Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Religia si Tatuajul (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6577)

AlinB 14.10.2016 11:03:56

Citat:

În prealabil postat de Corinusha (Post 632516)
inca niciunul, dar urmeaza. Am scris si la celalalt topic dedicat tatuajele si piercingurile.

Si crede-ma, nu o sa-l regret niciodata, pt ca sunt absolut sigura ca il vreau (asta de mult) si sunt absout sigura de designul exact al tatuajului (asta de curand).

Evident, toate decizile care le-ai luat in viata au fost exclusiv bune si nu ai regretat niciodata nimic.

Sau important nu e atat sa iei decizii bune cat sa nu regreti niciodata nimic. :21:

Sa fereasca Dumnezeu sa recunosti vreodata ca ai gresit. :67:

Corinusha 14.10.2016 11:14:56

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 632545)
Evident, toate decizile care le-ai luat in viata au fost exclusiv bune si nu ai regretat niciodata nimic.

Sau important nu e atat sa iei decizii bune cat sa nu regreti niciodata nimic. :21:

Sa fereasca Dumnezeu sa recunosti vreodata ca ai gresit. :67:

Nu, nu au fost toate deciziile bune, insa tot nu am regretat nimic. Imi asum deciziile gresite (care nu au fost putine si grantez ca vor mai fii), insa nu le regret. Din toate am avut ceva de invatat.

AlinB 14.10.2016 11:54:07

Exact cum ziceam :)

Deci daca intr-o zi ai sa omori un om cu familie si copii pe trecerea de pietoni, nu regreti nimic, doar ai sa inveti sa nu mai bei la volan, ceva de genul ? :)

Copacel 14.10.2016 12:05:39

Citat:

În prealabil postat de Corinusha (Post 632516)
inca niciunul, dar urmeaza. Am scris si la celalalt topic dedicat tatuajele si piercingurile.

Si crede-ma, nu o sa-l regret niciodata, pt ca sunt absolut sigura ca il vreau (asta de mult) si sunt absout sigura de designul exact al tatuajului (asta de curand).

Pai corpul nostru e templul Duhului Sfant.Pe Dumnezeu l-ai intrebat daca este de acord ?

GMihai 14.10.2016 13:12:11

Da tu L-ai intrebat daca e de acord sa te barbieresti si sa te tunzi, sau sa-ti bagi metal in dinti (plombe) ?!

Copacel 14.10.2016 13:19:16

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 632564)
Da tu L-ai intrebat daca e de acord sa te barbieresti si sa te tunzi, sau sa-ti bagi metal in dinti (plombe) ?!

N-are nici o treaba ce spui cu ce vrea sa faca Corina.
Una este sa-ti ingrijesti corpul si sa ti-l repari(daca este nevoie, caci este o datorie si porunca in acest sens), si alta este sa ti-l exploatezi pentru narcism, mandrie, slava desarta, adica sa-ti pui corpul tau la conlucrarea si infaptuirea de pacate, spre o directie demonica.
Nu confunda borcanele.De obicei sectarii fac confuzia asta.

GMihai 14.10.2016 15:31:50

Cum adica, sa-ti razi barba lasata de Dumnezeu inseamna sa-ti "ingrijesti" corpul ?!

Copacel 14.10.2016 17:18:21

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 632578)
Cum adica, sa-ti razi barba lasata de Dumnezeu inseamna sa-ti "ingrijesti" corpul ?!

Inseamna asemnea lui "atunci cand transpiri trebuie sa te speli cu sapun",dar
amandoua inseamna total altceva fata de ceea ce inseamna tatuaj.

Iar in caz ca nu stiai , tatuajul insemana sa-ti faci chip cioplit.Adica sa-ti slavesti prorpiul tau corp.In aceasta categorie intra si culturismul de performanta.

Daca mai ai si alte "intrebari" in cazul in care te faci ca nu ai inteles, iti recomand sa vorbesti direct cu Dumnezeu.

abaaaabbbb63 14.10.2016 17:32:47

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 632593)
Inseamna asemnea lui "atunci cand transpiri trebuie sa te speli cu sapun",dar
amandoua inseamna total altceva fata de ceea ce inseamna tatuaj.

Iar in caz ca nu stiai , tatuajul insemana sa-ti faci chip cioplit.Adica sa-ti slavesti prorpiul tau corp.In aceasta categorie intra si culturismul de performanta.

Daca mai ai si alte "intrebari" in cazul in care te faci ca nu ai inteles, iti recomand sa vorbesti direct cu Dumnezeu.

Daca iti tatuezi o cruce, ce se intampla?

Copacel 14.10.2016 19:54:06

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 632594)
Daca iti tatuezi o cruce, ce se intampla?

Fariseism.Daca vrei sa sporești duhovnicește
Hristos spune să-Č›i ungi parul si sa intri în camara
ta în post si rugăciune.Si tot Hristos spune că
ce este da si ce este nu sa fie nu, ce este în plus este
de la diavol.
Indiferent de simbolistica tatuajului, tatuarea înseamnă
Chip cioplit si închinare la idoli.Vei intreba doara:"Au doara daca îmi tatuez crucea cum sa fie aceasta chip cioplit?" iar eu îČ›i voi răspunde :Exista multe cruci din care însă numai una este mantuitoare, iar restul sunt de osândă.
Din momentul în care începi să te joci cu simboluri precum crucea trebuie să au vreo doaga doua sărite.

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:11:40.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.