![]() |
Rabdare !
Citat:
Le-am facut o singura data, a fost cumplit, dar, cand a venit lumina lui Dumnezeu peste toate, limpezite si rezolvate au fost problemele. Doamne ajuta! |
Multumesc!!!
andreicozia, LapetiteMoc,
va multumesc din suflet pentru raspunsuri,aveam nevoie de aceste cuvinte.Ma simt distrusa si vinovata de toata suferinta celor dragi mie. O sa ma rog cat mai mult la bunul Dumnezeu si sper ca Lumina Lui sa revina in viata mea. Dumnezeu sa va ajute!Multumesc!!! |
Mirenii citesc Moliftele Sf.Vasile???S.O.S!!!
Citat:
Doamne, Doamne, Doamne Ajuta!!!!!!! |
Citat:
Nu, o mizerie care necesita curatenie se face de catre Dumnezeu tot printr-un proces deseori neplacut de curatire a locului de mizerie si acest proces nu este dragut! Duhovnicul meu a simtit ceva foarte clar manifestindu-se in jurul nostru mai ales dupa ce a citit si rugaciunile de exorcizare ale Arhanghelului Mihail! |
Citat:
|
Citat:
Uite, eu nu pot citi nici toti psalmii..(doar primele 8 si utimele 5 catisme-si exista topic pe aceasta tema). Eu sunt un biet om, ce bare-mi incearca sa se informeze corect...caci daca-i vorba de traire, sunt varza. Nu postez aceste lucruri de dragul de a ma baga in seama, ci sincer m-a cutremurat mult ce am citit! Doamne-Ajuta! |
Citat:
Cind vezi ca toate posibilitatile lumesti de remediere a dezastrului din jurul tau au fost epuizate nu ne mai ramine decit sa recurgem la "chirurgie divina" prin aceste rugaciuni ale puterilor ceresti care lupta pentru noi incontinuu Nu ai nici o idee ce se poate intimpla. Daca crezi ca poti anticipa niste evenimente care dupa logica omeneasca ar trebui sa se intimple, iti spun ca nici prin cap nu-ti trece ce se poate intimpla...apar brusc de nicaieri oameni necunoscuti, ajungi in locuri noi, etc care contribuie la desfasurarea LUCRARII INCEPUTE, ... iar tot ce faci mai departe, toate deciziile pe care le iei,... fii sigura ca faci sub ascultare de ce ti se spune de duhovnic |
Citat:
Poate ti se pare o intrebare ..asa..Ai citit Pelerinul Roman? |
Citat:
|
Ce inseamna...
Aveam o nelamurire mai demult, si mi-am readus-o aminte recent.
La una dintre rugaciunile de dinainte de spovedanie se spune, printre alte pacate ceva de genul "frumusete straina au vazut si cu dansa si-au ranit inima." Ce inseamna practic treaba asta? Bun, cam banuiesc eu, dar...Se refera la invidie? La a te indragosti de cineva nepotrivit (casatorit, calugar, ruda...)? Nu cred ca se refera la a te indragosti de cineva care nu este de aceeasi nationalitate... Probabil ca intrebarea ar fi putut fi pusa si la topicul Sophiei despre limbajul bisericesc mai putin pe inteles. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:15:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.