![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
A lor n-a existat, a nostru da.. Ca n-au reusit si altii sa obtina despagubiri - asta doar pentru ca n-au fost atat de uniti in spatele unei identitati recunoscute. Si de obicei genocidul "intern" nu este despagubit. Din punctul lor de vedere si chiar international, Trasnistria si Basarabia au fost domeniile lor dupa al doilea razboi mondial. |
Citat:
Unde scrie, ce ai afirmat tu: Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Care nu mai exista, da? Atunci cine sa-si ceara scuze? Citat:
Ala era un argument "anex", pentru coarda sentimentala. Ca daca mori, nu mai conteaza daca esti ars pur si simplu sau ajungi sapun. Citat:
Nu cred ca scrii din puscarie. Care is destepti si uniti, fac legi care sa-i avantajeze. Invidia nu e atitudinea corecta. Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
si despre Iran, mai vorbim?
conflictul dintre Siria si Turcia este un preludiu la viitorul razboi cu Iranul? |
Citat:
Citat:
PS acum nu vreau sa o dau in SF-uri pentru ca imi place sa fiu realist,dar stiu ca am citit odata intr-o carte cu profetii ale sfintilor despre razboiul turcilor (agarenilor) cu rusii. Daca e adevarat ce s-a profetit,atunci conflictul Turciei cu Siria ar putea declansa un razboi si intre ei si rusi. Eh,ramane de vazut. In orice caz istoria se anunta foarte interesanta. |
Citat:
Genul de oameni care sunt capabili să spună, despre un alt grup etnic, "ar fi bine să-i stârpească cineva", nu-și merită locul într-o societate civilizată. Decât, cel mult, un loc la penitenciar. |
Citat:
Pai asa "argument", ce zice despre tine? Nu asa zic si clientii ospiciilor, ca ei sunt cei sanatosi si cei care i-au inchis acolo sunt nebuni? Ca alt argument oricum nu au. Astept si sa ne spui unde a scris parintele Adrian Fageteanu ca doreste ca "jidanii" sa fie starpiti asa cum spui tu si pui in carca lui. |
Citat:
Citat:
Chipurile, este un guvern ales democratic ceea ce nu se poate recunoaste in dreptul comunistilor. Citat:
Ca i-au facut sau nu sapun, ce relevanta mai are? Citat:
Nu vad sa faca vreo unul din voi puscarie. Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Aceeasi intrebare si pentru tine: eu daca NU ii am la suflet,tu de ce ii ai?? |
Citat:
|
Asta e altceva. Desi o discutie pe forum nu e ceva oficial si nu te reprezinta. Poate fi oricine in spatele unui user. In fine. Ma asteptam la motive serioase,solide etc. Lasand la o parte ce ti s-ar putea intampla...
|
Citat:
Citat:
De exemplu l-ai impins la inaintare pe par. Adrian desi el n-a zis ca vrea sa-i vada "starpiti" cum spui tu. E o rusine sa-ti ascunzi mizeriile, la modul asta, in spatele unui asemenea om. Exprimari de genul: "da-mi argument sa nu te omor" sau "da-mi argument sa nu-ti vreau moartea" & variatiunile, deja indica probleme grave. |
Citat:
Daca mie imi place sa cred ca a fost un betivan notoriu, ce importanta are ce crezi tu? Citat:
Adica in formula asta? Si a zis ca esti ok? Sau sub patrafir devii sfios si iubitor? Citat:
Citat:
Si nici sa-i urasca macar nu reiese din textul postat de tine. "avea ceva" se poate interpreta in multe feluri. mai putin in felul tau cu "starpitul". Citat:
Hristos i-a iertat desi i-au facut ce au facut, tie nu ti-au facut nimic si te vezi tare virtuos prin ..ura. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Waw! =)) |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
De plâns nu e Hristos, ci noi și cei care L-au răstignit, după cum singur a spus când urca pe Golgota cu crucea în spate („Nu mă plângeți pe Mine, ci pe voi înșivă”). De altfel nu doar evreii L-au răstignit, ci noi toți, cu păcatele noastre, fără de care n-ar fi trebuit să poarte Crucea. Și cum să nu-i ierte pe cei care L-au răstignit, dacă îi iartă pe toți? Sau ce Dumnezeu este acela care, dându-Și viața pentru oameni, nu-i cuprinde pe toți în mila și dragostea Sa? Oare nu e dragostea Lui desăvârșită, atotcuprinzătoare? Nu răsare El soarele și peste buni și peste răi? P.S. Dacă El ne-a învățat să ne iubim vrăjmașii, este, oare, posibil, ca El însuși să n-o fi făcut? |
Citat:
Citat:
Citat:
Repet,eu asa am citit si par destul de plauzibile aceste interpretari. Doar ca noi nu suntem suficient de induhovvniciti incat sa stim sa-i diferentiem clar si nici sa-i sortam pe cei care poate se vor pocai de cei care n-o vor face. Eu insa vorbesc la nivel de principiu,nu de practica. Asa,e normal sa-i iubesti pe toti,pentru ca nu-i poti diferentia si risti sa cazi intr-o alta extrema. EDIT haideti totusi sa mutam discutia pe topicul despre evrei (am pus si link in mesajul anterior) daca vreti sa continuati discutia pe marginea acestui subiect. Aici e despre Iran,razboaie etc. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:11:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.