Yasmina |
04.06.2012 09:21:39 |
Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs
(Post 450023)
porunca divina spune fara echivoc, ca relatiile intime in afara casatoriei, fie ca vorbim de un cuplu necasatorit, fie ca vorbim de alegerea unui alt partener in afara cuplului casatorit (adulter) sunt pacate foarte grave, de moarte.
acum, acest forum se vrea doar un spatiu pentru chit-chat? sau are si o componenta moralizatoare?
cineva a folosit expresia "relatie stabila" intre doi tineri; nu m-am bagat in viata nimanui, nu am disecat viata nimanui, doar atata am intrebat, ce se poate intelege prin aceasta expresie! nu pentru mine am intrebat, ci pentru tinerii care citesc acest forum si care au nevoie de invatatura crestina! adica un tanar adolescent poate citi ce a scris o persoana aici, ca formula de a trai casatoria prin anticipatie este valida in ochii lui Dumnezeu si se poate conforma unei astfel de invataturi care nu vine de la Domnul ci este produsul duhului lumesc !! se cheama "concubinaj".
(am mentionat aceste lucruri, constient fiind ca orice invatatura gresita, nimiceste suflete - Luca 17:2)
|
"Relatia stabila"poate exista si intre 2 persoane care urmaresc sa se casatoreasca virgine,deci pot petrece timp impreuna,intalnidu-se la biserica,la teatru,la o cafea...Sunt destui tineri care se intalnesc platonic,asta nu v-a trecut prin cap???
Iar intelesul de "relatie stabila"denota caracterul pozitiv al relatiei si monogamia,excluzandu-se deschiderea,interesul pentru parteneri noi.
De ce v-ati blocat pe aceasta intrebare?Mergeti mai departe...
De ce doriti o descriere plastica,explicita a relatiei colegului nostru de forum?V-am sugerat sa-i scrieti pe privat,pt mai multe detalii.
Va rugam frumos,treceti mai departe si nu mai reveniti la acest subiect,cred ca persoana in cauza este destul de jenata!
"acum, acest forum se vrea doar un spatiu pentru chit-chat? sau are si o componenta moralizatoare?"-
Nu,nu se vrea a fi un forum moralizator,de genul aceluia pe care-l intuiti dvs;ar fi prea simplu,ca fiecare subiect virtual sa joace rolul unui lup moralizator din spatele unui id oarecare.
Multumim pt idee,dar sfaturile moralizatoare ar trebui sa vina din partea unei persoane reale,care iti poate prezenta validitatea moralitatii ei si care sa aibe imputernicirea necesara(duhovnicul).
|