![]() |
Nu stiam ca a devenit un moft. Stiu ca prietena mea a nascut acum 3 ani si si ea vroia sa sa nasca prin cezariana ptr ca e f ingusta in solduri si ii era frica sa nu ii fie f. greu si nu au lasat-o, a nascut natural. Acum nu stiam ca s-a schimbat in 3 ani. Poate depinde si de spital, de medic. Da cred si eu ca bebele merita toata durerea si munca. De la cezariana te refaci si mai greu, mai ramai si cu cicatricea aia urat si pana se vindeca dureaza. Acum fiecare cu alegerile sale. Nu prea suntem in stare sa improscam cu noroi. Sa ne expunem parerea in general, asa da. Insa sa judeci femeile si sa le faci asa si asa ptr. alegerile lor, e urat.
Ar fi frumos sa revenim la subiectul topicului ptr ca s-a deviat f mult. Era vorba de mama inconstiente si concursurile de miss ptr copii. Despre cezariana si nastere se poate discuta si pe alt topic. In orice caz o femeie care naste prin cezariana nu este mama denaturata, asa ca discutia nu prea isi are rostul aici. |
la fel zic si eu, discutia a deviat.
Se pare ca nasterea e subiectul preferat...al barbatilor!:) |
Citat:
|
Citat:
Cel putin noi, femeile, nu fugim de responsabilitati. Femeile nu prea fug de cruce barbatii insa cam da. In timp femeile au evoluat asa cum au putut au mai gresit si au dat cu capul de zid de multe ori dar s-au ridicat de jos. Voi, barbatii insa starea asta de lancezeala o cam aveti de cel putin 200 de ani. Pai noi suntem de vina ca n-ati mai evoluat de la Adam? Si ala s-a lasat ispitit de Eva cum se intampla si in zilele noastre....fraierii se lasa condusi de instincte primare si atunci se plang ca ei sunt inocenti. |
Citat:
|
Citat:
Poate ca de fapt este si mostenita.. |
Citat:
|
Citat:
frica de a naste natural se transforma in alte soiuri de frici, atat la fete cat si la baieti. Comoditatea la fel. noua ni lene sa crestem mai multi copii, ca e greu sa te trezezsti noaptea si sa le dai apa, sau sa-i mangai cand viseaza urat, sau sa stai la capul lor cand sunt bolnavi iar lor li lene sa faca curatenie, sa stranga jucariile, sa-si faca temele. Suntem invatate sa graviteze toti in jurul nostru, si ei sunt niste rasfatati, li se pare ca totul li se cuvine si dorintele lor sunt cele care primeaza.Nu conteaza ca mamei ii este rau si sta in pat, ea trebuie sa satisfaca toate mofturile "soarelui". As putea sa continui, dar ma opresc. Daca ne privim cu atentie copii vedem in ei oglinda fidela a noastra.ne vedem pe noi in miniatura cu toate pacatele si neputintele noastre.E primul semn ca trebuie sa tragem un semnal de alarma. Sa incercam sa ne sfintim. Nu de alta, dar tot ceea ce vad la noi, vor face si ei. Incercam sa traim dupa cuv Evangheliei? Si ei vor face la fel! Ne place sa ne uitam la tv, sa mai vedem un film, un meci? Si lor le va place! Ne place sa mergem la Biserica si la slujbele ei? Si ei o vor indragi! Ascultam manele sau muzica clasica? Si ei vor invata sa le placa ce ne place noua. Suntem mincinosi? Si ei vor fi! Suntem niste fricosi, ne panicam repede? Si ei vor face la fel. Asadar, sa incercam noi sa fim asa cum am vrea sa fie copiii nostri. |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:57:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.