![]() |
Pai si daca avea la ce mina avea? stinga sau dreapta? Fiindca din cite stiu eu nu se pun la mina dreapta nici un fel de cip. Si cu ce il face asta vinovat de pacatul prigonirii?
Mie imi pare o poveste inventata intentionat ori probabil pacatul in realitate era altul. Poate fi si pacatul de a nu te considera demn de a fi binecuvintat tocmai pentru ca crezi ca un cip te face pacatos atita vreme cit nu te inchini vreunei fiare ci tot lui Dumnezeu. Sa stam cu frica? Sa stam cu frica doar de Dumnezeu dar si cu credinta. Asadar trebuie sa va hotariti la ce anume se refera inchinarea in fata fiarei -este religioasa sau nu -fiindca circula doua interpretari paralele. Adica cind ne comvine o interpretam ca fiind religioasa referindune la o religie unica iar cind nu ne referim doar la supunerea in fata unui sistem justitiar dictatorial. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
(Antonie cel Mare) |
VIDEO: Ce se intampla la Londra? Unde e politia? Ce se urmareste? Oamenii sunt dezbracati și jefuiti pe strada …
A se citi si comentariile. Sunt utile. |
Dreapta cumpatare
Stiu ca probabil s-a mai discutat in general despre aceasta problema pe acest site si ca este o problema mai veche,dar sunt putin confuza,mai ales ca multi preoti/calugari din Ro. sunt impotriva. Mi-am intrebat si duhovnicul si dansul mi-a zis ca pot sa imi fac linistita pasaportul cu cip si ca nu inseamna lepadare de Hristos.
http://cidadededeus.wordpress.com/20...ianuarie-2011/ Parerea mea este ca ai primit deja raspunsul de la duhovnicul tau. Daca ii alegem ca duhovnici, datoria noastra este sa avem incredere in cuvantul lor. Departe de mine gandul de a cotesta adevarul spuselor Sfintei Sale, parintele Iustin. Pericolele care ne pandesc sunt cu adevarat mari, iar noi trebuie sa ne aflam permanent in rugaciune si sa lucram Binele cu nadejdea ca Hristos ne va mantui. Asta nu cred ca inseamna ca ne putem permite sa ne lasam invadati de panica si isterie, ci ca trebuie sa existe dreapta cumpatare in toate. Cu necesitate trebuie sa ne folosim darurile date de Domnul Dumnezeul nostru fiecaruia si fiecareia dintre noi in urmare lui Hristos. Fiti binecuvantati ! |
|
|
Citat:
Ochiul in triunghi e o garantie sinceritatii tale? |
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:16:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.