![]() |
Ovidiu, frate, las-o mai moale pentru că oamenii au impresia că tu îi judeci și nu faci decât să-i iriți. Dacă vrei să-i atragi spre credință, i-ai cu zăhărelul. Crede-mă că e mai eficient așa. Nu poți să dai unui bebeluș (din punct de vedere duhovnicesc) hrana unui adult.
|
Citat:
Am mai vazut cazuri prin America... Din moment ce copilul poate manca hrana solida la 3-4 ani ? |
Citat:
|
Citat:
Eu cred ca sunt cazuri sarite de pe fix,iar extremele nu ma atrag din fire! |
Nu mulțumesc.
|
Citat:
Nu mai stiu insa unde si momentan nu am timp sa caut. |
Citat:
Prefera sa se extinda prin incorporarea la zeciuiala a copiilor altora. :) |
Citat:
Citat:
|
Apropo de adventisti, vegetarianusm si B12.
Stiu un adventist, din familie de adventisti, vegan de o viata, care abia la cca. 40 ani a ajuns sa-si descopere o carenta grava de B12. Abia atunci a aflat, se pare, de problema veganism vs. B12. Orice informatii para-stiintifice vizavi de B12 (si criminale la o adica) ar administra unele asociatii vegane membrilor ei (sau chiar zero informare), consensul stiintific este ca veganii au nevoie de suplimente de B12. Cine nu crede (dintre vegani), poate sa incerce pe pielea familiei lui sa ignore acest aspect, problema este ca atunci cand deficitul este descoperit s-ar putea sa se soldeze deja cudaune biologice ireversibile. Respectivul de care vorbeam mai sus, si-a invatat lectia - suplimentele de B12 nu lipsesc din alimentatia copiilor lui. |
Păi e normal să ai carențe de B12 dacă ești pe lângă, deși tu ai impresia că te hrănești corect. :4:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:17:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.