![]() |
Doar o Apocalipsa mai poate salva Terra
Un raport al Acadamiei Naționale de Științe din Statele Unite ale Americii anunță că procesul încălzirii globale a devenit aproape ireversibil, reparațiile pe care omul le mai poate aduce fiind extrem de dificile. În fapt, același raport anunța că ar fi nevoie de o erupție vulcanică majoră la fiecare 18 luni, un veritabil Armageddon pentru Pământ, pentru ca temperatura să se reducă iar calotele glaciare să înceteze a se mai topi.
Unele dintre solutiile propuse de specialiști pentru reducerea încălzirii globale par de-a dreptul fanteziste, în timp ce altele necesită zeci de ani pentru a putea fi puse în aplicare. Cel mai realist scenariu ar fi acela în care toate națiunile lumii ar recurge la împăduriri majore, reducând până aproape de 0 defrișările, un scenariu care, însă, cu greu va putea fi transformat în realitate. |
Citat:
Nu cred. |
Nu cred ca Terra trebuie salvata, ci specia umana ! Degradarea mediului ne va ucide, iar Terra se va reface ...Si cred ca-i va fi mai bine fara oameni !
|
"Doar Dumnezeu mai poate salva Terra".
Citat:
"Doar Dumnezeu mai poate salva Terra". Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
Era si o gluma: Apocalipse please! |
Citat:
Sa lucreze Bunul Dumnezeu altfel, dar mie teama ca noi nu dorim asta. Har, smerenie si jertfa de sine. |
Noi neamurile crestine o pierdem prin necredinta, ceilalti prin demografie ..Un sfant spunea ceva de genul: demografia devine un blestem la neamurile pagane..Si se vede ! China si India pierd lumea prin demografie !
O sa ma luati cu texte biblice privind dorinta Domnului de inmultire a omului...Eu o sa va pomenesc de infranare cand situatia o cere! |
Citat:
|
Citat:
Infrinare?, tu glumesti?, ce infrinare? de la a procrea? Tu ai prietena/sotie?..stii oare despre ce vorbesti? |
Nu inmultirea populatiei duce la incalzirea climei ci arderea prea multa de benzina,motorina etc.
Un mare procent din emisia de CO2 e din circulatia avioanelor,din circulatia masinilor etc. Apoi se desfriseaza padurile irational si padurea reimprospateaza atmosfera si asta iar nu e datorata neaparat cresterii populatiei. |
E foarte clar ce poate salva Terra si rasa umana ,solutia ne-a fost data de Dumnezeu Iisus Hristos:
sa devenim cu totii crestini ortodocsi adevarati. |
Citat:
|
De ce au nevoie de masini?
De ce au nevoie de mers cu avionul? Cati merg sa isi vada familia cu avionul? Macar 5%? Nu cred. Padurile ecuatoriale se taie pentru incalzire? Nu e deloc asa. Se taie pentru altele. Pai la cat produse petroliere se consuma cu masinile si avioanele ar fi deajuns sa incalzeasca omenirea cine stie cate vreme,sa nu mai zicem daca toate materialele radioactive de sunt acum in arme de distrugere in masa s-ar folosi la centrale atomo-electrice cum ar putea omenirea sa aibe curent fara sa arda combustibili si curentul sa il foloseasca si la incalzire si la aer conditionat! Nu inteleg daca ai mobila de 20-30 de ani vechime da in stare foarte buna trebuie sa o schimbi? De ce? Si cine stie la cate se mai folosesc padurile cum inseala dracii pe oameni sa distruga Terra. (vedeti ca niste paduri foarte mari de palmieri s-au taiat pentru a se face din ele produse cosmetice). Cine face cea mai mare poluare? Populatiile din SUA+Europa plus alte cateva tari care ca numar nu sunt foarte multi. |
Citat:
|
Citat:
Sa ne intoarcem la sapa de lemn si in pesteri?..tu iti dai seama de cite pesteri avem nevoie? |
Citat:
|
Citat:
|
Daca-mi permiteti o gluma:
"Terra si Marte se intalnesc la o cofetarie intergalactica. Terra zice: -Sunt destul de bolnava, -Dar ce ai? intreaba Marte -Homo sapiens-zice Terra -Stai linistita, iti trece, am avut si eu-zice Marte Noi ,ca omenire, ne-am cam batut joc de planeta asta care pana una alta e casa noastra, si ne facem singuri apocalipsa; nu e nevoie de diavol pentru ca planeta noastra sa devina iad; emisiile de dioxid de carbon si defrisarile salbatice ne vor pune capac pana la urma. Este dureros sa stii ca am primit raiul si noi il transformam in iad. |
Citat:
|
Citat:
Culmea este ca pe Cel ce ne-a daruit pamantul L-am pironit pe cruce, iar daca astazi ar veni la fel de smerit ca acum 2000 de ani, si chiar daca s-ar gasi o Biserica care sa-L recunoasca, tot ar fi rastignit din nou de unii dintre noi doar pentru a arata erezia acelora care L-au recunoscut. Har, smerenie si jertfa de sine. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:51:04. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.