![]() |
Citat:
|
La Multi Ani!
Troparul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel
Cei ce sunteti intre apostoli, mai intai pe scaun sezatori si lumii invatatori, Stapanului tuturor rugati-va pace lumiii sa daruiasca si sufletelor noastre mare mila. X x x Intaistatatorii Apostolilor, cei ce sunt izbavitorii sufletelor noastre, sanatate sa va daruiasca, bunatate si implinirea a tot gandul si fapta cea buna, sa va ocroteasca si cu implinirea tuturor bunelor doriri sa va harazeasca, in veci. Amin! |
Citat:
Oricum, mi-au placut subiectele. Sper sa fie si la titularizare subiecte daca nu identice, cel putin asemanatoare. Daca ma-ntelegeti... Deocamdata, merg sa mai invat. Noapte buna! |
Citat:
|
Nu s-a mai scris cam de mult timp pe-aici...
Sa va ajute Sfantul Stefan cel Mare si Sfant, a carui pomenire va fi maine. Sa nu uitati nici de Sfantul Mare Mucenic Pantelimon, vindecatorul si patronul medicilor. Sa va ocroteasca din Inalt, iar pe cei bolnavi sa-i vindece! Sanatate multa tuturor! Doamne, ajuta! |
Liniste...toata lumea pe la meci... :39:
|
Si a castigat Olanda.:))
|
Nu ma mai intrat de mult pe forumul asta, cu sesiunea si cu alte treburi, dar asa ce m-a amuzat topicul asta! Mai era unul cu aaaaaaaaaaaaa.
|
Citat:
|
" Doi serpi merg prin desert. Merg ei ce merg, iar la un moment dat unul dintre ei spune:
- Septimius, noi suntem serpi veninosi ? - Da, raspunde celalalt sarpe. - Vai de mine, mi-am muscat limba !"..............http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/4.gif |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:17:34. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.