![]() |
unde e liberul arbitru?
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
P.S: Get a life, you really need one ^.^ . |
Citat:
PS: Get lost now... go and cry somewhere else.... hahaha |
Citat:
@GLAdoS: pff imi vine sa plang m-ai luat aici, trebe sa ceri de la cineva un os, praf m-ai facut. |
Citat:
|
Citat:
Ce sa zic, a oferit o gramada de optiuni Iisus. Citat:
Citat:
Citat:
In plus, e "pat on the back", nu "pet". Asta doar daca nu te referi la vreun papagal de pe umarul vreunui pirat. |
Citat:
|
Citat:
Si ouale sunt facute de gaini care stau in baterii inghesuite. Si vacile sunt mulse cu pompele alea care le produc dureri mari (imagineaza-ti cum ti-ar pune tie doua pompe pe sfarcuri si ai vrea sa tipi de durere dar nu ai putea). Sau cum se insemneaza cu fierul rosu si li se strapung urechile. Si de fiecare data cand platesti la magazin pentru acele produse tu de fapt votezi pt acest sistem. Il validezi. Cred ca la acest tip de ipocrizie se referea. @FireSpirit: sunt curios daca mananci animale... |
Citat:
Spune-mi, ce iubire e aia care se impune cuiva? Sub amenintarea eternitatii petrecute in iad? A oferit Iisus vreo optiune? A intrebat pe cineva daca oamenii sunt de acord ca el sa moara pe cruce pentru ei? In plus, nu am reusit sa obtin o explicatie satisfacatoare apropo de corelatia intre alegerea unui om sa moara (ma rog, stiind ca va invia, ceea ce cam ucide din fasa ideea de "sacrificiu") pentru a "spala" pacatele altora. Daca tu ma calci pe mine pe pantofi, am optiunea de a te ierta sau nu. Dar ce treaba are un tert? Poate el sa te ierte pentru ca m-ai calcat pe pantofi? Unde e responsabilitatea care vine cu propriile fapte, daca sunt iertate de un tert? Ce fel de moralitate e asta? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:24:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.