Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Masonii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12864)

andipanda 16.05.2011 18:42:53

Masonii

Buna seara. Ma puteti lamuri cu ce va urma sa se intample.
Am observat pe filmuletul ingerul digital si pe mai multe ca la americani unii oameni deja isi pun respectivele cipuri. Din cate am citit cine are acel cip gandeste diavolul in locul sau.
Amdoua intrebari si va rog sa-mi raspunde-ti deoarece ma preocupa foarte mult:
1.aceste cipuri vor veni rapid si in romania?
2. Vom fi obligati sa purtam aceste cipuri? si astfel nemaiputand sa vindem si sa cumparam nimic vom muri de foame(cine va avea semnul fiarei pe mana dreapta doar aceea vor mai putea cumpara si vinde) de aceea intreb cine va urma calea Domnului va muri de foame?
Vom fi obligati sa purtam aceste cipuri sau va fi totul in regula?

r.D.Andrei 16.05.2011 19:15:42

Păi cipurile deja au ajuns în România, doar că deocamdată sînt obligatorii doar pentru acte. Românii le-au primit fără grijă pe astea, e doar o etapă premergătoare, le vor primi și pe cele implantate. Trist.

o nestiutoare_ 16.05.2011 19:20:39

Citat:

În prealabil postat de r.D.Andrei (Post 361497)
Păi cipurile deja au ajuns în România, doar că deocamdată sînt obligatorii doar pentru acte. Românii le-au primit fără grijă pe astea, e doar o etapă premergătoare, le vor primi și pe cele implantate. Trist.

Asta inseamna ca ... e sfarsitul lumii?:|

Ilinca 16.05.2011 21:14:23

Citat:

În prealabil postat de andipanda (Post 361485)
Buna seara. Ma puteti lamuri cu ce va urma sa se intample.
Am observat pe filmuletul ingerul digital si pe mai multe ca la americani unii oameni deja isi pun respectivele cipuri. Din cate am citit cine are acel cip gandeste diavolul in locul sau.
Amdoua intrebari si va rog sa-mi raspunde-ti deoarece ma preocupa foarte mult:
2. Vom fi obligati sa purtam aceste cipuri? si astfel nemaiputand sa vindem si sa cumparam nimic vom muri de foame(cine va avea semnul fiarei pe mana dreapta doar aceea vor mai putea cumpara si vinde) de aceea intreb cine va urma calea Domnului va muri de foame?
Vom fi obligati sa purtam aceste cipuri sau va fi totul in regula?

Da,este adevarat in legatura cu cipurile!Ele vor controla mintea umana in asa fel incat tu vei fi obligat sa faci anumite lucruri,ca o papusa sa zic.Iar ca sa-ti raspund si la intrebari:
1)Au ajuns deja in Romania si la fel cum a zis si r.D. Andrei sunt folosite pt acte ca de exemplu,buletinul.
2)La inceput nu,dar cu timpul te vor obliga sa-l porti,din cate am auzit se vor introduce intr-un vaccin si vor ajunge in corp,deci in concluzie te vor obliga sa-l porti pana la urma...ceea ce este implicit FOARTE grav!!!

lore86 17.05.2011 08:40:24

Citat:

În prealabil postat de o nestiutoare_ (Post 361499)
Asta inseamna ca ... e sfarsitul lumii?:|

Sfarsitul lumi doar Domnul stie cand va fi.Ceea ce este cert este ca traim semnele inceputului sfarsitului.

andipanda 17.05.2011 15:33:03

Buna ziua. As vrea sa spun:
Noi, credinciosii care vom refuza aceste cipuri vom muri in chinuri sau infometati pentru Dumnezeu, calea este ingusta?
Multumesc pentru raspuns.

konijiro 17.05.2011 16:17:00

Citat:

Am observat pe filmuletul ingerul digital si pe mai multe ca la americani unii oameni deja isi pun respectivele cipuri.
Daca te intereseaza subiectul, un film conspirationist ca cel pe care l-am mentionat nu e cea mai buna sursa de informare.

Citat:

Din cate am citit cine are acel cip gandeste diavolul in locul sau.
Haha. Pe asta nu am mai auzit-o. Si mai exact cum se va intampla asta? Care e mecanismul?

Citat:

Au ajuns deja. In buletine si pasapoarte.

Citat:

Te rog sa postezi un link catre o initiativa legislativa (atentie, nu catre site-uri conspirationiste) care sa arate ca o lege de genul asta e in proiect, sau macar exista o intentie de a implementa asta la un moment dat.

Citat:

2)La inceput nu,dar cu timpul te vor obliga sa-l porti,din cate am auzit se vor introduce intr-un vaccin si vor ajunge in corp,deci in concluzie te vor obliga sa-l porti pana la urma...ceea ce este implicit FOARTE grav!!!
Da, ar fi foarte grav. Dar daca tot ai auzit asta, ai verificat si credibilitatea (si implicit dovezile aduse de) sursa informatiei?

andipanda 17.05.2011 16:33:37

In biblie in apocalipsa scrie de semnul fiarei pe mana dreapta, ceea ce se intampla la noi acum.

Mihailc 17.05.2011 16:42:03

Păi aici se discută despre cipuri sau despre masonerie?

În fine... prietene Andipanda cipuri sunt deja peste tot pentru că sunt elemente indispensabile ale tehnologiei actuale. De fapt nici nu știu dacă sunt cu adevărat cipuri cele de care se teme toată lumea, ci mai degrabă niște carduri de memorie (astea din acte). Dacă vrei să-ți faci neapărat griji degeaba ai ales bine o zonă unde imaginarul conspiraționist aberează în voie.

Posibil ca tehnologia să joace un rol important în stingerea lumii, dar e și mai posibil ca isteria anticip să fie o diversiune diavolească prin care suntem ținuți departe de prioritățile vieții duhovnicești. Cu alte cuvinte, ignorăm realul de grija posibilului.

Ilinca 17.05.2011 23:23:31

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 361764)
Daca te intereseaza subiectul, un film conspirationist ca cel pe care l-am mentionat nu e cea mai buna sursa de informare.

Haha. Pe asta nu am mai auzit-o. Si mai exact cum se va intampla asta? Care e mecanismul?

Au ajuns deja. In buletine si pasapoarte.

Te rog sa postezi un link catre o initiativa legislativa (atentie, nu catre site-uri conspirationiste) care sa arate ca o lege de genul asta e in proiect, sau macar exista o intentie de a implementa asta la un moment dat.

Da, ar fi foarte grav. Dar daca tot ai auzit asta, ai verificat si credibilitatea (si implicit dovezile aduse de) sursa informatiei?

Da este verificata informatia :)am auzit-o de la o prietena cu care vorbesc mult si suntem apropiate

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:14:04.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.