Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   Alesul (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6668)

Nevrednicul 12.07.2009 02:04:04

Stiu. Nici pe mine nu ma tenteaza genul asta de fete. Daca nu simti acel "ceva" pentru ele pot fi cat de frumoase,degeaba!

EDIT: nu stiu cat sunt de puternic,insa incerc sa fiu tare!

hatryan 12.07.2009 02:10:10

Citat:

În prealabil postat de Nevrednicul (Post 152324)
Stiu. Nici pe mine nu ma tenteaza genul asta de fete. Daca nu simti acel "ceva" pentru ele pot fi cat de frumoase,degeaba!

EDIT: nu stiu cat sunt de puternic,insa incerc sa fiu tare!

care gen? ca sunt cateva zeci,si sunt cateva pe care le cunosc,si acre daca nu porti sentimentul care ul am eu,iti trezesc sigur acel ceva inauntru... credema ceti spun,am avut relatie de 5 ani si nu am simtit ce simt acum pentru fata asta cu care sunt de 1 an...

deci...inainte fetele alea ma tentau serios... ma abtineam ca de'.. eram intro relatie... iar acum sunt singur ... nici nu le vad... ce stiu eu?! nu ma intereseaza... oricum ar fi!

PS: si eu sunt tare... chiar foarte tare... dar nu de fier!

Nevrednicul 12.07.2009 02:14:25

Pur si simplu tu ti mult la fata asta. Si ti-am spus ca stiu cum e. Insa ce putem face??
Daca ea nu te mai vrea,nu ii poti impune dragostea cu forta.

hatryan 12.07.2009 02:28:42

Citat:

În prealabil postat de Nevrednicul (Post 152327)
Pur si simplu tu ti mult la fata asta. Si ti-am spus ca stiu cum e. Insa ce putem face??
Daca ea nu te mai vrea,nu ii poti impune dragostea cu forta.

nu ...asta nu vreau sa fac...ca nu ma mai vrea asta nu inseamna ca nu ma mai iubeste sau ca stie sigur ce vrea,e orbita de ura, stiu ca inca mai e ceva acolo,daia continui si insist si lupt,si credema ca se merita sa lupti,mai ales cand stii ca ai gresit enorm fata de persoana respectiva,maca o sansa sa poti dovedi ca nu e asa si ca poti fi mai bun... cam asta vreau sa fac eu,sa dovedesc ca nu sunt chiar asa rau cum am aratat a fi...

PS: nu tin la ea,o iubesc enorm de mult incat nu sau inventat cuvinte sa pot exprima sau masuri sa pot masura...

Nevrednicul 12.07.2009 02:48:38

In cazul asta lupta! Si eu am gresit fata de o fata o data (ma rog,o prostie,doar ca ea a inteles altceva) si nu puteam accepta situatia! Dar am sunat-o,i-am vorbit cu sinceritate,mai ca-mi venea sa plang la telefon,se vedea ca-mi tremura vocea,si am rugat-o din suflet sa-mi dea macar o sansa! Macar una! Sa nu ma lase asa pentru ca nu mai pot fi eu,nu mai pot avea liniste sufleteasca... Si am primit-o!

hatryan 12.07.2009 02:54:46

Citat:

În prealabil postat de Nevrednicul (Post 152338)
In cazul asta lupta! Si eu am gresit fata de o fata o data (ma rog,o prostie,doar ca ea a inteles altceva) si nu puteam accepta situatia! Dar am sunat-o,i-am vorbit cu sinceritate,mai ca-mi venea sa plang la telefon,se vedea ca-mi tremura vocea,si am rugat-o din suflet sa-mi dea macar o sansa! Macar una! Sa nu ma lase asa pentru ca nu mai pot fi eu,nu mai pot avea liniste sufleteasca... Si am primit-o!

bravo! ai reusit! asta e diferenta ca eu ma zbat si ma rog si uite ca nu reusesc! eu am sunato de 1000 de ori cred,si am si plans si iam spus de toate... dar nu face decat sa puna sare pe rana,bine... cred ca greselile mele au fost muuult mai grave decat a ta!

sper sa nu pierdem firul ca devine foarte interesant,ma bucur ca ma intelegeti!

ma bag la somn! pe maine!

hatryan 12.07.2009 15:51:33

in seara asta implinim 1 an de cand am ramas impreuna... am primit sfaturi sa nui mai scriu o perioada,sa o las sa reflecteze... apoi... nu stiu acum... sai scriu sau sa nu... :(

Raizen 12.07.2009 17:29:33

Citat:

În prealabil postat de giovaninnaa (Post 152247)

iar eu, cu aceeasi tristete pe care o ai si tu, pot sa iti spun ca nu ai de unde sa stii de fapt ce e mai bine pentru tine, asta numai dumnezeu stie. Poate ca dumnezeu nu vrea sa va impacati, pentru ca stie ca nu ar fi bine pentru tine sa se intample asta.

Poate ea are pe altcineva acum, cine stie.

Iar tu in timpul asta roaga-te, vorbeste cu dumnezeu, spune-i ce te doare, spune-i ce-ti doresti... Dar nu uita ca orice ni se intampla, e de la dumnezeu, si e cu un scop...

Stiu ca nu iti convine ce citesti, crede-ma ca nici mie nu imi convine, dar... Asta este tot ceea ce putem sa facem....

cum poti sa spui asa ceva??????????????

giovaninnaa 12.07.2009 21:08:45

@Raizen: mda, ciudat, observ ca desi in postul original am scris Dumnezeu cu D mare, in citatul tau este cu d mic ( ca am ramas masca cum de am putut sa gresesc in halul asta, si am verificat). Ce ciudat, nuuuuuu??????

hatryan 12.07.2009 22:47:07

Citat:

În prealabil postat de giovaninnaa (Post 152540)
@Raizen: mda, ciudat, observ ca desi in postul original am scris Dumnezeu cu D mare, in citatul tau este cu d mic ( ca am ramas masca cum de am putut sa gresesc in halul asta, si am verificat). Ce ciudat, nuuuuuu??????

hey...am gresit si eu... mam grabit sa scriu... chiar e o treaba,nici nu miam dat seama!

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:56:29.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.