![]() |
Citat:
Deci dacă scriam flapsuri greșeam căci cu flapsurile ridicate sau coborâte e clar că fie te răsucești dacă e vorba de o singură aripă fie te ridici dacă accelerezi și tragi de ambele sau cobori dacă încetinești sau tragi de ambele viceversa, deci accelerând nu poți păstra direcția cu flapsurile trase, linia paralelă cu pământul. Iată deci că era corect FLANȘE deși eu mă gândeam la flapsuri!.. adică terminațiile la rachetă sau la săgeată căci fără ele săgeata nu păstrează direcția, ei bine tot astfel dacă mărești viteza cu cât vrei dacă ai aripioarele alea finale numite FLANȘE că m-a corectat Domnul, iată că păstrezi direcția. Deci nu neglija te rog pe Dumnezeu din ecuația discuțiilor noastre care ne mai și corectează pe ici pe colo... prin părțile esențiale, vorba lui Caragiale! Iar că este scris în scriptură despre Creație, e suficient să citești Facerea, Noe, din Noul Testament și din Apocalipsă și dacă vrei să aprofundezi atunci și din Cuvântul lui Dumnezeu și vei vedea în timp prin credință cum nevăzutele devin văzute și necunoscutele și nedeslușitele se deslușesc ca prin farmec de parcă ai asista la o mare minune. Însă pocăința și smerenia e mai mare dar dragostea curată le depășește cu mult dacă mai ai și Taină Sfântă. |
M-ai "convins". :71:
|
În general, un avion este alcătuit din următoarele părți principale: aripa cu dispozitivele sale de sustentație, fuzelajul, ampenajele orizontal și vertical cu părțile lor mobile, trenul de aterizare și sistemul de propulsie. Părțile mobile ale avionului sunt: eleroanele, profundorul, direcția, flapsurile, voleții, frâna aerodinamică și compensatoarele.
sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Avion |
Citat:
Și nu uita, 'mustrarea învinge dar nu convinge'... cu atât mai mult cu cât tu chiar crezi că eu nu știu ce e acela un avion și că n-am zburat niciodată. Lasă că acuma m-ai lămurit tu... de pe wiki ce sunt alea FLAPSURI că cică eu nu știam. Da, am fost cu avionul, și de sus pământul se vede plat. Poate vei crede și vei înțelege din ce am scris că știu și fizică și matematică și aerodinamică. Deci era vorba de flanșe chiar dacă nu mă crezi. Dacă aș fi scris flapsuri cum îmi închipuiam că scriu aș fi greșit. Însă tu nu crezi ce spun, păi am vrut să mă corectez singur dar mi-am dat seama că defapt nu e greșit FLANȘE și de aia am lăsat FLANȘE! Tu crezi că vreau să dreg busuiocul, dar ți-am explicat, flapsurile dacă mărești viteza fac fie să te ridici, fie să cobori, pe când flanșele îți întăresc direcția inițială ca la rachete sau săgeți! Nu mai râde în pumni că râzi de tine... eu nu mă supăr dacă măcar m-ai ridiculiza pe drept. Păcat că nu deosebești și nu deslușești ironia proprie în care cazi... asta poate pentru că neglijezi pe Dumnezeu din ecuația discuției noastre în timp ce nu neglijezi deloc 'cunoștințele' de pe WiKi și firește factorii pe care crezi tu că trebuie invoceți deoarece sigur ar influența în așa măsură calculele și demonstrațiile încât să mă recunosc musai eu absurd și nu 'științificii' explicaționiști caraghioși. |
Citat:
VT: Soarele se oprește și luna se oprește la rugăciunea lui Iosua: "Și s-a oprit soarele și luna a stat până ce Dumnezeu a făcut izbândă asupra vrăjmașilor lor." Ceea ce lasă de înțeles că: - fie Pămîntul e plat și aștrii se rotesc deasupra lui - fie Pămîntul e un geoid static, iar soarele și luna împreună cu toate stelele și planetele se învîrt în jurul său după modelul prezentat pe http://www.hexaimeron.ro/Cosmologie/...stronomie.html . Nicidecum nu poate fi vorba despre ceea ce ne învață azi la școală. NT: "Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte înalt și I-a arătat toate împărățiile lumii și slava lor." Dacă ar fi vorba de o alegorie sau de o vedere "în duh", atunci nu ar mai fi fost nevoie ca Hristos Omul să privească TOATE împărățiile lumii de pe acel munte foarte înalt. Sfînta Tradiție: Sfîntul Vasile cel Mare în Hexaimeron nu îndrăznește să se pronunțe în favoarea sau contra Pămîntului plat. El are o atitudine rezervată, probabil pentru a evita discuțiile în contradictoriu pe tema asta, nu știu de ce. Tot el subliniază faptul că vegetația a apărut înaintea creerii soarelui, conform Scripturii, ceea ce pentru știința de azi e un fapt ridicol, nu? Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=305 http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=306 Iată fotografii nemăsluite luate din satelit și din balon. Ce formă are linia orizontului? De ce tot insistați cu argumentul avionului cînd am explicat de atîtea ori că fotografia și privitul prin hublou distorsionează imaginea reală? |
Citat:
Citat:
|
Citat:
dacă mergi pe linia ecuatorului dintr-un punct toot drept până ajungi în același punct, cu avionul să zicem, parcurgi cam 26000km și asta e circumferința și nu cât dau ei pe Wiki, iar de acolo rezultă raza pământului 4141km împărțind 26000km la 2 x 3,14... dacă iei de bun modelul lor absurd. E chiar foarte simplu cu condiția să nu te dai rotund și sferic până și tu însuți, recunoaște că ești plat la suprafață așa ca mine și vei crede până la urmă că nici pământul nu e rotund decât la fundul apelor... adică trebuie să-ți dai seama că nu tu ești sfântul ci avatarul tău. 'Calea cea mai lungă este calea de la urechi la inimă fiindcă le lași să le tragă... curentul.' 'Păzește-ți mintea de frig și de prostie...' 'Nu ieși cu parul după viespi și nu-ți băga capul între ei fără căciulă că o să te întrebe de căciulă și dacă n-ai o să te-nțepe' 'Albinele au o singură viață la un singur ac și cu ăla cos ele toată ceara din stup, e acul de cojocul trântorilor'. |
Citat:
O tâlcuire a unui sfânt, găsim? Hai să nu ne dăm noi cu presupusul. Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
ps: dacă nu ești în stare să purtăm o discuție normală propun să încheiem aici |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:39:04. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.