Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   este un pacat sa emigrezi? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7809)

Don_Juan 19.06.2010 21:10:25

Avand in vedere cum stau actualmente lucrurile in Romania cred ca e pacat sa nu emigrezi.

Radu32 19.06.2010 21:37:36

ok !

cum nu ar fi un pacat sa-ti tradezi mama care te-a nascut ? mai oameni ?
daca am putea face o analogie, am zice, ca pamantul unde ne-am nascut si unde au trait sirurile de stramosi,reprezinta patria, adica mama noastra !
oare a o parasi, pentru a ne satisface binele nostru egiost, nu insemana o fuga lasa, de greutati si o tradare de mama ???
oare nu oameni de nimica si tradatori de cea mai joasa speta is acesti imigranti care umbal ca tiganu sa cerseasca pe la porti straine,in loc sa stea aici si sa contribuie cu minca si stiinta lor la scoaterea tarii din rau,si la binele nostru comun !
nu am cuvinte pentru aceste iude tradatoare !

Don_Juan 19.06.2010 21:48:28

Citat:

În prealabil postat de Radu32 (Post 260860)
cum nu ar fi un pacat sa-ti tradezi mama care te-a nascut ? mai oameni ?
daca am putea face o analogie, am zice, ca pamantul unde ne-am nascut si unde au trait sirurile de stramosi,reprezinta patria, adica mama noastra !
oare a o parasi, pentru a ne satisface binele nostru egiost, nu insemana o fuga lasa, de greutati si o tradare de mama ???
oare nu oameni de nimica si tradatori de cea mai joasa speta is acesti imigranti care umbal ca tiganu sa cerseasca pe la porti straine,in loc sa stea aici si sa contribuie cu minca si stiinta lor la scoaterea tarii din rau,si la binele nostru comun !
nu am cuvinte pentru aceste iude tradatoare !

Vezi tu ca se straduieste careva sa ne scoata tara din mocirla?

maxx2000ro 19.06.2010 22:46:39

Si eu

Pacat este sa ramai...Sa-ti irosesti talantii de la Dumnezeu pe aici. Daca te poti realiza altundeva PLEACA!

gabriel 30 19.06.2010 22:50:46

Nu cred ca este un pacat sa emigrezi atata timp cat nu te lasi influentat in propria credinta si esti statornic in ea.

Miha-anca 19.06.2010 22:59:07

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 260604)
Exact, iar patriot poti sa fii si in afara tarii

Da, mai ales daca ai ajuns sa nu-ti mai pasa de ea nici cat negru de sub unghie...

Atreides 19.06.2010 23:50:09

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 260885)
Da, mai ales daca ai ajuns sa nu-ti mai pasa de ea nici cat negru de sub unghie...

Aha, iar tu iti iubesti atat de mult tara incat faci niste acorduri de toata jena. De fapt am observat ca agramatismul este o caracteristica generala a nationalistilor. Oare de ce?

Noesisaa 19.06.2010 23:59:30

Citat:

În prealabil postat de Radu32 (Post 260860)

De ce am face o asemenea analogie? Sa nu spun ca analogia e cam stramba, fiindca e normal ca sa parasesti fusta mamei la un moment dat.

Citat:

Scopul vietii este sa te implinesti (mantuiesti). Este un lucru normal, nu egoist. Cum, unde, asta este alta treaba.

Citat:

Patria unui crestin este Christendom. Atata timp cat esti in Christendom, nu esti imigrant, indiferent unde esti geografic vorbind. In Christendom nu este nici elin, nici iudeu...

LapetiteMoc 20.06.2010 01:30:17

Franta

Citat:

În prealabil postat de Noesisaa (Post 260898)
Patria unui crestin este Christendom. Atata timp cat esti in Christendom, nu esti imigrant, indiferent unde esti geografic vorbind. In Christendom nu este nici elin, nici iudeu...

Acasa este oriunde sub cerul lui Dumnezeu. Imi iubesc tara si apar valorile patriei mele cu orice ocazie. Am sansa sa ma aflu printre oameni de bun simt intelectual si din moment ce manifest acelasi bun simt ma simt inconjurata de respect. Astazi, de exemplu, un profesor cu care am vorbit o singura data, a facut un efort impresionant de a-mi trimite fotografii de prin locurile unde a umblat Tristan Tzara. Oamenii de cultura romani care s-au afirmat de-a lungul anilor in strainatate au devenit adevarate icoane pentru multi intelectuali. Iar Franta este cu adevarat o patrie a culturii. Ma bucur enorm ca am ajuns aici!

Miha-anca 20.06.2010 01:49:28

Citat:

În prealabil postat de Atreides (Post 260895)
Aha, iar tu iti iubesti atat de mult tara incat faci niste acorduri de toata jena. De fapt am observat ca agramatismul este o caracteristica generala a nationalistilor. Oare de ce?

Despre ce acord vorbesti?
Poate imi spui si care este legatura dintre greselile gramaticale si nationalism...

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:51:12.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.