![]() |
uitatul la televizor-ucide sufletul!
mda, iertati-ma ,nu vreau sa va pierdeti timpul din cauza mea.. tv-ul ucide sufletul nostru si al copiilor nostri.. este unealta lui satan si ne ucide timpul lasat de Dumnezeu pentru pocainta si ca sa nu am aceiasi influenta ca si el va indemn fratilor pe aceasta cale la pocainta ,la plangerea pentru pacate ,la rugaciune si la o viata cat mai curata.. uitatul la tv este inchinare la satana:( si o continua tradare a lui Hristos si a Maicii Sale.. sa ne uitam asadar in icoana lui Dumnezeu si pomeniti-ma si pe mine in rugaciunile voastre!
Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti si sa va pazeasca de cursele celui rau ale ucigasului de suflet vrajmas! |
Citat:
|
articole care nu trebuie ocolite
|
Citat:
poate sa ai un tv setat numai pe Trinitas, dar si pe acel post sunt mai mult desertaciuni decat emisiuni duhovnicesti..vad totusi ca lumea nici nu vrea sa auda asa ceva si repede iese de pe acest thread..:( |
Deci uitatul la televizor ucide sufletul, dar navigatul pe internet este ok ?
La televizor nu va uitati, dar pe internet navigati ? La televizor nu va puteti infrana, ca sunt "culori, trupuri, sunete etc", dar pe internet, unde sunt de un milion de ori mai multe si mai rele, va puteti infrana ?! Nu toti sunt chemati sa fie pustnici. |
Citat:
|
ai dreptate Rodica
Citat:
Deci cred ca tv-ul n-a fost si nu e conceput ca "instrument satanic"(prea se bucura dracii cand le oferim atribute ce nu le au de fapt)insa omul in bezna mintii lui il foloseste in general pt manevrarea mintilor umane...mizand pe "spiritul de turma uneori"...Concluzia...sa privim doar la ce face bine sufletului.... |
Citat:
|
Eu nu prea mă mai uit la televizor. Nu prea am ce să mai văd. ;) Și când te gândești că acum 10 ani stăteam și 5 ore pe zi în fața televizorului. :105:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:30:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.