Catalina |
24.03.2007 12:24:50 |
Pentru mine iubirea fata de oameni inseamna un sentiment curat si nobil .
Dar nu numai prin cuvinte se arata iubirea fata de o persoana , iubirea se arata si prin fapte . Eu asa inteleg iubirea fata de oameni . Cand iubesc pe cineva ii arat prin fapte , nu numai ii spun cuvinte dulci .
Faptele bune facute din dragoste si din iubire sunt mult mai mult apreciate de Dumnezeu decat cuvintele dulci de iubire . Uneori in cuvinte dulci gasim intentii ascunse si multa ipocrizie . Multi cauta prin cuvinte dulci sa-si asigure interesele .
Eu , in momentul de fata vad cum ma ajuta cei care mi-au spus candva ca ma iubesc .
Le-am cerut ajutorul acestor persoane , dar ce am am primit ?
Numai cuvinte . ' Lasa ca Dumnezeu te va ajuta , lasa ca o sa vezi ca o sa treci si prin asta . Toti avem probleme si necazuri ,nu numai tu, dar cu ajutorul lui Dumnezeu o sa treci si peste asta . '
Asta inseamna iubire fata de oameni . Cuvinte dulci si cu iz de indiferenta ? Nu imi trebuie in aceste momente , oameni rai langa mine , am nevoie de oameni cu sufletul adevarat curat .
Sa-i spui unui om cazut la pamant ca numai Dumnezeu il va ajuta , In loc sa-l ajuti sa se ridice ? Cum poti rosti numele lui Dumnezeu ,cand nu faci ceea ce iti cere Dumnezeu ?
Viata este foarte grea ,dar sa fim sinceri , unii oamenii nu sunt asa cum pretind .
Lucrez cu oamenii de toate categoriile sociale si cunosc modul de gandire al multora .
Si eu am greselile mele , poate ca m-am increzut prea mult in oameni . Dar ca un om sa imi ceara ajutorul si eu sa nu-l ajut , asta nu am facut-o pana in prezent .
Sper ca aceasta incercare grea sa nu imi schimbe sufletul .
|