Citat:
În prealabil postat de blajinul
(Post 322207)
Ajuta-ne si pe noi sa avem aceeasi parere, despre tine..
|
Care "NOI", tu si trice.? Pt voi, a fi bine vazut, inseamna a accepta mizeriile cu care ati fost indoctrinati.
Mai blajinule, eu nu am nimic cu tine, ci cu credinta ta oarba si smintita...
Citat:
(Post 322207)
Acel exemplu (verificarea cu Scriptura) reprezinta un principiu valabil si astazi. Problema este ca unora nu le convine..
|
Cum se face ca acest principiu a dat nastere la multe secte NP?
Si cu acest argument "valabil si azi" du-te la baptisti sau penti, iehovisti etc. si acolo va probati si va argumentati inselaciunea si amagirea spre pierzarea voastra...
Citat:
(Post 322207)
Pastorul nu are cum sa ma indoctrineze. Aplic principiul cu verificatul. Nu il cred pe cuvant. .
|
Parerea ta. Tu verifici cu Biblia in scopul argumentarii inselaciunii... tu probezi cu gandul, si nu pui si sufletul...
Citat:
(Post 322207)
Si astazi este nevoie de proba cu Scriptura. Ereziile pandesc pe la tot coltul. Ba, mai mult, pandesc din altare si de la amvoane..
|
Pt noi, cei din Biserica lui Hristos, exista sinod...
Citat:
(Post 322207)
Azi, multi crestini cu statute vechi, au eresurile inradacinate in mintea lor. .
|
...sau "crestinii cei noi", aduc eresuri noi sub soare?
Citat:
(Post 322207)
Exista Vechiul Testament, plin de profetii referitoare la lucrarea Mantuitorului. Iar Sfintii Apostoli propovaduiau Evanghelia lui Hristos folosind, din plin, argumennte din Vechiul Testament (pe care crestinii le verificau). .
|
Si adventistii ce argumente folosesc? ca nu seamana cu a baptistilor, nici cu a penticostalilor...etc...
Citat:
(Post 322207)
Nu pot desparti Biblia de Autorul Ei (de Dumnezeu). "Biserica" (cea la care va referiti dvs.) si istoria sunt lucruri relative. Depinde cum le vede fiecare.
|
Unde scrie ca Dumnezeu este autorul Bibliei, ti se pare ca a scris Iisus ceva?
Biserica la care ma refer eu face parte din istorie. De la Hristos si pana azi si pana la sfarsitul lumii , Biserica dainuie in lume si este de nebiruit .
Hristos S-a nascut in lume, iar lumea are o istorie...
....iar de la Hristos si pana azi, Biserica are o istorie, parerea mea, este ca nu trebuie trecuta cu vederea.
E trist pt toti NP ca n-au o istorie!