![]() |
Un alt pas al fiarei: cardul de sanatate cu cip va fi introdus de la 1 ianuarie 2011
Citez din http://apologeticum.wordpress.com/20...ianuarie-2011/
Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a declarat, dupa sedinta de Guvern de astazi, ca de la 1 ianuarie 2011 romanii vor avea carduri de sanatate cu cip, pe care vor fi inregistrate informatii privind valoarea contributiilor la sistemul de asigurari de sanatate, vizitele medicale efectuate si diagnosticele puse. Romanii vor primi cardurile acasa, gratuit, prin intermediul Postei Romane. Seful de la Sanatate nu a vrut sa dea informatii referitoare firma care va produce aceste carduri de sanatate, daca se va organiza o licitatie pentru selectarea producatorului sau cat vor costa aceste carduri. Totusi, cel mai ieftin card destinat sistemului bancar si care are cip incorporat se vinde la preturi incepand de la 2 euro/bucata. Pretul final variaza si in functie de gradul de personalizare, numarul de carduri comandate sau de capacitatea de stocare de date a cipului. >> Așadar, acum pe lângă buletine îndrăcite vom avea și carduri de sănătate îndrăcite ! >> Postez și un comentariu care mi-a plăcut îndeosebi: Vedem ca ne baga pe gat cu forta aceste carduri, acasa, prin posta. Inainte era vorba ca le ridicam de la Casa de Sanatate. Acum slujitorii satanei au pofta draceasca sa le atingem efectiv cu mana, inainte sa le dam foc. Macar sa le atingem Dar daca Dumnezeu e cu noi, cine e impotriva noastra (Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel, cap. 8, versetul 31) |
36 milioane euro
http://impactnews.ro/News/Card-de-să...rie-2011-41239
36 milioane euro Avem bani și cum cipul este prioritatea națională a românilor, hai să ajutăm, națiunea asta să nu mai fie bolnavă, fiindcă oricum desființăm spitalele, dacă nu reușim cu totul, măcar câteva secții, pe ici pe colo, că, oricum, nu avem nevoie. Dar cardurile vor fi bune și le vom introduce, știți voi bine unde, fiindcă nu știu ce cititoare de carduri vor mai fi și în ce spitale vor fi amplasate ele, că nenea ministrul are activitate și ne arată și nouă, să vedem și noi ce priorități are domnia sa. |
Ce facem cu actele cu cipuri?
Simplu. Se face un foc de tabără, se aruncă în mijlocul focului împreună cu un deodorant șprei plin și gata: problemă rezolvată. |
Va recomand acest cuvant, foarte scurt: VIDEO
Daca nu vom fi dobandit harul Duhului Sfant, pana in acel greu moment, cand fiecare dintre noi va trebui sa puna un "da" sau un "nu", putem sa spunem acum orice si oricate, ca atunci tot vom cadea. Numai acela care va avea in el pe Duhul Sfant, va putea sa reziste tensiunilor lumii de atunci, spunand un categoric "nu", iar in nici un caz cei violenti, brutali, fortosi, ori intr'altfel lumesc. Va sfatuiesc la tacere, dar nu la mutenie, la blandete, dar nu la compromis, la rugaciune, iar nu la jigniri ! |
Straniu, in italia cardurile astea cu cip nu sunt obligatorie, adica, daca ti-l iei, e degeaba, caci multe farmaci nu au masini ca sa le citeasca.
http://www.farmaciabenegiamopagliula.it/tessera.jpg |
Citat:
Marea problema este ca multi dintre cei care vor sa stea departe de orice greseala, sa nu mai stie exact in momentul cel mai important, ce sa aleaga, fiindca intre timp si-au pierdut orientarea. CIP-ul te face dependent de anumite servicii, iar daca traiesti in mijlocul societatii si vrei sa mergi la doctor nu la babe, vrei sa-ti tii banutul in banca si nu sub saltea, ai nevoie de el, dar pe Hristos nu ti-L ia nimeni din suflet decat daca Il alungi tu prin propria vointa. |
ok
hai sa punem mana pe topoare mai oameni, si sa facem bucati automobilul,de exemplu,doar si el e o nascocire cam diavoleasca, din moment ce ne inseala cu distanta si timpul !
curentul electric, mi se pare,dealtfel destul de dracesc, de ce l-am mai folosi,doar multi oameni au si murit din cauza lui ! uraniul radioactiv, si centralele aferente,nu merita ele lepadate, ca potential si real facatoare de rele ! (va mai amaintiti Cernobalul ???!) calul de exemplu,aceasta fiinta pura si nevinovata, a fost sacrificat pe altarul masinii !!! totul sau nimic, fara carduri de sanatate, dar si fara automobil si curent electric ! |
Citat:
|
Citat:
|
Nu cred ca este cine stie ce important acest card.Il iei si daca nu iti place il arunci sau nu`l folosesti.De bagat in mana sau altundeva nu mi-l baga.
|
Ce repede merg toate in defavoarea noastra!:17::2::46: Sa ne dea Dumnezeu tarie!
Multumim pentru video Windorin! |
Citat:
Cati cunosc aceste lucruri care se fac in intuneric, departe de vazul lumii dar care mai devreme sau mai tarziu ni se impun tuturor. |
Frati crestini, Parintele Arsenie Papcioc ne-a sugerat o rezistenta pasiva, nu una isterica. Refuzarea actului trebuie facuta individual...Le refuzam, statul se va afla in fata unui esec.
|
acest card cu cip e pt sistemul public de sanatate doar, nu? Adica mai e o mica sansa macar... dam putin mai mult (ei, poate nu mai mult, daca scadem spagile din sist. public) la cabinete particulare si scapam de cardul asta.
Persoanele care nu lucreaza la stat presupun ca nu primesc asa ceva, nu? |
nu vei intra in imparatia in care nu ai trait pe pamant
vreau sa va intreb si pe voi,de care sanatate e vorba?
|
Citat:
|
Nu stiu ce sa spun..ma gandesc doar ca poate am cazut pe strada.am cardul la mine..eu sunt inconstient..iar medicul de la salvare..citeste cardul si afla tot ce am facut pana atunci din punct de vedere medical.Pare o idee buna..cel putin in teorie..Nu stiu cat se va aplica.Si in nici un caz cu forta.Trebuie sa ai dreptul de a decide.
|
3 atașament(e)
Citat:
Ionel, Ionelule... daca stai prea aproape de strana, s-ar putea sa nu intelegi Sf. Liturghie in toata esenta ei, ci doar partea cantaretilor... Iarta-ma ca imi permit sa glumesc astfel, dar un asa sfat nu-l poti afla la tot pasul. Am mai spus-o si pe alt topic: oare e cineva care nu are un telefon mobil? Nu cred. Si tu ai unul, Ionele, dar nu inteleg de ce l-ai acceptat, fiindca este dotat cu CIP si vine de la Satana! Calculatorul de pe care iti scrii mesajul de impotrivire, are in burtika lui mai multe astfel de CIP-uri, dar vad ca nu te simti deranjat de ele. Actele cu CIP exact asa arata si nu ne sunt bagate sub piele, iar ele reprezinta o modalitate mult mai simpla de a ne identifica intr-un fisier de date. Daca acceptam ca suntem intr-o vreme in care timpul in sine se masoara altfel (avand in vedere telefonul, avionul, automobilul, etc), trebuie sa acceptam si faptul ca vanzatorul de la colt nu mai trebuie sa socoteasca cu creionul pe hartie pretul pe care sa-l achiti pentru produse si nici granicerul sa nu invarteasca la manivela ca sa vorbeasca cu seful de post daca in comuna X este unu Ionel a lui Cutare si Cutare si daca a furat vreo gaina de prin vecini sau nu!... Deocamdata, toata aceasta munca este pentru evitarea formalitatilor, ceea ce - sa recunoastem - la noi in tara e cam pe dos, nu fiindca ne e teama de Antihrist, ci fiindca asa suntem noi: asezam caruta inaintea boilor! Atasez mai jos doua variante de carduri bancare (cele de credit mai periculoase daca sunt folosite fara ratiune) o legitimatie prototip din Marea Britanie si un buletin de identitate din Statele Unite, fata si verso. Toate cu CIP. Concret, nu cred ca e cineva in masura sa refuze B.I.-ul fara a incalca legea statului. Sigur, il poti arunca la cos imediat dupa primire, dar asta nu ti-L aduce pe Mantuitor in suflet si nici nu-ti da libera trecere in Imparatia lui Dumnezeu! |
acest card "dracesc" cum ii zic unii va scuteste de umblat inutil ...in caz de internare in spital unde se cere de a locul de munca hartie de la servici cu toate datele, de la med de familie, etc se scaneaza cardul...e simplu si nu e "dracesc"
|
Citat:
|
de la ce te-ai luat Ionele? uite asta ma innebunste pe forumul asta....imediat ce spui o realitate se gasesc unii sa-ti sara la beregata. bigot: persoană care urmează cu mare severitate toate preceptele rituale ale unei religii eu nu regasesc in cele postate de mine vreo referire la asa ceva
|
Citat:
Deci nu după cunoașterea dacă avem Harul sau nu trebuie să mărturisim pe Adevărul ci după libera voință și libera alegere și dreptate și dragoste și curăție... căci ni s-a spus înainte de a veni Împărăția Cerurilor ca să ne pocăim, deci fie că a venit, fie că n-a venit, noi trebuie să ne mărturisim pocăința, exact așa ca și călugărele care a acceptat să moară pentru Hristos după ce și-a cerut iertare... și a luat neputința celuilalt călugăr asupra sa și astfel amândoi au rămas întru Har... că cineștie ce s-a întâmplat cu călugărele ce s-a închinat și idolilor... poate că până la urmă s-a pocăit și el... |
Eu am un card din asta de salariu cu cip pe el, si nu de acum, ci de vreo patru ani. Sunt "cipat"? Mai e vreo speranta pentru mine?
|
Citat:
glumesc (sinistru...) cred ca pericolul il prezinta cipurile care contin informatii mai pretioase. Cum ar fi informatii despre sanatate si trecut infractional. Astea incalca dreptul la intimitate, si mi se pare injositor pt individ. Nedumerirea mea este daca treburile astea se aplica doar la cei angajati la stat. De ex, daca nu am nici o treaba cu statul si nu ma duc niciodata la spital public, mai sunt obligata sa am card de sanatate (cu cip). Si alta chestie despre cipuri... tu iti iei salaru' pe card. Poti opta si sa-l iei altfel poate. Da' ce face o persoana care lucreaza online? ca banii numai "pe cipuri" pot sa vina, n-are alta alternativa. Deci folosind un computer- "cip master" (cip= diavol) iei banii tot "pe cipuri". Nu exista scapare. |
Vedeti interviul luat de parintele arhimandrit Mihail Stanciu parintelui Arsenie Papacioc pe 31 august 2010 ca se atinge putin si aceasta problema:
http://blog.patermihail.ro/arhive/1303 |
Guvernul a reglementat introducerea cardului national de sanatate
http://www.guv.ro/guvernul-a-regleme...l1a111636.html
Cardul de sănătate va stoca informații precum identitatea persoanei, codul de asigurat, emitentul, informații cu privire la diagnosticele medicale de risc vital și bolile cronice, grupa sanguină a asiguratului, precum și acceptul exprimat cu privire la prelevarea de organe, țesuturi și celule după deces. Nedumerire: cum vom putea controla acel card, adică cum vom putea ști dacă ne-am dat sau nu acceptul pentru prelevarea de organe, țesuturi și celule după deces? Sau cei mai sănătoși vor fi primii donatori, voluntari au ba? |
Niciodată nu am înțeles un lucru, dacă tot sunteți așa de speriați de tehnologie, de ce nu vă călugariți cu toți sau să vă mutați într-o țara gen Iran. Sau și mai bine de ce nu încetați să folosiți și restul tehnologiilor?
Vă speriați de un cip, dar folosiți PC-uri. Aveți habar cate cipuri sunt înăuntrul calculatorului? Sau cipurile din calculator sunt diferite de cele din card pentru voi? Faceți ca și cu textele religoase, alegeți numai ce vă convine/place. |
Citat:
Nu-ti paralizeaza mina dreapta cind incerci? Dar cind te gindesti sa mergi la slujba, cumva ai migrene? |
Citat:
|
Nu cred că este vreun creștin speriat de tehnologie, ci doar de modalitatea în care este utilizată această tehnologie.
Nu e un secret pentru nimeni că odată conectat într-o rețea devii vulnerabil la orice atac al unui informatician mediu, dar'mite unul avansat. Cu atât mai mult cu cât acesta este administratorul și / sau providerul tău de internet. Administratorul nu are nevoie nici măcar de parola userului pentru a accesa contul acestuia și a fi stăpân invizibil pe el. (Asta despre internet și doar ca exemplu). În ceea privește cardurile de sănătate, apar mai multe probleme legate de stocarea informațiilor cu privire la persona în cauză, mai ales, că unele informații implică și consecințe etice deloc de neglijat (cum ar fi prelevarea de organe, țesuturi, celule după moartea posesorului acestuia). Încăpute pe mâna unor "binevoitori" (hackeri, crackeri, poate, chiar oameni din interiorul sistemului care le-a emis etc.), nu știu dacă am avea vreo garanție că datele stocate acolo sunt utilizate întotdeauna în favoarea pacientului. Din acest motiv, am pus anterior întrebarea: cum vom putea controla acel card, adică cum vom putea ști dacă ne-am dat sau nu acceptul pentru prelevarea de organe, țesuturi și celule după deces? Un exemplu care, chiar dacă frizează ficțiunea, poate fi, totuși, ilustrativ: Odată ce o persoană are un accident grav (provocat sau nu) și vreo câțiva consideră că acesta nu mai are rost să trăiască conectat la aparate (vă dați seama că dintr-un umanitarism profund, unii, poate, că vor crede chiar foarte sincer asta: doar bietul om și așa este o legumă!), vor avea "disponibilitatea" să-i grăbească sfârșitul pentru a-i putea preleva organele de care are atâta nevoie o persoană sus-pusă cu acces la informații stocate pe cardul de sănătate al pacientului. E un caz extrem, dar totuși reprezintă un risc. Pe de altă parte, cine ne oferă garanția că acceptul de a preleva sau nu organe înscris în cardul de sănătate va rămâne ca atare și va fi în siguranță? Dar, mai bine, aveți răbdare să urmăriți declarația și răspunsurile evazive date reporterilor de ministrul sănătății, dl. Cseke Attila: http://www.gov.ro/upload/articles/11...-sanatatii.wmv Doamne ajută! P.S. 1. Încă o dată: nimeni nu se teme de energia nucleară, ci de bomba atomică. 2. Probabil că într-o lume în care dreptul la viață ar fi realmente respectat nu mi-aș pune astfel de probleme. |
Citat:
|
Citat:
Adu-mi PCul tău și îți arăt tot ce ai făcut pe calculator vreodată și am să îți găsesc și date personale. Binențeles că s-ar putea să mă înșel dar ar trebui să ai cel puțin o facultate în domeniu informaticii ca să ști cu adevărat să îl utilizezi fără să lași nici o urmă, și nu mă refer la banalul browsing history (bănuiesc că aia vă trece prin cap). Eu nu am comparat PCul cu cipul de pe card nene, eu am comparat cipurile care sunt înăuntrul PCului cu cel de pe un card. Ai fi surprins să ști cât de mult se aseamănă. Mai bine te ai documenta înainte să vorbești despre ceva ce nu ști. |
Faptul de a ști să umbli prin directoare (foldere), subdirectoare, fișiere sau a accesa diferite spații de memorie din registrii procesorului, hard - disk etc. se numește, până la urmă, utilizarea calculatorului indiferent de sistemul de operare utilizat (cu atât mai mult windows-ul ăla jalnic cu mulțimea lui de click-uri nesecurizate). Nu te face, în nici un caz, mare programator. Și nu îți trebuie facultate de informatică pentru asta. Sunt suficiente și câteva luni de studiu susținut, chiar autodidact, trăim, totuși, într-o lume a informației gratuite, e drept, că mai trebuie să știi ceva engleză, franceză etc.
Scuze pentru off -topic. Sărbători fericite! :36: |
Citat:
iti pun eu la dispozitie hard-ul meu, sa vedem ce gasesti, dar mai intai ma lasi sa-i dau format... |
Citat:
Iar cât despre faza cu programator, oricine poate să facă un program, înveți un limbaj și cu asta basta, și nici atunci măcar nu înseamnă că ai habar de ce se petrece în calculator. Limbajele de programare sunt făcute la nivel înalt. limbaj de programare la nivel înalt = nu interacționează direct cu piesele din calculator O mică definiție înainte să postați alte baliverne legate de acele două cuvinte. Dacă ești așa de sigur pe tine, învațăte singur să înțelegi circuitele logice combinaționale și nu mă refer la banalele circuite cu 2-3 porți logice. Și apoi vi și mai vorbim de calculator domnule folder și director. |
Citat:
N-a fost intenția mea să te supăr, dar, o recomandare sinceră, amicală (o iei cum vrei, nu am nici o intenție de ironie sau altceva): nu e bine să iei niciodată peste picior pe nimeni, cu atât mai mult cu cât te pretinzi un profesionist în acest domeniu al calculatoarelor (bănuiesc că ai urmat vreo facultate tehnică de profil), fiindcă adevărații profesioniști sunt prea înțelepți ca să se laude cu cât și ce mult cunosc. Aceia o demonstrează prin ceea ce spun, scriu și fac, domnul meu. Doar ceilalți (cunoscătorii) trag concluzii despre cât de mult sau de puțin cunoaște. Restul sunt doar laude gratuite. Încă o dată, Sărbători fericite! Fii ceva mai vesel, oamenii se pot înțelege între ei chiar dacă nu au opinii comune. De ce atâta supărare? Cu stimă și să ne auzim de bine. |
Citat:
Pai si cum te mai fura tiganii din gara daca tu ai banii pe card? Treaba-i asta? |
Citat:
|
Citat:
|
Apocalipsa 13 - Sfarsitul libertatii umane de Mircea Vlad
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:43:56. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.