Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Sectiune dedicata profesorilor de religie (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5062)
-   -   Extemporal (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11713)

Florin-Ionut 03.01.2011 15:44:24

Extemporal

1. Cine este ctitorul Bisericii crestine?

andreicozia 03.01.2011 16:02:56

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 318944)

Sf. Ap. Pavel, cine altcineva?

Florin-Ionut 03.01.2011 16:04:28

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 318953)
Sf. Ap. Pavel, cine altcineva?

Mai incearca. Sa reformulez: cand a fost infiintata Biserica?

Mosh-Neagu 03.01.2011 16:14:33

- "Daramati acest templu si-l voi ridica in trei zile"
- " Beti dintru acestea, toti. Acesta este sangele meu, a legii cele noi, care pentru voi si pentru multi se varsa spre iertarea pacatelor."

camy_d 03.01.2011 16:15:22

Citat:

Iisus Hristos.

Melissa 03.01.2011 16:15:34

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 318954)

Eu zic sa ne dai 3 variante daca tot crezi ca tu stii raspunsul corect si vrei sa ne tii in suspans!! :-)

caty_deea 03.01.2011 16:24:14

Citat:

Mantuitorul la Cina cea de Taina?

camy_d 03.01.2011 16:29:05

Zi odată, nu ne mai ține în suspans, sunt mai multe pietre de temelie a Bisericii, vreau și eu să știu la care te referi.

Melissa 03.01.2011 16:31:34

Potrivit Cuvântului lui Dumnezeu există doar o singură Biserică Creștină care este alcătuită din cei răscumpărați prin sângele Domnului IIsus Hristos. Această Biserică a luat naștere când s-a pogorât Duhul Sfânt în Ziua Cincizecimii, la 10 zile după înălțarea Domnului Iisus Hristos. Evenimentul este relatat în capitolul 2 al cărții Faptele Apostolilor.

Varianta ta, Florin-Ionut?

camy_d 03.01.2011 16:35:50

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 318965)
Potrivit Cuvântului lui Dumnezeu există doar o singură Biserică Creștină care este alcătuită din cei răscumpărați prin sângele Domnului IIsus Hristos. Această Biserică a luat naștere când s-a pogorât Duhul Sfânt în Ziua Cincizecimii, la 10 zile după înălțarea Domnului Iisus Hristos. Evenimentul este relatat în capitolul 2 al cărții Faptele Apostolilor.

Asta-i una din pietrele de temelie a Creștinismului, mai sunt mărturisirea lui Petru că Iisus este Fiul lui Dumnezeu (prima piatră de temelie, după cum zice Scriptura), jertfa pe cruce, acum vreau să știu ce vrea să zica Florin-Ionuț.

Marius22 03.01.2011 16:39:41

Hristos este ctitor al Bisericii cat si parte a Bisericii sau "piatra cea din capul unghiului". Cu alte cuvinte, Biserica este rodul jertfei lui Hristos.

Este greu de precizat un moment anume cu privire la intemeierea Bisericii. Mai degraba putem distinge etape succesive in desavarsire sa in istorie. Astfel, putem spune ca Dumnezeu a intemeiat Biserica, ca pe o realitate dinamica, odata cu crearea fiintelor netrupesti si a celor trupesti, chemate la existenta pentru comuniunea cu Sine.

In Vechiul Testamnent, Biserica a fost reprezentata de "poporul ales" in relatie cu care Dumnezeu isi descopera voia si planurile Sale cu privire la om si lume.

Hristos insa este Cel care prin jertfa Sa de pe Cruce si Inviere articuleaza Biserica cu realitatea Imparatiei Cerurilor.
Prin Pogorarea Sfantului Duh, Biserica Vechiului Testament devine Biserica Crestina, chemand la sine toate neamurile, nu doar un popor anume.

Biserica strabate acum valurile istoriei, asemenea unei corabii, spre eshaton, ultimul "prag" intru desavarsire.

Florin-Ionut 03.01.2011 16:43:00

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 318965)

Corect, Biserica a fost infiintata la Cincizecime. :41: Deci cine este ctitorul ei? :7:

Melissa 03.01.2011 16:44:29

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 318972)
Corect, Biserica a fost infiintata la Cincizecime. :41: Deci cine este ctitorul ei? :7:

Daca raspund imi dai doi de 10???:-)
Duhul Sfant!

andreicozia 03.01.2011 16:52:49

Evreul Sfintul Petru?

MariS_ 03.01.2011 16:57:35

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 318973)
Duhul Sfant!

Melissa, ai 3 de zece!
Sfanta Treime e ctitorul, pentru ca toate lucrarile dumnezeiesti sunt
lucrari ale Celor Trei Persoane. In cazul de fata, Duhul Sfant a fost
trimis de Fiul de la Tatal. Niciuna dintre Persoane nu lucreaza singura,
ci este o conlucrare a Celor Trei Persoane din Sfanta Treime.
Har, smerenie si jertfa de sine.

Florin-Ionut 03.01.2011 17:02:29

Citat:

Duhul Sfant!

Bravo! :41:

Asteptam si alte intrebari interesante si instructive din partea voastra. Daca nu aveti, vin eu cu alt test-fulger. :)

mihaila_alin 03.01.2011 17:06:25

DL.IIsus a spus:

Petre,tu esti piatra pe care voi zidii biserica mea,ce nici portile iadului nu o vor birui pe dinsa.Cred ca acolo a incoltit si la cinciecime[pentecosti]sa desavirsit lucrarea.

sa luam aminte pace tuturor.si Duhului Tau.

hanico 03.01.2011 18:38:20

Citat:

Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul - Domnul nostru Iisus Hristos!

hanico 03.01.2011 18:42:25

Citat:

Biserica a fost infiintata la Cinzecime - la Pogorirea Duhului Sfant!
Fara lucrarea Duhului Sfant in biserica nu se poate face nimic. Toate Tainele Bisericii au in sprijinul activitatii preotesti si invocarea Duhului Sfant. De aceea prima rugaciune spusa la orice slujba este rugaciunea catre Duhului Sfant:
,,Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului ...,,

sophia 03.01.2011 19:53:02

Mai vrem!

Imi place ideea asta cu extemporalul, cu teste de verificare a cunostiintelor de natura religioasa.
Totusi cu raspunsul la intrebarea de mai sus nu sunt pe deplin multumita.
La care biserica faceti voi referire?
Banuiesc eu ca la credinta crestina. Si aia este usor de spus.
Si ce are Sf.Pavel sau Petru cu asta?
Sf.Treime, prin Iisus au adus legea noua.

Ma asteptam sa aflu ceva legat de primul preot, de prima organizare bisericeasca, de prima constructie de biserica.

Ia sa vedem pe astea le stie cineva? Deci inceputurile institutiei si cladirii bisericii.

Florin-Ionut 03.01.2011 21:47:05

2. Una mai usoara...

Cine este capul Bisericii?

Melissa 03.01.2011 22:00:20

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 319040)
Cine este capul Bisericii?

Hristos...
desi unii zic ca-i PAPA..:-)

Fani71 03.01.2011 22:03:22

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 319042)
Hristos...

Nici catolicii nu zic ca-i papa, ci tot Hristos, ca si noi.
Ei zic insa ca papa este vicarul lui Hristos. Pentru noi insa, fiecare episcop este vicarul lui Hristos.

andreicozia 03.01.2011 22:05:48

Citat:

Duhul Sfant!

Ce frumos ar fi fost sa se mai repete VIZIBIL macar o data la 100 de ani pogorirea DUhului Sfint peste patriarhi macar ca sa fie prezenta si presa, televiziunile, pentru intarirea credintei tuturor si intru lepadarea ereziilor.

Inca o ramificare a extemporalului, daca nu e cu suparare pentru domn profesor:

Daca Duhul s-a pogorit peste toti formind o biserica noua, de ce oare numai doi-poate trei Apostoli au promovat-o restul alegind sa ramina in Ierusalim cu neamurile lor si unde nu s-a ales nimic de crestinism? Oare au primit mesaje diferite de la Duhul Sfint
Pavel creatorul crestinismului pe hirtie nici nu a fost ACOLO la Pogorirea S.D., iar Petru nici nu a pus piciorul in Roma.

Stiu ca ni se cere sa ne insusim absolut totul PAPAGALICESTE ca la scoala primara( fara sa gindim sau doamne fereste sa intrebi ceva), insa nu toata lumea poate sa creada orbeste.

Interesant este ca la noi chiar si in scoala este instaurata aceasta teroare tacita, clar venita din religie, unde toti de pe bancile scolii sunt dresati sa se uite URIT la cei care INTREABA, ca sa nu mai vorbim de profesori care pe vremuri te si urecheau

Florin-Ionut 03.01.2011 22:15:02

3. Alta usoara:

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 319042)
Hristos...

Asa este, stim cu totii. Dar cine/ce este Trupul Sau, atunci - Trupul cu care ne impartasim la Liturghie?

andreicozia 03.01.2011 22:19:16

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 319050)
Asa este, stim cu totii. Dar cine/ce este Trupul Sau, atunci - Trupul cu care ne impartasim la Liturghie?

aaaaaaaaaaa, piinea care a frint-o la ultima cina?

Scotsman 03.01.2011 22:46:02

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 319044)
Ce frumos ar fi fost sa se mai repete VIZIBIL macar o data la 100 de ani pogorirea DUhului Sfint peste patriarhi macar ca sa fie prezenta si presa, televiziunile, pentru intarirea credintei tuturor si intru lepadarea ereziilor.

Recunosc:este ceea mai originala idee pe care am auzit-o.Cozia esti pur si simplu surprinzator: o programare a pogorarii Sfantului Duh dar nu oricum ci in prezenta jurnalistilor si a televiziunilor.Baietii cu ,,Jesus Christ Superstar"au fost niste bieti naivi.Am o singura intrebare,sper sa nu fie retorica:ce te face sa crezi ca acesta pogorire va fi vizibila la modul unei transmisii televizate(sper ca nu iti doresti si interviuri cu Sfantul Duh)?

Sa inteleg(corecteaza-ma unde gresesc) ca in viziunea ta ar fi cam asa: patriarhii anunta din timp,banuiesc ca inspirati divin,la ce ora si in ce zi ii va vizita Duhul Sfant.Mass-media se repede,Duhul Sfant se pogoara(nu cumva sa intarzie ca sa intre si reclamele in pauza de publicitate eventual),se intimpla ceva(apropo:ce se intimpla?)iar cei prezenti,cu telecomanda,in fata televizoarelor spun:

,,Yep,am vazut transmisia in direct de astazi a pogorarii Duhului Sfant.Acum cred.Cine nu crede maine in reluare de la 8 dimineata".O sa traduc opinia ta in engleza si o voi populariza pe toate forumurile protestante pe care le stiu.Este incredibila,the play of the day.Am crezut ca nu mai ma surprinde nimic.

andreicozia 03.01.2011 22:55:34

Citat:

În prealabil postat de Scotsman (Post 319069)
Recunosc:este ceea mai originala idee pe care am auzit-o.Cozia esti pur si simplu surprinzator: o programare a pogorarii Sfantului Duh dar nu oricum ci in prezenta jurnalistilor si a televiziunilor.Baietii cu ,,Jesus Christ Superstar"au fost niste bieti naivi.Am o singura intrebare,sper sa nu fie retorica:ce te face sa crezi ca acesta pogorire va fi vizibila la modul unei transmisii televizate(sper ca nu iti doresti si interviuri cu Sfantul Duh)?

Sa inteleg(corecteaza-ma unde gresesc) ca in viziunea ta ar fi cam asa: patriarhii anunta din timp,banuiesc ca inspirati divin,la ce ora si in ce zi ii va vizita Duhul Sfant.Mass-media se repede,Duhul Sfant se pogoara(nu cumva sa intarzie ca sa intre si reclamele in pauza de publicitate eventual),se intimpla ceva(apropo:ce se intimpla?)iar cei prezenti,cu telecomanda,in fata televizoarelor spun:

,,Yep,am vazut transmisia in direct de astazi a pogorarii Duhului Sfant.Acum cred.Cine nu crede maine in reluare de la 8 dimineata".O sa traduc opinia ta in engleza si o voi populariza pe toate forumurile protestante pe care le stiu.Este incredibila,the play of the day.Am crezut ca nu mai ma surprinde nimic.

Patriarhii nu trebuie sa anunte, ci doar sa se intruneasca in Sinoade asa cum o face Vaticanul cind declara "Habemus Papa" De ce la nici un sinod ecumenic nu a izbucnit acel vint naprasnic care sa fi maturat totul in sala celor intruniti la 50cime?

Nu este normal ca Duhul Sfint sa apara ca la 50cime si totul sa fie legit!
De ce oare totul se face hush-hush, pe dupa perdele si usi zavorite( incepind cu izraelitii)?
De ce este Dumnezeu asa de sfios? ...intreb si eu din nou ca nestiutorul Toma?

Scotsman 03.01.2011 23:03:05

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 319074)
Patriarhii nu trebuie sa anunte, ci doar sa se intruneasca in Sinoade asa cum o face Vaticanul cind declara "Habemus Papa" De ce la nici un sinod ecumenic nu a izbucnit acel vint naprasnic care sa fi maturat totul in sala celor intruniti la 50cime?

Nu este normal ca Duhul Sfint sa apara ca la 50cime si totul sa fie legit!
De ce oare totul se face hush-hush, pe dupa perdele si usi zavorite( incepind cu izraelitii)?
De ce este Dumnezeu asa de sfios? ...intreb si eu din nou ca nestiutorul Toma?

Andrei,vezi ca despre Toma nu se spune ca ar fi si atins ranile.Chestie de nuanta cat un graunte de mustar al Credintei.Un sinod ecumenic spulberat de un vant naprasnic :)))Foarte tare frate,foarte tare.Problema este ca in Faptele Apostolilor 2:2 se spune ,,s-a făcut un vuiet, ca de suflare de vânt" nu taifunu Catrina care ii matura pe apostoli:))))

Hush-hush?!:)))Cel de Sus este sfios?!:)))Omule,spre sa cunosti un avocat bun si nu ma refer la unul care sa te ajute pe lumea asta.PS:dupa faza cu ,,vantu naprasnic" Apostolul Petru citeza din Ioil si Psalmi ca sa le explice..dar deja cred ca vorbesc fara sens.Bafta si toate cele bune:))

andreicozia 03.01.2011 23:11:02

Citat:

În prealabil postat de Scotsman (Post 319075)
Faptele Apostolilor 2:2[/b] se spune ,,s-a făcut un vuiet, ca de suflare de vânt" nu taifunu Catrina care ii matura pe apostoli:))))

:))

Bine fie ca tine... DOAR vuiet, insa din moment ce exista o succesiune Apostolica si toti Patriarhii sunt LA FEL ca si APOSTOLII de ce nu vine Duhul Sfint peste ei pentru confirmarea celor spuse de unii si altii?(ca doar sunt spuse de oameni nu de Dumnezeu, deci avem dreptul sa ne indoim de cele afirmate, ca doar traim intr-o lume vecina cu Iadul, adica o lume de mincinosi si manipulatori

Stii expresia aceea ADEVARATA:

Nu exista nimeni FARA DE PACAT, adica NEMINCINOS

Toata lumea fara exceptie, este un lucru clar in Teologie!

Scotsman 03.01.2011 23:14:54

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 319079)
Bine fie ca tine... DOAR vuiet, insa din moment ce exista o succesiune Apostolica si toti Patriarhii sunt LA FEL ca si APOSTOLII de ce nu vine Duhul Sfint peste ei pentru confirmarea celor spuse de unii si altii?(ca doar sunt spuse de oameni nu de Dumnezeu, deci avem dreptul sa ne indoim de cele afirmate, ca doar traim intr-o lume vecina cu Iadul, adica o lume de mincinosi si manipulatori

Serios vorbind,aici cred ca un ortodox sau catolic te pot lamuri mai bine cu privire la succesiunea apostolica.Eu fac parte din categoria careia i se reproseaza ca nu beneficiaza de asa ceva asa ca..intrebarea este buna dar ,,ghiseul"nu este cel potrivit(asa se zice).Insa sunt de acord la faza cu ,, lume vecina cu Iadul, adica o lume de mincinosi si manipulatori"

Update:la faza cu ,,nimeni fara de pacat"spectrul de intelegere este mai larg decat stricta raportare la falsificarea realitatii.Pentru detalii vezi Efeseni 2:1-3.Oricum,s-ar putea sa fim mai aproape decat credem de a vedea inceputul sfarsitului(se cam scurge nisipul timpului din clepsidra discutiilor sterile):ipoteza>Vulcanul Campi Flegrei se trezeste.O intrebare imi vine in cap(ca sa nu fiu offtopic fata de topic):care au fost cuvintele Mantuitorului cand a inceput sa propovaduiasca?

Melissa 04.01.2011 12:03:28

Iti explic asa mai ardeleneste cum vad eu situatia:-)

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 319044)

Stiu ca ni se cere sa ne insusim absolut totul PAPAGALICESTE ca la scoala primara( fara sa gindim sau doamne fereste sa intrebi ceva), insa nu toata lumea poate sa creada orbeste.

Tu te-ai indragostit vreodata Andrei? Ai spus cuiva asta? Siiiiii,te-a crezut papagaliceste doar ca ai spus tu??? Uite eu nu te cred asa papagaliceste! Vreau sa imi demonstrezi!Vreau sa te mai indragostesti o data VIZIBIL si vreau sa fie prezenta si presa,televiziunile pentru intarirea credintei tuturor in DRAGOSTE si sa observ si eu si toata lumea, CUM ARATA dragostea asta ,cum isi face aparitia IN SUFLETUL TAU!!!

Se poate una ca asta?Suna ciudat sau nu???:-)
Cam asta ai vrea si tu sa vezi cu Duhul Sfant! :-)

Florin-Ionut 04.01.2011 12:58:25

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 319050)

Da, uite-asa un alt topic deturnat de polemici care-si au locul in alta parte.

Deci, stie cineva sa raspunda la intrebarea de mai sus sau nu?

Melissa 04.01.2011 14:34:07

uuupssss!!!

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 319175)
Da, uite-asa un alt topic deturnat de polemici care-si au locul in alta parte.

Deci, stie cineva sa raspunda la intrebarea de mai sus sau nu?

Tu chiar te crezi la catedra,Florin-Ionut?:-)
Se ies pe coridor sa discut cu Andrei?:-)
Si tonul pe care l-ai folosit pentru intrebare, denota ca azi ne si dai cate un 2 daca nu raspundem corect!!!

camy_d 04.01.2011 14:36:51

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 318972)

Îmi pare rău, Florin, dar temelia Bisericii este Iisus Hristos.

11. Căci nimeni nu poate pune altă temelie, decât cea pusă, care este Iisus Hristos.

15. Și le-a zis: Dar voi cine ziceți că sunt?
16. Răspunzând Simon Petru a zis: Tu ești Hristosul, Fiul lui Dumnezeu Celui viu.
17. Iar Iisus, răspunzând, i-a zis: Fericit ești Simone, fiul lui Iona, că nu trup și sânge ți-au descoperit ție aceasta, ci Tatăl Meu, Cel din ceruri.
18. Și Eu îți zic ție, că tu ești Petru și pe această piatră voi zidi Biserica Mea și porțile iadului nu o vor birui.

Melissa 04.01.2011 14:40:31

Ca sa concluzionez mai clar:

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 319159)

Pastrand proportiile desigur, dragostea nu se vede cu ochiul liber, dar SE SIMTE si se observa CONSECINTELE ei...asa si cu Duhul Sfant!

Cred ca ai inteles ce am vrut sa spun Andrei:-)
...si gata cu povestile in ora, ca il suparam pe profu`...:-)

andreicozia 04.01.2011 15:22:16

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 319159)
Tu te-ai indragostit vreodata Andrei? Ai spus cuiva asta? Siiiiii,te-a crezut papagaliceste doar ca ai spus tu??? Uite eu nu te cred asa papagaliceste! Vreau sa imi demonstrezi!Vreau sa te mai indragostesti o data VIZIBIL si vreau sa fie prezenta si presa,televiziunile pentru intarirea credintei tuturor in DRAGOSTE si sa observ si eu si toata lumea, CUM ARATA dragostea asta ,cum isi face aparitia IN SUFLETUL TAU!!!

Se poate una ca asta?Suna ciudat sau nu???:-)

Nu, Melissa, nu suna ciudat. Paralela facuta de tine este foarte potrivita, insa iti scapa citeva elemente esentiale care NU LIPSESC intre doi indragostiti cu adevarat.
1. In functie de personalitatea ta, Re-afirmi dragostea catre celalalt, cit mai des posibil, prin mici actiuni si gesturi REALE, mai ales gesturi.
2. Iubitul/iubita nu dispare in neant pentru vre-o 2000 de ani. Stii vorba aceea din popor...Ochii care nu se vad se uita!
3. Ca urmare iubitul este ACOLO prezent, VIZIBIL,in carne si oase pentru a-ti acorda ajutor cind ti-e rau fara el/ea.
4. Mingiierea iubitului/iubitei este reala NU IMAGINARA, sau inchipuita. Mai ales stii la ce duce dragostea inchipuita, ..la tot felul de obsesii, daca nu mai rau! deci in loc de sanatate psihica, la depresie si aberatii.

Melissa 04.01.2011 15:52:01

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 319246)
Nu, Melissa, nu suna ciudat. Paralela facuta de tine este foarte potrivita, insa iti scapa citeva elemente esentiale care NU LIPSESC intre doi indragostiti cu adevarat.
1. In functie de personalitatea ta, Re-afirmi dragostea catre celalalt, cit mai des posibil, prin mici actiuni si gesturi REALE, mai ales gesturi.
2. Iubitul/iubita nu dispare in neant pentru vre-o 2000 de ani. Stii vorba aceea din popor...Ochii care nu se vad se uita!
3. Ca urmare iubitul este ACOLO prezent, VIZIBIL,in carne si oase pentru a-ti acorda ajutor cind ti-e rau fara el/ea.
4. Mingiierea iubitului/iubitei este reala NU IMAGINARA, sau inchipuita. Mai ales stii la ce duce dragostea inchipuita, ..la tot felul de obsesii, daca nu mai rau! deci in loc de sanatate psihica, la depresie si aberatii.

Inteleg ce spui si iti cunosc punctele de vedere mai pragmaticule:-)
Doar ca eu am vorbit exclusiv de Duhul Sfant care fiind un DUH,nu are consistenta materiala.Deci NU se poate vedea cu ochiul liber.(doar atunci cand apare Voit in chip de porumbel de exemplu).De asemenea, dragostea este ceva imaterial, nu se poate vedea cu ochiul liber.Nu ma refeream la iubiti, ci la iubirea care-i leaga.Ai perfecta dreptate in ce spui despre iubiti, dar IUBIREA care ii lega,tot nu se vede..VIZIBIL E DOAR IUBITUIL,NU SI IUBIREA! Ea se face simtita doar..:-)

andreicozia 04.01.2011 15:59:28

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 319264)
Inteleg ce spui si iti cunosc punctele de vedere mai pragmaticule:-)
Doar ca eu am vorbit exclusiv de Duhul Sfant care fiind un DUH,nu are consistenta materiala.Deci NU se poate vedea cu ochiul liber.(doar atunci cand apare Voit in chip de porumbel de exemplu).De asemenea, dragostea este ceva imaterial, nu se poate vedea cu ochiul liber.Nu ma refeream la iubiti, ci la iubirea care-i leaga.Ai perfecta dreptate in ce spui despre iubiti, dar IUBIREA care ii lega,tot nu se vede..VIZIBIL E DOAR IUBITUIL,NU SI IUBIREA! Ea se face simtita doar..:-)

Asa este Melissa, absolut de acord cu tine, dragostea nu se vede, insa in cazul expus de mine, ea este alimentata de ceva real, la care ai participat TU nu altcineva ( Aici este cheia intelegerii)

Oare cum ai putea tu sa te indragostesti de cineva de care doar ai auzit de pe la vecini?
Poate doar sa-ti placa cineva din povesti, dar sa-l iubesti, nu prea cred.

Melissa 04.01.2011 16:16:42

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 319268)
Asa este Melissa, absolut de acord cu tine, dragostea nu se vede, insa in cazul expus de mine, ea este alimentata de ceva real, la care ai participat TU nu altcineva ( Aici este cheia intelegerii)

Oare cum ai putea tu sa te indragostesti de cineva de care doar ai auzit de pe la vecini?
Poate doar sa-ti placa cineva din povesti, dar sa-l iubesti, nu prea cred.

Nu pot incheia decat cu o gluma: daca avea Basescu determinarea ta, ne convingea deja pe toti, CA TRAIM BINE! :-))
Desi unii pot specula, eu chiar te laudam acum:-)

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:36:12.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.