintru Staniloae). |
Citat:
2. Alegerea se face in fiecare zi, cu fiecare gest. Poate nu toate alegerile duc in aceeasi directie dar important este sa constientizezi asta si sa indrepti ceea ce este de indreptat. 3. Considerentele unei persoane care a cunoscut raul din toate posturile a preferat sa aleaga binele si nu orice bine ci expresia suprema a binelui. 4. Regretabil. |
Biserica condama pacatul si nu omul!
Pacatul este condamnat si nu omul. Omul pacatos si impatimit, se poate lepada de pacate cu ajutorul lui Dumnezeu fiind mantuit de Hristos Iisus.
Astfel, Biserica primeste cu batele dechise pe cei ce vor sa fie vindecati de catre Hristos de patimi si pacate. Homosexualii care vor sa aiba activitate sexuala normala, fireasca (adica cu un partener de sex opus, in taina casatoriei) sunt primiti cu toata dragostea in Biserica si ajutati atat de preoti cat si de crediciosi intru dragoste frateasca. De asemenea si pedofilii, zoofilii, necrofilii care vor sa se lepede de activitatile (si dorintele) lor sexuale nefiresti sunt bineveniti in Biserica lui Hristos, caci EL "nu voieste moartea pacatosului ci sa sa intoarca si sa fie viu". |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:20:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.