Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Rugaminte (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11575)

Rodica50 19.12.2010 21:03:21

Rugaminte

Acum , in aceste momente , Iubita mea Mama a trecut la cele vesnice. Numele ei este Maria. Va rog sa-mi fiti alaturi si s-o pomeniti in rugaciunile voastre. Va multumesc. Dumnezeu s-o ierte. A fost cea mai buna Mama din lume.

daniil96 19.12.2010 21:23:32

Dumnezeu sa o odihneasca!

mirelat 19.12.2010 21:25:06

Citat:

Īn prealabil postat de Rodica50 (Post 314708)
A fost cea mai buna Mama din lume.

Dumnezeu s-o ierte, Rodica.
Am spus si eu o rugaciune pentru sufletul mamei tale Maria. :53:
S-o odihneasca Dumnezeu in loc linistit, in loc cu verdeata, unde nu este durere, nici suferinta, nici suspin. Amin!

Mirela0110 19.12.2010 21:25:56

:( Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca.

oricine cred ca sufera cand isi pierde mama. stiu cum e sa iti pierzi mama. eu nu am avut o relatie stransa cu ea si ne vedeam foarte rar (si cand ne vedeam ne certam rau de tot :P), am fost crescuta de bunica. dar chiar si asa , durerea pierderii de mama tot exista si e mare, si mi-e foarte dor de ea. apoi cineva care are o relatie stransa cu mama sa indiferent ce varsta ar avea, e o durere si mai mare. bunica mea are 77 de ani si nu stiu ce m-as face fara ea, este spirijinul meu psihic si moral si sentimental.

sa ne dea Dumnezeu sanatate la toata lumea si sa ne ierte de pacate.

T E O L O G U L 19.12.2010 21:26:38

Dreptul Judecator sa o ierte!

cristiboss56 19.12.2010 21:31:34

Citat:

Acum , in aceste momente , Iubita mea Mama a trecut la cele vesnice. Numele ei este Maria. Va rog sa-mi fiti alaturi si s-o pomeniti in rugaciunile voastre. Va multumesc. Dumnezeu s-o ierte. A fost cea mai buna Mama din lume.

Dumnezeu s-o ierte si odihneasca in lumea celor drepti pe Maria ! +

George.m 19.12.2010 21:31:40

Dumnezeu sa o odihneasca!

iustin10 19.12.2010 21:47:20

Doamne indura-te de sufletul roabei tale Maria,si de suferinta celor ramasi aici pe pamant.
Sa ii faci toate cele randuite Rodica !

costel 19.12.2010 21:57:50

Dumnezeu sa o ierte. Sa-i daruiasca Dumnezeu bucurie vesnica, iar voua putere spre pomenire.

cristian67 19.12.2010 22:02:49

Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca intru IMPARATIA LUI

Bunule Doamne,aminteste-Ti de roaba Ta Maria si iarta-i ei greselile pe care le-a facut in timpul vietii ei,pentru ca nimeni nu e fara de pacat in afara de Tine,care ai puterea sa dai pace celor plecati dintre cei vii,Prin Dumnezeiasca Ta intelepciune si dragoste de oameni,Tu binecuvantezi si dai fiecaruia ceea ce are nevoie.Mantuitorule,odihneste sufletul roabei Tale Maria care si-a pus nadejdea in Tine Atotputernicule.In mijlocul sfintilor,IISUSE HRISTOASE,odihneste sufletul roabei Tale Maria,acolo unde nu este durere,nici intristare,ci viata fara de moarte.Amin!

dana-v 19.12.2010 22:04:17

Dumnezeu sa-o ierte.

icamilin 19.12.2010 22:30:37

Dumnezeu s-o ierte!

Sincere condoleante draga Rodica!
Bunul Dumnezeu s-o ierte si s-o aseze pe Maria, mama ta, in randul celor drepti iar pe tine sa te mangaie, sa poti suporta despartirea. Ne marcheaza cand aflam de cineva ca pierde pe cineva drag dar doare foarte tare cand cel care ne paraseste este chiar ruda de sange.
Mi-e dor de mama mea draga care ne-a parasit acum 12 ani. Maine tatal meu implineste 92 de ani, este foarte bolnav, zilele ii sunt numarate dar ne vom aduna toti fratii sa-i serbam ultima aniversare. Faca-se voia lui Dumnezeu!

Scotsman 19.12.2010 22:34:33

Sincere condoleante doamna.Cel de Sus sa o odihneasca-n pace pe mama dumneavostra.

laurschepsis 19.12.2010 23:27:35

Dumnezeu s-o ierte pe Maria, draga ta mama si s-o odihneasca-n pace.

Doamne-ajuta-i pe toti cei care o indragesc pe Maria sa nu o uite nicicand si s-o iubeasca in tot restul zilelor lor aici ca si cand Maria nu ar fi trecut pragul catre Tine.

delia31 19.12.2010 23:52:03

+ Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in loc luminat, in loc de odihna, in loc cu verdeata, unde nu este durere, nici intristare, nici suspin, ci viata fara de sfarsit, unde cercetarea Fetei Lui veseleste pe toti sfintii cei din veac.

Cela ce prin adancul intelepciunii, cu iubirea de oameni toate le chivernisesti, si ceea ce este de folos tuturor le daruiesti; Unule Iubitorule de oameni, fa odihna Doamne, sufletului adormitei roabei Tale Maria, ca spre Tine nadejdea si-a pus, spre Facatorul si Ziditorul si Dumnezeul nostru. +

VladCat 20.12.2010 00:51:22

Doamne odihneste-o pe roaba ta Maria alaturi de Tine impreuna cu sfintii care din veac au bine placut tie. Amin!

anna21 20.12.2010 01:10:35

Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca.

Miha-anca 20.12.2010 01:30:59

Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca pe cea care a fost Maria.
Condoleante, draga Rodica.

mirceamoraru 20.12.2010 01:47:59

Dumnezeu e Milostiv!

Pentru rugaciunile Preasfintei Maicii Tale si ale tuturor Sfintilor Parintilor nostri, Doamne ,IiSUSE HRISTOASE ,MILUIESTE DOAMNE, MILUIESTE pe roaba Ta Maria!
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca asa cum stie El sa faca noua pacatosilor ,obositi de viata asta plina de moarte si desertaciune..probabil ca acum e la vami asa ca nu ar strica urmatoarele 3 zile sa mai zicem macar cate un Doamne miluieste si rugaciunile astea le vom gasi si noi acolo cand ne va veni randul nostru.. Care se apropie cu fiecare secunda care trece..
Doamne! Asculta Doamne rugaciunea mea pentru acest suflet, rogu-te! Asculta-ma in ceasul de acum ca ma cutremur gandind la taina mortii ce ne sta inainte! Fa sa treaca acest suflet pe drumul catre Tine nestingherit Doamne, NADEJDEA noastra, de duhurile cele din vazduh, ajuta-i Doamne dupa mare mila Ta cunoscatorule de inimi,Doamne ! DUMNEZEUL NOSTRU! Ca fapturile Tale suntem Doamne si Tu singur Doamne cunosti zbuciumul nostru, durerea noastra, suspinele noastre si stii Doamne cat de neputinciosi suntem in a lucra cele bune.. Cu desavarsire neputinciosi.. Asadar nu lasa Doamne pe vrajmasul sa se bucure de acest suflet ca faptura ta este si pentru Tine Doamne, ca sa ne bucuram de Tine si sa vedem slava Ta ne-ai adus la existenta! Goneste Doamne din calea ei tot ce este necurat , TOT! Si o primeste in imparataia Ta cea vesnica acolo unde Sfintii toti si Ingerii si Maicuta Ta Doamne cea Preasfanta, impreuna se bucura si te slavesc pe Tine Treimea cea de o fiinta si nedespartita, Tatal, Fiul si Duhul Sfant ,Amin!
Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si pururea fecioara MARIE, acopera cu acoperamantul tau MARIE Maica Lui Dumnezeu pe roaba ta Maria care a trecut acum la cele vesnice ,iesi in intampinarea ei Maicuta Sfanta ,nu pregeta ca tu esti nadejdea celor fara de nadejde si ajutatoarea celor neajutorati si cand are mai mare nevoie Maicuta de tine omul decat in ceasul mortii sale? Asadar ajuta acum si pe Maria asa cum ai ajutat Maicuta pe atatia , ca tu esti STAPANA sufletelor noastre si toate le poti cate le voiesti! pentru aceasta strigam acum Preasfanta Maicuta mantuieste pe roaba ta Maria ! Amin!
Doamne miluieste! Doamne miluieste! Doamne miluieste!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh si acum si pururea si-n vecii vecilor, Amin!

Hartford 20.12.2010 03:55:06

Condoleante draga mea Rodica,Dumnezeu s-o ierte, vesnica ei pomenire.

dobrin7m 20.12.2010 09:55:33

Dumnezeu s-o ierte.
Condoleante Rodica
Sufletul tau e incercat acum, sunt clipe grele pentru tine, iti trimit din suflet o imbarbatare sincera ca e tare greu sa pierzi unul dintre parinti. Atunci cand realizezi ca nu mai e acolo unde o stiai, ca nu mai poti alerga la ea sa ii spui orice necaz ai tu, ca nu mai o privesti niciodata bucurandu-te ca traieste, atunci este intradevar foarte greu.

dobrin7m 20.12.2010 10:02:23

Dumnezeu s-o ierte.
Condoleante Rodica. Acum cand sufletul tau este greu incercat iti trimit din suflet o imbarbatare sincera pentru ca pierderea unui parinte este durere mare. Atunci cand stii ca nu mai e acolo sa poti alerga oricand sa ii spui necazul sau bucuriile tale, ca nu mai poti sa o vezi niciodata , cand stii ca nu mai e aici pe acest pamant alaturi de tine atunci iti e foarte greu.
Rodica fii tare.

Adriana Cluj 20.12.2010 10:12:15

Citat:

Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!

mihaila_alin 20.12.2010 11:18:46

Domnului sa ne rugam:

Doamne Dumnezeul nostru,Tie ne rugam pentru pacea,lasarea si iertarea gresalelor celei ce intru fericita adormire sa mutat de la noi, pe roaba ta Maria si o salasluieste pe dinsa in corturile dreptilor cele vesnice, ca Tu singur esti fara de moarte,si iarta-i ei gresalile cele de voie si cele far-de voie,indeparteaza de la ea toata durerea,intristarea si suspinul si daca ti-a gresit cu ceva in viata aceasta iart-o Doamne dupa marea milostivire a ta.iar pe cei ramasi Doamne Dumnezeul nostru si Maica Domnului ii miluieste si ii intareste pe dinsii int-ru nadejdea ta cea mare.Amin.

Cu citva ani in urma in aceasta perioada, fratele meu mai mare a trecut, in tinerete la cele vesnice.
Bunul Dumnezeu si Mica Domnului sa il ierte si sa-l odihneasca pe el in veci.Amin

IOLANDA 20.12.2010 11:30:38

Stiu ce e in sufletul tau in aceste momente grele.....am trecut prin ele acum 9 ani ,cind m-a parasit ,mama mea cea draga.....inca mi-e foarte dor de ea....vorbesc cu ea in necazuri si in bucurii si paradoxal.....simt ajutorul ei.....vine de undeva....sa-ti de-a Bunul Dumnezeu sa treci cu sufletul linistit ,aceasta grea incercare...iar mamei tale dragi...sa-i ajute Bunul Dumnezeu,sa treaca cu bine vamile...si sa fie primita in imparatia celor drepti.Dumnezeu sa o ierte....Amin.....

NECTARIE 20.12.2010 15:10:26

Da, Doamne, sufletului robului Tau-MARIA- iertare pacatelor cate ca un om, cu stiinta sau fara stiinta, a savarsit in aceasta viata si-o asaza pe ea in cortul dreptilor si sfintilor care din veac au placut Tie,- ca Dumnezeul milei si al indurarilor esti si binecuvantat in vecii vecilor. Amin!

camy_d 20.12.2010 15:22:13

Dumnezeu s-o ierte!

medusa 20.12.2010 16:44:56

Amin ! Aleluia !

gabriela8 20.12.2010 18:12:25

Dumnezeu sa o ierte si in randul celor drepti sa o aseze, iar dumneavoastra sa traiti si sa o pomeniti!

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:04:33.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.