![]() |
Citat:
Ortodoxia si adventismul promoveaza numai casatoria instituita de Dumnezeu. P.S. Iluminatule, eu nu pot pune in carca ortodoxiei toate bazaconiile care apar cand dau cautare pe "ortodox gay" (ex: http://www.bzi.ro/senzational-primul...13-foto-335681). Ma duc la invataturile ortodoxe si vad ce promoveaza acestea. Fa si dumneata la fel cand este vorba de adventistii de ziua a saptea (daca-ti place adevarul). |
Citat:
Căci icoanele în fața cărora ortodocșii se pleacă, își fac cruce, le sărută, și aprind candelă nu sunt niște simple ilustrații dintr-o carte; ele fac parte integrantă din actul închinării.:33: |
Citat:
|
Citat:
Mă întreb totuși, produsul minții cui or fi icoanele? Bucură-te pe jumătate, căci cred la fel ca tine că nu al minții iconarului...:58: |
Citat:
Intr-adevar, o mare asemanare intre Ortodoxie si Adventism. |
Citat:
In Biserica Ortodoxa nu s-au intalnit asemenea bazaconii dracesti! |
Citat:
[s]Amicus Plato sed magis amica veritas[/s] |
Citat:
Hai, sa va gadil la orgoliu: o asemanare si totodata o deosebire Pentru ortodocsi duminica simbolizeaza prima zi a creatiei. Pentru adventisti duminica este prima zi a creatiei. Citat:
|
Citat:
|
Hai sa vorbim povesti. Asa este considerata, in mod conventional, nu ca am avea noi certitudinea absoluta a adventistilor ce trag cu dintii de ziua respectiva, avand convingerea ca ei au pastrat ciclul de 7 zile intact din timpul creatiei si pana-n zilele noastre. Voi aveti convingerea ca fix ziua de sambata din calendar e multiplu de 7 a zilei a 7-a a creatiei, de aceea tineti la data si considerati ca cei care pastreaza ciclul de 6 zile lucratoare si a 7-a de odihna nu respecta porunca, atata timp cat ziua aceea nu e fix sambata.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:20:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.