konijiro |
21.05.2011 20:41:14 |
Citat:
Bun, dar aici intervine mediul sau vreo aberatie a cromozomilor.De undeva tot trebuie sa vina si aceste gene, presupunand ca tine de ereditate.
|
Nu stiu suficienta genetica incat sa ma hazardez in explicatii detaliate. Dar stiu suficient incat sa pot spune ca nu e nevoie ca unul din stramosii cunoscuti sa fie homosexual. E posibil ca unul din stramosii necunoscuti (undeva de-a lungul "copacului" genetic) sa fi fost, dar din nou, nu am citit despre asta atat de amanuntit.
Oricum, dupa cum a aratat si Kinsey, foarte putini oameni sunt 100% heterosexuali sau 100% homosexuali. Mai toti suntem undeva intre, cu toate ca una din orientari e mai puternica.
Citat:
Imi pare rau dar eu nu cred in predestinare. Nu cred ca Dumnezeu accepta acest pacat oribil si nici ca osandeste cu stiinta din veci! Este o aberatie!
|
Aberatie sau nu, asta stim in acest moment. Realitatea nu se conformeaza in functie de ce vrem sau nu sa credem.
Si nu am absolut nici un motiv sa am incredere mai mare intr-o carte cu origini incerte, scrisa acum mii de ani (si care contine lucruri deja dovedite ca gresite) decat in ultimele descoperiri ale stiintei (geneticii in acest caz). Daca tu crezi ca respectiva carte e mai de incredere, e alegerea ta.
Oricum, eu cred ca oamenii care au o problema cu homosexualii o au in primul rand instinctiv (sustinuta si de ignoranta), si isi folosesc religia (oricare ar fi ea) pentru a o justifica.
|