![]() |
Stiu. Nici pe mine nu ma tenteaza genul asta de fete. Daca nu simti acel "ceva" pentru ele pot fi cat de frumoase,degeaba!
EDIT: nu stiu cat sunt de puternic,insa incerc sa fiu tare! |
Citat:
deci...inainte fetele alea ma tentau serios... ma abtineam ca de'.. eram intro relatie... iar acum sunt singur ... nici nu le vad... ce stiu eu?! nu ma intereseaza... oricum ar fi! PS: si eu sunt tare... chiar foarte tare... dar nu de fier! |
Pur si simplu tu ti mult la fata asta. Si ti-am spus ca stiu cum e. Insa ce putem face??
Daca ea nu te mai vrea,nu ii poti impune dragostea cu forta. |
Citat:
PS: nu tin la ea,o iubesc enorm de mult incat nu sau inventat cuvinte sa pot exprima sau masuri sa pot masura... |
In cazul asta lupta! Si eu am gresit fata de o fata o data (ma rog,o prostie,doar ca ea a inteles altceva) si nu puteam accepta situatia! Dar am sunat-o,i-am vorbit cu sinceritate,mai ca-mi venea sa plang la telefon,se vedea ca-mi tremura vocea,si am rugat-o din suflet sa-mi dea macar o sansa! Macar una! Sa nu ma lase asa pentru ca nu mai pot fi eu,nu mai pot avea liniste sufleteasca... Si am primit-o!
|
Citat:
sper sa nu pierdem firul ca devine foarte interesant,ma bucur ca ma intelegeti! ma bag la somn! pe maine! |
in seara asta implinim 1 an de cand am ramas impreuna... am primit sfaturi sa nui mai scriu o perioada,sa o las sa reflecteze... apoi... nu stiu acum... sai scriu sau sa nu... :(
|
Citat:
cum poti sa spui asa ceva?????????????? |
@Raizen: mda, ciudat, observ ca desi in postul original am scris Dumnezeu cu D mare, in citatul tau este cu d mic ( ca am ramas masca cum de am putut sa gresesc in halul asta, si am verificat). Ce ciudat, nuuuuuu??????
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:56:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.