![]() |
Nu inteleg de ce te superi...???.Nu te-am judecat,nu te-am criticat si nu am exagerat...???.
O FEMEIE ELEGANTA,nu inseamna NUMAI A STII CUM SA SE IMBRACE,ci si a stii CUM SA SE POARTE(CUM SA VORBEASCA,CUM SA IUBEASCA,CUM SA INDRUME,CUM SA SE FEREASCA DE RELE SAU DE RAUTATI,s.a.). O FEMEIE MODERNA este acea femeie care aspira la o oarecare abatere de la LEGILE LUI DUMNEZEU(da mai multa atentie TRUPULUI,ci nu SUFLETULUI,sperand la o imagine "atragatoare",dar INSELATOARE,se razvrateste impotriva lui Dumnezeu prin NEASCULTARE,fata de sot,de Preoti s.a.,isi creaza un NOU MOD DE VIATA placut "lumii",ci NU LUI DUMNEZEU...???. |
Citat:
Sa nu uitam ca Raiul este plin de pacatosi pocaiti. sa nu ne intristam peste masura ca sa Nu cadem in deznadejde. Dar nici sa nu maniem pe Dzeu prin persistarea in acelasi pacat. De multe ori ispita este inceputul unei noi vieti..depinde de noi pe care o alegem. cu dragsote frateasca jenica |
eu nu cred ca femiea moderna aspira la o abatere fata de legile lui Dumnezeu
|
ceea ce facem noi nu este decat o justificare a pacatelor. Nu iti spune nimeni sa iti pun un sac in cap, dar macar iti poti mentine sufeltul curat nu? Eu spre ex. daca merg in biserica si sunt mai "aranjata" imi este rusine sa sarut icoana Maicii D. si daca imi este rusine inseamna ca nu sunt in armonie cu mine insumi nu? Cum resuesc oare femeiele moderne sa aiba si putin machiaj si putina rugaciune?:) ca eu nu pot..ori una ori alta.
jenica |
Citat:
Doamne ajuta. |
Da marius, spunea atat de frumos pr Galeriu despre M.Tatu, este de 3xfemeie dar niciodata crestina:)
jenica |
Citat:
|
Citat:
|
da cam ai dreptatae:)
|
Citat:
o femeie eleganta nu e neaparat si frivola! traim in secolul XXI deci nu cred ca e nevoie de o fusta pana in pamant si o marama pe cap ca sa arati ca dai ascultare poruncilor lui Dumnezeu si ca esti o buna sotie. la ce folos ca ai o infatisarre stearsa daca inima si sufletul tau e paganit de gandurii rele( invidie, clevetire etc.) nu fusta lunga si baticul te face o buna crestina si sotie. a avea grija de tine, creand astfel o imagine atragatoare dar inselatoare cum zici tu nu inseamna ca te razvratesti impotriva lui Dumnezeu prin NEASCULTARE,fata de sot,de Preoti s.a.,si ca iti creezi un NOU MOD DE VIATA placut "lumii",si NU LUI DUMNEZEU. e posibil ca o femeie foarte atragatoare sa fie o crestina desavarsita! Doamne ajuta! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:43:33. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.