Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Omul din luna (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18400)

Trimisul 07.04.2016 16:12:39

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 619490)
Aveti niste citate din Biblie care sa va sustina teoriile?

De ce mă întrebi pe mine? De ce nu-i întrebi pe ei dacă au citate care să le susțină lor toate teoriile absurde ale oamenilor de știință? De ce mereu cel ce vă spune adevărul trebuie să aducă dovezi în timp ce pe toți mincinoșii îi credeți fără să vă faceți nicio problemă..... de citate?

abaaaabbbb63 07.04.2016 17:30:24

Citat:

În prealabil postat de Trimisul (Post 619567)
De ce mă întrebi pe mine? De ce nu-i întrebi pe ei dacă au citate care să le susțină lor toate teoriile absurde ale oamenilor de știință? De ce mereu cel ce vă spune adevărul trebuie să aducă dovezi în timp ce pe toți mincinoșii îi credeți fără să vă faceți nicio problemă..... de citate?

Avem chiar video live:

http://www.ustream.tv/channel/live-iss-stream

Trimisul 07.04.2016 17:55:00

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 619572)

Tu nu vezi că e senin pînă jos și norii care trec mult prea repede nu se mișcă deloc între ei, deci e ca și cum nu ar exista niciun pic de vînt care să modifice norișorii. Așa ceva nu vezi pe cer aproape niciodată. În decurs de secunde se modifică forma norilor și distanțele dintre ei, în realitate. Uită-te pe cer!

Deci filmarea asta e sigur o minciună!.. de păcălit fraierii.

Dacă ar sta norii pe loc și s-ar mișca satelitul sau stația orbitală atunci ar trebui să aibă 10-20Mmph (10000-20000kmph) adică ar trebui să se învîrtă de 20de ori pe zi în jurul pămîntului. Verifică tu dacă apare noapte din oră în oră sau măcar la 2 ore sau la 4 ore sau.... La ei nu e noapte acuma?

Cică 28.000kmph e viteza stației deci ar trebui să se facă noapte din oră în oră căci viteza soarelui e de 25.000km:24h=1041kmph.

Deci ar trebui să depăsească de 28 de ori pe zi soarele deci la fiecare oră ar trebui să avem jumate de oră noapte și jumate de oră zi.

Eu cred că e o minciună această filmare. Plasează în buclă un film făcut cu un F16 și îl lasă rulînd sub satelit-stație orbitală și mai bagă niște comentarii în 'direct' și gata.... fraierii cred ce văd!

Deci iată cum băieții buni de tot vă mint în direct și voi îi credeți pe ei bine mersi!.. iar mie îmi cereți citate! Asta înseamnă să nu aplici aceiași măsură. Ce te face ca pe mine să mă iei de prost și pe ei de deștepți? Banii?

Acuma, după exact 4 minute de zi plină a apărut noaptea! Ce tîmpenii!

abaaaabbbb63 07.04.2016 18:43:01

Citat:

În prealabil postat de Trimisul (Post 619573)
Tu nu vezi că e senin pînă jos și norii care trec mult prea repede nu se mișcă deloc între ei, deci e ca și cum nu ar exista niciun pic de vînt care să modifice norișorii. Așa ceva nu vezi pe cer aproape niciodată. În decurs de secunde se modifică forma norilor și distanțele dintre ei, în realitate. Uită-te pe cer!

Deci filmarea asta e sigur o minciună!.. de păcălit fraierii.

Dacă ar sta norii pe loc și s-ar mișca satelitul sau stația orbitală atunci ar trebui să aibă 10-20Mmph (10000-20000kmph) adică ar trebui să se învîrtă de 20de ori pe zi în jurul pămîntului. Verifică tu dacă apare noapte din oră în oră sau măcar la 2 ore sau la 4 ore sau.... La ei nu e noapte acuma?

Cică 28.000kmph e viteza stației deci ar trebui să se facă noapte din oră în oră căci viteza soarelui e de 25.000km:24h=1041kmph.

Deci ar trebui să depăsească de 28 de ori pe zi soarele deci la fiecare oră ar trebui să avem jumate de oră noapte și jumate de oră zi.

Eu cred că e o minciună această filmare. Plasează în buclă un film făcut cu un F16 și îl lasă rulînd sub satelit-stație orbitală și mai bagă niște comentarii în 'direct' și gata.... fraierii cred ce văd!

Deci iată cum băieții buni de tot vă mint în direct și voi îi credeți pe ei bine mersi!.. iar mie îmi cereți citate! Asta înseamnă să nu aplici aceiași măsură. Ce te face ca pe mine să mă iei de prost și pe ei de deștepți? Banii?

Acuma, după exact 4 minute de zi plină a apărut noaptea! Ce tîmpenii!

1. Un F16, sau orice avion sau balon, nu poate zbura la 400 de km altitudine.

2. Statia se deplaseaza cu o viteza de 7.66 km/s, deci miscarea norilor de cativa metri pe secunda nu o sa se observe.

3. Da, s-a facut noapte, pentru ca tu nu ai intrat exact cand statia abia trecuse pe partea luminata a Pamantului, ci cand mai avea un pic si intra pe partea intunecata. Daca te uiti la video mai mult, o sa poti sa vezi de cate ori de face "zi" si "noapte".

Uite-mi dovada. A ta unde e?

Trimisul 08.04.2016 15:14:16

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 619576)
1. Un F16, sau orice avion sau balon, nu poate zbura la 400 de km altitudine.

2. Statia se deplaseaza cu o viteza de 7.66 km/s, deci miscarea norilor de cativa metri pe secunda nu o sa se observe.

3. Da, s-a facut noapte, pentru ca tu nu ai intrat exact cand statia abia trecuse pe partea luminata a Pamantului, ci cand mai avea un pic si intra pe partea intunecata. Daca te uiti la video mai mult, o sa poti sa vezi de cate ori de face "zi" si "noapte".

Uite-mi dovada. A ta unde e?

Deci văd și constat deci că orice ți-aș spune de la Dumnezeu și de la realitatea practică tu vrei mereu să crezi ce vrei tu,
că cică :

1. Un F16 nu poate filma de sus că cică ar fi prea jos și apoi ești sigur că acolo în transmisiile ''live'', din imaginile alea de desen animat, se vede clar că e o altitudine de 400km.... că scrie acolo, ce ''fain''!

2. Există viteză posibilă de 7,66x3600kmph=27576kmph cu care cică merge ISS la 400km altitudine cînd rachetele și avioanele abea ating cîțiva mach adică sub 6000kmph. Tu însă ești sigur că o stație orbitală la 400km merge cu 28x1000kmph. Cum se obține o astfel de viteză la care vezi soarele de 28 de ori pe zi apunînd și răsărind? Păi ce are mișcarea norilor cu viteza navei? De ce nu s-ar vedea de sus cum norii s-ar apropia și depărta unii de alții? Crezi că trece prea rapid stația de ei? Păi îi vede de la distanță mare, deci are timp să-i vadă cum se mișcă unii față de alții perpendicular pe direcția de mișcare că doar nu merge la nivelul lor.

3. Nu e o păcăleală ca să creadă toți fraierii în teoriile lor cu echilibrul forțelor și sfericitatea pămîntului și heliocentrismul și altele. Păi dacă nu le-ar face ei credibile atunci cine le-ar mai vota în congres miliardele de dolari pentru veniturile și proiectele lor absurde? Dacă ar crede americanii sau lumea că e minciună ce fac ei acolo și că e viclenie pentru bani și pentru veniturile armatei și a oamenilor de știință mincinoși printre care se numără și ei atunci cine crezi că le-ar mai vota bani de la buget pentru a persevera în minciună și în profit necurat păcălind o lume întreagă?

Bine că tu vrei mereu ca eu să te cred pe tine pentru că tu îi crezi pe ei.

De ce și pentru ce îi crezi ca să vrei mereu să te cred? Pentru că ești naiv și păcălit de sătănătatea lor direct în teorie ca să bei din marea roșie și să-mi dai și mie apoi de băut susținînd că-i bună și că o să mă văd bine cum arăt?

Credulii absurzi nu sunt decît niște copii răi și foarte ușor de păcălit. Nu-i niciun bine să vrei să crezi la nesfîrșit în minciuni, în răutate și ipocrizenie!

Dacă nu ești atent răul te va înghiți...... și acolo e cumplit fiindcă nu mai poți să vrei să ieși cu adevărat afară pentru că crezi că e bine fiindcă așa știi tu și te păcălești să și simți asta!

Deci nu te lăsa păcălit ci crede lui Dumnezeu:

''Soarele și Luna sunt semisferice și pămîntul și mările sunt plate!'' citat dedus pe drept.

abaaaabbbb63 08.04.2016 17:20:42

Citat:

În prealabil postat de Trimisul (Post 619619)
Deci văd și constat deci că orice ți-aș spune de la Dumnezeu și de la realitatea practică tu vrei mereu să crezi ce vrei tu,
că cică :

Pai pana acum n-ai facut nimic ca sa-mi demostrezi ca ce zici tu este cu adevarat de la Dumnezeu. (citate)

Citat:

1. Un F16 nu poate filma de sus că cică ar fi prea jos și apoi ești sigur că acolo în transmisiile ''live'', din imaginile alea de desen animat, se vede clar că e o altitudine de 400km.... că scrie acolo, ce ''fain''!

Nu, nu poate merge asa sus pentru ca nu exista aer acolo ca sa zboare vreun avion. In plus, daca ar fi aer, la o viteza de 7.66 km/s, s-ar dezintegra avionul. Inca ceva, un F16 nu ar putea sa ocoleasca lumea de zeci de ori pe zi.

Citat:

2. Există viteză posibilă de 7,66x3600kmph=27576kmph cu care cică merge ISS la 400km altitudine cînd rachetele și avioanele abea ating cîțiva mach adică sub 6000kmph. Tu însă ești sigur că o stație orbitală la 400km merge cu 28x1000kmph. Cum se obține o astfel de viteză la care vezi soarele de 28 de ori pe zi apunînd și răsărind? Păi ce are mișcarea norilor cu viteza navei? De ce nu s-ar vedea de sus cum norii s-ar apropia și depărta unii de alții? Crezi că trece prea rapid stația de ei? Păi îi vede de la distanță mare, deci are timp să-i vadă cum se mișcă unii față de alții perpendicular pe direcția de mișcare că doar nu merge la nivelul lor.

Ce relevanta are ca rachetele pot atinge viteze mai mici? Din fericire, gravitatia te poate accelera la viteze mari.

Nu cred ca realizezi cat inseamna 400 de km. Tu crezi ca poti sa vezi cum construiesc o cladire in Constanta din Piatra Neamt?

Citat:

3. Nu e o păcăleală ca să creadă toți fraierii în teoriile lor cu echilibrul forțelor și sfericitatea pămîntului și heliocentrismul și altele. Păi dacă nu le-ar face ei credibile atunci cine le-ar mai vota în congres miliardele de dolari pentru veniturile și proiectele lor absurde? Dacă ar crede americanii sau lumea că e minciună ce fac ei acolo și că e viclenie pentru bani și pentru veniturile armatei și a oamenilor de știință mincinoși printre care se numără și ei atunci cine crezi că le-ar mai vota bani de la buget pentru a persevera în minciună și în profit necurat păcălind o lume întreagă?

Pai nu ai nici o dovada pentru ce zici aici. Pe de alta parte, exista cativa astronauti care au fost pe ISS si pot sa-ti zica personal ca Pamantul nu este plat. Uite, poti sa-i scrii domnului Sergey Volkov:
https://twitter.com/volkov_iss

Citat:

''Soarele și Luna sunt semisferice și pămîntul și mările sunt plate!'' citat dedus pe drept.

N-am gasit asa ceva in Biblie.

iuliu46 08.04.2016 20:46:56

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 619623)

Nu cred ca realizezi cat inseamna 400 de km. Tu crezi ca poti sa vezi cum construiesc o cladire in Constanta din Piatra Neamt?

In unele zile de la Constanta se vede Ceahlaul. Te poti uita si la meci, desi de cand au retrogradat nu mai e asa de interesant. :)

iuliu46 08.04.2016 20:53:01

E adevarat ca pana acum nici un nemtean nu a pretins ca ar fi vazut Farul. Dar ma gandesc ca in zilele cand e meci, privirile tuturor nemtenilor se indreapta spre locuri de care se simt mai aproape sufleteste, precum Iasi sau Botosani. :)

ahilpterodactil 08.04.2016 23:53:53

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 619639)
In unele zile de la Constanta se vede Ceahlaul. Te poti uita si la meci, desi de cand au retrogradat nu mai e asa de interesant. :)

Daca as fi stiut asta si cand il studiam pe Cosbuc la scoala... As fi fost olimpic, nu alta!

Priveam fără de țintă-n sus -
Într-o sălbatică splendoare
Vedeam Ceahlăul la apus,
Departe-n zări albastre dus,
Un uriaș cu fruntea-n soare,
De pază țării noastre pus.

Va sa zica poetul era la mare si se simtea in siguranta, vazind uriasul, in ciuda scorului din groapa...

iuliu46 09.04.2016 00:10:47

E vorba despre vremurile cand Ceahlaul juca seara, asa cum face toata lumea buna. Acum canci splendoare pentru ca joaca la matineu. :71:

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:02:26.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.