![]() |
Va multumesc pentru sfaturile vostre.
Intradevar in lumea de azi acest pacat este foarte des intalnit, (e atat de pacat ca uni dintre noi il fac atat de usor, fara sa se gandeasca la consecinte). Stiti, in cartile sfinte adulterul este considerat ca fiind printre cele mai grave pacate pe care le putem face, din el izvorand multe alte lucruri rele. In cazul meu vreau sa merg mai departe cu aceasta casnicie, il iubesc, il pot ierta si cred ca trebuie sa fim impreuna si la rau, asa cum am promis in ziua nunti. Trebuie sa trecem si peste incercarile grele (chiar daca dor foarte tare). Amandoi vrem sa ne salvam casnicia si sa crestem impreuna cei doi copii. Nu o fac numai pentru copii. O fac pentru toata familia, pentru mine, pentru sotul meu. Sper sa reusim. Sa ne ajute bunul Dumnezeu. Mosh Neagu , cred ca ai dreptate, avem nevoie de multe incercari ca sa putem ajunge la mintuire. Si e foarte important cum trecem fiecare peste aceste incercari. Cred ca trebuie sa ne rugam mult ca sa le putem trece cat mai bine posibil. |
Citat:
|
Citat:
Si eu ma bucur pt decizia pe care ati luat-o,nu uitati ca oricine poate gresi si cadea in pacat cu atat mai mult cu cat cei din lume nici nu calca pe urmele Sfintilor! Este o constatare,nu o consolare! Bine ar fi sa avem pretentii ridicate de la noi insine in primul rand si nu de la altii! |
Citat:
|
Da. Am sa pot! Daca:
1.sunt reasigurat si incurajat de partenera si 2.daca nici ea nu se uita la telenovele sau filme Hollywood despre "dragostea catalizata de genitale" (gen ordinarul "The Notebook" - contraexemplu fiind "The Painted Veil"). E tot ce cer... si scrie si in Biblie ca am dreptul sa cer asta!!! Poate o femeie să se dedice unei relații dacă barbatul nu are "privirea aceea" în schimb toți ceilalți bărbați din jurul ei par să o aibe??? |
Citat:
In sensul sentimental sau crestin? Nu de alta, dar iubirea in sens crestin se afirma exclusiv prin fapte, nu prin vorbe. Si stai, ca e vorba de faptele alea din momentele dificile, cand nu e usor sa faci ceea ce e corect, pentru ca sentimentele alea euforice se transforma din rai in iad si dicteaza alta directie decat cea corecta.. Sau pe scurt, toata lumea iubeste sa manince mancarea care ii place, intrebarea e ce fac cand li se serveste vrand nevrand ceea ce nu le place.. |
Citat:
|
Citat:
Tu ai zis ca nu exista iertare daca nu il primesti inapoi, era un exemplu pt a marca diferenta dintre iertare si continuarea unei relatii paguboase. eu ma port cu toti oamenii la fel , si cu cei din familie si cu cei din exterior. fiecare ia deciziile dupa cum considera.... Doamne fereste de asemenea situatii :( |
Citat:
Sigur, la un moment dat anumite relatii (de casatorie vorbesc) care implica convietuirea sub acelasi acoperis, nu pot continua si este de inteles atunci cand iti pun viata in pericol (sau a copiilor) ex. cazului unui alcoolic violent, dar cand e vorba de inseleat (cum? el?? pe MINE??) si tine strict de orgoliu (+eventual o tona de pseudoargumente care cauta sa-l indreptateasca) e altceva. |
De ce daca unul din parinti e violent se considera daunator pt copii dar daca isi inseala partenera nu e daunator? Cred ca un copil sufera la fel cand vede ca tatal isi inseala mama, sau invers. Chiar daca parintii vor incerca sa ascunda acest lucru, copiii vor simti, iti spun eu. Daca ascund, e totusi ok, dar daca unul dintre ei inseala pe fata si fara nerusinare, nu e bine ca un copil sa vada demnitatea celuilalt parinte calcata in picioare, ca si cum l-ar vedea lovit, si vor incepe chiar sa il invinovateasca pt ca nu a ripostat.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:34:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.