![]() |
Citat:
Am confirmarea unui clarvăzător că M. Geoană a câștigat atunci alegerile. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dupa 90,pe timpul lui Iliescu,numai in mintea persoanelor naive a fost democratie,pentru ca securitatea in continuare salta oameni,cei care deranjau regimul pentru ca spuneau adevarul,le terorizau familiile si multe altele peste care s-a avut grija sa se traga cortina tacerii. http://www.realitatea.net/iliescu-de...ui_941660.html Nu pot decat sa ma gandesc ca sustinatorii unui astfel de partid ori nu isi cunosc istoria si din aceasta cauza sunt extrem de usor de manipulat ori au avut in trecut sau chiar prezent niste beneficii din partea acestui regim. Avantajul lor este ca au o mare parte din media cumparata,iar asta i-a ajutat sa construiasca sistematic o imagine cat mai proasta lui Basescu,familiei sale,toate astea au fost concertate cu grija de ceva ani.Doar eu am vorbit anul trecut cu unul din ai lor,care nu ca stia,era sigur 100 % ca PSD va veni din nou la putere,erau mobilizati de atunci.Nu am vrut sa cred,dar mi-a spus " o sa vezi..." . Doar ca nici in prezent nu vreau sa vad si mai ales nu pot sa cred cum romanii merg de buna voie precum niste biete animale la sacrificiu.Insa animalele sunt "bietele",pentru ca saracele nu au de ales,dar noi avem,aici e tragedia! Nu il ai la inima pe Basescu,dar ce faci,ca sa nu il alegi pe el,optezi pentru unii care au talharit tara zeci de ani,pana au adus-o in sapa de lemn,ti-au facut confratii sa traiasca sub dictatura si teroare,iar pe altii i-au ucis pentru ca le stateau in cale? Ii mai judecam pe cei care pleaca din tara...pai sincer,incep si eu sa iau foarte in serios in calcul aceasta varianta. :( |
Citat:
Citat:
|
Citat:
In plus,intregul context politic si economic mondial a fost de asa natura...noi nu am trecut prin criza din cauza lui Basescu,uita-te cate tari au trait asta,cu mult mai evoluate si prospere ca noi,ca de exemplu Grecia.Noua,asa greu cum ne-a fost,cu masurile drastice care s-au luat,totusi nu ne-am prabusit cu totul,cum s-a petrecut la altii. In alta ordine de idei,pentru brasovenii care vor sa protesteze visavi de atitudinea profund nedemocratica a lui Ponta si ai lui,astazi la orele 19 are loc in Piata Sfatului "Protestul ghilimelelor". |
Citat:
Si este exact cum scrie: au furat pe datorie. Si ca sa vedeti cum se tin cu dintii de putere, ca pisica cu ghearele pe perdea, azi dimineata toate posturile TV erau bramburite la RDS-RCS. Mi-a trebuit un sfert de ora sa gasesc Antena3, erau foarte multa canale tv cu muzica, ce se repetau de mai multe ori, Antena 1 nu era nicaieri, Romania Tv nu era nicaieri... Dupa 10 minute, dupa ce am gasit-o, au schimbat iar posturile TV, randomizare cred ca fac. Pe mine m-au convins, ajunge: azi merg si reziliez contractul cu ei. |
Citat:
Nu-l acuz pe Basescu direct pentru asta. Dar il acuz pentru ca nu a lasat batranii sa-si traiasca ultimii ani in liniste. |
Citat:
Te inteleg si stiu cat de socant a fost pentru oamenii in varsta. Poate ca acele masuri o fi fost necesare. Poate. De neiertat insa este sadismul si satisfactia cu care au fost anuntate. |
Citat:
Bineînțeles că papagalul Bantonsecu îl va grația pe automutilatul Năstase ca să scape de filmele arestării și încarcerării, îl va grația pentru că poate... și astfel va stopa un proces 'politic', consolidându-și viitorul și asigurându-și susținerea pentru viitroarele alegeri căci USLașii, adică PSDiștii îl vor alege pe el conform algoritmului cu atât mai mult cu cât și-a sacrificat imaginea pentru unul de-al lor. Deci iată cum beția puterii te face să mânci broaște și tot felul de vărsături după teoria absurdă: ''scopul scuză mijloacele''. Acest lucru l-ar fi făcut și Băsescu, l-ar fi grațiat pentru că el e creștin și nu vrea moartea păcătosului dar nu putea să-l grațieze cu adevărat ca să nu zică presa că de frică și pentru menținerea la putere printr-un blat și pentru a specula niște sentimente și niște lacrimi electorale. Deci m-aș bucura dacă l-ar grația pe Năstase stimabilul papagal baalfa și numai pentru faptul de a nu-l mai compara cineva cu deținuții și victimele politice ale regimului comunist terorist, adică și numai pentru a nu ne face complet de rușine înainte înaintașilor din ceruri care ne văd și se îngrozesc ce ne poate pofta nebună și pătimașe să spuie din rațiuni de suporteri pariori superstițioși și foarte războinici... în deșert. Problema este însă foarte gravă căci demersul pentru suspendare nu va avea voturi suficient, și asta pentru că este o cacialma USLașe prin care vor să-și umfle mușchii, deci ei înșiși nu vor vota pentru suspendare. Dacă ar reuși să-l suspende pe Băsescu i-ar face cel mai mare bine căci l-ar încredința în mâna Domnului și a poporului care l-ar judeca pentru întreaga activitate, primindu-și răsplata, fie bună, fie rea, căci dacă nu i s-ar da acest prilej ar rămâne cu conștiința neîmpăcată. Deci nu pot decât să felicit USLașii pentru acesată inițiativă! Îl va judeca poporul, marea adunare națională. Însă pentru USLași aparenta ură și răzbunare a poporului pe Băsescu le va fi fatală căci răul săvârșit, răutatea lor vicleană se va întoarce în capul lor scoțându-i din istoria Adevărată pe ușa din dos. Deci îi felicit încăodată. Sunt fericit! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:10:50. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.